Nakon slovenske braće, navijam za Fince!Kawhi je napisao/la:Ma Finska uzima![]()
Žao mi Rusa i ja sam kao i svaki dobri Bosanac danas bio protiv Amera

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Nakon slovenske braće, navijam za Fince!Kawhi je napisao/la:Ma Finska uzima![]()
Žao mi Rusa i ja sam kao i svaki dobri Bosanac danas bio protiv Amera
Hiller ih uništioDukeOfWellington je napisao/la:Česi ne mogu da pogode bazen, nevjerovatna hokejaška reprezentacija.
nije Hilller primio gol nego Berrario_Ferdy88 je napisao/la:3 PP gola za preokret Šveđana, iako je onom golu Alfiea prethodio kontakt (odgurivanje) Erikssena sa golmanom Latvije.
Hiller drži Švicarce u prednosti, nastavlja sa odličnom formom iz prošlih tekmi, samo 1 gol je primio zasad u 3 tekme
Da, vidim, šteta što nije branio i protiv Šveđanaandro234 je napisao/la: nije Hilller primio gol nego Berra
Kakav veliki kiks, lik im'o 30 odbrana, nema šanse da bi ovaj bolje proš'o.andro234 je napisao/la:Veliki kiks trenera je bilo nestavljanje Hillera na gol protiv Šveđana
Propast Norvežana, 5 na 3 nisu uputili šut, ne mogu da iskontrolišu puck, Austrijanci ih kontriraju non stop, mogli su i do većeg vodstva. Još jedno razočarenje uz Češku, protiv Kanade to nije izgledalo loše, ali ni od njih na kraju ništa posebno nismo vidjeli.Virtu4l je napisao/la:Austrija - Norveška 2:0
Zanimljivo je u prvoj trećini, iznenađujuće vodstvo austrijanaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.