Sanjin Prcić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bordobijeli
Kontakt:

Re: Sanjin Prcić

Post Postao/la bordobijeli » 02 sep 2014, 15:31

FaraonTM je napisao/la:Ovo je dobro, nepravda jeste ispravljena. Ali problem je što osim Prcića ima još par igrača koji zaslužuju poziv umjesto par poluigrača koji su među 23 na ovom spisku za kvalifikacije.
slazem se da ima par igraca koji mogu pomoci repki ,al uvijek se to desava i da je pozvao stilica i sehica umjesto dujkovica i hadzica ,opet bi rekli nema zukanovica i arslanagica ,pa i njih da pozove opet bi bilo nema zahirovica i zeca pa i njih kad bi pozvao rekli bi nije pricao s hrgotom i tankovicem pa i njih kad bi pozvao rekli bi stevanovic i grahovac zaboravljeni pa i njih kad bi pozvao rekli bi otjerao pandzu pa i njeg kad bi pozvao rekli bi a mogli su joa spaha i miske itd :D nema tog ko bi nama ugodio .

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 02 sep 2014, 15:32

Joj onog sup.ka od face Tv-a sto sa Marijanom vodi utakmice. :rol:

"Koji poziciju igras posto te neznamo svi ovdije?" :puke:

"Znaju me svi,ja sam ovdije 5 godina igram za reprezentaciju!" :clap:

Yebem ti novinara koji mogu glavu dati nikad u tih 5 godina nije ni jednu utakmicu mlade repke pogledao. Nek si mu Sanjine, te idiote treba odmah iz prve na svoje mijesto da svi vide njihov kvalitetan rad. :bih: :bih:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 sep 2014, 15:37

koji je to levat, nema mi veće budale od njega
samo me interesuje zašto se on uhvatio komentarisanja, lik nit je naročito elokventan niti ima znanje kako treba, ali što je najgore lik ima glas ko pič.kica, pozli mi dok ga slušam.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2014, 15:47

bordobijeli je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ovo je dobro, nepravda jeste ispravljena. Ali problem je što osim Prcića ima još par igrača koji zaslužuju poziv umjesto par poluigrača koji su među 23 na ovom spisku za kvalifikacije.
slazem se da ima par igraca koji mogu pomoci repki ,al uvijek se to desava i da je pozvao stilica i sehica umjesto dujkovica i hadzica ,opet bi rekli nema zukanovica i arslanagica ,pa i njih da pozove opet bi bilo nema zahirovica i zeca pa i njih kad bi pozvao rekli bi nije pricao s hrgotom i tankovicem pa i njih kad bi pozvao rekli bi stevanovic i grahovac zaboravljeni pa i njih kad bi pozvao rekli bi otjerao pandzu pa i njeg kad bi pozvao rekli bi a mogli su joa spaha i miske itd :D nema tog ko bi nama ugodio .
Uvijek će biti nezadovoljnih slažem se sa tobom, ali ako već možeš pojačati konkurenciju u reprezentaciji što da se to ne uradi?

Koji će mu qurac raspali Hadžić, hajde da je on zovnuo lupam Grahovca, Zolotića ili recimo neke veznjake iz naše lige tipa Tomić ili nekog iz Zrinjskog, Čelika, Veleža, kladim se da mu niko riječi ne bi rekao jer su to bar igrači iz naše lige, na neki način ih promovišeš. Isto kao kad je zvao Sesara i Svraku koji su tu u pet deka sa Hadžićem pa se niko nije bunio (naravno bilo je razmjerica ko je bolji ali to ne računam) jer su to igrači iz dva najjača kluba naše lige. Kao što je zvao Cimirota mogao je komotno zovnuti i Grahovca umjesto Hadžića ako mu već Štilić ne odgovara.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 sep 2014, 16:30

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Joj onog sup.ka od face Tv-a sto sa Marijanom vodi utakmice. :rol:

Yebem ti novinara koji mogu glavu dati nikad u tih 5 godina nije ni jednu utakmicu mlade repke pogledao. Nek si mu Sanjine, te idiote treba odmah iz prve na svoje mijesto da svi vide njihov kvalitetan rad. :bih: :bih:
Puuu...'ebem mu žvalje one **** i ko ga postavi za novinara!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 sep 2014, 16:34

To je kad hoće nešto da pita, dođe do mikrofona, a ne zna jel' poš'o ili je doš'o
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 02 sep 2014, 16:35

voltron30 je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Joj onog sup.ka od face Tv-a sto sa Marijanom vodi utakmice. :rol:

Neznam momka uopste, a ima cast da upravo zbog njega trazim strane prijenose utakmica, pokvari dojam utakmice čim zine, veze nema o komentarisanju utakmica, a o ovim ispadima ne treba trošiti riječi.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 sep 2014, 16:42

Čekaj zar ga je to onaj uvlakačev uvlakač pitao? Pregledao sam intervju ali nisam skužio da je on :rol:

A ono, ništa drugo ne treba ni očekivat. Nekoliko korektnih pitanja, i onda ovaj na kraju uleti uleti sa "koju poziciju igraš pošto te ne znaju svi ovdje" ili u prijevodu, nisam te ja lično nikada pogledao :rol:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 sep 2014, 17:07

voltron30 je napisao/la:

Njemu stvarno ko je rekao da je novinar i da se treba baviti tim poslom ili je bio u tom momentu na zestokim drogama ili ga je jednostavno slagao. Ali decko veze zive nema. I jos povrh svega toga glas mu je totalno iritantan da ga ja i da hocu, duze od minute slusati ne mogu. Ko da me u mozak direkt udara. A Prcicu svaka cast sto mu je tako lijepo i kulturno "spustio". Bravo momce. Da dozvoli da debil od tebe pokusa napravit budalu. :clap: :clap:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 02 sep 2014, 17:09

ocekujte uskoro da budete prozvani misevima od strane 2 vrla novinara,jer oni imaju havere na forumu koji ih zdusno brane,I predstavljaju gigantima.danas licno citah na jednoj temi.
Misevi jadni i kad vam marijan I njegova pametnica otvore dusu I opletu po forumasima kao sto znaju.
Njihove malenkosti,vi da ismijavate,pa misevi jedni u rupe,zar zaboravljate koliko oni pozdrava I selama dobijaju I salju ljudima po bih I svijetu,tokom prenosa.
Prcicu gotov si I ti,zamjerio si se njihovim malenkostima.
Hahaha koji amateri majko moja,a I njihova tv
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 02 sep 2014, 17:25

Sanjin najbolje prica bosanski od sve ove dijasporske djece, uvlakacev uvlakac je pitao samo da pita

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 02 sep 2014, 17:29

Dobrodošao, Sanjine! :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 sep 2014, 17:30

lisander je napisao/la:Sanjin najbolje prica bosanski od sve ove dijasporske djece, uvlakacev uvlakac je pitao samo da pita
Al kako mu se ovaj nasmija u stilu "Jel ti mene fakat ovo pitas?" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 sep 2014, 17:31

Fuj, eto kakvi novinari hoce izjave igraca i kakva pitanja postavljaju. Kao da je Sanjin neki balavac iz druge lige BiH, a ne covjek koji je igrao za sve nase mladje kategorije i koji je standardan u Ligue 1 vec neko vrijeme. Ako on ne zna koju poziciju igra, to je njegov problem. Mi koji pratimo nogomet znamo.

Bravo za Prcica sto je dosao, i nakon velikog samara vrlog strucnjaka iz Zavidovica proslog ljeta. Hvala ti Sanjine, odma u prvih 11! :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 02 sep 2014, 17:51

gdje ima taj intervju ?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 sep 2014, 17:52

Koji samo kiseli osmjeh Sanjina, na ono Vedino pitanje. :rol:

Sram nek te bude Vedade, ako ovo citas, a vjerujem da citas. Ko se sve danas naziva novinarom. :zzz:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 02 sep 2014, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 sep 2014, 17:53

tyler durden je napisao/la:gdje ima taj intervju ?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/prcic-sr ... iji/139458

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 02 sep 2014, 17:55

Momak igra u ligi petice, reprezentativac, i naš "novinar" mu ne zna poziciju :lol: . Mene stid za njega :facepalm: .
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 sep 2014, 17:57

Pored svega sto ga je mogao pitati, on ga pita koju poziciju igras! :(
'Novinar' :rol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2014, 17:58

Ma zna on vrlo dobro, nego ga evidentno provocira ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Mostarska i 18 gostiju.