Druga Liga - grupa Jug

Grdan
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la Grdan » 22 sep 2011, 15:50

slogauskoplje je napisao/la:@TORCIDA123

malo realnosti ne bi škodilo

inače sve jedinice ;)
Brotnjo i Tomislav dvica ;) ,dvije najbolje momčadi u ligi ;),sve ostalo jedinice.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 22 sep 2011, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 22 sep 2011, 16:46

inače sve jedinice ;)

Troglav-Brotnjo *** 1x

Blaga prednost Troglavu zbog domaćeg terena. Bez obzira što je Brotnjo dobilo sve do sada i dalje ne ih ne smatram super-turbo-mega momčadi koja će i dalje razvaljivati sve po redu. Okej, poklopio im se malo i raspored, ali tu i tamo će kiksat. Troglav ako ovo ne dobije, teško da ih može do kraja ugroziti. Objektivno 45-30-25% (1-x-2)

Posušje-Klis *** 1

Posušje to mora dobiti, Klis je objektivno uz Bigeste najlošija momčad u ligi. Ipak mogli bi zabit iz kontre pa tu očekujem relativno laganih 3:1. Bolji dojam kod nas na Babovcu je ostavilo Posušje, Klis će se vjerojatno raspast nakon prvog gola.

Lokomotiva-Sloga (LJ) *** X2

Vrlo jednostavno, apsolutna dominacija gostiju i bezglavi napadi domaćih što će rezultirat 0:4-5 :mrgreen:
Objektivno vidim šansu za nas. Lokomotiva već 2-3 godine muku muči i čupaju se sa dna ljestvice. Trenutno smo ispred njih i polako dižemo formu. Kod nas su svi igrači spremni i ako budemo imali regularno suđenje vidim dobre šanse za bod(ove) Sloge.

Višići-Tomislav *** X

Tomislav je možda malo precijenjen i maksimalno što može ovdje je do boda. Iako su VIšići malo lošiji nego prošle sezone, mogu izgubit maksimalno 2 utakmice kući ove sezone. BIt će ovo podjednaka utakmica i nekako mi vuče na neriješeno.

Turbina-Kamešnica *** 1

Kamešnica je tipična domaćinska momčad, u gostima kod Turbine mogu bit sretni ako izgube jedan razlike. Očekujem 2:0 i nikakav poseban problem za Turbinu.

Bigeste-Kupres *** X

BIgeste je bljesnulo protiv Gruda prije 2 vikenda, al moramo uzet u obzir da su Grude došle bez pola momčadi i opet dominirale na terenu. Ovo može ić na obe strane. Bigeste je mlada momčad, puno pokretljivija i igraju kući, dok Kupres zna biti tvrd orah i igraju dugo zajedno. Ako Kupres ne primi gol u prvom poluvremenu onda sigurno imaju bod, ali ako ih Bigeste pritisne na startu onda će imat problema. Sve u svemu, i ovo mi se čini blizu podjele bodova. Kupres je prošle godine uspio iščupat bod protiv Sloge (1:1) na babovcu, ne vidim razlog što to ne bi ponovili protiv lošije momčadi Bigestea.

Igman-Stolac *** 1

Stolac je dobio bodove za zelenim stolom protiv Posušja i uspio iznenaditi lošu Lokomotivu u gostima. Ovdje sam prilično siguran u pobjedu Igmana bez obzira što pogleda na tablicu sugerira drugačije. Igman je dobro posložena momčad i ne vjerujem da će kući kiksat i protiv boljih momčadi nego što je Stolac.

Sloga(GV/US)-Grude *** 1

Grude igraju toplo - hladno, Sloga je relativno konstantna. Ne vjerujem da gruđani mogu iznenaditi.
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 sep 2011, 18:02

Grdan je napisao/la:

inače sve jedinice ;)
Brotnjo i Tomislav dvica ;) ,dvije najbolje momčadi u ligi ;),sve ostalo jedinice.
Post ispravljen od strane moderatora!
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 22 sep 2011, 18:14

ma pusti ga ;)
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 sep 2011, 18:17

Ne mogu. To uzdizavanje tog malog seljačkog kluba mi ide na neku stvar - nije ni moj nešto veći, dno bh. nogometa... ali opet ga ne dižem u nebesa niti igdje upisujem tri boda.
Sad ću ja popit bananu zbog psovanja, a ovomu bi trebalo blokirati ip adresu, jer ovo trollanje i offtopičarenje, ne samo na ovoj temi, je prevršilo svaku mjeru.
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 22 sep 2011, 18:18

badblueboylivno je napisao/la:
Grdan je napisao/la:

inače sve jedinice ;)

@ Plavobijeli

Ne pretjeruj ni ti.
Tabela sve dokazuje koje su momčadi najbolje,a mi smo za vas Dinamo :D .Dečko smanji frustraciju,nismo mi krivi što ostajete u ovoj ligi :D .Vidi ti se kućni odgoj,i na forumu psuješ.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 22 sep 2011, 18:30

badblueboylivno je napisao/la:Ne mogu. To uzdizavanje tog malog seljačkog kluba mi ide na neku stvar - nije ni moj nešto veći, dno bh. nogometa... ali opet ga ne dižem u nebesa niti igdje upisujem tri boda.
Sad ću ja popit bananu zbog psovanja, a ovomu bi trebalo blokirati ip adresu, jer ovo trollanje i offtopičarenje, ne samo na ovoj temi, je prevršilo svaku mjeru.
Tko ovdje vrijeđa ja ili ti.Na terenu dokazujemo da smo najbolji,a ako tebi smeta što ja unaprijed upisujem bodove protiv Sloge iz Ljubuškog,Klisa,Kupresa tvoj problem.

http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 22 sep 2011, 18:41

novinske članke možete objesit mačku o rep ;) neki bi rekli da su to plačeni članci, a ni ja sam ne znam kako nazvati to kad jedan te isti novinar piše "hvalospjeve" na račun Čapljine, Branitelja i sada Brotnja. Nebitno dali je to M. K. ili E. B. ;)
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 22 sep 2011, 20:58

slogauskoplje je napisao/la:novinske članke možete objesit mačku o rep ;) neki bi rekli da su to plačeni članci, a ni ja sam ne znam kako nazvati to kad jedan te isti novinar piše "hvalospjeve" na račun Čapljine, Branitelja i sada Brotnja. Nebitno dali je to M. K. ili E. B. ;)
Je li ti krivo što ne hvali tvoje juniore :D ?

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 22 sep 2011, 21:03

Grdan je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:novinske članke možete objesit mačku o rep ;) neki bi rekli da su to plačeni članci, a ni ja sam ne znam kako nazvati to kad jedan te isti novinar piše "hvalospjeve" na račun Čapljine, Branitelja i sada Brotnja. Nebitno dali je to M. K. ili E. B. ;)
prvo spominje neke admine, pa sad juniore. šta je s tobom? :shock:
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 22 sep 2011, 21:07

slogauskoplje je napisao/la:
Grdan je napisao/la:
prvo spominje neke admine, pa sad juniore. šta je s tobom? :shock:
Juniori vam igraju u prvom sastavu :D .Eto koji juniori :D .

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 22 sep 2011, 22:13

jesu, jesu. ja reko govoriš o onim svojima koji su osvojili čitav jedan bod ;)
Sloga Uskoplje

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 sep 2011, 22:19

Izvinite za off al jel neko prati ligu Zapad I ili kako več gdje se takmiče klubovi iz SBK ? Radnik , Kiseljak ,Rijeka ?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 22 sep 2011, 22:26

imaš temu za 2. ligu Zapad http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =77&t=4865" onclick="window.open(this.href);return false; a ako neki od nabrojanih timova nije tu, pa vjerovatno igra u Kantonalnoj ligi SBK.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 sep 2011, 22:28

Pasha je napisao/la:imaš temu za 2. ligu Zapad http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =77&t=4865" onclick="window.open(this.href);return false; a ako neki od nabrojanih timova nije tu, pa vjerovatno igra u Kantonalnoj ligi SBK.
Nema Radnika i svih ekipa iz SBK . Nemoguće je da Radnik igra Kantonalnu ligu :O
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 22 sep 2011, 22:29

evo i sajt NS SBK pa nađi klubove http://nogometnisavez-sbk.big.ba/PRVA-K ... A-LIGA.php" onclick="window.open(this.href);return false;

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 sep 2011, 22:33

Pasha je napisao/la:evo i sajt NS SBK pa nađi klubove http://nogometnisavez-sbk.big.ba/PRVA-K ... A-LIGA.php" onclick="window.open(this.href);return false;
To je taj ali samo brate nije mi jasno Radnik je igrao donedavno Drugu Ligu Zapad I ili II kako koja je bila a Stanic Kreševo kako ja znam je nedavno igralo u Prvoj Ligi FBIH a sada igra u 2 stupnja losijoj ligi ?

I gdje ide prvak ove lige ?

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 22 sep 2011, 22:38

pa prvak 1. kantonalne lige ide u 2. ligu zapad, a prvak 2. kantonalne lige ide u 1. kantonalnu ligu. Stanić Kreševo je bankrotiralo i zato počinje iz najnižeg ranga, a zašto Radnik, Kiseljak i još poneki kvalitetan klub ne igra u 2. ligi Zapad ne znam. al' vidiš da ta liga broji samo 12 klubova. možda neće da igraju zbog troškova...

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 22 sep 2011, 22:39

malo previše off, ali ako hoće pobjednik ide u drugu ligu zapad (jedinstvenu!)
Sloga Uskoplje

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 22 sep 2011, 22:43

jeste off, a koliko čujem i Sloga bi mogla da zaigra u 2. ligi Zapad. dojadilo da vas stalno kradu na jugu...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.