nemoj pretjerivati, svi su joj davali sanse ali su svi ocekivali pobjedu cz niti ce se oi boriti za opstanakGT1970 je napisao/la:" $ " " '-а... $ ? " је " " " се ? на врху ?,а ' " " - се " за &... $ " тренер '-а " ? "....
ABA Liga 2012/2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: ABA Liga 2012/2013
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
koliko ekipa iduce godine ide u Eurokup?
- maximusdecimus
- Kontakt:
belaj u Titogradu 

Ja organizatora i govanamaximusdecimus je napisao/la:belaj u Titogradu

Ovaj put sam uz navijače manjeg bg kluba.
"Indija,Pakistan..."
- maximusdecimus
- Kontakt:
polako, sad ce izbaciti i ove druge. to je sve iz sigurnosnih razloga, nemoj tražiti zavjeru tamo gdje je nemasoba 39 je napisao/la:Ja organizatora i govanamaximusdecimus je napisao/la:belaj u Titogradu![]()
P.S. ovo je najbrže pražnjenje tribine svih vremena

Ne tražim ali sam svojim očima gledao kako ovi (jbga ne znam kako se zovu) napadaju ove naše komšije...maximusdecimus je napisao/la:polako, sad ce izbaciti i ove druge. to je sve iz sigurnosnih razloga, nemoj tražiti zavjeru tamo gdje je namesoba 39 je napisao/la:Ja organizatora i govanamaximusdecimus je napisao/la:belaj u Titogradu![]()
Naše komšije ne smije niko da dira osim nas

"Indija,Pakistan..."
-
- Kontakt:
Šta je bilo?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
koja je tuca bila ??
alcz vs zab. ili grobari vs varvari ??
alcz vs zab. ili grobari vs varvari ??
ma ne mogu da vjerujem, nas narod se nikad nece promijeniti ( mislim na balkance)... Ovakva jedna jaka liga mora da trpi zbog bolesnih likova koji se kriju iza imena navijaca, treba stati vise huliganima na kraj jer ovo nema smisla...
Navijači Budućnosti napali "groblje" Upali žandari i istjerali i jedne i druge iz dvoraneSirAlexFerguson je napisao/la:Šta je bilo?
"Indija,Pakistan..."
- maximusdecimus
- Kontakt:
i ja sam vidio isto, ali sudije su tražile pražnjenje obje tribine, vjerovatno su vidjeli nešto što mi nismo. sad mi se ne gleda, jbs utakmicu bez atmosferesoba 39 je napisao/la: Ne tražim ali sam svojim očima gledao kako ovi (jbga ne znam kako se zovu) napadaju ove naše komšije...
Vala baš,mada sam mislio gledati zbog klandže.Igrao "manje koševa"(-140,5+).Čekam to Marseja 1 i Karakasa 1maximusdecimus je napisao/la:i ja sam vidio isto, ali sudije su tražile pražnjenje obje tribine, vjerovatno su vidjeli nešto što mi nismo. sad mi se ne gleda, jbs utakmicu bez atmosferesoba 39 je napisao/la: Ne tražim ali sam svojim očima gledao kako ovi (jbga ne znam kako se zovu) napadaju ove naše komšije...

"Indija,Pakistan..."
-
- Kontakt:
Ta nisi valjda igro na Troyes? Piše vamo da je odgođena utakmica
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- maximusdecimus
- Kontakt:
nešto kontam, vjerovatno su morali isprazniti tribinu s navijačima Budućnosti, pa su onda izbacili i Grobare iz sigurnosnih razloga da se ostatak publike ne bi okrenuo protiv njih. nemam drugog objašnjenja za izbacivanje Grobara
uglavnom, sranje, jedna od rijetkih utakmica koju gledam svake sezone, prvenstveno zbog atmosfere
uglavnom, sranje, jedna od rijetkih utakmica koju gledam svake sezone, prvenstveno zbog atmosfere
Utakmica se nastavlja.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Greška,igrao sam na Marsej 2(1,9SirAlexFerguson je napisao/la:Ta nisi valjda igro na Troyes? Piše vamo da je odgođena utakmica

"Indija,Pakistan..."
-
- Kontakt:
kakvi kompleksi čovječe,ja sam prvi navijač Zvezde,ali čitati tvoje postove na ovom forumu nije zdravo... Prvo nemaš pojma o navijačkom svijetu,jer tribine nisi vidio,a Marakanu posjetio jedini put na ekskurziji u osnovnoj...soba 39 je napisao/la:Ja organizatora i govanamaximusdecimus je napisao/la:belaj u Titogradu
Nastavlja se hvala Bogu... I da za sve koji ne znaju, Varvari su prosrpska grupa (čisto da niko ne nasjeda na nekakvu priču o političko-nacionalnim sukobima)

Valjda ćemo uživati konačno u utakmici....
Nisam znao da si ti "prvi" navijač Zvezde ,ko je drugi ?samoradnik je napisao/la:kakvi kompleksi čovječe,ja sam prvi navijač Zvezde,ali čitati tvoje postove na ovom forumu nije zdravo... Prvo nemaš pojma o navijačkom svijetu,jer tribine nisi vidio,a Marakanu posjetio jedini put na ekskurziji u osnovnoj...soba 39 je napisao/la:Ja organizatora i govanamaximusdecimus je napisao/la:belaj u Titogradu
Nastavlja se hvala Bogu... I da za sve koji ne znaju, Varvari su prosrpska grupa (čisto da niko ne nasjeda na nekakvu priču o političko-nacionalnim sukobima)![]()
Valjda ćemo uživati konačno u utakmici....
Sunce ti jbm,kakvih sve nema pod ovim nebeskim krovom,čuj "prvi"

"Indija,Pakistan..."
Da sam bog dao igrao na TroyesSirAlexFerguson je napisao/la:Ta nisi valjda igro na Troyes? Piše vamo da je odgođena utakmica

"Indija,Pakistan..."
Derbi kola između dva evroligaša razočarao,verujem da će se sa mnom složiti i svi ostali koji prate NLB ligu. Očekivao sam više od obe ekipe,na kraju Cedevita je pobedila,a nudila se Olimpiji tokom celog meča. Omić odigrao dosta dobro,kao i Ranniko,kod gostiju Bilan i Gelabale dokazali kvalitet. Sve u svemu postaje sve jasnije da je Cedevita glavni rival Partizanu za titulu....Olimpija s druge strane ima šansi za Evrokup.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.