FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 13
Nema kreka nemojte džaba kačiti ništa, ja sam juče komp malvareom zarazio zbog tih fake krekova.
Krek ne može biti težak 22 kb. Emina dobićeš link za FIFU u pp
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
ja narucila sebi igru, ali ne mogu da cekam -.- nema sanse ..EBSCO je napisao/la:Auuu ajde onda nek neko šalje link kad već ima crack

zaaato .. ako neko ima link neka posalje

Hvala unaprijed !
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
Send i menineurofunk je napisao/la:Nema kreka nemojte džaba kačiti ništa, ja sam juče komp malvareom zarazio zbog tih fake krekova.

Krek vjerovatno izlazi večeras kasno, tamo poslije 2, jer je official release za UK 28.9 u 1 AM.
Ako ne bude večeras sutra 100 %
Okej, morat cemo i to skontati nekakoneurofunk je napisao/la:Krek vjerovatno izlazi večeras kasno, tamo poslije 2, jer je official release za UK 28.9 u 1 AM.

EA has announced a record-breaking opening day for FIFA Soccer 13. In its first 24 hours on sale, 353,000 copies of FIFA 13 were sold for Xbox 360 and PlayStation 3 in North America, marking a 42% increase compared to FIFA 12. More than 1.4 million online games were played on the first day, 35% more than last year.

-
- Kontakt:
Zna raja šta valja.
- LarryDavid
- Kontakt:
zna li ko gdje ima Fifa 13 u obliku digitalnog downloada da se kupi..znaci da bude orginal al da ne kupujem fizicki dvd?
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
skino onaj pes 13 katastrofa
ubi mi zelju za igranjem sportskih igara uopste, pa kako ljudi ono mogu igrati
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Origin brateLarryDavid je napisao/la:zna li ko gdje ima Fifa 13 u obliku digitalnog downloada da se kupi..znaci da bude orginal al da ne kupujem fizicki dvd?

- Ponos Torina
- Kontakt:
ja sam prosle godine igrao pes online jedno 6 mjeseci pa onda uzeo igrati fifu par mjeseci i navukao se na onaj budalasti ultimate teamQUARESMA 18<<< je napisao/la:skino onaj pes 13 katastrofa

eh mogu reci da je ovaj Pes katastrofa koliko su samo zeznuli stvari od odbrane,suta itd...
Fifa gameplay koliko god neko govorio da je djeciji i slicno bla bla uvijek ista prica,ali mogu reci da fifa ima odlican gameplay i realnija je igra u ovom trenutku od pes-a......Fifa se isplati kupiti u svakom pogledu ja bi je uzeo samo zbog ultimate team tolika je to zaraza,pes ovaj novi igram online jedva sam ga namjestio ali je los totalno...zato je jeftinij od fife i zato je izasao prije fife i ako su trebal iizdati igru posle fife,izdali su polovicnu igru sa bruku bugova,kupci pes-a im nikad nece oprostiti kada je u pitanju izdanje 2013....2014 ce biti sasvim druga prica,novi engine,grafika i jos hiljadu nekakvih stvari....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma brate teško ljudima dokazati neke stvari, samo se kod nas igra ovaj PES a svugdje u svijetu FIFA, al eto naša raja navikla da igra PES ono od prije jbg na PS1 i PS2 i sad kad im kažeš FIFA bolja oni ti odgovore kako je to igra za djecu iako ni minute nisu odigrali, svi ljudi koji su samo na 5 minuta poigrali FIFE se više nikad nisu na PES vratili (ljudi koje ja znam) I skoro je bila rasprava i neko reče "pa ne čine igru samo komentatori" Pa upravu je ne čine, al čini, gameplay, animacije, prezentacija, modovi, sadržaj, opcije itd itd.
FIFA je uvijek bila realnija od PESA i uvijek će i biti. Konamiju godinama od fanova feedback dolazi da je igra loša da se mora poraditi na gameplayu jer dosta zaostaje al jok oni izbacuju Ligu umjesto toga
FIFA je uvijek bila realnija od PESA i uvijek će i biti. Konamiju godinama od fanova feedback dolazi da je igra loša da se mora poraditi na gameplayu jer dosta zaostaje al jok oni izbacuju Ligu umjesto toga

Bravo!neurofunk je napisao/la:Ma brate teško ljudima dokazati neke stvari, samo se kod nas igra ovaj PES a svugdje u svijetu FIFA, al eto naša raja navikla da igra PES ono od prije jbg na PS1 i PS2 i sad kad im kažeš FIFA bolja oni ti odgovore kako je to igra za djecu iako ni minute nisu odigrali, svi ljudi koji su samo na 5 minuta poigrali FIFE se više nikad nisu na PES vratili (ljudi koje ja znam) I skoro je bila rasprava i neko reče "pa ne čine igru samo komentatori" Pa upravu je ne čine, al čini, gameplay, animacije, prezentacija, modovi, sadržaj, opcije itd itd.

Imal' tog cracka? 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Hajde send i meni neko, da imam i jaEBSCO je napisao/la:Send i menineurofunk je napisao/la:Nema kreka nemojte džaba kačiti ništa, ja sam juče komp malvareom zarazio zbog tih fake krekova.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Krek danas najvjerovatnije
Strpite se još malo. Dajte mi kakvih prijedloga koga da uzmem za Career mod. Znači nPower Championship ili nPower Championship 1 timovi (2 i 3 engleska liga) 

Kada bi danas otprilike trebao izać crackneurofunk je napisao/la:Krek danas najvjerovatnijeStrpite se još malo. Dajte mi kakvih prijedloga koga da uzmem za Career mod. Znači nPower Championship ili nPower Championship 1 timovi (2 i 3 engleska liga)

- bear grylls
- Kontakt:
Pa ne zna on brate nije on skidrowEBSCO je napisao/la:Kada bi danas otprilike trebao izać crackneurofunk je napisao/la:Krek danas najvjerovatnijeStrpite se još malo. Dajte mi kakvih prijedloga koga da uzmem za Career mod. Znači nPower Championship ili nPower Championship 1 timovi (2 i 3 engleska liga)
?

-
- Kontakt:
Portsmouth.neurofunk je napisao/la:Krek danas najvjerovatnijeStrpite se još malo. Dajte mi kakvih prijedloga koga da uzmem za Career mod. Znači nPower Championship ili nPower Championship 1 timovi (2 i 3 engleska liga)

Ja ću možda igrati sa St. Pauli, al nisam još siguran. Prvo ću malo sa Juventusom igrat.
E vala, instaliraću FIFU da vidim i to čudo. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.