FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeher-Mali
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeher-Mali » 25 avg 2008, 12:18

edo07 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Danas najteze utakmica do sada,mi pomalo oslabljeni ali i laktasi potreseni nemirima,sve u svemu bod bi bio uspjeh :?

Ljudi jeste li gledali inserte PL? Mislim da je doslo vrijeme da se Sehic premjesti na klupu! Jednostavno u posljednje vrijeme sklon je velikim pogreskama. Uprava je napravila veliki kiks sto je tako lahko pustila Zdenka Baotica koji je po mom misljenju mnogo kvalitetniji golman.

hadza sta ti pricas,pokri se po usima i zipit...kakav Baotic da vam je i on branio protiv Slobode,ocitali bi vam lekciju...ove sezone niko nece uzeti ni boda u Laktasima,jer je to onaj klub koji do svojih pobijeda dolaze uz pomoc sudije,pa ne moze neko selo biti na drugom mjestu nigdje veze fakat!!!
Zeher-Mali voli,sebe i svoje jarane!!!!!!!

Volim te BiH takvu kakva si!!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 25 avg 2008, 13:39

Decko jesi li bio na tekmi na grbavici.Ocito nisi pobjeda je cista kao suza,slobodina,ali lekcija????Smijesno!
AMAR OSIM!!!

Zeljoin!
Kontakt:

Post Postao/la Zeljoin! » 25 avg 2008, 18:57

...dobro sto igrači i nas trener neumorno traze alibi(je) za svoje neuspjehe!Ali zasto mi?Zasto kada smo bili tu kad je bilo najteze,a Boga mi i kad su se osvajale titule&kupovi?!Necemo opravdanja,sudije su nas krale i '72 i '98 i '00 i '01 i '02 pa???Bili smo prvi ili drugi,jer smo bili jaki!Pa izgubimo glatko od **** LAKTASA,heeeeej,ni na karti ih nema!!!Kakav sudija,kakav grbav teren,kakvo sparno vrijeme,kakva ispuhana lopta?Mi smo FK ŽELJEZNIČAR,a oni su OFK laktaši ****!Tu počinje i zavrsava sva prica!Nek ih je stid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zeljoin!
Kontakt:

Post Postao/la Zeljoin! » 25 avg 2008, 20:14

...upravo to!Ako si kvalitetan i samouvjeren,ne moze te 100 Zrnića sprijeciti da to ne sprovedes u djelo na terenu!
Budi mangup,zabij 3 komada,napravi jos 3-4 sanse i drzi loptu u nogama barem 50% igre!Sta onda,hoce li i onda postojati neki novi Zrnić koji nas krade svirajuci 4 penala i iskljucivsi 3 igraca???Hoce,al u .....,da ne psujem,svakako me nerviraju!

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 25 avg 2008, 20:31

@ Zeljoin!
Eto nek bude da Simo trazi alibi iako mu je ovo PRVI put da spominje sudije od kako trenira Zelju ali hajd, nas narod ionako nista ne pamti. 2003 Amar je imao zamjerke na sudjenje Zrnica kad je odigrao nerijeseno sa Leotarom i izgubio titulu, dobro se sjecam utakmice u Trebinju, eto i Amar trazio alibi. Eto svi su oni isti.
Po tebi je problem samo u ljudima koji treniraju i igraju fudbal, onda nas fudbal i nema teskih i nerijesivih problema, nego, znam ja da je najlakse se praviti lud... inace kad na poluvremenu imas 1:1 i kasnije zijanis 3:1, mislim da to i nije glat zijan, ali eto ''nasa posla''.
Tu smo gdje jesmo, sigurno nismo bez razloga, mijenjaju se treneri, mijenjaju se igraci, mijenjaju se uprave po klubovima, a fudbal na istom mjestu, zapravo micemo se mi, ali nazad. Majka mu stara ja se nekad zapitam da nismo sta propustili, ali kako vidim vi ostali necete ni da se zapitate, a kamoli da razmislite, gadjate se nekakvim laznim, dvostrukim moralom, ali eto, ne treba previse mudrovati kad je sve jasno, da znamo bolje i bilo bi nam bolje...
Zadnja izmjena: Zeljovac, dana/u 25 avg 2008, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 25 avg 2008, 20:39

ali jbg svake godine se najavljuje titula a nista od toga pa dosta vise toga nek naprave jednom jak tim i neka onda kazu s pravom idemo na titulu a ne svake godine prodamo najbolje igrace i dovedemo neke "odlicne" zamjene a nista od njih dudic u travniku 15 golova a 4 tekme u zelji nijedan pa dokle to ide vise a sudije zakidaju nekada ali ne i uvijek

P.S. naprijed zeljo uzmi ove dvije na svom terenu i idemo na 10 bodova daj boze

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 25 avg 2008, 21:04

tm 87 2 je napisao/la:ali jbg svake godine se najavljuje titula a nista od toga pa dosta vise toga nek naprave jednom jak tim i neka onda kazu s pravom idemo na titulu a ne svake godine prodamo najbolje igrace i dovedemo neke "odlicne" zamjene a nista od njih dudic u travniku 15 golova a 4 tekme u zelji nijedan pa dokle to ide vise a sudije zakidaju nekada ali ne i uvijek

P.S. naprijed zeljo uzmi ove dvije na svom terenu i idemo na 10 bodova daj boze

ha ha Golemo! Kao da sam vas prokleo kad sam upozorio na Dudića. I nama je u Zrinjski Selimović došao nakon 12 golova u Jedinstvu pa dao 4-5 golova sve ukupno u sezoni.

ATATURK
Kontakt:

Post Postao/la ATATURK » 25 avg 2008, 23:44

Nakon samo 12 minuta igre u Laktasima smo imali 6 zutih kartona kompletan vezni red a ON je trcao za nasim igracima i govorio im dobicete crvene ja ovo ne radim zbog vas nego sto mi Zeljo pliva i nije ovo prvi put ovo se desava uvijek kad nas supak sudi i nije alibi uostalom znalo se da ce nas Sinisa ovako srediti jednina zamjerka gpspon Litexu sto nije trazio njegovo izuzece :!:

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 avg 2008, 10:19

Svi koji prate Zelju i koji su aktivni na jugu znaju zasto nas zrnic kara,i zasto ce i ubuduce, a ko ne zna kada sretne Violinu neka ga pita.
AMAR OSIM!!!

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 26 avg 2008, 13:07

Ima tu svega i sudija, ali mislim da je problem najveći u igračima, kad se malo bolje pogleda ne može se reći da Željo nema ekipu da se bar bori za prva tri mjesta, a u ovoj ligi i za prvo, ipak tu ima materijala. Istina sudija zna usrat stvar kad te **** u zdrav mozak, al što reče ovaj hajmo ga prebit i neće više nikad uzet pištaljku, mamu mu jbm. Ali šta bi u Mostaru, evo ove godine svi nešto na strani naprave, a mi više od godinu ništa, pa nisu valjda sve sudije protiv nas.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 26 avg 2008, 13:26

Ja mislim da je pored sudija problem i u igračima/klubovim koji idu na gostovanje i računaju da su izgubili,a sve preko toga je ravno pobjedi na lotu. Umjesto da najbolji timovi pobjeđuju stalno u gostima oni se raduju kao djeca kad donesu bod iz Vrapčića ili Travnika.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 26 avg 2008, 13:29

EdoM je napisao/la:Ima tu svega i sudija, ali mislim da je problem najveći u igračima, kad se malo bolje pogleda ne može se reći da Željo nema ekipu da se bar bori za prva tri mjesta, a u ovoj ligi i za prvo, ipak tu ima materijala. Istina sudija zna usrat stvar kad te **** u zdrav mozak, al što reče ovaj hajmo ga prebit i neće više nikad uzet pištaljku, mamu mu jbm. Ali šta bi u Mostaru, evo ove godine svi nešto na strani naprave, a mi više od godinu ništa, pa nisu valjda sve sudije protiv nas.
U potpunosti si upravu....ja sam iz Zenice i s nama je ista situacija...problem je u igracima...unaprijed se predaju...jer jbg. nije moguce da je svako gostovanje sudija u pitanju...
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 26 avg 2008, 15:29

Ma jgba ovi naši igrači nas naučili na poraze u gostima, jednom ih sudija sjbe i poslije toga je stalno sudija kriv, ima tu istine neću reći, ali većina trenera i igrača prije svakog gostovanja daje izjave tipa: idemo se nadigravat uz pošteno suđenje možemo do boda, a možda i do sva tri, a obično se vraćaju pognutih glava i onda je naravno sudija kriv, a da imamo priliku gledati prijenose svih tekmi vidjeli bi da igraju ko p*****e. Čast izuzecima trenerima koji postave ofanzivnu taktiku i utuve igračima u glavu da su bolji pa i ako izgube bar su se borili. Mada ih većina ide u goste s pet igrača u odbrani i pet u vezi, pa ako ko šta ubode dobro je, ako ne onda je sudija kriv.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

Zeljoin!
Kontakt:

Post Postao/la Zeljoin! » 26 avg 2008, 19:34

Dragi Zeljovce!
Nema tu nikakvog alibija i zaboravnosti!Za Amarovog vakta nije bilo poraza od 2 gola razlike (karikiram),u polusezoni kad smo izgubili titulu (u Sirokom),skor je bio 16-4-1!!!Leotar je bio jos veci beton,super,ruka ruci!Neko je u prethodnim postovima spomenuo pripremu i plan pred gostovanja (idemo na bod,ako budemo imali posteno sudjenje,bla,bla,bla).To nije retorika kvalitetnog,samouvjerenog i ambicioznog trenera/igraca!To jednostavno ne postoji!!!Jedini preduslov je vjera u sebe i vlastiti kvalitet,ponos zbog grba kojeg nosi,svjesnost velicine naseg kluba u BIH okvirima i armije navijaca koji ocekuju najvise!Pa majku mu,kad igram termin na Atletskom ne idem na bod nego na razaranje,trpanje do kosti,ponizavanje protivnika!A nisam ni P,od profesionalnog fudbalera!Znas po sebi(sa ribama,na poslu...),kako se postavis na pocetku tako ce biti,pokazi zube i vise te (straho)postuju!Objasni mi kombinatornu,na oko lijepu,leprsavu igru proslo proljece(Stila,Rovcanin,Dialiba,Vugdala,Pelak) na Grbi,a negledljivu i sramotnu k.....u cim se predje Mostarsko ili Kobilja glava?Dok se ne detektira problem u glavama,dok se ne nauce da je svejedno jel napadaju prema sjeveru ili neobradjenoj livadi u Dardaganima Donjim nema pomaka!Tuga je to,velika tuga....ja sam tuzan!

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 26 avg 2008, 20:49

Problem je u svima koji nece da je lopta okrugla. Neizvjesnost je fudbal, svi koji se silno trude da te neizvjesnosti u fudbalu nema, a nisu nogometasi na travnjaku i ne zive od loptanja, su problem. Sve ostalo je samo supljiranje posmatraca sa sigurne udaljenosti.
Zadnja izmjena: Zeljovac, dana/u 26 avg 2008, 22:29, ukupno mijenjano 2 puta.

Zeher-Mali
Kontakt:

Post Postao/la Zeher-Mali » 26 avg 2008, 21:10

csh je napisao/la:Decko jesi li bio na tekmi na grbavici.Ocito nisi pobjeda je cista kao suza,slobodina,ali lekcija????Smijesno!

kao prvo zeher je za tebe gospodin a ne decko,balavac jedan!!!

Kao drugo ja ti idem na sve tekme Slobode,i nemoj da mi pametujes bez veze Manijace...

A kao trece nisam ja kriv sto je Sloboda prva a Zelje nema nigdje zato molim te nemoj se sikirati,ocitat cemo vam lekciju i kad dodjete na Tusanj ali tamo nece biti samo jedan gol nego vise u vasoj glupoj mrezi...

I kao cetvrto posljednje ako imas pametan komentar onda mi se obrati a ne da mi pricas neke gluposti i nazivas me deckom!!! Jasno balavac!!
Zeher-Mali voli,sebe i svoje jarane!!!!!!!

Volim te BiH takvu kakva si!!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 avg 2008, 22:44

Ovako ne znam sta ima u tome lose sto sam rekao decko.Nisam te ni jednom recenicom uvrijedio da bi ti kenjao ovako.Respect za to sto ides na tekme,to se cijeni, nebi da naglabamo o rezulatima jer nema svrhe,i nikada se necemo sloziti.I postuj malo druge jer prepotentnim postovima ne vidim cilj.Mislim da sam ja korektan post napisao i zato necu odgovorati na ovo balavac i slicno jer ne znas me a ne znam ni ja tebe.
AMAR OSIM!!!

ATATURK
Kontakt:

Post Postao/la ATATURK » 26 avg 2008, 22:56

Zeher DECKO sta hoces da ti mi spomenik dignemo zato sto ides na slobodine utakmice covjek je izmislio kulturu i ponasanje za tebe papak jedan.Da si bio na tekmi znao bi da je sugava sloboda jednom opucala na gol i iz jedne odbijene lopte postigla gol i to nakon 10 godina raznih ponizenja na grbavici najdrazi su mi ovi seljacici jednom isplivaju u 10 godina i seru li seru

anem
Kontakt:

Post Postao/la anem » 26 avg 2008, 23:25

sto me fukara iznervira!!!!

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 27 avg 2008, 16:10

Senad Tiganj stiže u Želju?
Odlazak Dialibe Boubacara i Semira Štilića Željezničar će pokušati kompenzirati 33-godišnjim slovenskim napadačom Senadom Tignjem.
Ozljeda Rovčanina još je više otupjela napad plavih tako da dolazak napadača predstavlja prioritet za klub sa Grbavice.

Direktor Željezničara Samir Ahmedbegović potvrdio je da kontakti postoje te da će Tiganj neko vrijeme trenirati s momčadi nakon čega će stvari biti jasnije.

Inače Senad Tiganj je u svojoj karijeri nastupao za slovensku Olimpiju, Muru, Slovan i Dravu, izraelski Hapoel iz Tel Aviva, hrvatsku Rijeku, njemački Erfurt, Burgahausen i Regensburg te austrijski Kapfenberg i Klagenfurt po čemu se da zaključiti da se ne voli previše vezati za klub u kojem igra.

Tiganj je kao član slovenske nogometne reprezentacija sudjelovao na SP 2002 u Japanu i Južnoj Koreji.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Google [Bot], IbroDirka, Kajkutenjoyer, Lekqqq1921, MrkiMedo, Pact1921 i 70 gostiju.