Petric jeste, Chupko nije.DANTES je napisao/la:odavno nismo imali 3 ovako moćna i talentovana dizača... nisam pratio od početka je li cupkovic i petrić u timu?

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Petric jeste, Chupko nije.DANTES je napisao/la:odavno nismo imali 3 ovako moćna i talentovana dizača... nisam pratio od početka je li cupkovic i petrić u timu?
Voleo bih i ja da znam, ali kad @Texi nece da pishe ovde - jbga...Pappy je napisao/la:Sta se ovo desava sa Brazilcima, prati li neko ? Prvo ih Poljska prosle sedmice pocisti, a juce i Iran u sred Brazila sa po 3:0. Upratio sam samo jedan momenat kada Rezende bukvalno jede svoju majicu koliko je iznerviran.
Texi je napisao/la:Kolaković od 2010. godine kada je osvojena poslednja medalja u SL vuče samo pametne poteze.
To jeste bio dobar potez.Prvi je bio neigranje Ivana i Nikole u SL baš te godine kada smo sa podmlađenim sastavom osvojili bronzu, i čuvanje njih dvojice za SP gde je takođe osvojena bronza a uz malo sreće mogli su momci igrati i finale.
Nashe selekcije ne zakazuju na OI. Kosharkashi vishe nisu kvalitetni, rukometashi to nikada nisu ni bili, a vaterpolisti redovno gube polufinala, ali i uzimaju medalje. Jedina repka koja konstantno underachievuje je zhenska odbojkashka, znamo i zbog koga.Zatim je u narednim godinama usledilo tempiranje forme za velika takmičenja (zlato na EP 2011, bronza na EP 2013), za razliku od recimo 2008. godine kada smo igrali finale SL a ispali u 1/4 finalu OI, ili 2009. godine gde smo takođe igrali finale SL a na EP ostali bez medalje... Izuzetak su jedino OI u Londonu gde nismo prošli grupu, i onaj nedopustiv poraz od Nemaca sa 2:0 na 2:3...
Ali pošto sve naše selekcije uglavnom zakažu na OI, ne može se zameriti ni odbojkašima...
To bi uradio bilo koji razuman chovek. Jednostavno, ovo je najtalentovanija generacija srpske mushke odbojke, pa i Kolakovic ne mozhe da to usere.Zatim je tu postepeno podmlađivanje sastava i pridruživanje jednog po jednog igrača selekciji, od Uroša, Rašića, Mitića i Atanasijevića, do Brđovića, Jovovića, Lisinca, Ivovića, Petrića a evo sad i Majstorovića i Petkovića koji sve više dobija šansu...
+1Sviđa mi se što su Jovović i Brđović ispred V. Petkovića i Mitića, Petković ispred Starovića, Lisinac je po meni bolji od Rašića i lepo je što je on u društvu Stankovića i Podraščanina, a posebno mi se sviđa izbor primača i koliko sam shvatio podjednake šanse za sve...
Ovu dvojicu treba vec sada odstraniti iz ekipe, jer samo zauzimaju mesto perspektivnijim i mladjim igrachima.jedino Nikić nije igrao ali verovatno je u pitanju povreda, a vidim i da je potpisao za Fenerbahče... drago mi je i što ne forsira previše starijeg Kovačevića kao ranije...
Jbga, potencijal zhenske selekcije je upropashten u periodu 2008-14, tako da je red da se ovakva mushka ekipa kapitalizuje.Imamo mladu ekipu koja će nastaviti da osvaja medalje, koja će i narednih godina biti u top 4 selekcije sveta a usudiću se da kažem i kako ćemo u narednih 5-6 godina sigurno osvojiti još jedno zlato, najrealnije je evropsko... pa možda čak i SL konačno, ako bi se F6/F8 ponovo igrao u Beogradu...
To je mozhda i najveci blemish na kontu OSS. Toliko perspektivnih ili dokazanih trenera, a oni se drzhe Kolakovica i mrtvog Terzica.A sviđa mi se i rad Slobodana Bobe Kovača, od Radničkog preko Peruđe do Irana... imamo zamenu i za Kolakovića... a evo i Nikola Grbić je novi trener Peruđe tako da...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.