Navuko sam te ko Brazilka na crackarius je napisao/la:ovako kod nas nastaju dezinformacije pa teorije zavjererobijas_Ri je napisao/la:Zbog cega rade odvojeno, ma jesul se to opet neki ,,klanovi'' stvorili...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Navuko sam te ko Brazilka na crackarius je napisao/la:ovako kod nas nastaju dezinformacije pa teorije zavjererobijas_Ri je napisao/la:Zbog cega rade odvojeno, ma jesul se to opet neki ,,klanovi'' stvorili...
Dobiju džaba prava za utakmice i ne mogu da se potrude da se raspitaju za tačan termin odigravanjaRustem je napisao/la:[youtube][/youtube]
da, u 02:30 pitaruElegant je napisao/la:Da li se utakmica protiv Slonova igra sa petka (30. maj) na subotu (31.) u koliko sati ?
Da si upratio najave prije utakmice sa Argentinom znao bi o cemu pisem.rambo16 je napisao/la:Kakve veze ima patriotizam sa kodiranjem kanala? Ljudi se barem potrude da prenose,a to što mi hoćemo sve džaba to "neće da može"
ma kakvi upratio..ne pratim ja uopšte to...treba da stave 500 a ne 100...jer jedini iole brinu o nastupima reprezentacije...kome je puno nek gleda na BHT-uibish1995 je napisao/la: Da si upratio najave prije utakmice sa Argentinom znao bi o cemu pisem.![]()
A ovo hocemo sve dzaba,to oni imaju neki program pa da placam 100 KM (tako nesto je bilo)?
Kako da ne. 5-6 puta prenose reprezentaciju od toga su 3 puta imali tehnicke smetnje,i oni se brinu o nastupima reprezentacijerambo16 je napisao/la:ma kakvi upratio..ne pratim ja uopšte to...treba da stave 500 a ne 100...jer jedini iole brinu o nastupima reprezentacije...kome je puno nek gleda na BHT-uibish1995 je napisao/la: Da si upratio najave prije utakmice sa Argentinom znao bi o cemu pisem.![]()
A ovo hocemo sve dzaba,to oni imaju neki program pa da placam 100 KM (tako nesto je bilo)?
RockyMaivia je napisao/la:Ma kakav Face...
Amaterska televizija sa cirkusantima od voditelja...
Marijan kada prenosi utakmice,ponasa se kao da prenosi koridu ili hrkljus.zgembo89 je napisao/la:RockyMaivia je napisao/la:Ma kakav Face...
Amaterska televizija sa cirkusantima od voditelja...Mijajlović isprinta sebi sve moguce o igracima protivnickim i nasim i onda citavo prvo poluvrijeme samo prica te biografije ne mozes se skoncetrisat na utakmicu i onda smao zakreci VEdo VEdo VEdo Dzeko DZeko DZeko
meni je jasno da se ljudi pale na patriotizam ,a ima i gorih od tih sa FACE npr onaj sa FTV kad kaze lopta je pogodila vratnicu bukvalno silovanje jezika da bi se istakla neka pripadnost,a Z.Šuko sa BHT1 atmosfera kao u pozorištu..Oduševljen sam bio sa Edinom Avdicem i onim EP basketom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.