Grupa C (Kolumbija, Grčka, Obala Slonovače, Japan)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa C (Kolumbija, Grčka, Obala Slonovače, Japan)
Lagano 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
znači mi i Kolumbija smo tu negdje...fino,fino
A.F.C. Bournemouth!
- Evolution87
- Kontakt:
Vala Kolumbija nista specijalno, a Grcka odron.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Bravo Kolumbija bravo
Nek su ZGAZILI najmržu reprezentaciju koja je na ovom Sp.
James Rodrigeuz
Cuadrado
dvije asistencije

James Rodrigeuz

Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 14 jun 2014, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
- BeyKopites
- Kontakt:
Cuadrado je mašina samo takva 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Grčka me negativno iznenadila a ni Kolumbija nije nešto wooow
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Deranje guzova

Nek ej uzela Kolumbija
solidna tekma
solidna tekma
Kolumbija rutinski
olinjale egejske kuje mogu pakovati kofere
ocekujem da Kolumbija i Japan prođu grupu.

ocekujem da Kolumbija i Japan prođu grupu.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Imala je i Grcka prilika, moglo je ovo zavrsiti i drugacije. Kolumbija ja rano povela, to je uvijek vjetar u ledja. Hocu da kazem da me nisu ni jedni ni drugi impresionirali. Ali u ovoj grupi koja nije toliko jaka bi mogli ici dalje i grci i kolumbijanci. Japan mi se ne cini jak kao sto smo prije navikli od njih. Vidicemo veceras sta ce Yaya, Drogba i ekipa pokazati. Po imenima su najjaca ekipa u ovoj grupi.
Izgledi i nisu baš nešto, ako se može mjeriti prema ovomedr.van nostrand je napisao/la:Normalno, naprijed Grcka![]()
vidjecete koga smo mi nadigralikakvu mocnu momcad

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Nije ni bilo potrebe da odigraju nesto posebno Kolumbijci.Kaunas je napisao/la:Grčka me negativno iznenadila a ni Kolumbija nije nešto wooow
Grci su bili nidje veze.
Vecinu svog posjeda su stracili dodavajuci se u zadnjoj liniji ili na neke solo pokusaje Končite.
3:0

Uhljupi grcki...
Ipak nekako sam ubjedzen da ce pobjediti Japan na taktiku i iskustvo (1:0),dok Obalu smatram favoritom protiv njih.
Hocu rec nadam se se da ispadaju.

Juan Cuadrado je igracina, covjek pokriva nekoliko pozicija na terenu. Drago mi je zbog Kolumbije, odigrali su odlicne kvalifikacije, sklopili su sjajnu generaciju.
Pozdravi i za Hellas, Yunanistan ili ti ga Grcku uz poruku Karagounisu, Katsouranisu, Gekasu...okacite vec jednom kopacke o klin.
Pozdravi i za Hellas, Yunanistan ili ti ga Grcku uz poruku Karagounisu, Katsouranisu, Gekasu...okacite vec jednom kopacke o klin.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kolumbija ide do polufinala :columbia:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kolumbijci odradili posao do kraja u drugom pol, u našem stilu natrpali Grke koji nastavljaju sa razočarenjima na SP-ima, na kojima imaju samo 1 pobjedu.
Definitivno repka koja je uz Belgiju glavni kandidat za tog dark horsea ovog prvenstva, odlično djeluju i naprijed ali i nazad gdje se pretpostavljalo da su nešto lošiji. Vidjet ćemo ih u nastavku protiv napadački jačih ekipa od Grčke, ali po meni prolaz ne bi smio doći u pitanje

Definitivno repka koja je uz Belgiju glavni kandidat za tog dark horsea ovog prvenstva, odlično djeluju i naprijed ali i nazad gdje se pretpostavljalo da su nešto lošiji. Vidjet ćemo ih u nastavku protiv napadački jačih ekipa od Grčke, ali po meni prolaz ne bi smio doći u pitanje

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Greece have now failed to score in 6 of their 7 World Cup matches (85.7%)

Ludi Kolumbijci uvališe tricu Grcima s pola snage.
Danas je jedna ekipa oduševila taktikom i pristupom, a druga razočarala. Pekerman je mudro postupio dodijelivši loptu Grcima u noge, jer je jasno da je Helenima kreacija godinama slaba tačka i da jedino preko kontri mogu ugroziti protivnika koji raspolaže kvalitetnim igračkim kadrom. Tako je neutralisao njihovo najjače oružje, što je naravno dalo rezultat. Možda je 3-0 previsoka pobjeda, ali ne može se reći da je nezaslužena. Ista je ostvarena bez najboljeg igrača, Falcaa, a ni Fredy Guarin nije nastupio, tako da... Ponovo su neumorni Cuadrado i James Rodriguez bili u centru pažnje, mada je činjenica da je Kolumbija jedan veoma jak tim. Podsjećaju me na ovosezonski Atletico, najviše zbog toga što su odlični u tranziciji i začas mijenjaju sistem igre.
Vidjet ćemo koliko daleko mogu dogurati. Njihovim današnjim protivnicima svakako slijedi grčevita borba za plasman u osminu finala.
P.S. Navijači su znači bože...

Danas je jedna ekipa oduševila taktikom i pristupom, a druga razočarala. Pekerman je mudro postupio dodijelivši loptu Grcima u noge, jer je jasno da je Helenima kreacija godinama slaba tačka i da jedino preko kontri mogu ugroziti protivnika koji raspolaže kvalitetnim igračkim kadrom. Tako je neutralisao njihovo najjače oružje, što je naravno dalo rezultat. Možda je 3-0 previsoka pobjeda, ali ne može se reći da je nezaslužena. Ista je ostvarena bez najboljeg igrača, Falcaa, a ni Fredy Guarin nije nastupio, tako da... Ponovo su neumorni Cuadrado i James Rodriguez bili u centru pažnje, mada je činjenica da je Kolumbija jedan veoma jak tim. Podsjećaju me na ovosezonski Atletico, najviše zbog toga što su odlični u tranziciji i začas mijenjaju sistem igre.

P.S. Navijači su znači bože...

- donCorleone1892
- Kontakt:
Grčka je definitivno zalutala na ovaj Mundijal, igra im je očajna. Kreatori igre su im stoperi.
Po meni je njihov najbolji igrač bio Mitroglou i trebao je igrati od prve.
S druge strane, Kolumbija je odigrala veoma dobru tekmu. Stoperski tandem Zapata-Yepes su odigrali odlično dok napad i nije toliko zastrašujući kao što se predstavlja.Fino povuku kontru ali realizacija je slaba. Uglavnom očekujem prolaz Kolumbije u dalju fazu takmičenja.

Po meni je njihov najbolji igrač bio Mitroglou i trebao je igrati od prve.
S druge strane, Kolumbija je odigrala veoma dobru tekmu. Stoperski tandem Zapata-Yepes su odigrali odlično dok napad i nije toliko zastrašujući kao što se predstavlja.Fino povuku kontru ali realizacija je slaba. Uglavnom očekujem prolaz Kolumbije u dalju fazu takmičenja.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Da je ovo Gekas pogodio bilo bi 2:1 i pola sata do kraja, svasta je moglo biti.
Da je ovo Gekas pogodio bilo bi 2:1 i pola sata do kraja, svasta je moglo biti.
S pola snage ovo Kolumbija, Pekerman resio da posle prvog gola pusti loptu Grcima, jer ovi ionako ne znaju sta ce sa njom, i da cekaju samo. Posle 2-0 vec je bila sprdnja od igre.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.