Ovo večinom koriste srpski portaliOtelo je napisao/la:Mene nervira ono pisi kako citas![]()
Zgadi mi se sve kad procitam Ajaks, Lacio, Liverpul, Čelzi, PSŽ i sl.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovo večinom koriste srpski portaliOtelo je napisao/la:Mene nervira ono pisi kako citas![]()
Zgadi mi se sve kad procitam Ajaks, Lacio, Liverpul, Čelzi, PSŽ i sl.
Oh my gosh. Stvarnofilip13 je napisao/la:nije bas odvratno ali ide malo na zivce,o maj goš,ili kako vec ameri to kazu,valjda o moj bože,i to kad ovdje ljudi to koriste
http://www.urbandictionary.com/define.p ... oh+my+gosh" onclick="window.open(this.href);return false;theboss_RD07 je napisao/la:Oh my gosh. Stvarnofilip13 je napisao/la:nije bas odvratno ali ide malo na zivce,o maj goš,ili kako vec ameri to kazu,valjda o moj bože,i to kad ovdje ljudi to koriste![]()
o maj gad. O MAJ GAD. Kakav goš.
Zamisli gluposti neko se moli bogu i kaze "dear gosh"
Onda si i ti pretenciozni gejpeder ako izgovaras fejsbuk, trebao bi onda izgovarati facebok..Donnie Darko je napisao/la:Viber je jedna od rijetkih riječi koju kako god da izgovoriš (u Bosni) igledaš kao idiot.
Ne znam šta mi je mrže, kad ga neko razvuče ono krkanski Viiiiiiber ili kad neko odluči biti pretenciozni gejpeder i kaže Vajber. U svakom slučaju
'ono ljubičasto gov.no'filip13 je napisao/la:je li ispravno reci viber ili vajber?
Vajberfilip13 je napisao/la:je li ispravno reci viber ili vajber?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.