FK Novi Pazar

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Coalmanyx
Kontakt:

Re: FK Novi Pazar

Post Postao/la Coalmanyx » 03 jan 2012, 16:00

Svaka čast Pazarci. Lijepo izgleda već sada, a kakva će samo biti kada se sve stolice postave. :)

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 05 jan 2012, 09:41

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ras ... azar/71638" onclick="window.open(this.href);return false;

E sto ste davali golova davali ste.Pojacanja su vam :oops: :oops: :oops: :oops:

Ipak sretno bar da ostanete u eliti ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 05 jan 2012, 09:45

123456 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ras ... azar/71638

Kakav li im je scouting kada njih dvojicu dovode... Obicne trube od igraca... HAjd Rascic i nekako al ovaj Dudic ne znam da li je u ovoj polusezoni uopste dao gol i ako je dao dao je mozda max 2...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 05 jan 2012, 10:43

Raščić i Dudić su dobri igrači, provjereni koji su igrali i vani, Raščić je visok i jak u skoku zna zabit gol a Dudić je klasični goligrač opasan u kaznenom prostoru malo prostora mu treba da zabije a uostalom bio je prvi strijelac premijer lige.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 06 jan 2012, 10:36

Sretno! 8-)

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 06 jan 2012, 17:25

Arogantni je napisao/la:

Kakav li im je scouting kada njih dvojicu dovode... Obicne trube od igraca... HAjd Rascic i nekako al ovaj Dudic ne znam da li je u ovoj polusezoni uopste dao gol i ako je dao dao je mozda max 2...
Izgleda slab jer je i golman Ramovic dosao kao zvucno pojacanje ali se ispostavilo da je totalno van forme ,ne svidja mi se sto se uopste ne misli unapred vec se dovode i gomilaju polovnjaci i stariji igraci na godinu ili cak na pola godine

Rascica sam gledao i sve zavisi kako ce se uklopit i ,mozda krene putem Spalevica :mrgreen: koji je prvi golgeter srpske lige

ovog Dudica nisam gledao

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 07 jan 2012, 08:58

pazzarac je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:

Izgleda slab jer je i golman Ramovic dosao kao zvucno pojacanje ali se ispostavilo da je totalno van forme ,ne svidja mi se sto se uopste ne misli unapred vec se dovode i gomilaju polovnjaci i stariji igraci na godinu ili cak na pola godine

Rascica sam gledao i sve zavisi kako ce se uklopit i ,mozda krene putem Spalevica :mrgreen: koji je prvi golgeter srpske lige

ovog Dudica nisam gledao
Spalevic je madzionicar za Rascica... A Dudic je jos gori jedno 15x... Kazem ti ne znam jesu li dali zajedno 6 golova... Trube obojica... Doduse imaju neki hajmo reci rejting u BiH jer su prije 3-4 god bili dobri...
Sad je skroz drugacija situacija ne mogu prazan gol pogoditi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 12 jan 2012, 11:58

Vladmir Matić novo pojačanje Pazaraca

Fudbaleri Novog Pazara jačaju redove pred nastavak superligaškog prvenstva.

Kraj Jošanice žele da stvore tim na duge staze,što dokazuje i angažovanje Vladimira Matića. Ovaj fudbalski virtuoz naprečac je osvojio navijače plavih,kada je igrao za NOVI PAZAR u jesenjoj polusezoni 2010. Tada je na 16 utakmica bio strelac četiri puta u prvenstvu,a nanizao je i dosta asistencija. Matić je trebalo da pojača Pazarce još letos,no, isprečio se vlasnik njegovog doskorašnjeg kluba Gasandžara iz Jermenije,gde je proveo prethodnih 18 meseci,ne dozvolivši mu da dođe. Lucidan,nepredvidiv,sa loptom može sve. Fudbaler koji jednim potezom često zna da reši utakmicu,sjajan iz prekida.

Nominalno igra ofanzivnog veznog. Sa Vusljaninom će predstavljati sjajan tandem po bokovima u fazi napada.

Matić i NOVI PAZAR su dogovorili 18-mesečnu saradnju,a sportski direktor Sead Brunčević,sa zadovoljstvom konstatuje:

-Sa Matićem smo se i letos sve dogovorili,ali mu predsednik doskorašnjeg kluba nije dao „zeleno svetlo“ za dolazak.Sada je sve bilo lako utanačiti,jer je postojala obostrana želja da se on vrati u naše redove.Moram da istaknem da je bio veoma tokom pregovora,ne zaboravljajući da smo se i 2010. prijateljski rastali i nismo mu pravili probleme kada je odlazio iz Novog Pazara. Njegovi igrački kvaliteti su dobro poznati na daleko.Dobili smo pravo pojačanje.Lično, veoma se radujem njegovom dolasku,jer nam je takav tip igrača upravo nedostajao.

Da li je njegovim i angažovanjem napadača Admira Raščića i feđe Dudića,stavljena tačka na zimski prelazni rok?

-Svakako da nije. Neophodno je da pojačamo i poslednju liniju odbrane.Ersin Mehmedović je bio blizu povratka u matični klub,ali je na našu žalost pronašao dobar angažman u Saudijskoj Arabiji.U pregovorima smo sa jednim veoma poznatim i iskusnim štoperom.Nadam se da ćemo i taj transfer uspešno okončati.Nakon toga,videćemo. U svakom slučaju,sigurno ćemo sa mnogo kvalitetnijim igračkim kadrom dočekati nastavak prvenstva,naglasio je Brunčević.

Ljubimac navijača nebesko-plave boje, nije krio zadovoljstvo što će ponovo zaigrati,pred,kako kaže,najboljom publikom.

-Srećan sam što ću opet obući dres Novog Pazara.Bez ikakve kurtoazije moram da istaknem da je ovo moja druga kuća.Iskreno,imao sam nekoliko ponuda iz inostranstva i nekih naših klubova,no, ni trenutka se nisam dvoumio na koju stranu da odem.Sportski direktor Brunčević je bio veoma korektan,brzo smo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo,napominje Matić i ističe još jednu bitnu stvar.

-Hoću da posebno naglasim da nije prevagnuo finansijski momenat,već ogromna želja i motiv sa moje strane da se dobrim igrama odužim i Brunčeviću i navijačima koji su za mene bili i ostali najbolji.Jedva čekam da opet čujem huk sa prepunih tribina i ubeđen sam da ćemo se zajedno radovati mnogim pobedama i na kraju prvenstva proslaviti opstanak u društvu najboljih. NOVI PAZAR je,ponoviću,moj drugi dom i poručujem navijačima da će sigurno biti zadovoljni našim izdanjima. Samo neka nastave da budu uz nas.

Inače,Vladimir Matić je rođen 12.jula 1983.godine.Pravu afirmaciju stekao je tokom četvorogodišnjeg boravka u Borči,gde je na 107 utakmica postigao 22 gola.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jan 2012, 14:35

Lucidan,nepredvidiv,sa loptom može sve. Fudbaler koji jednim potezom često zna da reši utakmicu,sjajan iz prekida
.

Covek bi rekao da se radi licno o najboljem fudbaleru sveta a ne Maticu nakon sto procita novinarski clanak. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 15 jan 2012, 18:14

Tutoric novo "pojacanje" Novog Pazara". :lol:

Bas im se vraca u drugu ligu...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jan 2012, 00:43

To pojacanje je gre'ota i pod navodnike staviti. :lol:

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 17 jan 2012, 20:49

Gradski stadion u Novom Pazaru bio je veliko gradilište. Planova ima mnogo.

Infrastrukturni radovi još uvek nisu završeni a kada budu, on će postati jedan od lepših u Srbiji. Biće izgrađena severna tribina i još mnogo toga. Direktora Gradskog stadiona Ismet Košuta kaže da će radovi uskoro biti započeti.

“Krajem januara započinje izgradnja severne tribine, rok za završetak radova je mesec dana. Ta tribina nam je izuzetno važna zbog gostujućih navijača. Planiramo da ispod južne tribine izgradimo hotel, na istočnoj strani srušimo nekadašnje svlačionice, sudijske sobe, kancelarije, restoran “Stadion” kako bi se istočna tribina produžila za petnaest metara”, rekao je Košuta.

Do sada je renovirana istočna tribina koja ima 3.900 stolica. Napravljena je nova zapadna sa 3.500 sedećih mesta i pratećim objektima.Nedostaju još reflektori, po svemu sudeći, i oni će uskoro.

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 17 jan 2012, 21:05

Frantisek Planicka je napisao/la:Tutoric novo "pojacanje" Novog Pazara". :lol:

Bas im se vraca u drugu ligu...
sa Tutoricem u Evropu :lol:

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 19 jan 2012, 16:01

prozivka,na kraju se cini da trener rece da je generalka protiv Zelje...

cuj proverena imena :lol:

[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2012, 16:12

Pedja Tutoric,proverena imena. :lol:
Jbt stvarno nam je novinarstvo prepuno burek novinara. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jan 2012, 16:15

[youtube][/youtube]

Sjajan gol Matica,na jednoj od najtezih vezbi u zimskim pripremama,ali licno meni i najdrazoj dok sam igrao. ;)

p.s
Bajic novi rezervni golman Novog Pazara.U zadnje dve sezone 40 utakmica za Srem,i to jedan od boljih golmana Prve lige.Bice kvalitetna zamena Djogatovicu,a iskreno ne bi me cudilo i da ga skine u odredjeno vreme.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 jan 2012, 15:22

Zmajjj je napisao/la:Raščić i Dudić su dobri igrači, provjereni koji su igrali i vani, Raščić je visok i jak u skoku zna zabit gol a Dudić je klasični goligrač opasan u kaznenom prostoru malo prostora mu treba da zabije a uostalom bio je prvi strijelac premijer lige.
Dudic je u Zelji fulao golove sa 5 metara pa ti skontaj, a Admir Rascic ... :mrgreen:

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 27 jan 2012, 19:03

Još jedan štoper stigao u Novi Pazar

I drugi štoper je stigao u Novi Pazar. Posle Đorđa Tutorića centralni defanzivni red pojačao je i Radoš Bulatović, bivši fudbaler Hajduka iz Kule, Slobode Point i mađarskog ZTE. Zabeležio je i jednu utakmicu za mladu reprezentaciju.

Bulatović ima 27 godina, rođen je u Vrbasu, a prve fudbalske korake napravio je u Crvenki.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jan 2012, 01:03

Nastavlja se u timu sa Acif Efendije stara taktika dovodjenje relativno poznatih imena ali u sustini igraca koji su prestali biti glavna karika svoga tima(ako su ikada i bili).Ne znam,jeste to skup igraca koji su nekada znali igrati fudbal i koji jesu neka poznata imena u svetu fudbala,ali nisu to igraci kojima bi trebali da se hvale klubovi koji zele igrati evropu na svome terenu. ;)

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 28 jan 2012, 13:14

Devil je napisao/la:Nastavlja se u timu sa Acif Efendije stara taktika dovodjenje relativno poznatih imena ali u sustini igraca koji su prestali biti glavna karika svoga tima(ako su ikada i bili).Ne znam,jeste to skup igraca koji su nekada znali igrati fudbal i koji jesu neka poznata imena u svetu fudbala,ali nisu to igraci kojima bi trebali da se hvale klubovi koji zele igrati evropu na svome terenu. ;)
Generalno si postao korektniji na ovoj temi ali ne vidim svrhu i razlog ove provokacije

za ostalo u vezi pojacanja si u pravu

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.