Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja se tebe uvijek sjetim kad ne znam sta bih odigrao od NBAdr.van nostrand je napisao/la:Da se tuspasim (nebi li se ko mene po necemu sjetio)
Helem, bez banova od pocetka i bez promjene avatara
Uh, suze mi potekoše ponovohodža je napisao/la:treb'o bi dan da se svi postovi nađu, al evo nešto na brzinu![]()
koji lik![]()
nisi vala više od mene, samo zbog rušiljendea sam imao 6-7 nickova, i plus još ovo ostalo, znači prekucende hahahnedim93 je napisao/la:ja sam dobio najviše trajnih banova na ovom forumu ja mislim
Ovo što je napisao me baš podsjetilo na nešto i sjetim se da sam to pročitao u lektiri iz engleskog jezika prošle godine, pod nazivom "The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian".hodža je napisao/la:treb'o bi dan da se svi postovi nađu, al evo nešto na brzinu![]()
koji lik![]()
Pasha je napisao/la:pa mislim, gdje si vidio forum, a da njemu forumaši pišu pravila?
kako ne prihvatamo sugestiju? imaš temu forum, imaš dugme prijavi post. znači sugestije se prihvataju, ali samo ti svojim ponašanjem nisi zaslužio da budeš uzet za ozbiljno.
Netačno. Od moderiranja sam odustao zbog par razloga, nebitno kojih; s tim da sam se, naravno, prije toga, javio adminu i objasnio situaciju. Bio je to korektan ''razlaz''. Moderaciju sam uvijek podržavao, pogotovo tada. Nadam se da mi forumaši, koji su tada bili na ovom forumu, ne zamjeraju previše te se nadam da su bili zadovoljni mojim radom (ali i radom čitave te ekipe), a adminu hvala na ukazanom povjerenju jer sam haman imao sve opcije i ovlasti kao i on.Pasha je napisao/la:ars01 e to je bio forumašpa onda lolo, poslije mu admin promjenio nick u lolo-pitar
![]()
![]()
onda Stone island Drinin vuk i sva sila njegovih profila...
ljudi čije prisustvo zaista nedostajesu Eagles, onda Devils posebno fali, Schlager se bezveze izmanipulisao...
ovdje pomenuti High je moderatorsku poziciju izgubio, jer više od pola godine se nije javljao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.