To je to, samo lagano, nego nesto kontam ako bismo (dao Bog) dali gol brzo pa Nigerija morala da se otvori i napada ubijedjen sam da bismo ih demolirali jer iovako im odbrana nije jaci dio tima a tad bi nam ostavljali mnogo prostora za kontreGoalgetter je napisao/la:Sve je u nasim rukama. Vidjelo se da Nigerija nije nista specijalno, psihicki jako uci u tekmu, hrabro, i bez nervoze, i slavimo sigurno.
21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Pyro is not a crime !
- Principatus
- Kontakt:
Nama cak i treba veoma brzi gol ili dva, jer se zna da nam kondicija i trka nisu bas vrlina. Nebi valjalo da se u zadnjim minutima moramo boriti za pobjedu sa Nigerijom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- 1988risha
- Kontakt:
Ova Nigerija se dobija na onaj recept kao protiv Slonovače,samo ih pritisnut od početka i lagano od noge do noge... Niko od ovih iz njihove odbrane ne može Džeku čuvat 90 minuta bez greške...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Realno, možemo proći i sa 2 boda. To bi bila fora.
Nigerija, iako ima kvalitetnije ograče od Irana, je jedna taktička nula. Onaj njihov selektor je došao da se zayebava i pogura par igrača, npr. Emenikea, koji će, nadam se, igrati i protiv nas. Frajera očigledno ne zanima timska igra, a defanzivu gotovo da ne igra.
Iran je taktički zreliji od Nigerije, ali nemaju kvaliteta. Opet, nije mi jasno kako su dva puta uzeli Južnu Koreju u kvalifikacijama

Nigerija, iako ima kvalitetnije ograče od Irana, je jedna taktička nula. Onaj njihov selektor je došao da se zayebava i pogura par igrača, npr. Emenikea, koji će, nadam se, igrati i protiv nas. Frajera očigledno ne zanima timska igra, a defanzivu gotovo da ne igra.
Iran je taktički zreliji od Nigerije, ali nemaju kvaliteta. Opet, nije mi jasno kako su dva puta uzeli Južnu Koreju u kvalifikacijama

NAPRIJED NARODE!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da,mogli bi.Ali nismo takvi ljigavci,nismo zabari.Grupu prolazimo sa 6 bodova i gol razliku od jedno +4,+5Amar Dzeko je napisao/la:Nevjerovatno, ali s 2 boda vrlo vjerovatno idemo dalje.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam ni bio svjestan do maloprije da sa dva boda idemo dalje maltene. Ako Argentina ove pobjedi sa vise od jedan razlike to jest. Zanimljivo, ali se nadam da nece do toga doci.tepsija je napisao/la:Da,mogli bi.Ali nismo takvi ljigavci,nismo zabari.Grupu prolazimo sa 6 bodova i gol razliku od jedno +4,+5Amar Dzeko je napisao/la:Nevjerovatno, ali s 2 boda vrlo vjerovatno idemo dalje.
- hule_barca
- Kontakt:
Ko prati Nigeriju zna da ovo i nije bog zna kakvo iznenađenje. I jedni i drugi tvrdo igraju, a kada igraju dvije ekipe ovakvog profila nema tu igre a ni golova. Nadam se da nećemo imati većih problema protiv Nigerije. Bitno je samo da držimo loptu u posjedu i da budemo strpljivi. Čak i ako primimo kakav gol, ne treba srljati, i remi nam je dobar. Uglavnom samo koncentrisano i slomićemo ih tehnikom.
Mes Que Un Club
Ovo se mora dobiti, mada neće biti lako. Nigerijci su stvarno loše izgledali na terenu, ali se mora uzeti u obzir da je prva utakmica i da je prisutan pritisak i trema. Protiv nas će tražiti svoju priliku i definitivno moramo biti maksimalno oprezni jer ne vjerujem da će dva puta ponoviti ovakvu utakmicu.
Moglo bi biti zafrkano i u slučaju remija jer bi Argentina u zadnjem kolu mogla čuvati igrače i igrati opuštenije što bi nigerijci mogli iskoristiti.
Moglo bi biti zafrkano i u slučaju remija jer bi Argentina u zadnjem kolu mogla čuvati igrače i igrati opuštenije što bi nigerijci mogli iskoristiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- NoName
- Kontakt:
Treba sada aktivno pratiti i grupu sa Francuskom i Švicarskom, uh kako bi bilo dobro da Švicarska bude prva
I još da Portugal ne prođe grupu i eto nas u polufinalu
Apetit raste 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Druga postava su im Lavezzi,Palacio i Higuain koji će umirat na terenu da se dokažu za prvu.Možerope11 je napisao/la:Ovo se mora dobiti, mada neće biti lako. Nigerijci su stvarno loše izgledali na terenu, ali se mora uzeti u obzir da je prva utakmica i da je prisutan pritisak i trema. Protiv nas će tražiti svoju priliku i definitivno moramo biti maksimalno oprezni jer ne vjerujem da će dva puta ponoviti ovakvu utakmicu.

Nad tobom sunce najljepše sja
Pa dobro, ali opuštenija igra i čuvanje od povrede bi moglo biti loše po nas.
Mišljenja sam da će Argentina ionako završiti maksimalnim učinkom, ali za svaki slučaj treba uzeti u obzir i druge solucije. Ali na stranu to, važno da je sve na nama i da od nas zavisi prolazak u drugi krug, a mi kvaliteta da pobjedimo obje ekipe imamo.

Mišljenja sam da će Argentina ionako završiti maksimalnim učinkom, ali za svaki slučaj treba uzeti u obzir i druge solucije. Ali na stranu to, važno da je sve na nama i da od nas zavisi prolazak u drugi krug, a mi kvaliteta da pobjedimo obje ekipe imamo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ured smo u finale došliNoName je napisao/la:Treba sada aktivno pratiti i grupu sa Francuskom i Švicarskom, uh kako bi bilo dobro da Švicarska bude prvaI još da Portugal ne prođe grupu i eto nas u polufinalu
Apetit raste

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Kakav pad kvote na nas nakon večerašnje utakmice...
Bosnia - Nigeria 1,85 3,50 4,10
Bosnia - Nigeria 1,85 3,50 4,10
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
Koja ce to ludnica biti... Jos subota! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- NoName
- Kontakt:
Koja je kvota na 1X, to nam je važnije jer je sasvim dovoljno da odigramo X
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Ma ovo stvarno treba odigrati ozbiljno i uzeti svih 6 bodova iz dva susreta. Kao što neko drugdje reče, sramota je da ekipa poput Švedske sjedi kući dok timovi poput Nigerije i i Irana spadaju u "kremu" nogometa. I FIFA još razmatra da poveća broj mjesta na SP za Azijske i Afričke reprezentacije. Bolje staviti koju još iz Južne Amerike, ako već ne može europska reprezentacija.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
tuga da ću vjerovatno kod kuće gledatConsigliere je napisao/la:Koja ce to ludnica biti... Jos subota!

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
revan je napisao/la:Ma ovo stvarno treba odigrati ozbiljno i uzeti svih 6 bodova iz dva susreta. Kao što neko drugdje reče, sramota je da ekipa poput Švedske sjedi kući dok timovi poput Nigerije i i Irana spadaju u "kremu" nogometa. I FIFA još razmatra da poveća broj mjesta na SP za Azijske i Afričke reprezentacije. Bolje staviti koju još iz Južne Amerike, ako već ne može europska reprezentacija.
Napisi da jedan Ibrahimovic sjedi kuci..
Nevjerovatno je koliko nam ovaj X ide u prilog,a mi naredne dvije mozemo odigrati samo bolje,i to za minimalno 50%,nece biti tog pritiska,probili smo led,i to na kakav nacin.
A i zrijeb nam se fino otvara..koga eventualno mozemo dobiti u cetvrtfinalu,to je ona grupa gdje su njemci??
A i zrijeb nam se fino otvara..koga eventualno mozemo dobiti u cetvrtfinalu,to je ona grupa gdje su njemci??
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ma nije mi on ni pao napamet, iskreno. Samo mi je Švedska prva došla u rečenicu. A Ibru ne gotivim ni najmanje. Prepotentan čovjek.BABADZO je napisao/la:revan je napisao/la:Ma ovo stvarno treba odigrati ozbiljno i uzeti svih 6 bodova iz dva susreta. Kao što neko drugdje reče, sramota je da ekipa poput Švedske sjedi kući dok timovi poput Nigerije i i Irana spadaju u "kremu" nogometa. I FIFA još razmatra da poveća broj mjesta na SP za Azijske i Afričke reprezentacije. Bolje staviti koju još iz Južne Amerike, ako već ne može europska reprezentacija.
Napisi da jedan Ibrahimovic sjedi kuci..

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.