KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Willy
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la Willy » 26 feb 2010, 00:05

patriota_90 je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:vrlo vazna pobjeda mozda cak i odlucujuca...

Cestitke Partizanu :lol: kakvi su Grobari bili veceras ima li ko video
Malo manje bučni nego protiv Barselone, ali ipak i večeras šesti igrač. Vjerovatno već toga imaš na youtube...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 feb 2010, 00:06

meni samo nije jasno zasto neki ljudi pokusavaju osporiti kvalitet partizana...koji lopovski nacin????
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 feb 2010, 00:06

Ted Mosby je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:ne treba zaboraviti danas sjajnog Mek Kaleba koji je vukao ekipu 35 minuta...mada je promasio 2 bacanja na kraju..roberts odlican, pa to nije onaj roberts iz zvezde koji je samo sutirao..ovaj covjek sve radi, apsolutno sve...pera kao i protiv barcelone sjajan pocetak poslije je izgubio snagu...rasic, vrlo vrlo lose, ali opet je kljucna bacanja zabio....MVP, danas dobro cuvan dao je svoje poene, vrlo korisno bez silovanja, mada je imao dva zicera promasena, ali cijela odbrana je visila na njemu....kecman je odigrao solidne, ali moze on puno bolje i korisnije...veseli ima problem kada je maric unutra, odbrana se skuplja i ne moze da igra ledjima...vranes, naravno poslije maricevog povratka puno je losiji sto je i ocekivano, mada je dao veliki doprinos....djekic nije nista pogodio za tri nocas....strahinja definitivno ce da leti....mali milosavljevic se spominje kao pojacanje...marusi, odlicno veceras, za tri su sve pogodili, nije moglo bolje...pelekanos, kis, nadfeji, mavroeidis, homan...svi su odigrali odlicno....ali na kraju zasluzena pobjeda Partizana i sada imaju sansu da kuci dobiju panathu i cak se bore za prvo mjesto za grande Barcelonom....
Prvo mjesto?????????????????????????????????????????????????????????????????
Pa na lopovski su ih način pobijedili kući i vi bi prvo mjesto
ajde lagano ti iskuliraj tu tekmu.....jer objasnjavao sam ti neki dan mrzi me da opet to radim......na lopovski nacin, pa sto ih onda cibosi nisu pobijedili na lopovski nacin, ako je tako kao sto pricas, a nije??????????ova ekipa je u cetvrtfinalu jedno 80 posto, a cibosi imaju 0 - 4, sa tendencijom 0 - 6.....najbolje 1 - 5, tak' da se nemoj sikirat, idi gledaj Flash Gordona.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 feb 2010, 00:07

prolazimo dalje to je sad sigurno dule majstor on sa najmanjim budžetom u grupi haos napravi zbog njega i navijam za partizan :) i zbog grobara naprave takav pakao u pioniru da se svi useru kad dođu :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

H1N1
Kontakt:

Post Postao/la H1N1 » 26 feb 2010, 00:08

Willy je napisao/la:
patriota_90 je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:vrlo vazna pobjeda mozda cak i odlucujuca...

Cestitke Partizanu :lol: kakvi su Grobari bili veceras ima li ko video
Malo manje bučni nego protiv Barselone, ali ipak i večeras šesti igrač. Vjerovatno već toga imaš na youtube...
Druze ja bih ti savjetovao da se okanes tastature i da legnes u krevet prije nego sto si pukao od muke....nije lako gledati prejak Partizan danas koji melje sve protivnike redom.Zato ti lagano "turn off" svoj kompjuter i na spavanje.Bolje za tebe. ;) ;) ;)

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 26 feb 2010, 00:10

Moram ispraviti sam sebe, nisam po završetku utakmice dobro proučio kako Partizan ide dalje. Postoji opasna kombinacija da Partizan dobije Panatinaikosa i izgubi od Barselone i da Marusi dobije kući Barselonu i u gostima Panatinaikosa i tad bi Partizan ispao. :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 feb 2010, 04:11

Ako dobijeo Partizan Panatinaikosa idu dalje. Gdje će ovi Maroussi da pobijedi Barcelonu. Jedino ako se igra fer do kraja.

Kako god, česititam na jučerašnjoj velikoj pobijedi.

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 26 feb 2010, 07:30

Ted Mosby je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:ne treba zaboraviti danas sjajnog Mek Kaleba koji je vukao ekipu 35 minuta...mada je promasio 2 bacanja na kraju..roberts odlican, pa to nije onaj roberts iz zvezde koji je samo sutirao..ovaj covjek sve radi, apsolutno sve...pera kao i protiv barcelone sjajan pocetak poslije je izgubio snagu...rasic, vrlo vrlo lose, ali opet je kljucna bacanja zabio....MVP, danas dobro cuvan dao je svoje poene, vrlo korisno bez silovanja, mada je imao dva zicera promasena, ali cijela odbrana je visila na njemu....kecman je odigrao solidne, ali moze on puno bolje i korisnije...veseli ima problem kada je maric unutra, odbrana se skuplja i ne moze da igra ledjima...vranes, naravno poslije maricevog povratka puno je losiji sto je i ocekivano, mada je dao veliki doprinos....djekic nije nista pogodio za tri nocas....strahinja definitivno ce da leti....mali milosavljevic se spominje kao pojacanje...marusi, odlicno veceras, za tri su sve pogodili, nije moglo bolje...pelekanos, kis, nadfeji, mavroeidis, homan...svi su odigrali odlicno....ali na kraju zasluzena pobjeda Partizana i sada imaju sansu da kuci dobiju panathu i cak se bore za prvo mjesto za grande Barcelonom....
Prvo mjesto?????????????????????????????????????????????????????????????????
Pa na lopovski su ih način pobijedili kući i vi bi prvo mjesto

Lopovski nacin :?: ..hahah pa da Partizan je mnogo uticajniji od Barse u Evroligi,pa je zato dobio..aj poklopi se molim te :evil: veze ti o košarci nemaš,ovde se samo da provociraš..liječi svoje komplekse negdje drugo :evil: :!:
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 26 feb 2010, 08:04

Svaka cast Partizanu.

1.Barcelona 3-1
2.Partizan 3-1
3.Maroussi 2-2
4.Panathinaikos 0-3

Partizanu je sljedece kolo odlucujuce jer ako izgube imaju veoma male sanse za prolaz jer u slucaju sa istim omjerom sa Marousijem ispadaju. Mislim da Panathinaikos nece igrati sa prvim timom, mozda se varam, mozda zele da pobjede 1 utakmicu da ne budu imali omjer 0-6 ili 1-5.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 26 feb 2010, 10:57

Thecoldfear je napisao/la:Svaka cast Partizanu.

1.Barcelona 3-1
2.Partizan 3-1
3.Maroussi 2-2
4.Panathinaikos 0-3

Partizanu je sljedece kolo odlucujuce jer ako izgube imaju veoma male sanse za prolaz jer u slucaju sa istim omjerom sa Marousijem ispadaju. Mislim da Panathinaikos nece igrati sa prvim timom, mozda se varam, mozda zele da pobjede 1 utakmicu da ne budu imali omjer 0-6 ili 1-5.
? ", ПАО ' 0-3, него 0-4 " " " ' " % $ прођу.
у $ ? & " " ? " $, $ - " " ? " $ ? - " "...

А ја " $ ". & се не $ & $ " " " " " " $ ? " ' тј. 3-3($ " ' $ - се то $), ? $ " $ $ % " / % ? у " $ са "?
"" ПУТ ""

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 26 feb 2010, 11:03

Tako je, ako Partizan i Marusi budu imali isti broj bodova u grupi dalje idu Grci. Ali kao što si rekao, najvjerovatniji scenario je da u sljedećem kolu Partizan dobije Pao, a Barselona Marusi i tada bi se Partizan kolo prije kraja plasirao u top 8.

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 26 feb 2010, 13:04

Ma Partizan će tući PAO...iz više razloga(tukao ih je i kad su to bile odlučujuće utakmice,teško će biti motivisati igrače PAO-a,Peković,Tepić i Obradović Partizan vole više od svoje majke :mrgreen: ,...)..a Marusi objektivno ne može tući ni Barsu ni PAO...
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 feb 2010, 13:29

Bily Piton je napisao/la:Ma Partizan će tući PAO...iz više razloga(tukao ih je i kad su to bile odlučujuće utakmice,teško će biti motivisati igrače PAO-a,Peković,Tepić i Obradović Partizan vole više od svoje majke :mrgreen: ,...)..a Marusi objektivno ne može tući ni Barsu ni PAO...
za ovog momka ne bih se bas kladio da je tako....jer ako se sjecas prosle godine u areni u zadnjoj tekmi sa partizanom nakon divljackih kucanja se toliko radovao da je to bilo jedno cudo..a nikola je prvo bio cigan(bio na probi, zvezda ga nije htjela poslije, tako da.....za tepica i robiju se slazem.......ocekujem da shermadini, tepic, calathes dobiju makar po jedno 25 minuta......ah cini mi se da kada pao osvoji mora da ispadne u TOP 16 od partizana....sto se tice marusija, sinoc smo rodjak i ja komentirali kako je to fino poslozena ekipa.....kako nimalo nisu divljanerska ekipa...ekipa na koju navijaci, pionir nije sekunde uticao....stvarno su odigrali maestralno, pogotovo u sutu za tri poena.....medjutim, zahvaljujuci prvenstveno robertsu i mc calebu partizan je ovo dobio....a mozda ih pao pusti, a zauzvrat dobiju nekog igraca iduce godine kao sto je npr. maric :lol: :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

H1N1
Kontakt:

Post Postao/la H1N1 » 26 feb 2010, 15:59

Izvinjavam se @Willy-u za onaj moj post sinoc koji nije bio upucen njemu nego onom provokatoru @Ted Mosby-u.Pogresan tekst sam citirao.
Stvarno jos jednom se duboko izvinjavam....

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 26 feb 2010, 16:44

H1N1 je napisao/la:Izvinjavam se @Willy-u za onaj moj post sinoc koji nije bio upucen njemu nego onom provokatoru @Ted Mosby-u.Pogresan tekst sam citirao.
Stvarno jos jednom se duboko izvinjavam....
Sve je OK, odmah mi je bilo jasno da si mislio na njega.

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 26 feb 2010, 16:55

Bit ce gusto jos 2 kola :) Ima raznih nacina npr Marousi da pobjedi Barcu i Panatu, a Partizan pobjedi Panatu i izgubi od Barce vise od 1 razlike i u tom slucaju Partizan ispada.

Sljedece kolo je odlucujuce za Partizan, prvo saceka rezultat Marousi-Barcu, a onda u slucaju pobjede Barce samo trebaju pobjediti Panathinaikos i imaju prolaz medu 8 najboljih.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 26 feb 2010, 17:23

Willy je napisao/la:Tako je, ako Partizan i Marusi budu imali isti broj bodova u grupi dalje idu Grci. Ali kao što si rekao, najvjerovatniji scenario je da u sljedećem kolu Partizan dobije Pao, a Barselona Marusi i tada bi se Partizan kolo prije kraja plasirao u top 8.
To je veliki problem za Partizan posto se moze ocekivat da PAO odigra 'bez motiva' protiv Marusija. Barca ce ih sigurno dobit, ako jos uvijek nisu ljuti za poraz u Pioniru :mrgreen: . Sve u svemu, Partizan mora dobit PAO.

Prosli ili ispali, ovo sto radi Partizan je senzacionalno. Ne znam, ali mislim da Cibona ima duplo veci budzet od Partizana, ali je Partizan za klasu jaci tim. Da ne govorim koliko veci budzet ima PAO kojeg Partizan redovno dere. Momci igraju najbolje kada je najpotrebnije, a to je zasluga iskljucivo Duleta... Stvarno nemam dovoljno rijeci kojim bi opisao velicinu uspjeha koji ostvaruje Partizan sa dosta oskudnim finansijskim mogucnostima. Ode Milojevic - dodje Velickovic, ode Velickovic - dodje Maric... I tako na svim pozicijama. Senzacionalno.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 26 feb 2010, 17:49

Valencia je napisao/la:
Willy je napisao/la:Tako je, ako Partizan i Marusi budu imali isti broj bodova u grupi dalje idu Grci. Ali kao što si rekao, najvjerovatniji scenario je da u sljedećem kolu Partizan dobije Pao, a Barselona Marusi i tada bi se Partizan kolo prije kraja plasirao u top 8.
To je veliki problem za Partizan posto se moze ocekivat da PAO odigra 'bez motiva' protiv Marusija. Barca ce ih sigurno dobit, ako jos uvijek nisu ljuti za poraz u Pioniru :mrgreen: . Sve u svemu, Partizan mora dobit PAO.

Prosli ili ispali, ovo sto radi Partizan je senzacionalno. Ne znam, ali mislim da Cibona ima duplo veci budzet od Partizana, ali je Partizan za klasu jaci tim. Da ne govorim koliko veci budzet ima PAO kojeg Partizan redovno dere. Momci igraju najbolje kada je najpotrebnije, a to je zasluga iskljucivo Duleta... Stvarno nemam dovoljno rijeci kojim bi opisao velicinu uspjeha koji ostvaruje Partizan sa dosta oskudnim finansijskim mogucnostima. Ode Milojevic - dodje Velickovic, ode Velickovic - dodje Maric... I tako na svim pozicijama. Senzacionalno.
cibona i budzet?cibona i novci?hahaha
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 feb 2010, 18:02

wade je napisao/la:
Valencia je napisao/la:

cibona i budzet?cibona i novci?hahaha
cibona je imala duplo veci budzet do ove godine, s tim sto i sada u ciboni glavni igraci tipa tomasa, rozica i gordona dobijaju pare ispod stola....partizan je primio manje plata do sada...samo sto se kod njih to desava po uigranim kombinacijama.....kada ode neko i dobije se obestecenje onda se isplate stipendije....i uvijek je tako....posto vecina ne zna i ne sjeca se, kada su se vratili iz poljske i na aerodromu danilovic gura kovertu tripku ili na balkonu tepicu ;) ;) ;) ;) .....samo kod cibone sto je problem bio prije daj otmi sto se ima, a ako se ostane duzan ostane......i sto kod partizana igraci znaju da ce dobiti svaki euro koji zasluze, to je razlika, a kod cibone bas i ne.....

Ostalo je samo ime.....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 feb 2010, 20:33

Cibona i novci, stvarno ste smiješni
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.