@JoeCelt: Ti opet bukvalac teski. Nisam bukvalno mislio da bi nasi iz PL osvojili turnir, nego sam aludirao na to da je to vrlo slab turnir. A utakmica sama po sebi naravno nije vitalna rezultatski, ja bi vise volio da se Bicakcic pokaze kao pravo pojacanje i da ne bude povreda nego da pobjedimo. Vjerujem i da Susic tako misli. A naravno da idemo po pobjedu.
PS: Za koga ces navijat?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:@JoeCelt: Ti opet bukvalac teski. Nisam bukvalno mislio da bi nasi iz PL osvojili turnir, nego sam aludirao na to da je to vrlo slab turnir. A utakmica sama po sebi naravno nije vitalna rezultatski, ja bi vise volio da se Bicakcic pokaze kao pravo pojacanje i da ne bude povreda nego da pobjedimo. Vjerujem i da Susic tako misli. A naravno da idemo po pobjedu.
Cuj osnovac, Gold Cup turnir je bolji od jedne kvalifikacione grupe u Evropi a otvori moj potpis pa ces dobiti odgovor za koga ja navijam!
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Cartman je napisao/la:@JoeCelt: Ti opet bukvalac teski. Nisam bukvalno mislio da bi nasi iz PL osvojili turnir, nego sam aludirao na to da je to vrlo slab turnir. A utakmica sama po sebi naravno nije vitalna rezultatski, ja bi vise volio da se Bicakcic pokaze kao pravo pojacanje i da ne bude povreda nego da pobjedimo. Vjerujem i da Susic tako misli. A naravno da idemo po pobjedu.
Cuj osnovac, Gold Cup turnir je bolji od jedne kvalifikacione grupe u Evropi a otvori moj potpis pa ces dobiti odgovor za koga ja navijam!
Na osnovu cega si to zakljucio, svega ti? A to "grupa kvalifikacija" moze znacit svasta nesto. To mogu bit Spanija i Francuska u istoj grupi, a mogu se i Island i Albanija borit za drugo mjesto. Kako god, od ovakvog izdanja Gold Cupa je jaca bas svaka grupa u Evropi. Kad Meksiko i SAD igraju sa najjacim ekipama mogla bi i proc tvoja tvrdnja, ali ovako nikako. Pa yebote Panama u finalu.
Americkoj repci je najjace oruzje kondicija.To jest od prve do zadnje su u ''pokretu''.Zato skupo prodaju kozu i protiv mnogo jacih repki.
Ali u tehnickom pogledu zaostaju za nama,pogotovo sa igracima iz prve postave.
Pa ce biti zanimljivo vidjeti,kad nam klupa bude'' popunjavala'' minute.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
calcio je napisao/la:
Bacis rostilj, gledas Varupu kako lomi kosti, i plus ako opsujes sudiju znas da ce te cuti.
A tamo kod njih deri se iz sveg glasa nece te cuti.
Zelim da sudija cuje kada mu opsujem! Dole moderni fudbal!
Hehe, nije onda nikako cudno sto BiH koride imaju bolju posjecenost od PL! Takav ambijent nam najvise odgovara, prirodan a divlji u isto vrijeme! Cak su i gledaoci dobro informirani o kvalifikacijama bikova. Svi se slazu da je Kukan tehnicar par excellence! A tek atmosfera na stadionu, ma raja bi skoro podigla i bacila bika u vazduh od dragosti!
@Joecelt, e stvarno si cudan gringo, covjek kaze da je gold kup smijesno takmicenje i tu je upravu, imas Mexico i SAD koje haraju tamo, eto recimo da SAD i Mex. igraju u Evropi, vala nesto nisam siguran da bi i kvalifikacije za EURO prolazili lagano.
Prvenstvo Balkana bi za Gold Cup bilo Svjetsko prvenstvo.
I ti ga slabo pratis fudbal van Evrope. BiH dodje 2 puta da igra sa Meksikom i zijani. Srbija imala turu po C.Americi pa nemoze gola da postigne i izgubi 2x 2-0. Kad neka balkanska ekipa pobjedi CONCACAF tim onda se javi! Proslo ljeto Honduras pobjedi Spaniju a Brazil ga samo uz pomoc sudija i igraca vise dobio a znamo kako se Brazil proveo protiv Meksika u finalu. Sto mrzim kad me ovi osnovci srklete!
Zadnja izmjena: JoeCelt, dana/u 30 jul 2013, 10:15, ukupno mijenjano 1 put.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Ma Gold Cup je jaci od EP-a. Panama, Belize i Jamajka su sve vrhunske ekipe. Amerikancima je toliko znacila pobjeda u tom fantasticnom prvenstvu da se citavu sedmicu nece radit, cak i Obama samo slavi.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
JoeCelt je napisao/la:I ti ga slabo pratis fudbal van Evrope. BiH dodje 2 puta da igra sa Meksikom i zijani. Srbija imala turu po C.Americi pa nemoze gola da postigne i izgubi 2x 2-0. Kad neka balkanska ekipa pobjedi CONCACAF tim onda se javi! Proslo ljeto Honduras pobjedi Spaniju a Brazil ga samo uz pomoc sudija i igraca vise dobio a znamo kako se Brazil proveo protiv Meksika u finalu. Sto mrzim kad me ovi osnovci srklete!
Izvini molim te CONCACAF, osim tih jaranski tekmi kad vecina repki uigrava postave i isprobaje pojedine igrace, kazi mi konkretno sta je CONCACAF postigo. Kolko su puta repke iz CONCACAF osvojili svjetsko prvenstvo, kolko puta bili u finalu, hajd eto i trece mjesto?