Slažem se. Ali nama fali osnov za bilo koji napredak pare! Sa budžetima od par stotina hiljada evra ili plafon milio,dva u Evropi nikad ništa nećemo napraviti.
Za sada ne.Vidjecemo do kraja.drinamen je napisao/la:Drina nije mojaUrban Se Vratio je napisao/la:Pa ako tvoja Drina ne zasluzuje ( a ne zasluzuje ) da bude u premier ligi onda nece ni biti.Kad budete dovoljno kvalitetni nece biti problema da udjete u drustvo najboljih.drinamen je napisao/la: I ko garantuje da ćeš onda imati kvalitet? Da ne govorimo da će se onda liga realno svesti na 5 gradova.Da li zaslužuje ili ne vidjećemo za otprilike pola godine.
hahahaha ccsilenT. je napisao/la:Željezničar Sarajevo
Sarajevo
Čelik Zenica
Sloboda Tuzla
Travnik
Velež Mostar
Zrinjski Mostar
Široki Brijeg
Borac Banja Luka
Slavija S.Sarajevo
Leotar Trebinje
Drina Zvornik
i da se ne ispada iz lige jer ostali klubovi nisu zanimljivi !!!
tebi drina zanimljiva...zivio ti menisilenT. je napisao/la:Željezničar Sarajevo
Sarajevo
Čelik Zenica
Sloboda Tuzla
Travnik
Velež Mostar
Zrinjski Mostar
Široki Brijeg
Borac Banja Luka
Slavija S.Sarajevo
Leotar Trebinje
Drina Zvornik
Izvini boga tibondich je napisao/la:tebi drina zanimljiva...zivio ti menisilenT. je napisao/la:Željezničar Sarajevo
Sarajevo
Čelik Zenica
Sloboda Tuzla
Travnik
Velež Mostar
Zrinjski Mostar
Široki Brijeg
Borac Banja Luka
Slavija S.Sarajevo
Leotar Trebinje
Drina Zvornik
Zvijezda zanimljivija od Veleža i Zrinjskog ? Omg, šta reče i ostade živdrinin vuk je napisao/la:Izvini boga tibondich je napisao/la:tebi drina zanimljiva...zivio ti menisilenT. je napisao/la:Željezničar Sarajevo
Sarajevo
Čelik Zenica
Sloboda Tuzla
Travnik
Velež Mostar
Zrinjski Mostar
Široki Brijeg
Borac Banja Luka
Slavija S.Sarajevo
Leotar Trebinje
Drina Zvornik
i da se ne ispada iz lige jer ostali klubovi nisu zanimljivi !!!a što to Drina ne bi bila u grupi ovih 12
Po čemu je eto recimo ta tvoja Zvijezda zanimljivija,koliko me pamćenje služi Gradačac je manja sredina od Zvornika,isto tako nema neku naročitu tradiciju u fudbalu kao ni Zvornik,al ako ćemo o tome koliko je sportista uspjelo vidjećeš i sam da je Zvornik dosta bolji po tom pitanju. Onda ok,meni da budem iskren je Zvijezda daleko zanimljivija i od Olimpika,Travnika,Budućnosti,Laktaša,Zrinjskog,Veleža,al isto tako msm da ako ćemo o bitnosti bitnije je recimo da igra Radnik nego Zrinjski,Sloga nego Travnik, Jedinstvo Bihać nego Olimpik.
A Široki, Zrinjski, Sarajevo, Željo nisudrinin vuk je napisao/la:ako citiraš citiraj onako kako jest,nisam govorio u ime cijelog foruma,već u sopstveno.E sad što su meni nezanimljivi navedeni,tu ništa ne mogu,zapravo samo su mi dva kluba koja dolaze u Zvornik zanimljiva to su Borac i Slavija!
Ma smješno najveći Rivali im Borac i Slavija jer su iz istog Entiteta valjda treba da postoji neka Historijska povezanost gradova i klubova za rivalstvoOmar500 je napisao/la:Ajde da je Slavija iz perioda između dva svjetska rata, ali ova Slavija
ne vidim razlog što bi ti odmah iskazivao nacionalne netrpeljivosti i kvario čovjeku temuFrutek je napisao/la:Ma smješno najveći Rivali im Borac i Slavija jer su iz istog Entiteta valjda treba da postoji neka Historijska povezanost gradova i klubova za rivalstvoOmar500 je napisao/la:Ajde da je Slavija iz perioda između dva svjetska rata, ali ova Slavija![]()
![]()
![]()
Izvini ti bogati,ha ha.ti pratis PL,od kako je Drina usla,a to je skoro,neka ne bude navijacki neka neko neutralan napise ko je zanimljiviji,cuj po cemu je,ti si izgleda veoma mlad momak,sto se tice sredine i tu grijesis,bio sam u Zvorniku vise puta.Zvijezda kako je usla u PL je zanimljivija od pola ekipa,npr.Travnik,Leotar,Drina,Buducnost,....(ovo sve moze biti trenutno),vidi se da slabo poznajes neke stvari,ako hoces po sredinama,zasto ti je Sloga trebala biti umjesto Travnika ili Radnik umijesto Zrinskog,smijesno,to popredis Bijeljinu i Mostardrinin vuk je napisao/la:Izvini boga tibondich je napisao/la:tebi drina zanimljiva...zivio ti menisilenT. je napisao/la:Željezničar Sarajevo
Sarajevo
Čelik Zenica
Sloboda Tuzla
Travnik
Velež Mostar
Zrinjski Mostar
Široki Brijeg
Borac Banja Luka
Slavija S.Sarajevo
Leotar Trebinje
Drina Zvornik
i da se ne ispada iz lige jer ostali klubovi nisu zanimljivi !!!a što to Drina ne bi bila u grupi ovih 12
Po čemu je eto recimo ta tvoja Zvijezda zanimljivija,koliko me pamćenje služi Gradačac je manja sredina od Zvornika,isto tako nema neku naročitu tradiciju u fudbalu kao ni Zvornik,al ako ćemo o tome koliko je sportista uspjelo vidjećeš i sam da je Zvornik dosta bolji po tom pitanju. Onda ok,meni da budem iskren je Zvijezda daleko zanimljivija i od Olimpika,Travnika,Budućnosti,Laktaša,Zrinjskog,Veleža,al isto tako msm da ako ćemo o bitnosti bitnije je recimo da igra Radnik nego Zrinjski,Sloga nego Travnik, Jedinstvo Bihać nego Olimpik.
NIŠTA,ja bi je i proširioa ne da odmaraju 5 mjeseci godisnjeFCS-FCS je napisao/la:I sta dobijamo sa smanjenjem lige.Samo da klubovi imaju manje gostovanja i tako ustede koju marku..!!??
I sta jos...??
Kazu ..koncetracija kvaliteta..a ja pitam kakvog kad nam vec 20% lige cine igraci iz Crne Gore i nesto Srbije..
Pa... evo izbacite listu prvotimaca po klubovima i eto vam potvrda mojih rijeci..!!!
Da ima strasnog kvaliteta svinasi domaci igraci bi dosli do izrazaja..![]()
Upravo sada u svakom klubu imas od 3 do 5 prosjecnih igraca , koji nigdje ne mogu igrati osim u ovoj alan ford ligi. Zbog raznoraznih razloga oni su tu i igraju...finansije su prvi razlog (jeftini su a ako nista ..mogu trcati). Kako bi oni ispali iz svojih timova ako bi fin situacija tada bila kao i danas...ne kontam. A jos dugo ce biti sa parama dno -dna tj sve do trenutka dok ne dodje do privatizacije klubova (ako ikada i dodje do toga) I sad imas nekoliko klubova (iz manjih sredina) koje u svojim redovima imaju potencijalno kvalitetnih igraca , koje treba jos brusiti....Znaci , budes hadzija i ponudis tom igracu bolje uslove , platis nekih 50 milja obestecenja tom njegovom klubu i KONCENTRISES KVALITET. Znaci smanjenje lige nije preduslov za tako nesto...to se i sada moze uraditi...ali lova lova lova !!! Pa pogledajte nase klubove iz vrha tablice , jos malo i legija stranaca. Trenutno jos nisu ali sve ide u tom pravcu. Znaci , menadjeri tih klubova ne vide kvalitet u domacoj ligi pa dovode iz Srbije , C Gore i Hrvatske..uglavnom igrace bez obestecenja. Ako je tako a jeste onda o kakvom koncentrisanju kvaliteta smanjenjem lige pricamo ???csh je napisao/la:ne znam ja bih je smanjio zbog gore spomenute koncentacije kvaliteta koja bi sigurno pogurala kvalitet same lige jer bi lagano prosjecni igraci ispadali iz ekipa i onda bi imali i jace druge lige..
Vidiim neki se svadjaju oko klubova koji bi igrali,igrali bi najkvalitetniji sad bio to velez,drina rudar ili zeljo nije bitno.Kada bi doslo do toga onda bi se i sistem takmicenja moreao mijenjati zbog velikih pauza koje bi nastale smanjenjem.Mislim da bi i gledanost porasla,iz vise razloga.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.