Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Kako god. Lahka noc
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- majestic24
- Kontakt:
Susic se samo nasao u pravo vrijeme na pravom mjestu. Ova generacija je dostigla svoj vrhunac i jednostavno veliko takmicenje je bilo neminovnost.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Principatus
- Kontakt:
Ok nemoze se bas reci da se mora zabiti 30 golova u kvalifikacijama i da je to samo sreca i slabe ekipe i da selektor nema ucinka tu. Grcka nije toliko golova primila u 5 utakmica ukupno, jedino su ih Nijemci toliko izbusili. Sveukupno, osim igre u Grckoj i protiv Slovacke (tu mislim vise na prvu utakmicu), dosta smo ozbiljno i hladno protutnjali grupom. Nesto sto se sa ovim kadrom i smijelo ocekivati, time je Susic ispunio ono sto je morao, no ne ispuni to bas svaki selektor. Meni pase njegova filozofija da se igra na gol vise, iako to vecina smatra drugacije.
Ali da bi to funkcionisalo mora defenziva biti bolje uigrana, postavljena i jedan pravi DM u repci. Isto tako moramo prosiriti nasu igru, a ne da sve ide preko jedne strane i kroz sredinu i to veoma ocigledno. Isto tako cijenim sto igra sa dva napadaca, ali se mora pustiti gluposti sa Ibisevicem na desnoj strani. Onda bolje nek Ibisevic mijenja Dzeku. Protiv Nigerije i Irana bih igrao sa dva napadaca i to vrsio od pocetka agresivan pritisak na njihov zadnji red. Da se odmah vidi ko je gazda. Nisu im zadnji redovi bas nesto impresivni, ako prosirimo ofanzivu vise po krilima mozemo im dobro nastetiti. Da Stevanovic hoce do SP nekako da dodje pri sebi. Ili Hajrovic.
Cirkus sa Tinom i drugim izmisljotinama Germanije mora prestati. Kakav Tino, da ga pojedu na SP, nama treba neki mladi ubica kao Kolasinac ili iskusni tata Salatic. Stvarno se mora pustiti takvih neboluza. Jednostavno se nadam da ce slucajno negdje dobro lupiti u glavu, tako da mu prorade klikeri, jer vrijeme je...
Ali da bi to funkcionisalo mora defenziva biti bolje uigrana, postavljena i jedan pravi DM u repci. Isto tako moramo prosiriti nasu igru, a ne da sve ide preko jedne strane i kroz sredinu i to veoma ocigledno. Isto tako cijenim sto igra sa dva napadaca, ali se mora pustiti gluposti sa Ibisevicem na desnoj strani. Onda bolje nek Ibisevic mijenja Dzeku. Protiv Nigerije i Irana bih igrao sa dva napadaca i to vrsio od pocetka agresivan pritisak na njihov zadnji red. Da se odmah vidi ko je gazda. Nisu im zadnji redovi bas nesto impresivni, ako prosirimo ofanzivu vise po krilima mozemo im dobro nastetiti. Da Stevanovic hoce do SP nekako da dodje pri sebi. Ili Hajrovic.
Cirkus sa Tinom i drugim izmisljotinama Germanije mora prestati. Kakav Tino, da ga pojedu na SP, nama treba neki mladi ubica kao Kolasinac ili iskusni tata Salatic. Stvarno se mora pustiti takvih neboluza. Jednostavno se nadam da ce slucajno negdje dobro lupiti u glavu, tako da mu prorade klikeri, jer vrijeme je...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pojeo je... sa ovim Tinom - Germanijom..Principatus je napisao/la:Ok nemoze se bas reci da se mora zabiti 30 golova u kvalifikacijama i da je to samo sreca i slabe ekipe i da selektor nema ucinka tu. Grcka nije toliko golova primila u 5 utakmica ukupno, jedino su ih Nijemci toliko izbusili. Sveukupno, osim igre u Grckoj i protiv Slovacke (tu mislim vise na prvu utakmicu), dosta smo ozbiljno i hladno protutnjali grupom. Nesto sto se sa ovim kadrom i smijelo ocekivati, time je Susic ispunio ono sto je morao, no ne ispuni to bas svaki selektor. Meni pase njegova filozofija da se igra na gol vise, iako to vecina smatra drugacije.
Cijenim ga kao bivsu ex. nogometnu legendu ali fakat sto bi rekli usro je motiku

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Salatić je igrač koji bi od svih potencijalnih reprezentativaca vjerojatno najviše donio reprezentaciji, uglavno jer igra na poziciji gdje smo najklimaviji. Zbog čega se dotični ne poziva ne znam, ne bih sad da povlačim nepotističke teorije, ali je malo malverzativna ta činjenica.Principatus je napisao/la:Ok nemoze se bas reci da se mora zabiti 30 golova u kvalifikacijama i da je to samo sreca i slabe ekipe i da selektor nema ucinka tu. Grcka nije toliko golova primila u 5 utakmica ukupno, jedino su ih Nijemci toliko izbusili. Sveukupno, osim igre u Grckoj i protiv Slovacke (tu mislim vise na prvu utakmicu), dosta smo ozbiljno i hladno protutnjali grupom. Nesto sto se sa ovim kadrom i smijelo ocekivati, time je Susic ispunio ono sto je morao, no ne ispuni to bas svaki selektor. Meni pase njegova filozofija da se igra na gol vise, iako to vecina smatra drugacije.
naprijed rejal
Rezultate ankete poslati Begiću ostalo je na njemu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jah a tebi ce poslati ostatak racuna za kompenzaciju u slucaju novog selektoraSaurman je napisao/la:Rezultate ankete poslati Begiću ostalo je na njemu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mišljenja sam bio i sada sam da je Duško Bajević selektor koji će od naše reprezentacije napraviti ono što želimo svi.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- DonCorleone
- Kontakt:
Imas one koji vide dobrotu u Safetu i brane ga na osnovu toga 24/7, jer imaju valjda osjecaj da stim nesto "dobro" i prepoznatljivo cine pa barem i ako se samo radi o forumu. Imas druge koji znaju da smo mi ozbiljna fudbalska organizacija koju ce za koji mjesec na stotine miliona gradjana pomno posmatrati sirom zemaljske kugle i da ce pritisak biti ogroman i da nismo merhamet organizacija, dje je bitna dobrota covjeka. Nama je najmanje bitna dobrota, nama je potreban strateg, koji ce znati okrenuti nase slabosti u nase oruzje, psiholog koji zna u svakom trenutku kako sa igracima, pa i onima koji su teze prirode, i nama treba covjek koji se zna nositi sa svakom vrstom pritiska. Da bi to uspjelo, moras imati odredjene kompetence, ako ih nemas, mozes zakaziti na jednom ili vise raznih polja koje sam naveo. Neka svako dobro razmisli je li Safet sposoban za sve to, ja mislim da nije a dobrota me ne interesuje.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ova tema ima najmanje veze sa Safetom Sušićem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Centre forward
- Kontakt:
Pa logično, kad ljudi biraju njegovog nasljednika.Virtu4l je napisao/la:Ova tema ima najmanje veze sa Safetom Sušićem.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- IcedMFEarth
- Kontakt:
Berti Vogts ili Magath 

Zanimljivo kako Barbarez loše kotira, vjerovatno zbog jake konkurencije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- katalinski
- Kontakt:
Još jedna odlična opcija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kurleoniju i nije bas.Centre forward je napisao/la:Pa logično, kad ljudi biraju njegovog nasljednika.Virtu4l je napisao/la:Ova tema ima najmanje veze sa Safetom Sušićem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Što meni, ja sam samo glas naroda.harishp je napisao/la:Jah a tebi ce poslati ostatak racuna za kompenzaciju u slucaju novog selektoraSaurman je napisao/la:Rezultate ankete poslati Begiću ostalo je na njemu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
A sto ne,i to je samo ostatak racuna.Saurman je napisao/la:Što meni, ja sam samo glas naroda.harishp je napisao/la:Jah a tebi ce poslati ostatak racuna za kompenzaciju u slucaju novog selektoraSaurman je napisao/la:Rezultate ankete poslati Begiću ostalo je na njemu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vaha bi bio idealan izbor. Dobar taktičar, autoritet i izvuče maksimum iz svakog igrača ali isti je šifra i pitanje da li bi ikad bio selektor svoje države. Mislim, treba tu keša.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Cudi me da niko nije spomenuo Glavasa, on odavno pretendira na to mjesto..
Bajevic je idealan izbor..Vahu ne bi jer bi se za par dana zakacio s nekim, ne bi on mogao trpit' sranja u Savezu..
Barba bi bio dobar, ali ga nesto bukve odjedanput ne vole jer je bio konkurent Opancicu tako da su cak i zaboravili da je bio kapiten.
Veliki je patriota i nikad se nije stedio za repku.
Petkovic je odlicna opcija.
Samo da nam Sajo nadje klub nakon SP, da mu se zelje ostvare, i da mi navijaci odahnemo..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bajevic je idealan izbor..Vahu ne bi jer bi se za par dana zakacio s nekim, ne bi on mogao trpit' sranja u Savezu..
Barba bi bio dobar, ali ga nesto bukve odjedanput ne vole jer je bio konkurent Opancicu tako da su cak i zaboravili da je bio kapiten.
Veliki je patriota i nikad se nije stedio za repku.
Petkovic je odlicna opcija.
Samo da nam Sajo nadje klub nakon SP, da mu se zelje ostvare, i da mi navijaci odahnemo..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amazon [Bot], CAGarfia, lol89, napapijri1987, UtdBiH21 i 66 gostiju.