EURO 2016 ( kvalifikacije )
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EURO 2016 ( kvalifikacije )
Kakve su nam sanse da prodjemo kao najbolji treci?
Veoma izgledneFidelis je napisao/la:Kakve su nam sanse da prodjemo kao najbolji treci?

Zadnja izmjena: sony_91, dana/u 12 okt 2015, 21:25, ukupno mijenjano 2 puta.
- Centre forward
- Kontakt:
Iste k'o i one da do nove godine udjemo u EU.Fidelis je napisao/la:Kakve su nam sanse da prodjemo kao najbolji treci?

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
A mozemo li ispasti kao najslabiji treci?Centre forward je napisao/la:Iste k'o i one da do nove godine udjemo u EU.Fidelis je napisao/la:Kakve su nam sanse da prodjemo kao najbolji treci?
Ne mozemo. Ali cemo zavrsiti kvalifikacije kao najgora treceplasirana momcad.Fidelis je napisao/la:A mozemo li ispasti kao najslabiji treci?Centre forward je napisao/la:Iste k'o i one da do nove godine udjemo u EU.Fidelis je napisao/la:Kakve su nam sanse da prodjemo kao najbolji treci?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Možemo, pobijedi nas Izrael u baražu.Fidelis je napisao/la:A mozemo li ispasti kao najslabiji treci?Centre forward je napisao/la:Iste k'o i one da do nove godine udjemo u EU.Fidelis je napisao/la:Kakve su nam sanse da prodjemo kao najbolji treci?
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- Principatus
- Kontakt:
Ma necemo izgubiti. Ma nema sanse. Ma najmanje cemo tamo na Kipru pobijediti, a ako nam se posreci mozda i vise.DonCorleone je napisao/la:Ako izgubimo otpadamo i ovako i onakoPrincipatus je napisao/la:Dakle ne smijemo izgubiti u Kipru inace otpadamo kao najlosiji treci?.
Ali bolje je i da izgubimo nego da otpadnemo, no najbitnije je da ne budemo najlosiji treci. Hebiga vidjecemo.
Ali eto bar smo sada sve pojasnili oko sistema plasmana, tako da nema otvorenih pitanja vise.

Trolanje pred utakmicu donosi srecu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ma, nismo mi te sreće da njih dobijemo. Ja naslućujem TurskuPerryFred je napisao/la:Gledam Janeze protiv San Marina. Janezi u prvih 45 minuta nisu stvorili niti jednu jedinu ozbiljnu šansu.

Šuti jezik pregrizao.sony_91 je napisao/la:Ma, nismo mi te sreće da njih dobijemo. Ja naslućujem TurskuPerryFred je napisao/la:Gledam Janeze protiv San Marina. Janezi u prvih 45 minuta nisu stvorili niti jednu jedinu ozbiljnu šansu.
Nego da mi prvo sredimo Kiprane a onda se nadati Slovencima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Principatus
- Kontakt:
Ma daj nam i Janeze i Turke u barazu, ha ja kad je bal nek je maskenbal.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mađarska ide direktno kao najbolja 3-ca , ima teoretske šanse još samo i Ukrajina ali da pobjedi Španiju od koje trenutno gubi 0-1 !sony_91 je napisao/la:Ovako bi mogle izgledati skupine za žrijeb playoffa ukoliko se u istim nađu ove ekipe koje ću navesti ispod. Naveo sam svih devet ekipa od kojih jedna ide direktno na EURO i taj isti tim je potrebno samo izbaciti sa liste. Inače, ekipe su poredane po trenutnom renkingu na listi.
9. Ukrajina
15. BiH
17. Danska
20. Švedska
21. Irska
22. Mađarska
24. Norveška
25. Turska
29. Slovenija
Prema ovome protivnik će nam biti Irska, Mađarska, Norveška, Turska ili Slovenija.
znači kao prođemo u baraž : Irska, Norveška, Turska ili Slovenija.
Samo ne Turska

ma koga god da dobijemo znam da neće biti Portugal 

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
@Kobe Bryant: I Turska ima teoretske šanse da bude najbolja treća, pisali smo o tome već
Ne bojim se ja nikog od mogucih protivnika u barazu,mi smo realno bolji od svih.
Jedino ne bih volio Tursku iz razloga sto se digli,godinama su u rupi i bacat ce se na glavu da se plasiraju.A imaju i onog ludjaka na klupi.Iako smo mi dosta jaca reprezentacija od Turske.
Znaci samo ne Turska,ostalo je sve odlicno.
Norveska i Slovenija je 50 posto sansi,pa valjda je vakat da i mi imamo srece na jednom izvlacenju baraza.
Jedino ne bih volio Tursku iz razloga sto se digli,godinama su u rupi i bacat ce se na glavu da se plasiraju.A imaju i onog ludjaka na klupi.Iako smo mi dosta jaca reprezentacija od Turske.
Znaci samo ne Turska,ostalo je sve odlicno.
Norveska i Slovenija je 50 posto sansi,pa valjda je vakat da i mi imamo srece na jednom izvlacenju baraza.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 12 okt 2015, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Centre forward
- Kontakt:
Ma Turcima je vakat da odu na jedno prvenstvo, i mislim da su najsigurniji, koga god da dobiju. Nama daj Slovence il' Norvežane. Ako budemo pravi, protivnici nemaju šanse. Ovo EP je važno da se stvori kakav - takav kontinuitet igranja na velikim takmičenjima, da postanemo tradicionalni na završnicama. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
To je toCentre forward je napisao/la: Nama daj Slovence il' Norvežane. Ako budemo pravi, protivnici nemaju šanse.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa valjda nismo toliki baksuzi da na tri baraža dobijemo najjaču ekipu od mogućih. Ja mislim da ćemo dobit Slovence, vrijeme je da dobijemo jednu slabiju ekipu protiv koje smo favoriti i koju ćemo aBd dobiti. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisam u toku, jesmo li mi to vec u barazu?
Vidim vec se protivnici biraju. 

Nego staGoalgetter je napisao/la:Nisam u toku, jesmo li mi to vec u barazu?Vidim vec se protivnici biraju.