Da, zahebo sam se.rio_Ferdy88 je napisao/la:Danas igraju, i oni i Caliparijeve Mačke protiv Izzovih Spartanaca
Arena ne prenosi, pa se morat domoc streamova makar da nesto uhvatim...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Da, zahebo sam se.rio_Ferdy88 je napisao/la:Danas igraju, i oni i Caliparijeve Mačke protiv Izzovih Spartanaca
Ja mislim da je na Areni 1 Kentucky vs MSU, u pola dva večerasLillard je napisao/la: Arena ne prenosi, pa se morat domoc streamova makar da nesto uhvatim...
Da, zato i kazem da ne prenose bolju utakmicu, ali sta's...rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja mislim da je na Areni 1 Kentucky vs MSU, u pola dva večerasLillard je napisao/la: Arena ne prenosi, pa se morat domoc streamova makar da nesto uhvatim...
Parker je do sada ostavio bolji utisak od Wigginsa pa i Randle cak.U drugom meču Jayhawksi nadigrali Dukiese, Wiggins nadigrao Parkera u drugom pol (poogotovo pred kraj kad je bio clutch), prvi je imao 22p i 8s, a drugi 27p i 9s
Njih trojica i Smart sigurno idu u top 5 na draftu, a nijanse će odlučivati o tomu koji će biti prvi pikRaul_64 je napisao/la: Parker je do sada ostavio bolji utisak od Wigginsa pa i Randle cak.
jest pocetak no opet
Da , sa Ivanom Ivanovicem (nazalost jedna tekma za sada sedmicno , al kad se bude blizio Mart mozda povecaju)IlCapitano je napisao/la:Komentariše li Avdić ovo?
Wiggins u Kansasu, Randle u KentuckyuAdmir_Sa je napisao/la:ž
a gdje igraju wigins i randle, da ih upratim ako budu prenosili njihove utakmice
pa, ako je suditi po ovom snimku, parker je izmislio kosarku za wigginsario_Ferdy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.