Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hogarstrasni

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la hogarstrasni » 18 feb 2014, 14:33

Ima li jos nekpo iz hajduka da je neophodan reprezentaciji?
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 feb 2014, 14:38

Koji ce broj TSS dobiti.....

Nema Misketa, slobodan je cener.... :lol: 8-) :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 feb 2014, 14:39

hogarstrasni je napisao/la:Ima li jos nekpo iz hajduka da je neophodan reprezentaciji?

da te Basten i Virtu vide ;)

A ja ne znam šta pokušavate dokazati oko malog Sušića, niko ga nije fol gledao i te gluposti, čovjek nije zadnji vezni i kraj priče ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2014, 14:40

Batko je napisao/la:Koji ce broj TSS dobiti.....

Nema Misketa, slobodan je cener.... :lol: 8-) :mrgreen:
Jedina ispravna odluka. 10ka, nego šta. :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 18 feb 2014, 14:40

http://www.transfermarkt.co.uk/en/germa ... _1886.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mogao bi Maglica biti slijedeci xD

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 feb 2014, 14:41

Interista je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/germa ... _1886.html

Taman za treceg spica... 8-)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2014, 14:43

e, ukoliko on dobije poziv. I ja bi protestovo protiv takve zbilje :mrgreen:
Bencuna s druge strane bi bilo ok pikirati.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 feb 2014, 14:45

Ja sam profilakticno stavio citav forum na ignore, ali vas nekako jos vidim jer se previse citirate. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 18 feb 2014, 15:27

hogarstrasni je napisao/la:Ima li jos nekpo iz hajduka da je neophodan reprezentaciji?
Haris Bukva dobro bi nam došao, međutim najveća mu je mana nije u "Germaniji".

http://www.transfermarkt.com/en/haris-b ... 41331.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 18 feb 2014, 15:32

Ne kontam ovog hajdukovca @hts . Javi se covjek kao da brani TIna a napisa bas onosto I sva raja kritikuje. Dizel igrac voli loptu , jedna noga , seta po terenu , pogresna pozicija it'd. Da se vudjet poslije 5 min gledanja. U vezi Hadzica : zao mi ga kaze rasplakao se kad je poziv dobio a ne zna da je poziv samo dio igre oko tina. Kao evo nije samo Tin novi svi dobijaju sansu. Spreman sam ulozuti 500 km da je Safet odlucio povesti Tina u Brazil po svaku cijenu nevezano kako se pokaze u prijateljskim. Nisam veliki ljubitelj ni Ibricica ni Cocalica al su ljudi igracine za ovog Safetovog malog.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 feb 2014, 15:33

VanBasten je napisao/la:
Mogao bi i Tomić iz Želje, evo izgleda i on želi u reprezentaciju čim mu je Sead menadžer :mrgreen:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/tomis ... 90272.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 feb 2014, 15:37

kimbo je napisao/la:Ne kontam ovog hajdukovca @hts . Javi se covjek kao da brani TIna a napisa bas ono sto I sva raja kritikuje. Dizel igrac voli loptu , jedna noga , seta po terenu , pogresna pozicija it'd. Da se vidjet poslije 5 min gledanja. .
:!:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2014, 15:43

bagrcavi je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Mogao bi i Tomić iz Želje, evo izgleda i on želi u reprezentaciju čim mu je Sead menadžer :mrgreen:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/tomis ... 90272.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je mogo Svraka, može i on dobiti cap u CV. Korisniji igrač od Svrake..

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 feb 2014, 15:51

je li ukljucen TSS u ove premije za odlazak na SP?. S obzirom da nas je Susic odveo, on to odredjuje ! :?
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 feb 2014, 15:53

Principatus je napisao/la:
calcio je napisao/la: Ne valja lagati. ;)... Sve je to arhivirano ;)
Dobro kad me vuces za jezik. Evo tvojih bisera o Kolasincu i moj odgovor na to.

Sta Calcio kaze kada je Kolasinac igrao vec Champions League. Samo da se uporedi.
Kolasinac sa 19 igra protiv Drogbe i Bundesligu, no on ne valja. Susic igra sa 22 godine u HNL, a njegov poziv se brani. Svaka cast. Hajde jos koji biser.

Evo prvi sa Kolasincem:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
calcio je napisao/la: Ma daj, za ovih pola godine nije ni 20% utakmica igrao. Uvijek kada pogledam sastav sjedi na klupi. Doduse onaj Fucks sto igra na lijevom beku im je kritican u zadnje vrijeme i zato ce Kolasinac sigurno dobivati cesce priliku.

Principatus:
Covjece jesi li ti pri sebi? Ne kazem to da te vrijedjam, ozbiljno te pitam kao pitanje za zdravlje.

Pa momak igra protiv Robbena, Drogbe, CL, Bundesligu. SA 19, 11119999! Nama klocevi i anonimusi sa krajem 20 pocetak 30 prolaze kroz repku i ti meni nesto pricas o tome da je ispravno razmisljanje sto ga nismo odmah kaparisali, prije pola hebene godine. Da jos nije vrijedan A repke? Ma daj, nema smisla, stvarno nema smisla.
Ali nisam nikad rekao da nema sta traziti u bh. reprezentaciji kao sto si napisao. Nemam pojma otkud ti ta ideja. Naprotiv. To sto si citirao je bila replika na tvoj post da je momak standardan u Schalkeu a tada nije uopste bio standardan. Ti si mozda to shvatio kao da ja ne zelim njega u reprezentaciji ali to nije moj problem. Moja je poenta u vezi Kolasinca uvijek bila, sredi papire i dobices poziv. Tako je i bilo. Tako mora biti, ne moze se preskakati.
Ako opet odes u arhivu naci ces sigurno i moje postove u kojima tvrdim da je Seo buducnost nase reprezentacije. ;)

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 18 feb 2014, 16:11

Ja se iskreno bojim, da ako susicev mali odigra slabu utakmicu, nece izvuci zive glave ni safet ni tinki a ni ovi sto ga brane... i dosta puta kad se nesto radi na neposten nacin, nista dobro od toga ne bude...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 feb 2014, 16:13

Edviin je napisao/la:Ja se iskreno bojim, da ako susicev mali odigra slabu utakmicu, nece izvuci zive glave ni safet ni tinki a ni ovi sto ga brane... i dosta puta kad se nesto radi na neposten nacin, nista dobro od toga ne bude...
Nismo u 1992.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 18 feb 2014, 16:23

Virtu4l je napisao/la:
Edviin je napisao/la:Ja se iskreno bojim, da ako susicev mali odigra slabu utakmicu, nece izvuci zive glave ni safet ni tinki a ni ovi sto ga brane... i dosta puta kad se nesto radi na neposten nacin, nista dobro od toga ne bude...
Nismo u 1992.

》Verbalno《 ce jih glave kostati....

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 18 feb 2014, 16:52

kim je napisao/la:

http://www.transfermarkt.com/en/haris-b ... 41331.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema veze sto nije u Germaniji ista menadzerska agencija kao Vrsajevic i Kvrzic :D

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 18 feb 2014, 16:57

Interista je napisao/la:
kim je napisao/la:

Nema veze sto nije u Germaniji ista menadzerska agencija kao Vrsajevic i Kvrzic :D

Ma to Sead na ženu otvorio da ne bude ofiranan do kraja. :mrgreen: :mrgreen:
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.