dr.van nostrand je napisao/la:Samo se ti smij, 2:0 u Kyivu![]()
Objavljeno je da je na Olimpijski Nacionalni sportski kompleks stadionu prisutno 67732 gledalaca.
Kad imaju ovakvu posjetu.
Da je nama jedan koji prima toliko.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
dr.van nostrand je napisao/la:Samo se ti smij, 2:0 u Kyivu![]()
nikad robom!!!TheSpecialOne je napisao/la:...
Moramo jos samo navijati za Francuze u uzvratu!
Ko bi rekao da cu navijati jednog dana za Portugalu i Francuze.
Ne budem ja navijao ni za jedne ni za druge.jestamaji je napisao/la:nikad robom!!!TheSpecialOne je napisao/la:...
Moramo jos samo navijati za Francuze u uzvratu!
Ko bi rekao da cu navijati jednog dana za Portugalu i Francuze.
ne foliraj, zbog njega a ne zbog ukrajinki u javnim kućama ... to ti niko ne vjerujeMaestro^^ je napisao/la:Svaka čast Ukrajinoj. Uvijek su mi bili dragi zbog Shevchenka. Zaslužili su večeras pobjedu itekako.
imacemo kad nam napravi lagumdzijascorpy je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Samo se ti smij, 2:0 u Kyivu![]()
Objavljeno je da je na Olimpijski Nacionalni sportski kompleks stadionu prisutno 67732 gledalaca.
Kad imaju ovakvu posjetu.
Da je nama jedan koji prima toliko.![]()
Oni su vec otprdili u islandu,valjda.skyisthelimit je napisao/la:TheSpecialOne je napisao/la:Ronaldoooooo!Hvala ti majstore!Ako ovako ostane do kraja,onda smo u prvom sesiru za kvalifikacije EP-a 2016!![]()
Jesi siguran? Sta ej sa hrvatima ako pobjede u revansu?
Dobro , ima ti i ta mjesta..jestamaji je napisao/la:ne foliraj, zbog njega a ne zbog ukrajinki u javnim kućama ... to ti niko ne vjerujeMaestro^^ je napisao/la:Svaka čast Ukrajinoj. Uvijek su mi bili dragi zbog Shevchenka. Zaslužili su večeras pobjedu itekako.
Sudija u uzvratu je blago receno zglajz˙oPuma je napisao/la:E sad na scenu stupa Mišel
mislim da nema sanse, dobro je da smo sa Evropskim reprezentacijama, ovako dobijamo jednog jakog i potencijalno mozemo dobiti ako bude srece jednog iz Afrike i jednog iz Azije.calcio je napisao/la:Grci jednom nogom u Brazilu nakon 3:1 protiv Rumunije...
postoji li sansa da budemo u istoj grupi da ih opet klepnemo?![]()
Slovacka dobila Poljsku 2:0, takodje zanimljiv rezultat.
vi svi ne kontate da francuzi nemaju šansi, mišel se zakačio sa seppom, dakle france, vozdra!dr.van nostrand je napisao/la:Sudija u uzvratu je blago receno zglajz˙oPuma je napisao/la:E sad na scenu stupa Mišel
BigBigBang je napisao/la:Inace previse se Francuzi u reprezentaciji oslanjaju na ove emigrante treba se taj broj reducirati jer je poznato da Africke reprezentacije nista ne mogu napraviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.