http://moevideo.net/video/84632.8ce183e ... 2a1540b157
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kakva greska Bore Matanabhfanatic14 je napisao/la:Oti svi igraci sto si nabrojo su bili dva puta ovdje kod nas na turnirima i dva puta smo ih razbili moja ekipa 4-1 i 4-0... Igro i Kahvedzic i Mulahmetovic i Golman ovaj i svi...toliko o nasoj repki...Steta je da se zovu samo igraci iz Bih jer bi imali u inostranstvu straha igrace koje se bave malim nogometom. Zelim im puno srece da se plasiraju na prvenstvo !vrebac86 je napisao/la:Ovaj 9-tka nas cini mi se Kahvedzic straha igrac(centrafor) drzi loptu samo tako! A za Novoselca netreba pricati, igrao sam protiv njega i samo se mozes diviti kako igra! Ostali isto dobri, jedino 10-tka kritican igrac! Golman
hahha,znao sam da ce se takav naci... Ali vidim koliko puta su se plasirali na neka prvenstva kad ih amateri isprase kako hoce.. Ja sam bar realan a ne odma vi dizete svakog u nebesa.. Igro sam se snjima ko na ringispilu, zapamtili su oni to dobroarelinho je napisao/la:Kakva greska Bore Matanabhfanatic14 je napisao/la:Oti svi igraci sto si nabrojo su bili dva puta ovdje kod nas na turnirima i dva puta smo ih razbili moja ekipa 4-1 i 4-0... Igro i Kahvedzic i Mulahmetovic i Golman ovaj i svi...toliko o nasoj repki...Steta je da se zovu samo igraci iz Bih jer bi imali u inostranstvu straha igrace koje se bave malim nogometom. Zelim im puno srece da se plasiraju na prvenstvo !vrebac86 je napisao/la:Ovaj 9-tka nas cini mi se Kahvedzic straha igrac(centrafor) drzi loptu samo tako! A za Novoselca netreba pricati, igrao sam protiv njega i samo se mozes diviti kako igra! Ostali isto dobri, jedino 10-tka kritican igrac! Golman![]()
trebao je tebe zvati
![]()
Jesi im probacivo kroz noge kralju?bhfanatic14 je napisao/la:hahha,znao sam da ce se takav naci... Ali vidim koliko puta su se plasirali na neka prvenstva kad ih amateri isprase kako hoce.. Ja sam bar realan a ne odma vi dizete svakog u nebesa.. Igro sam se snjima ko na ringispilu, zapamtili su oni to dobroarelinho je napisao/la:Kakva greska Bore Matanabhfanatic14 je napisao/la: Oti svi igraci sto si nabrojo su bili dva puta ovdje kod nas na turnirima i dva puta smo ih razbili moja ekipa 4-1 i 4-0... Igro i Kahvedzic i Mulahmetovic i Golman ovaj i svi...toliko o nasoj repki...Steta je da se zovu samo igraci iz Bih jer bi imali u inostranstvu straha igrace koje se bave malim nogometom. Zelim im puno srece da se plasiraju na prvenstvo !![]()
trebao je tebe zvati
![]()
..nebitno, sretno njima nek se konacno negdje plasiraju!
Jel igrao Beslija za Holandjane i kakav je bio? Ako moze da neko odgovori jer nisam gledao ovu tekmu protiv Holandjanasajo10 je napisao/la:Fantasticna pobjeda nasi momaka! Vrlo, vrlo bitna. Sutra akoBogda minimalno osigurati baraz a onda protiv rusa probati doci i direktnog plasmana! Kakvi golovi Bevande jaoo...![]()
![]()
![]()
Holandija osim pocetka meca nije nesto Bog zna pokazala. Povukli su se a to su nasi momci iskoristili na najbolji moguci nacin. Mogla je ova pobjeda biti i veca kad se uzmu u obzir sanse koje su bile.
Sve u svemu, svaka cast!!!
![]()
![]()
Pa nismo Japan da smo oto,bhfanatic14 je napisao/la:@batko znam vama je smijesno,sad ih gledate na tv mislite to je to,to su igracine al uvjek ima boljih...drugo je sto su oni tu u otoj drzavi i zovu se samo iz Bih igraci i naravno sinovi kao od Matana. . nemam nista od toga,ali oni lopte nisu vidili protiv amatera sad vidi koliko je jak taj Futsal.
duhovit si nema sta...jbg nisam iso kod nas u skolu al ipak dobro znam pisat nas jezik. haj valjda ces oprostit oprosti ako sam te uvrijedio. Pozz shinji okazakiOtelo je napisao/la:Pa nismo Japan da smo oto,bhfanatic14 je napisao/la:@batko znam vama je smijesno,sad ih gledate na tv mislite to je to,to su igracine al uvjek ima boljih...drugo je sto su oni tu u otoj drzavi i zovu se samo iz Bih igraci i naravno sinovi kao od Matana. . nemam nista od toga,ali oni lopte nisu vidili protiv amatera sad vidi koliko je jak taj Futsal.
Evo momak objasnioBelminM23 je napisao/la:Pogledajte nekad turnir gdje su veće nagrade i vidite kakve sve ekipe dođu da igraju. Uglavnom dođu reprezentativci iz ovih okolnih zemalja i iz jačih klubova, a ima tu i pokoji igrač koji igra samo turnire.
Kod nas na Božićnom turniru ludnica bude.
Ja da sam na tvom mjestu zalio bih se Europskom sudu za ljudska prava u Strazburu i rekao im kakvih sve majstora ima,a selektor zove neke druge.bhfanatic14 je napisao/la:Evo momak objasnioBelminM23 je napisao/la:Pogledajte nekad turnir gdje su veće nagrade i vidite kakve sve ekipe dođu da igraju. Uglavnom dođu reprezentativci iz ovih okolnih zemalja i iz jačih klubova, a ima tu i pokoji igrač koji igra samo turnire.
Kod nas na Božićnom turniru ludnica bude...ima bruka turnira gdje dodju pravi igraci gdje budu velike nagrade to bude haos i ima se sta vidit. . Naprimjer samnom u ekipi igra Slovenski reprezentativac(veliki fudbal) bivsi clan Olympiakos-a... To su druge dimenzije tu nemogu prismrdit ovi igraci Latvije ili Bosne...
Slazem se,ali kada se neko javi da bi sebe uzdigao,a drugog spustio moram odgovoritizizu1991 je napisao/la:Takvoj vrsti rasprave nije mjesto na ovom topicu, nemojte dalje. Daj da uživamo. Evo petica, Mulaahmetović!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Cwirek, General505, Google Adsense [Bot], HariTz i 51 gost.