NBA 2K12 LIGA - Asociacija
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K12 LIGA - Asociacija
dobio sam 25. pick u prvoj rundi 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Kevin Love strasan igrackokuz je napisao/la:dobio sam 25. pick u prvoj rundi

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
znam, no ne bi imao ništa protiv da mi je došao npr. howard, dr1, cp3, kobe.... 

Meni je dosao Deron Williamskokuz je napisao/la:znam, no ne bi imao ništa protiv da mi je došao npr. howard, dr1, cp3, kobe....

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
@edo3majka
@beargrylls
Javi te se da dogovorimo termin
@beargrylls
Javi te se da dogovorimo termin

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
@vrabac ili @djonala ko ce da igra protiv mene sad?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
manageri LAL-a i SAC-a meni trebaju...
hoćete li biti večeras da odigramo koju?
hoćete li biti večeras da odigramo koju?
- elninho_resTO
- Kontakt:
znaci imam sljedeci problem 
2k mi radi , komp je dovoljno jak , igru igram od kad je izasla bez ikakvih problema
Normalno udjem na online , izbaci mi one podatke da se regam itd , sve upisem i sve ide normalno dok na red nedodje ono kreiranje svog igraca ili tako nesto , tu jednostavno igra zamrzne i izbaci me , na mejl uredno dodje da sam se registrovao , da udjem na forum itd ali u igri nemogu , pokusao sam skinuti i black box verziju igre ali isti problem , a sve ostalo radi ok
Pitanje je ima li neko rjesenje i da li mozda negdje u opcijama postoji nesto kao login/sing up tako da mi neko drugi proba kreirati nalog i da ja samo udjem ili tako nesto

2k mi radi , komp je dovoljno jak , igru igram od kad je izasla bez ikakvih problema
Normalno udjem na online , izbaci mi one podatke da se regam itd , sve upisem i sve ide normalno dok na red nedodje ono kreiranje svog igraca ili tako nesto , tu jednostavno igra zamrzne i izbaci me , na mejl uredno dodje da sam se registrovao , da udjem na forum itd ali u igri nemogu , pokusao sam skinuti i black box verziju igre ali isti problem , a sve ostalo radi ok
Pitanje je ima li neko rjesenje i da li mozda negdje u opcijama postoji nesto kao login/sing up tako da mi neko drugi proba kreirati nalog i da ja samo udjem ili tako nesto

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
ja sam pravo zadovoljan draftom durent i jos finih igraca..neznam da li cu veceras moci igrati...
evo odigrao prvu utakmicu u ligi,igrao protiv kompjutera tj protiv sixersa i dobio ih naravno 
dao sam cak 19 trojki. glavni mi igrac mont elis ubacio 10 trica !

dao sam cak 19 trojki. glavni mi igrac mont elis ubacio 10 trica !

de nek se javi čiji su lakersi
Ciji su da su sad su izgubili od mene 34:33kokuz je napisao/la:de nek se javi čiji su lakersi

Ja zadovoljan sa draftom, samo mi izabralo Mela i Gordona, posle sam ja sebi trazio sastavio solidnu ekipu Felton, McGrady, milicic itd... samo opet mi dzojstik nije htjeo pa sam morao igrati sa tastaturom i opet sam pobjedio

I naravno moram svaku protiv komputera simulirati jer zamrzne kad kliknem da igram protiv compa.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
edo3majka je napisao/la: Ciji su da su sad su izgubili od mene 34:33strasna utakmica, malo peberska sa njegove strane jer je na kraju samo faul pravio a slobodne hvala Bogu ne mozes pogoditi da si tito.
Ja zadovoljan sa draftom, samo mi izabralo Mela i Gordona, posle sam ja sebi trazio sastavio solidnu ekipu Felton, McGrady, milicic itd... samo opet mi dzojstik nije htjeo pa sam morao igrati sa tastaturom i opet sam pobjedio![]()
I naravno moram svaku protiv komputera simulirati jer zamrzne kad kliknem da igram protiv compa.
A nisam ja kriv sto su slobodna bacanja nerealna...imao si +1 i loptu na 30 sekundi do kraja...nisam te mogao pustiti da samo trosis vrijeme.

Sad sam izgubio i od @kokuza sa 7 razlike...mislim da nisam dao ni jedan poen izvan reketa

ja bih mogo sad sa bostonom i jos nekim odigrati, zaboravih koja je druga ekipa xD
Evo upravo i ja završio svoju prvu utakmicu protiv igrača,
Chicago - Lakers 39:32
Malo osvrt na gameplay užasna grafika i veoma spor, ali ljubav prema košarci je jača pa ćemo nastaviti igrat
Iako je na kraju bilo 7 razlike, u drugoj-trećoj četvrtini bilo je i +14
Sa svojim pulenima sam zadovoljan, Parker je bio fantastičan(9 pts, 3 reb, 5 ast, 1 stl, 1 blk), glavna zvijezda Love nije bio nešto pretjerano raspoložen 9 poena uz pet skokova i dvije ukradene lopte, te Meta World Peace također sa 9 poena. Ipak player of the game je bio Emeka Okafor (2 pts, 7 reb, 5 stl, 3 blk).
Kod Lakersa jedino nisam imao rješenje za Pau Gasola (18 poena)
et' me ko pravi reporter
Chicago - Lakers 39:32
Malo osvrt na gameplay užasna grafika i veoma spor, ali ljubav prema košarci je jača pa ćemo nastaviti igrat

Iako je na kraju bilo 7 razlike, u drugoj-trećoj četvrtini bilo je i +14
Sa svojim pulenima sam zadovoljan, Parker je bio fantastičan(9 pts, 3 reb, 5 ast, 1 stl, 1 blk), glavna zvijezda Love nije bio nešto pretjerano raspoložen 9 poena uz pet skokova i dvije ukradene lopte, te Meta World Peace također sa 9 poena. Ipak player of the game je bio Emeka Okafor (2 pts, 7 reb, 5 stl, 3 blk).
Kod Lakersa jedino nisam imao rješenje za Pau Gasola (18 poena)
et' me ko pravi reporter
@adnan24
slobodna da ne pričam
ja držim znači koliko može i on izbacuje lopte a ono opet piše Too Early 0%
ja sam pogodio 3 trice, važno ti je da ostaneš sam na šutu
slobodna da ne pričam

kokuz je napisao/la:@adnan24
slobodna da ne pričamja držim znači koliko može i on izbacuje lopte a ono opet piše Too Early 0%
Dosad niko nije pogodio slobodno u ova 2 meca sto sam odigrao.

Za sut iz vana ni sam ne znam...problem je sto to nisu mali promasaji vec te lopte su prave "cigle".Cak sam uspio sa Blake-om imati "air ball"...to mi se nikad nije dogodilo na igrici,cak ni na onom najvisem nivou...a mi igramo na "pro"

djonla hocemo lio ja i ti odigrati...ili ako jos ko hoce da igra neka se javi...
hajd vrabac
-
- Kontakt:
Ne znam je li ti @vrabac igras sa NK, ali nije ti fazon dok gubis da prekidas na pola utakmice, tako da ne preporucujem ni ostalima da igraju s tobom, nisi bas pouzdan 

>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.