Pitanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Pitanja
Ima li neko da je brusio zube i stavljo krunice na njih treba da mi odgovori na par pitanja ? 

De i mene predlozi evo maturant mediciske skole u Zenici.Za par mjeseci da doletimInatSilanBosanski je napisao/la:Imam priliku da napustim studiranje i odem u Minhen da upisem visu medicinsku (uz skolovanje bi imao i dzeparac od 800€ za rad, tj pomaganje glavnim sestrama i stan, tako mi receno) i kada to zavrsim vjerovatno bi imao neki posao, sa ogromnom platom za ovaj nas kraj..Da li se isplati to? Ima li neko nekog iskustva sa tim?
Pozdrav

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Po pravilima ne smije, ima onaj znakCautinho je napisao/la:Jeli se smije slikati Američka Ambasada u Sarajevu?

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
- Cautinho
- Kontakt:
Rekao mi drug,isao upisivati fakultet,i kao stao iz auta da slika,zanimljivo mu to,kad oni vojnici tamo ispred sa puskama poletise na njega,stoj,ruke u vis!!
I kad su se strasti smirile,kaze vojnik 500 KM kazna,a on sreća nije uslikao,tek upalio kameru na mobitelu.
Pa eto,htio sam da provjerim da me mozda ne valja.
I kad su se strasti smirile,kaze vojnik 500 KM kazna,a on sreća nije uslikao,tek upalio kameru na mobitelu.
Keep walking.
Eeee da vas pitam,da li neko slucajno ima primjera zadatka za FORTRAN ? Ne moraju bit uradjeni,bitna mi je samo postavka? Hitno 

kakvi bolan vojnici? pa nije juga da policajac određuje visinu kazneCautinho je napisao/la:Rekao mi drug,isao upisivati fakultet,i kao stao iz auta da slika,zanimljivo mu to,kad oni vojnici tamo ispred sa puskama poletise na njega,stoj,ruke u vis!!

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
jel neko zna koliko KM je onaj listerine za ispiranje usne šupljine?

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jel' neko zna gdje se ima uzeti stiropora u refuzi,kuglice one male stiropora sto idu za punjenje onih vreca za sjedenje,podne one vrece ?
"You'll Never Walk Alone"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bude neki od njih cesto u DM i CM na snizenjima pa mozda uletis jeftinije, mada cesto zna biti i 8 KM..Ali je dosta veca od one Aquafreshove i Colgatove, mislim vise se isplati, a mislim da je cak i bolja.Kaunas je napisao/la:jel neko zna koliko KM je onaj listerine za ispiranje usne šupljine?![]()
Sta te zanima prijateljuarelinho je napisao/la:Ima li neko da je brusio zube i stavljo krunice na njih treba da mi odgovori na par pitanja ?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma Aquafresh je bezveze, meni se smuci od togatuzlak1987 je napisao/la:Bude neki od njih cesto u DM i CM na snizenjima pa mozda uletis jeftinije, mada cesto zna biti i 8 KM..Ali je dosta veca od one Aquafreshove i Colgatove, mislim vise se isplati, a mislim da je cak i bolja.Kaunas je napisao/la:jel neko zna koliko KM je onaj listerine za ispiranje usne šupljine?![]()
a listerine odavno koristim
Jel ima neko da je radio tetovaž(e)u? Može li mi se javiti na PM ili ovdje - imam more pitanja. 

- Evolution87
- Kontakt:
ima @Narin, njemu se obratiKrokodil je napisao/la:Jel ima neko da je radio tetovaž(e)u? Može li mi se javiti na PM ili ovdje - imam more pitanja.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Odg: Pitanja
Ovdje imas uživo pračenje TV1 http://veetle.com/index.php/channel/vie ... 0d04fe515a" onclick="window.open(this.href);return false; A to druigo ne znamCautinho je napisao/la:Necu da otvaram novu temu,chat je zaključan,pa ću ovdje da upitam.
Preporučite neke BiH radio stanice gdje mogu slušati o ovim prosvjedima,to mi treba trenutno,a što se tiče općenito zanimaju me stanice gdje ide narodna muzika i sport najviše.Hvala,pozz.

EDIT: Ugasili

Admine otključaji nam temu

Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 07 feb 2014, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Tek sad vidio,ne mogu mu se obratiti,nema privatne poruke uključene..Nek se on obrati,ako ga još zanima hahaEvolution87 je napisao/la:ima @Narin, njemu se obratiKrokodil je napisao/la:Jel ima neko da je radio tetovaž(e)u? Može li mi se javiti na PM ili ovdje - imam more pitanja.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Pitanja
Otvoriše temu.
Tražio sam ovih radio stanica,na umu sam imao da preko mobitela upalim radio i slušam,i mogu istaći da sam zadovoljan izborom u BiH.Ima gomila stanica,dosta zabavnog sadržaja,glazbeni asortiman je odličan.Svi veći gradovi imaju jako kvalitetne stanice.Pošto mi mobilni ima FM koji hvata samo lokalne mreže,kontao sam da probam nešto preko interneta da nađem,i evo ima neki app,vrlo popularan i zaista kvalitetan,TuneIn Radio.Imaš kategorije,search opciju,opise stanica i radio svira u pozadini.500k + preuzimanja.
Kao i što sam rekao,ima puno kanala u našoj državi,pa je i teško izabrati neki omiljeni,a ima i dosta kvalitetnih stranih,sport dominira sa BBC-om,PL prenosima tekmi,NBA,američki sportovi i razni ostali sadržaji.
Jedino što meni fali je nekakav raspored ili šema programa pa da mogu da znam kad i kad je neka emisija ili sadržaj koji mene zanima.
Tražio sam ovih radio stanica,na umu sam imao da preko mobitela upalim radio i slušam,i mogu istaći da sam zadovoljan izborom u BiH.Ima gomila stanica,dosta zabavnog sadržaja,glazbeni asortiman je odličan.Svi veći gradovi imaju jako kvalitetne stanice.Pošto mi mobilni ima FM koji hvata samo lokalne mreže,kontao sam da probam nešto preko interneta da nađem,i evo ima neki app,vrlo popularan i zaista kvalitetan,TuneIn Radio.Imaš kategorije,search opciju,opise stanica i radio svira u pozadini.500k + preuzimanja.
Kao i što sam rekao,ima puno kanala u našoj državi,pa je i teško izabrati neki omiljeni,a ima i dosta kvalitetnih stranih,sport dominira sa BBC-om,PL prenosima tekmi,NBA,američki sportovi i razni ostali sadržaji.
Jedino što meni fali je nekakav raspored ili šema programa pa da mogu da znam kad i kad je neka emisija ili sadržaj koji mene zanima.
Keep walking.
jel ima neko ko se dobro razumije u muzičke instrumente, tačnije gitare?
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 7 gostiju.