Euroliga 2014/15
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 2014/15
Radonjic uzima time out i nareduje da se pravi faul na +3 za zvezdu ,turci pogadaju 2 slobodna ,onda Zvezda opet ide na +3 ,Radonjic nareduje da se ne pravi faul

Čovjek je s pola dao koš legendo. Da je prišao još jedan korak bio bi fauliran.
A.F.C. Bournemouth!
Pa opet se trebao praviti faul, samo sto se cekalo da pridju na normalnu udaljenost od kosa da bi proslo sto vise vremena. Nije on naredio da se ne pravi, nego je Mitrovic htio pustiti Ercega jos blize.. a i tako bi svako postupio, jer ko bi normalan mogao pomisliti da ce ovaj opaliti sa 10 metara preko ruke.
Pa to i ja kažem. Nerezonski je pravit faul na pola terena jer su šanse da se pogodi koš s pola 1:100.
A.F.C. Bournemouth!
Svaki ozbiljan trener bi ono rijesio drugacije,a vi branite trenera.zadnji kos nije bio sa 8,5 metera a ne sa pola.Ljudi imali 7 sec za napad,da su pravili faul na pola centra ostale bi jos 2 sec

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 21 nov 2014, 21:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Meni Radonjic nije ni otac ni brat, da ga branim.
Ja samo znam sta je kosarkaska logika, a to nije pravljenje faula prije nego sto prodje maksimalna kolicina vremena. Narocito zato sto je Zvezda bila ocajna sa linije za slobodna bacanja. Ako nadjes nekoga da pravi faul na protivnickoj sredini kada je ostalo 10 sekundi do kraja, javi mi da vidim i ja to.
I da, ako je ono bilo sa osam metara znaci da je on bio metar ispred linije za tri.. Onda ili ja ili ti trebamo ici kod ocnog, trece nema.
Ja samo znam sta je kosarkaska logika, a to nije pravljenje faula prije nego sto prodje maksimalna kolicina vremena. Narocito zato sto je Zvezda bila ocajna sa linije za slobodna bacanja. Ako nadjes nekoga da pravi faul na protivnickoj sredini kada je ostalo 10 sekundi do kraja, javi mi da vidim i ja to.
I da, ako je ono bilo sa osam metara znaci da je on bio metar ispred linije za tri.. Onda ili ja ili ti trebamo ici kod ocnog, trece nema.
Inače Williams je oborio rekord Eurolige sa 17 podijeljenih assista
Evo ga. Ono baš 8 metara
[youtube][/youtube]
Evo ga. Ono baš 8 metara
[youtube][/youtube]
A.F.C. Bournemouth!
sa pakinga kao teletovic 
rambo16 je napisao/la:Inače Williams je oborio rekord Eurolige sa 17 podijeljenih assista
Evo ga. Ono baš 8 metara
[youtube][/youtube]
oprosti molim te sa pola centra
1998 je Dzevdo Alihodzic napravio faul o kakvom pricam i dobili smo Hrvate
Ko je rekao da je sa pola centra?lumani je napisao/la:rambo16 je napisao/la:Inače Williams je oborio rekord Eurolige sa 17 podijeljenih assista
Evo ga. Ono baš 8 metara
[youtube][/youtube]
oprosti molim te sa pola centra
Problem je sto ti tvoju teoriju zasnivas na laznom argumentu. Ako je pola terena 14 metara, trojka na 6.75.. a on je blizi polovini terena nego liniji za tri.. dalje izracunaj, znas valjda osnovne funkcije u matematici.
nemam ja sta racunati poklonili su pobjedu
da je bilo 2 razlike shvatio bi ,a ovako je mogao da bira,a izabrao je pogresno.
sam centar je pola igralista,nema potrebe govoriti sa pola centra,dovoljno je reći sa centra terena,igralista
bravo filipe upisi i ti post
lmao..
lumani je napisao/la:bravo filipe upisi i ti post
jbg,moram malo uvesti reda u postove
btw ,erazem je bez ekipe.
ne, sut je sa pola terena bio 
Radonjic da bude prvak evrope ja mu nepriznajem da je TRENER.
(ilija, 21. novembar 2014 21:28)B92.
Radonjic da bude prvak evrope ja mu nepriznajem da je TRENER.
(ilija, 21. novembar 2014 21:28)B92.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 21 nov 2014, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
lumani je napisao/la:btw ,erazem je bez ekipe.
hvala
mozda ode u nba,nikad se ne zna
mozda Spursi..