18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Ibisevic igra u svom gradu, nema sanse da ne pocne utakmicu.
i da ne igra, trenutno je korisniji od dzeke...PanCity je napisao/la:Ibisevic igra u svom gradu, nema sanse da ne pocne utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HazardEden
- Kontakt:
Dzeko je navikao da sjedi na klupi, pa mu nece bit problem da i ovu odgleda s klupe
Evo prilike da Zabaleta povrijedi krizne ligamente i da se Vršajević proda u City

Evo prilike da Zabaleta povrijedi krizne ligamente i da se Vršajević proda u City

- Omerbavarac
- Kontakt:
Dok je Susic selektor, Dzeko nece vidjeti klupe, barem sve dok je zdrav.HazardEden je napisao/la:Dzeko je navikao da sjedi na klupi, pa mu nece bit problem da i ovu odgleda s klupe![]()

Moze se igrati sa dvojicom u spicu, ali da se izvrse korekcije u veznom redu. Mozda Miske ili Medo mogu vani?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
City je mali zalogaj za Vvrska, moze on vise
- Goalgetter
- Kontakt:
A i zasto bi ? Zar mi sebi mozemo dozvoliti toliki luksuz ostaviti najboljeg strijelca rerezentacije svih vremena na klupi. Edin igra, i igrat ce, i to je pravilna odluka Papeta.Omerbavarac je napisao/la: Dok je Susic selektor, Dzeko nece vidjeti klupe, barem sve dok je zdrav.![]()
Stvarno ima tipova za nepovjerovati. Dzeko na klupu , aha
Igrace i Dzeko i Vedo, nema kod njih promjena, promjena ce biti samo na defanzivnom veznom, njih dvojica ostaju.

Igrace i Dzeko i Vedo, nema kod njih promjena, promjena ce biti samo na defanzivnom veznom, njih dvojica ostaju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Principatus
- Kontakt:
Stvarno nemogu docekati ovu utakmicu, radujem se veoma.
Utakmica je prijateljska. Mi nismo ekipa koja zna bunkerisati, zasto dakle sebi namecati stil igre sa kojom cemo 100% izgubiti. Posto se ne igra na bodove, mozemo komotno igrati za oko i gol vise, a mozemo dati sigurno 2 sa ovom postavom. U zadnju Bundesligasku liniju sa Kolasincem, Spahom, Bicakcicem i Mujdzom mozemo imati povjerenja, dakle Argentinci se tu bas nece prosetati.
Lulic je veoma brz, to jest on lijevu stranu moze dobro pokrivati sa Kolasincem, sa tim da mogu i jedan i drugi pomagati sa mnogo trke Salihovicu. Isto vazi za Mujdzu i Mr. X. Vjerovatno Hajrovic. Jedino se brinem, da Mujdza ne bude mogao igrati protiv Argentine, e onda imamo problem... Mozda Besica na desnog beka, to je nekad igrao, ne znam sta igra u sadasnjoj ekipi.
-------------Dzeko--------Ibisevic---------------
-----Lulic----------Pjanic-------------XXX----------
------------------Salihovic------------------------
--Kolasinac---Spahic----Bicackic------Mujdza--
-------------------Begovic--------------------------

Lulic je veoma brz, to jest on lijevu stranu moze dobro pokrivati sa Kolasincem, sa tim da mogu i jedan i drugi pomagati sa mnogo trke Salihovicu. Isto vazi za Mujdzu i Mr. X. Vjerovatno Hajrovic. Jedino se brinem, da Mujdza ne bude mogao igrati protiv Argentine, e onda imamo problem... Mozda Besica na desnog beka, to je nekad igrao, ne znam sta igra u sadasnjoj ekipi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
mozda i damo 2 gola al sa ovakvom postavkom cemo primiti 4. Pored Salihovica ide ili Medunjanin ili Zahirovic, a jedan mora izaci ili Vedo ili Miske, birajtePrincipatus je napisao/la:Stvarno nemogu docekati ovu utakmicu, radujem se veoma.Utakmica je prijateljska. Mi nismo ekipa koja zna bunkerisati, zasto dakle sebi namecati stil igre sa kojom cemo 100% izgubiti. Posto se ne igra na bodove, mozemo komotno igrati za oko i gol vise, a mozemo dati sigurno 2 sa ovom postavom. U zadnju Bundesligasku liniju sa Kolasincem, Spahom, Bicakcicem i Mujdzom mozemo imati povjerenja, dakle Argentinci se tu bas nece prosetati.
Zna li neko koliko košta karta ?mostar_mo je napisao/la:evo centrotours izgleda priprema aranžman za Argentinu ...to ce biti interesantno , otici rahat pogledat bez puno uzbudjenja i usput posjetiti New York...
http://www.centrotours.ba" onclick="window.open(this.href);return false; ..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- DonCorleone
- Kontakt:
Necemo igrati sigurno tako ofanzivno. Mi za sada nismo pobjedili ni Porutgal, ni Francusku, ni Njemacku, ni Svedsku, niti cemo na taj nacin Argentinu. Ovo treba shvatiti kao ozbiljan test pred Brazil a nikako za utakmicu na oko ili gol vise. Trebamo naci recept da igramo efikasno protiv najboljih na svijetu, a dva napadaca i jedan zadnji vezni koji tezi prema naprijed je sah mat prije pocetka...ne radi se to tako. Jedan napadac, dva zadnja vezna, jaka krila, kreativna sredina, beton odbrana, tako se treba igrati protiv ekipa poput Argentine a ne srljati i nadigravati se.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Kad sam to igrali prije sa dva spica prije ovih kvalifikacija??DonCorleone je napisao/la:Necemo igrati sigurno tako ofanzivno. Mi za sada nismo pobjedili ni Porutgal, ni Francusku, ni Njemacku, ni Svedsku, niti cemo na taj nacin Argentinu. Ovo treba shvatiti kao ozbiljan test pred Brazil a nikako za utakmicu na oko ili gol vise. Trebamo naci recept da igramo efikasno protiv najboljih na svijetu, a dva napadaca i jedan zadnji vezni koji tezi prema naprijed je sah mat prije pocetka...ne radi se to tako. Jedan napadac, dva zadnja vezna, jaka krila, kreativna sredina, beton odbrana, tako se treba igrati protiv ekipa poput Argentine a ne srljati i nadigravati se.

Sa Portugalom, Francuskom i Njemackom igrali smo sa jednom spicom pa jesmol je pobjedili?
Trebamo nako igrati kao sto smo cijeli kval. ciklus bilo uspjesni i to je sa dva spica.
U redu je igra s dva spica,ali umjesto Misimovica mora staviti nekoga ko je voljan,ili bolje reci,ko moze trcati i nazad.Oporavkom Zukanovica i dolaskom Kolasinca,bit cemo dobro pokriveni po toj lijevoj strani,ali je na desnoj haos.Bolje pocet Hajrovica uigravat sa ovim timom i usput molit Boga da Mujdza bude spreman za prvenstvo.
Dream team,Principatus je napisao/la:
XXX je Hajrovic.
E sad, jedna povreda pravi dar mar ovoj postavi

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nemoj se izvaljivati kada pojma nemas.AlenHalilovic je napisao/la:Kad sam to igrali prije sa dva spica prije ovih kvalifikacija??DonCorleone je napisao/la:Necemo igrati sigurno tako ofanzivno. Mi za sada nismo pobjedili ni Porutgal, ni Francusku, ni Njemacku, ni Svedsku, niti cemo na taj nacin Argentinu. Ovo treba shvatiti kao ozbiljan test pred Brazil a nikako za utakmicu na oko ili gol vise. Trebamo naci recept da igramo efikasno protiv najboljih na svijetu, a dva napadaca i jedan zadnji vezni koji tezi prema naprijed je sah mat prije pocetka...ne radi se to tako. Jedan napadac, dva zadnja vezna, jaka krila, kreativna sredina, beton odbrana, tako se treba igrati protiv ekipa poput Argentine a ne srljati i nadigravati se.![]()
Sa Portugalom, Francuskom i Njemackom igrali smo sa jednom spicom pa jesmol je pobjedili?
Trebamo nako igrati kao sto smo cijeli kval. ciklus bilo uspjesni i to je sa dva spica.
Sa Njemackom smo igrali sa dva spica, sa Svedskom smo igrali sa dva spica, protiv Meksika smo igrali sa dva spica. A protiv Francuske smo igrali sa jednim spicem i bolje izgledali nego ikada, barem prvih 45 minuta.
Danas je Safet sam izjavio u intervjuu da protiv jakih reprezentacija necemo igrati onako ofanzivno kao u kvalifikacijama, jer nije isto igrati protiv Litva i Latvije i protiv Argentine.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- JackTheStripper
- Kontakt:
S ovim igračima dobivamo ne samo Argentinu, več bilo koga:
Begović
Mujdža
Spahić
Bičak/Zukan
Kolašinac
Bešić
Medunjanin
Lulić
Pjanić
Hajrović
Džeko
Begović
Mujdža
Spahić
Bičak/Zukan
Kolašinac
Bešić
Medunjanin
Lulić
Pjanić
Hajrović
Džeko
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
ovo je ozbiljnija postavka i mislim da ima smisla. Par opaski;JackTheStripper je napisao/la:S ovim igračima dobivamo ne samo Argentinu, več bilo koga:
Begović
Mujdža
Spahić
Bičak/Zukan
Kolašinac
Bešić
Medunjanin
Lulić
Pjanić
Hajrović
Džeko
- Besic iako ima predispozicije da igra ovu poziciju tesko da ce dobiti poziv od Susica. Susiceva logika je da se treba prvo ustailiti u U21 (gdje ga Jagoda ne zove). Anel Hadzic, opet prema susicu je nedokazan igrac, pa ova pozicija ostaje otvorena
- mislim da treba uzeti i Vranjesa kao alternativu za zadnji red. Ili alternativa Bicakcicu ili Mujdzi
- za desno krilo konkurise i Ibisevic. Na ovoj poziciji nam treba snazan i brz igrac (Hajrovic ispunjava ove kriterije ali da li je sprema za prvih 11 ostaje pitanje)
+1, to je ta formacija. Međutim, za Argentinu bi moglo biti preofanzivno igrati bez dva zadnja vezna. Ali opet, prijateljska je. Međutim, ispod 2 gola u našoj mreži ne treba očekivati. S tim da bi i mi moglo dati nekoliko. Idealno bi bilo da Ibišević počne s klupe, a Medunjanin zaigra sa Salihovićem, no opet kažem da je prijateljska i da nemamo neki imperativ i pritisak. Plasirali smo se na SP i ispunili svoj cilj, ovo je bonus.Virtu4l je napisao/la:Dream team,Principatus je napisao/la:
XXX je Hajrovic.
E sad, jedna povreda pravi dar mar ovoj postavi
Ma vazno je da je on stavioDonCorleone je napisao/la:Nemoj se izvaljivati kada pojma nemas.AlenHalilovic je napisao/la:Kad sam to igrali prije sa dva spica prije ovih kvalifikacija??DonCorleone je napisao/la:Necemo igrati sigurno tako ofanzivno. Mi za sada nismo pobjedili ni Porutgal, ni Francusku, ni Njemacku, ni Svedsku, niti cemo na taj nacin Argentinu. Ovo treba shvatiti kao ozbiljan test pred Brazil a nikako za utakmicu na oko ili gol vise. Trebamo naci recept da igramo efikasno protiv najboljih na svijetu, a dva napadaca i jedan zadnji vezni koji tezi prema naprijed je sah mat prije pocetka...ne radi se to tako. Jedan napadac, dva zadnja vezna, jaka krila, kreativna sredina, beton odbrana, tako se treba igrati protiv ekipa poput Argentine a ne srljati i nadigravati se.![]()
Sa Njemackom smo igrali sa dva spica, sa Svedskom smo igrali sa dva spica, protiv Meksika smo igrali sa dva spica. A protiv Francuske smo igrali sa jednim spicem i bolje izgledali nego ikada, barem prvih 45 minuta.
Danas je Safet sam izjavio u intervjuu da protiv jakih reprezentacija necemo igrati onako ofanzivno kao u kvalifikacijama, jer nije isto igrati protiv Litva i Latvije i protiv Argentine.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Mozemo biti sretni ako bude i jednog zadnjeg veznogClaus je napisao/la:+1, to je ta formacija. Međutim, za Argentinu bi moglo biti preofanzivno igrati bez dva zadnja vezna. Ali opet, prijateljska je. Međutim, ispod 2 gola u našoj mreži ne treba očekivati. S tim da bi i mi moglo dati nekoliko. Idealno bi bilo da Ibišević počne s klupe, a Medunjanin zaigra sa Salihovićem, no opet kažem da je prijateljska i da nemamo neki imperativ i pritisak. Plasirali smo se na SP i ispunili svoj cilj, ovo je bonus.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.