FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slani grad
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slani grad » 17 apr 2009, 03:43

lopta je okrugla je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:
Kevin je napisao/la:oce li TV Slon prenositi kup utakmicu??
cisto sumnjam..ako bude nekog prenosa to bi mogao bit samo TV TK,sumnjam da je SLon TV uopste sposobna za takvo nesto
Sta je to na Tusnju "odjednom proradili" reflektori,igrate sa Sirokim od 18.30h
nisu proradili..igra se od 18.30h pod svijecama :roll: ..mi namjestamo utakmice tako sto ima vise svijeca pred protvnickim golom a kad je protivnik u napadu cijeli stadin puse i gasi svijece te tako spasavaju nas gol...kad iduci put budes pitao za reflektore pokusacu tebi i ostalima po 1264846 put objasnit kako jos namjestamo utakmice u ovoj prepostenoj ligi...jao likova ovdje cudnovatih :roll: :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 apr 2009, 15:40

haj sretno vam da pobjedite slaviju
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 apr 2009, 11:09

eh nakon pretrpljenih strahova u zadnjih 10 minuta utakmice,i zasluzenog prolaska u finale kupa BiH..danas nas ceka novi susret u PL,gdje nastavljamo sa ubitacnim tempom,taj tempo je ostavio traga i na ekipu tako da danas protiv Borca trener Osmanhodzic(koji mijenja Malkocevica koji takodjer nece putovati u BL) na teren ce najvjerovatnije izvesti dosta izmijenjen sastav..umor i neke sitne povrede su ostavili traga tako da danas gotovo sigurno nece nastupiti Mikelini,Mesic,Sarajlic,Okanovic,Mujic i mozda Hasic,ocekuje se da ce priliku dobiti igraci koji nisu toliko puno igrali u skorije vrijeme,medjutim mislim da i oni mogu dosta pruziti..ocekivani sastav: Mujkic,Rezepi,Krasic,Prodanovic,Kuduzovic,Jahic(Hasic),Omic,Zoletic,Bekic,Kasapovic,Tosunovic...
Borac je jako dobro krenuo u drugi dio prvenstva,i ocekujem jako dobru utakmicu,gdje cemo mi nasom igrom pokusati doci do bod/ova,u cemu mislim da mozemo uspjeti bez obzira na izostanak 4-5 standardnih prvotimaca,ovi momci su zeljni igre i mogu dosta pruziti tu prvenstveno mislim na Zoletica i Kasapovica koji su po meni nepravedno zapostavljeni,medjutim pored ovakvih rezultata niko nema pravo da kritikuje izbor Malkocevica..treba samo imati na umu omjer Slobode u zadnjiih 10 ligaskih utakmica,7 pobjeda,2 remija i samo 1 poraz
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 apr 2009, 12:04

Bit će ovo još jedna zanimljiva utakmica. I Sloboda i Borac su u drugi dio prvenstva ušli dosta dobro i zbog toga se očekuje još jedna bolja utakmica.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 apr 2009, 21:09

dobra parola fukara protiv sarajeva :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 apr 2009, 21:50

Sloboda pokazala da imaju problema sa realizacijom. Protiv Sarajeva su imali dobrih prilika, ali su ih propustili. Još teže im je bilo jer je na golu stajao raspoloženi Alaim. Trebali bi poraditi na realizaciji.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 apr 2009, 21:52

lose sudjenje jucer,skroz lose..toliko nepostojecih ofsajda,2-3.ciste prilike sudija je mahao kad nije trebao,onda slobodnjak za Sarajevo sa 17-18 metara iz kosa malo,igrac hladno uzima loptu ulazi metar i po unutra,odaljava loptu,namjesta se kako mu odgovara na sut,sudija nista...pored toga je bilo jos propusta,..igra kriminalna,jako losa nasa partij,ali opet je bilo tu nekih prilika za pobjedu,svoje prilike je imalo i Sarajevo tako da je,uzevsi u obzir okolnosti i sudjenje,bod je najrealniji ishod..samo me zanima dje su sad oni sto kazu da se u Tuzli ekipe ostecuju,a protiv Sarajeva smo ove godine osteceni KUCI za par diskutabilnih odluka i na Kosevu za smijesan penal u 92.minuti,sve ti je jasno...
sad idemo dalje,treba nam bod iz Sirokog da ostanemo u mogucnosti da se borimo za tu 2.ili 3.poziciju mada i ova 4.vodi u evropu koju smo mislim osigurali i pored velikog pada u igri u posljednje vrijeme,rezultati su manje-vise tu,ali igra je pala dosta..cini se da svi vec misle na finale kupa,koje je i po meni najbitnije,da se konacno nesto osvoji,je.o i licencu i uefa kup kanta je bitna,to se racuna

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 23 apr 2009, 22:06

[quote="ultrasstyle_tz"]lose sudjenje jucer,skroz lose..toliko nepostojecih ofsajda,2-3.ciste prilike sudija je mahao kad nije trebao,onda slobodnjak za Sarajevo sa 17-18 metara iz kosa malo,igrac hladno uzima loptu ulazi metar i po unutra,odaljava loptu,namjesta se kako mu odgovara na sut,sudija nista...pored toga je bilo jos propusta,..igra kriminalna,jako losa nasa partij,ali opet je bilo tu nekih prilika za pobjedu,svoje prilike je imalo i Sarajevo tako da je,uzevsi u obzir okolnosti i sudjenje,bod je najrealniji ishod..samo me zanima dje su sad oni sto kazu da se u Tuzli ekipe ostecuju,a protiv Sarajeva smo ove godine osteceni KUCI za par diskutabilnih odluka i na Kosevu za smijesan penal u 92.minuti,sve ti je jasno...
sad idemo dalje,treba nam bod iz Sirokog da ostanemo u mogucnosti da se borimo za tu 2.ili 3.poziciju mada i ova 4.vodi u evropu koju smo mislim osigurali i pored velikog pada u igri u posljednje vrijeme,rezultati su manje-vise tu,ali igra je pala dosta..cini se da svi vec misle na finale kupa,koje je i po meni najbitnije,da se konacno nesto osvoji,je.o i licencu i uefa kup kanta je bitna,to se racuna[/quote]

Ne bi se slozio s tobom,s dobrim nastupom u evropi moze se od premija pokrpat dobar dio budzeta za iducu sezonu...aBd Zrinjski ce samo za osvajanje titule i nastupa u jednoj utakmici dobiti oko 700 000KM sto je skoro pa pola budzeta za 1 godinu!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 apr 2009, 23:35

antipolitikaa je napisao/la:[osvoji,je.o i licencu i uefa kup kanta je bitna,to se racuna[/quote]

Ne bi se slozio s tobom,s dobrim nastupom u evropi moze se od premija pokrpat dobar dio budzeta za iducu sezonu...aBd Zrinjski ce samo za osvajanje titule i nastupa u jednoj utakmici dobiti oko 700 000KM sto je skoro pa pola budzeta za 1 godinu!
ma znam ja da su sad odlicne nagrade,za nase standarde u uefa kupu,a tek u ligi prvaka...ali imaj na umu da se ja sjecam 6 izgubljenih finala kupa,na gotov svim i bio prisutan,traume se to bolan :D daj vise prekinut taj crni niz,to prokletstvo u finalu

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 27 apr 2009, 08:17

Vandalizam: Navijači Zrinjskog u zasjedi dočekali Tuzlake!

Molotovljevim koktelom zapalili autobus simpatizera Slobode • Policija nikoga nije privela, ali zna ko je odgovoran

Simpatizerima Slobode koji su se vraćali s utakmice u Širokom Brijegu, navijači Zrinjskog priredili su danas poslije podne u Mostaru zasjedu i zapalili im autobus.

Incident u kojem, prema policijskoj verziji, nije bilo povrijeđenih, desio se oko 18.30 sati u ulici Kralja Zvonimira, na starom Veležovom igralištu.

"Ultrasi" su napravili "sačekušu", a kada je pod slabom policijskom pratnjom naišao autobus, u kojem je bilo skoro 25 Tuzlaka, počeli su bacati kamenje. Nakon toga su, najvjerovatnije Molotovljevim koktelom, zapalili autobus, iz kojeg su, srećom, na vrijeme pobjegli navijači Slobode.

Dok su na mjesto događaja stigli policajci, izbila je i tuča između "Ultrasa" i "Fukara", u kojoj je, prema izjavama očevidaca, a suprotno prvim policijskim izvještajima, bilo nekoliko lakše povrijeđenih.

Autobus preduzeća "Ljaljić" koji je, kako su nam kazali svjedoci, buknuo u trenu, ugašen je brzom intervencijom mostarskih vatrogasaca.

Situacija se smirila tek s dolaskom pripadnika Specijalne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona, koji su osiguravali utakmicu Zrinjski - Posušje, koja je, u međuvremenu, počela na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru.

U pratnji policije, navijači Slobode sprovedeni su u prostorije Policijske uprave Mostar, odakle su se autobusom koji su dobili na korištenje uz posredovanje čelnika Veleža, vratili u Tuzlu.

Prema našim saznanjima, niko nije priveden, ali je, navodno, poznat identitet osobe odgovorne za paljenje autobusa.

Pa stvarno ima li kraja ovom vandalizmu u Mostaru!! Dokle ce vise ovi **** balavci da ovo rade!! Stvarno "Cudna jada od Mostara grada"

slika
Zadnja izmjena: Crveni_1922, dana/u 27 apr 2009, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 apr 2009, 10:00

Ne čudi me ništa. Kad sam vidio tu seljadiju na Grbavici sve mi je bilo jasno. Ma ovo će trajati dok jednom manijaci, horde, rođeni i ili robovi ne odu dole i završe sa tom seljadijom za sva vremena. Kako to izgleda moglo se je vidjeti prije nekoliko godina kad je 3 i po milje manijaka otišlo u Lišticu. Vandredno stanje dole bilo. Miševi gaće s guzica skidaju i samo iza kordona specijalaca smiju na glas pričati.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 27 apr 2009, 12:10

čamac je napisao/la:Ne čudi me ništa. Kad sam vidio tu seljadiju na Grbavici sve mi je bilo jasno. Ma ovo će trajati dok jednom manijaci, horde, rođeni i ili robovi ne odu dole i završe sa tom seljadijom za sva vremena.
Čamac, dođi ti pa uvedi reda. Nitko ti ne brani!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 apr 2009, 13:13

čamac je napisao/la:Ne čudi me ništa. Kad sam vidio tu seljadiju na Grbavici sve mi je bilo jasno. Ma ovo će trajati dok jednom manijaci, horde, rođeni i ili robovi ne odu dole i završe sa tom seljadijom za sva vremena. Kako to izgleda moglo se je vidjeti prije nekoliko godina kad je 3 i po milje manijaka otišlo u Lišticu. Vandredno stanje dole bilo. Miševi gaće s guzica skidaju i samo iza kordona specijalaca smiju na glas pričati.
Tako je,sad se digli kad ih je 300 u kopu i 150-200 na strani,a kad budu 4-5 na teabeli bice ih upola manje,e tad ce da bude mangupluka 8-)
Drago mi je da niko nije nastradao,i da su se Fkare koliko toliko drzale protiv mnogo vise Ultrasa,btw.cuo sam da je vecina fukara bila maloljetna :?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 apr 2009, 13:34

de nemojte pisat ovdje o navijackim desavanjima,imate temu Navijacke skupine pa bi vas zamolio da se pridrzavamo toga,unaprije zahvalan :D

sto se tice utakmice i Slobode,4-1,kriza je i to velika,kuci se igra lose,vani se idu odmarat igraci i dozivljavaju se katastrofe,pi.ke se moraju malo podsjetit da se onako ne moze igrati u dresu Slobode,za Slobodu je sramota da primi 4 gola od bilo koga,medjutim to neki ocito ne shvataju,al naucit ce...zatvorimo se ko konzerva vani i primimo 4 gola,povedemo i sjebu se ne znaju sta ce dalje,igre nema,njima je glava vec u finalu kupa,ni o cem drugom kao da ne razmisljaju,ee pa momci sezona nije gotova jos 5 kola ima da se igra i htjeli-ne htjeli morat cete se uozbiljiti do kraja,previse se kalkulise a to mi se ne svidja nikako..sreca sad imamo 2 vezane domace ne previse teske Zvijezda i Travnik tako da ocekujem da se to malo popravi

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 apr 2009, 16:29

..i da,jos nesto,odluceno je da se PRVA UTAKMICA FINALA KUPA IGRA U TUZLI,znaci revans opet na strani :!:
ljudi ja ne znam vise kako se to odredjuje i dokle vise ovako,igras finale sa Sarajevom igra se jedna utakmica na KOSEVU,igras sa Zeljom finale,igra se na Grbavici,dobijes Zrinjskog u finalu revans se igra u Mostaru,pa ne znam stvarno ljudi dokle ovo vise ovako,igras 6.finale Kupa a u svakom ili se uopste ne igra u Tuzli ili si u revansu gost,normalno je da se jave neke frustracije i sumnja u sve :?
ali nema tu veze opet smo mi bolji od Slavije sto smo dokazali i u ligi ;)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 apr 2009, 16:30

stigli smo vas i presli smo vas :D :D :D
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 28 apr 2009, 15:23

FK Sarajevo je napisao/la:stigli smo vas i presli smo vas :D :D :D

Hajde nek ste ima jos da se igra :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 29 apr 2009, 11:39

e nek mi je slavija neki klub.

stele
Kontakt:

Post Postao/la stele » 29 apr 2009, 20:07

ultrasstyle_tz je napisao/la:..i da,jos nesto,odluceno je da se PRVA UTAKMICA FINALA KUPA IGRA U TUZLI,znaci revans opet na strani :!:
ljudi ja ne znam vise kako se to odredjuje i dokle vise ovako,igras finale sa Sarajevom igra se jedna utakmica na KOSEVU,igras sa Zeljom finale,igra se na Grbavici,dobijes Zrinjskog u finalu revans se igra u Mostaru,pa ne znam stvarno ljudi dokle ovo vise ovako,igras 6.finale Kupa a u svakom ili se uopste ne igra u Tuzli ili si u revansu gost,normalno je da se jave neke frustracije i sumnja u sve :?
papak .... ako igras sa nekim izvan svog entiteta onda se igraju dvije tekme.....ako igras sa nekim iz federacije utakmica se igra na Kosevo i tako se igra ovih 5-6 godina koliko postoji ova "liga"
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 29 apr 2009, 20:09

stele je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:..i da,jos nesto,odluceno je da se PRVA UTAKMICA FINALA KUPA IGRA U TUZLI,znaci revans opet na strani :!:
papak .... ako igras sa nekim izvan svog entiteta onda se igraju dvije tekme.....ako igras sa nekim iz federacije utakmica se igra na Kosevo i tako se igra ovih 5-6 godina koliko postoji ova "liga"
Zrinjski-Sloboda, prošle sezone,igralo se dvije utakmice a oba iz Federacije !
I još mu kaže papak :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 1 gost.