Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Post Postao/la legenda reala » 15 jan 2013, 17:46

Kako dobra utakmica Tunis-Crna Gora, na kraju pobjeda Tunisa igralo se na jednu loptu,crnogorci su propustali veliku šansu, imali su milion prilka da ovo dobiju, na njihovu žalost nisu.

Ovaj Tunis na sljedećem prvenstvu u Katru ide po medalju, imaju mladu ekipu koja je već godinama zajedno, sa velikim fizičkim predispozicijama, na zadnjem prvenstvu svijeta do 21 godine su uzeli bronzu.Gro ekipe čine igrači iz te ekipe ;)
Na sve tri bekovske pozicije imaju vrhunske šutere, koji će u budućnosti igrati za najjače evropske timove ;)

Ševaljević 5,Melić 6,Bangour 4
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 15 jan 2013, 17:49

I ja mislim da Tunis može izrasti u ozbiljnu reprezentaciju dosta igrača im je 90 i 91 godište a već sada igraju jako. Ovaj tim je bio bronzani na svjetskom juniorskom prvenstvu. Moguće da u Katru budu išli po medalju
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 jan 2013, 17:49

Nemaju crnogorci koncentracije u odbrani, zato su izgubili. Inace su se dobro nosili u napadu, bilo je raznih rješenja. Šteta za njih, valjda se isprave protiv brazila il njemacke

igronpulo ebalo ti citavo goražde sve :twisted: :mrgreen: , a i ovom dinbirovu isto
nema potpisa

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 15 jan 2013, 17:51

Rukomet do smrti je napisao/la:I ja mislim da Tunis može izrasti u ozbiljnu reprezentaciju dosta igrača im je 90 i 91 godište a već sada igraju jako. Ovaj tim je bio bronzani na svjetskom juniorskom prvenstvu. Moguće da u Katru budu išli po medalju
zvuči smješno,al ako glavu sačuvaju do tog takmičenja....

Admire mani se kladionice,motiku u ruke... :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 jan 2013, 17:53

Admir_Sa je napisao/la:
igronpulo ebalo ti citavo goražde sve :twisted: :mrgreen: , a i ovom dinbirovu isto
Sad ja kriv što ne znaš čitati, još ti fino reko, odmaraće danas Rusi nemoj igrati, eno ti posta, nedaj mi lagati :cry: :cry:

Zato Ševaljević do poluvremena prebacio :evil: :evil:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 jan 2013, 17:55

legenda reala je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
Sad ja kriv što ne znaš čitati, još ti fino reko, odmaraće danas Rusi nemoj igrati, eno ti posta, nedaj mi lagati :cry: :cry:

ma ajd nek sam igropula fulio, al sto i taj dinbirov nije odmaro više, a ne do poluvremena prebaci granicu :evil: :evil:
nema potpisa

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 15 jan 2013, 17:56

legenda reala je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:

Da sam ranije vidio da si rekao za Ševaljevića da ide preko, ne bih se k'o budala zaletio na under, nisam ni znao da izvodi sedmerce, doduše, a danas je dva zabio iz sedmerca.Šteta, bio sam blizu.

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 15 jan 2013, 17:59

samoradnik je napisao/la:
Rukomet do smrti je napisao/la:I ja mislim da Tunis može izrasti u ozbiljnu reprezentaciju dosta igrača im je 90 i 91 godište a već sada igraju jako. Ovaj tim je bio bronzani na svjetskom juniorskom prvenstvu. Moguće da u Katru budu išli po medalju
zvuči smješno,al ako glavu sačuvaju do tog takmičenja....

Admire mani se kladionice,motiku u ruke... :)
Tunis će u Katru biti skoro kao na domaćem terenu. 2005 Španija ih je jedva izbacila u polufinalu. Španci tada postaju šampioni svijeta. Da su dobili Hrvatsku tada u polufinalu bez obzira što je Hrvatska bila aktuelni šampion svijeta, Tunis bi skoro sigurno igrao u finalu.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 jan 2013, 18:07

Admir_Sa je napisao/la:
ma ajd nek sam igropula fulio, al sto i taj dinbirov nije odmaro više, a ne do poluvremena prebaci granicu :evil: :evil:

E ne znam jbg.To je do trenera, valjda ga krenulo na početku 55 minuta 6/12 šut, puno je trošio lopti + sedmerce izvodio

Igropulo tek dvadesetak minuta u igri, dok Chipurin nije ni ulazio :P

Ma znao sam ja da ćeš ti nešto zeznuti

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 15 jan 2013, 18:23

http://www.stopstream.tv/50/95/509528.html" onclick="window.open(this.href);return false; Srbija Saudijska Arabija , vode Saudijci 8 7

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 15 jan 2013, 18:46

sta je sa srbima..kao da ne znaju reagirat na ovu "divlju" obranu..

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 15 jan 2013, 18:48

nate je napisao/la:sta je sa srbima..kao da ne znaju reagirat na ovu "divlju" obranu..
Riješit će to vjerovatno. Saudijci su bili skoro u egalu 40 minuta sa Slovencima, a onda Slovenci prave seriju. Ali nema više ni apsolutnih autsajdera (osim Australije koju su Madjari pojeli plus 30), što je dobro za razvoj rukometa.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 jan 2013, 19:48

Treću pobedu na SP upisala je Srbija. Pobeda nad slabašnom Saudijskom Arabijom. Vuković je utakmicu iskoristio da priliku da maltene svim čime raspolaže,izuzev Stanića koji je ceo meč presedio na klupi, šansu je dobio i Zelenović,dok je Radivojević meč posmatrao sa tribina. Pobeda se piše,ostalo manje više nije ni bitno, heroji meča su svakako dvojac iz UAE, evidentno brukanje sudijske organizacije (kontam da moraju pozivati i sudije iz ovih bruka država), 10 isključenja od kojih polovina nije videla istih,ali nema veze,jače utakmice će suditi bolje sudije... Kada je Srbija u pitanju tek slede prave utakmice protiv mnogo kvalitetnijih timova,već za dva dana susret sa Poljskom.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 15 jan 2013, 20:02

Smiješna situacija je bila kad je onaj srpski igrač igrao nogom, pa se trener počeo buniti i dobiše duplo isključenje hahah. Nije suđenje bilo nešto specijalno ali nikog na kraju nije oštetilo. Ne znam po čemu su UAE bruka država

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 15 jan 2013, 20:07

Španija - Australija poluvrijeme 24 : 6 sad 34 :7 hahahaha.

Edit: plus 40 za Španiju 51 :11 kraj

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 jan 2013, 20:37

Meni dodje da placem kada vidim da nema jedne Svedske, dok je tu Australija koja sluzi za nabijanje gol-razlike kao i par dugih ekipa.

IHF mora Australiju prebaciti u Aziju i nek se tamo bori za svoju poziciju, a mjesto Okeanije dati Evropi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 15 jan 2013, 20:44

amerosm je napisao/la:Meni dodje da placem kada vidim da nema jedne Svedske, dok je tu Australija koja sluzi za nabijanje gol-razlike kao i par dugih ekipa.

IHF mora Australiju prebaciti u Aziju i nek se tamo bori za svoju poziciju, a mjesto Okeanije dati Evropi.
Derbi

[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jan 2013, 20:51

Auu kada se setim ovoga meca u Portugalu. :)
Grenland-Australia.
Strasan mec je to bio. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 15 jan 2013, 20:55

jeste li skontali da za australiju brani drugi golman bugojanske iskre? :)
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jan 2013, 20:58

SB90 je napisao/la:jeste li skontali da za australiju brani drugi golman bugojanske iskre? :)
Igra im i Subotic iz BASK-a.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.