Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
nisam neki strucnjak ali ako ssmo jucer imali puno prilika po krilima nemora to znaciti da ce nam grci dozvoliti tu igru.sam susic je jucer rekao da je snimio latviju protiv grcke i vidio da im se odbrana suzava i da namjerno pustaju te ubacaje po krilima.mislim da nam grcka nece dozvoliti da tako lako prolazimo po krilima i da centriramo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma neće oni nama ništa dopustiti.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Bojim se nekog glupog gola Grcke, greske sudije i tako dalje. Grcka ima ogromno iskustvo i bilo bi rizicno odma krenut u napad tamo. Treba biti i spreman na svasta, kad su igrali Hrvati protiv njih bilo je svega i svacega. To nas ne moze ometat i igraci moraju bit fokusirani 90 minuta. I najvaznije, svi moraju ucestvovat u odbrani kad je lopta kod Grka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
mulder,
protiv grka koji su redovni na velikim takmicenjima i ciji igraci non-stop igraju teske utakmice protiv vrhunskih evropskih ekipa gurati stevanovica koji je na samom pocetku karijere i koji nema truna iskustva protiv velikih ekipa i to na ustrb napadaca koji je u sjajnoj formi i koji redovno igra protiv vrhunskih ekipa?
reci mi da se salis.
iskusni grci djecu poput stevanovica jedu za dorucak, a da ne govorim kako ce razbucati sredinu koju drze pjana, miske i zaha. dakle, ako nasoj premekanoj sredini i poziciji lijevog beka koju popunjava centralni vezni dodamo usamljenog dzeku kojeg ce, usput receno, pojesti grcki stoperi, vjerujem da cemo dobiti sterilnu ekipu koja ce biti nadigrana i pretrcana kao sto su nas snadigrali i rumuni na njihovom terenu.
dzeko je klasicni tromi napadac kojeg ce uigrani grcki stoperi pojesti za dorucak.
jucer smo vidjeli da nam i slabe repke mogu napraviti probleme, a sta ce tek biti kada nam na mejdan izadje grcka.
istina da grci nemaju igracina slicnih mesiju, ali se radi o dobro uigranoj i trkacki raspolozenoj ekipi koja ce kazniti svaku nasu gresku.
protiv grka koji su redovni na velikim takmicenjima i ciji igraci non-stop igraju teske utakmice protiv vrhunskih evropskih ekipa gurati stevanovica koji je na samom pocetku karijere i koji nema truna iskustva protiv velikih ekipa i to na ustrb napadaca koji je u sjajnoj formi i koji redovno igra protiv vrhunskih ekipa?
reci mi da se salis.
iskusni grci djecu poput stevanovica jedu za dorucak, a da ne govorim kako ce razbucati sredinu koju drze pjana, miske i zaha. dakle, ako nasoj premekanoj sredini i poziciji lijevog beka koju popunjava centralni vezni dodamo usamljenog dzeku kojeg ce, usput receno, pojesti grcki stoperi, vjerujem da cemo dobiti sterilnu ekipu koja ce biti nadigrana i pretrcana kao sto su nas snadigrali i rumuni na njihovom terenu.
dzeko je klasicni tromi napadac kojeg ce uigrani grcki stoperi pojesti za dorucak.
jucer smo vidjeli da nam i slabe repke mogu napraviti probleme, a sta ce tek biti kada nam na mejdan izadje grcka.
istina da grci nemaju igracina slicnih mesiju, ali se radi o dobro uigranoj i trkacki raspolozenoj ekipi koja ce kazniti svaku nasu gresku.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ne treba zaboraviti kako su Hrvatsku razbucali prošle godine u kvalifikacijama. I to kad su Hrvati došli puni samopouzdanja i gdje im je trebao samo bod da bi išli dalje kao prvi.
Teška su reprezentacija koja te uspava sa svojim dosadnim fudbalom i onda ti daju neki gol iz prekida i to je to. Obrana i vezni red su im standardno čvrsti gdje se najprije gleda kako da se obrani svoj gol i onda iz kontre ili polukontre ti zadaju konačan udarac.
Teška su reprezentacija koja te uspava sa svojim dosadnim fudbalom i onda ti daju neki gol iz prekida i to je to. Obrana i vezni red su im standardno čvrsti gdje se najprije gleda kako da se obrani svoj gol i onda iz kontre ili polukontre ti zadaju konačan udarac.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Mada zanimljivo je da zahvaljujući svome (zasluženome) visokom statusu dobijaju redovno slabe protivnike u grupi,a imaju problema kada im dođe neka kvalitetna reprezentacija,recimo izgubili su od njima omržene Turske 1:4 na svome terenu u kvalifikacijama za euro 2008,a u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2010 izgubili su od Švicarske
[youtube][/youtube]
U načelu,osim Hrvatske zadnjih godina nikog jakog nisu ni pobjedili u kvalifikacijama,nisu ni morali,bili su u takvim grupama gdje su pobjede nad Norveškom ili Izraelom bile dovoljne za plasman na velika takmičenja.
E sad,neko će reći "eto ko da ste vi Bosanci nešto bolji od Norveške" a na našim igračima je da uvjere i nas i svijet da su postali tim koji se izdigao iz prosjeka.
[youtube][/youtube]
U načelu,osim Hrvatske zadnjih godina nikog jakog nisu ni pobjedili u kvalifikacijama,nisu ni morali,bili su u takvim grupama gdje su pobjede nad Norveškom ili Izraelom bile dovoljne za plasman na velika takmičenja.
E sad,neko će reći "eto ko da ste vi Bosanci nešto bolji od Norveške" a na našim igračima je da uvjere i nas i svijet da su postali tim koji se izdigao iz prosjeka.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ova nasa pozicija na tabelu drzat ce Grke ''budnim''.
Neko je naveo da vec dva meca zaredom igramo slicnom taktikom,formacijom itd.K'o fol procitani.
E sad Stevanovic bi stvorio ''pometnju'' kod Grka,jer se formacija i taktika mjenja.
A u Velsu smo vec to isprobali.Mali je u velikoj formi,i velika steta bi bilo to ne iskoristiti vec protiv Grka.
Ali niposto ulaziti u duel sa njima bahato,kako mi znamo.
Neko je naveo da vec dva meca zaredom igramo slicnom taktikom,formacijom itd.K'o fol procitani.
E sad Stevanovic bi stvorio ''pometnju'' kod Grka,jer se formacija i taktika mjenja.
A u Velsu smo vec to isprobali.Mali je u velikoj formi,i velika steta bi bilo to ne iskoristiti vec protiv Grka.
Ali niposto ulaziti u duel sa njima bahato,kako mi znamo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da ovo nece biti najteza utakmica u ovim kvalifikacijama, zato sto nismo pod nekim pritiskom i imperativom, pa i ako izgubimo, imamo ih jos na Bilinom Polju, ali svakako, bice teska utakmica, i moramo tamo odnijeti makar bod, ako zelimo biti prvi.
Mrzim Grke, prgavi su i nepredvidivi, ginu za svaku loptu, a i pobjede su im vecine puta sve na guzove, ali to nije sreca, nego najvise njihov pobjednicki mentalitet.
Mrzim Grke, prgavi su i nepredvidivi, ginu za svaku loptu, a i pobjede su im vecine puta sve na guzove, ali to nije sreca, nego najvise njihov pobjednicki mentalitet.
Vidim Face tv prenosi,bit ce ludilo sa marjanom sto posto
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Ja imam neki ludi osjećaj da ćemo Grke otresti samo tako...
- vedofeelgood
- Kontakt:
@Ibisevic9
I ja isto. Nesto su mi plaho šuhveli, ne znam ni ja, djeluju mi rasijano
I ja isto. Nesto su mi plaho šuhveli, ne znam ni ja, djeluju mi rasijano

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
''sva sreca''pa nije bio u ova dva zadnja meca,inace bi pod hitno na kakav KC da ukrpi glasne zice.Moggiano je napisao/la:Vidim Face tv prenosi,bit ce ludilo sa marjanom sto posto
12 golova u 180 minuta i to sve njegovi miljenici,puno brate

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jucer prvih 11 Grka: pola ih iz Olymp/Panata, ostali: Schalke, Werder, Levante, Apoel, Parma... Dakle nikakvi top klubovi i top tekme, cak bi se usudio reci da nasi dolaze iz boljih ekipa ali to na kraju svakako i nema veze. Grcka snaga nikada nije bila u njihovim velikim individualcima vec u timskom duhu, fanaticnosti, borbenosti itd. Stevanovic je najbolje sto imamo za poziciju desnog krila i to je to. Pjanic se tu ne snalazi a pogotovo ne Miske. Pokazao je da moze u nekim manjim utakmicama, vrijeme je i za pravu stvar. Iz tvog posta se namece zakljucak da ce nas grci natrcati osim ako ne budemo igrali sa 2 napadaca, sto mi nikako nije jasno! A bio bi red i da predlozis kakvo rjesenje za nas sastav!secer je napisao/la:mulder,
reci mi da se salis.

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- majestic24
- Kontakt:
Safet ima mjesec dana da popravi stanje u obrani. Treba nam novi stoper.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Goalgetter
- Kontakt:
Marjan se oprostio, nece komentarisati utakmicu nase reprezentacije (barem koliko sam ja to upratio)
Ko je po vama zasluzio da bude u prvoj postavi protiv Grcke na mjestu stopera, Sunjic ili Vranjes?
Vranjes, puno brzi od SunjicamandraX je napisao/la:Ko je po vama zasluzio da bude u prvoj postavi protiv Grcke na mjestu stopera, Sunjic ili Vranjes?
[youtube][/youtube]
Bwin:
Greece 1.90
X 3.25
Bosnia and Herzegovina 4.00
Greece 1.90
X 3.25
Bosnia and Herzegovina 4.00
Ljudi mozda nema nikakve veze ni sa cim,ali ja sam jutros rano,u onoj svoj euforiji sanjo dobrog starog "Ciru"
i to kao bila nekakva emisija o Susicu a on bio kao specijalni gost i izvlacio lutriju.
Zna li ko sta znaci kad se sanja Ciro,ima li kakvih tumaca snova.
A o Grcima..ma treba onako ko u Francuskoj,hrabro i odlucno napred,pa kud puklo da puklo...
i to kao bila nekakva emisija o Susicu a on bio kao specijalni gost i izvlacio lutriju.

A o Grcima..ma treba onako ko u Francuskoj,hrabro i odlucno napred,pa kud puklo da puklo...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.