Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
14%
Četvrtfinale
1
5%
Polufinale
1
5%
Finale
7
32%
It's coming home
10
45%

Ukupno glasova: 22

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la LBJ MVP » 16 avg 2011, 21:05

Zaboravio sam Rooneya,ali i on pored sebe ima Nanija,Vidića,Evru,Chicharita i druge neengleze.Sigurno je trenutno najbolji engleski fudbaler no ne može ni on sam.Nije sam,zapravo jedini približno kvalitetan igrač u repci je dvadesetogodišnjak
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 16 avg 2011, 21:40

Recimo u periodu od 2002. do 2006. su Gerrard, Lampard, Rio, Rooney, Terry, Cashley, Neville, Beckham, Hargreaves, Michael Owen, Campbell, Scholes svi bili world class igraci u najboljim godinama i zvijezde svojih klubova, a opet nisu mogli nista da osvoje s Engleskom reprezentacijom, cak ni da se kvalifikuju na EP 2008. Ne znam sto bi se na ovo moglo rec' stvarno.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 16 avg 2011, 21:46

Fali im tata Ćiro, da ih malo 'galvanizira'. :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 avg 2011, 21:57

AllGunsBlazing je napisao/la:Arsenal- Jack Wilshere
Liverpool- Gerrard???
dadadadadada ;) ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 21 avg 2011, 17:31

GARY NAVILLE, bivši branič Albiona i Manchester Uniteda nema previše povjerenja u Capellovu reprezentaciju.

Nakon umirovljenja nekadašnji kapetan "Crvenih vragova" koji je 85 puta nosio dres engleske reprezentacije pokušao je objasniti javnosti zašto je tako veliki jaz između očekivanja navijača i rezultata engleske reprezentacije.

"Igranje za nacionalnu momčad bi trebalo značiti nešto uzvišeno i posebno, međutim u našem slučaju to nije tako. Gotovo da žalim igrače koji su sada unutar reprezentacije, jer su očekivanja navijača u potpunom neskladu s realnim mogućnostima nacionalne momčadi. Mi njegujemo posebnu nogometnu kulturu dinamične i duel igre i ne proizvodimo dovoljan broj igrača koji posjeduju ostale kvalitete i zato po meni nemamo nikakve šanse za značajniji uspjeh na završnim turnirima, europskim ili svjetskim prvenstvima", smatra Neville.

Također je podsjetio na javne prozivke igrača koji su ocjenjeni kao glavni krivci za neuspjehe na velikim natjecanjima, a niti njega nisu vezale lijepe uspomene za nastupe pred vlastitim navijačima na Wembleyu.

"Ono što su mediji učinili mom dobrom prijatelju Davidu Beckhamu nakon Svjetskog prvenstva 1998., te mom bratu Philu nakon Eura 2000. godine je sramotno, a posebno su me pogodile uvrede na Wembleyu koje sam uredno primao od navijača dok sam davao svoj maksimum za nacionalnu momčad. Bila je jedna grupica koje me posebno vrijeđala svaki put kada bi protrčao pored njih na boku na kojem sam igrao i nakon toga sam si često znao reći - ovo je čisto gubljenje vremena. Sve ugodno u nogometnoj karijeri ostvario sam s klubom, a ne s reprezentacijom", poentirao je Neville.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 sep 2011, 17:32

[youtube][/youtube]

Na današnji dan! :D

Svakako jedna od najvećih pobjeda u historiji reprezentacija Engleske!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 sep 2011, 22:39

Sigurna pobjeda kod Bugara 3:0. Sve riješeno u 1.poluvremenu kada su poentirali Cahill i dva puta Rooney. Koliko lakše reprezentacija igra u gostima nego na Wembleyu. Kako je Crna Gora izgubila u Walesu, Englezima su širom otvorena vrata prvog mjesta i izravnog odlaska na Euro
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 sep 2011, 23:01

Ox i Lansbury deru u reprezentaciji... svaka cast..
Celik!3,2,2.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 05 sep 2011, 23:02

Dobri su bili, jesi gledo utakmicu kakav je bio Amos?
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 sep 2011, 23:58

Ted Mosby je napisao/la:Dobri su bili, jesi gledo utakmicu kakav je bio Amos?
Nisam, ovamo kazu da je Lans dao gol, a Ox asistirao kod par, jos ako uzmes onu proslu, odlicni su.. valjda ima negdje na netu kako su igrali..
Celik!3,2,2.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 sep 2011, 11:47

Velika, velika, velika steta je povreda Vilsira :x . To je igrac koji konacno moze pokrenuti tromi i bezidejni engleski vezni red.

Ne znam sta rade ti ljudi u Arsenalu. Svaki mladi igrac se mora suociti sa teskim povredama na startu karijere :roll: . Previse ucestalo da bi bilo slucajno :roll: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 sep 2011, 12:07

Valencia je napisao/la:Velika, velika, velika steta je povreda Vilsira :x . To je igrac koji konacno moze pokrenuti tromi i bezidejni engleski vezni red.

Ne znam sta rade ti ljudi u Arsenalu. Svaki mladi igrac se mora suociti sa teskim povredama na startu karijere :roll: . Previse ucestalo da bi bilo slucajno :roll: .
Loši i nepravilni treninzi, ništa drugo.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 sep 2011, 12:12

Bosco je napisao/la:Loši i nepravilni treninzi, ništa drugo.
Diabi, Rositski, Remzi, Persi, Fabregas, Volkot, Vilsir, Vermalen,.. Nesto se ne mogu sjetiti da li je i Denilson im'o povrede,.. Ustalom, malo je igraca koji nisu imali ogromne probleme sa povredama. Steta je to, ubija se samopouzdanje i psiha,.. Taman uhvate dobru formu i odmah povreda. Tu se nesto mora mjenjati.

Nadam se da Vilsir vise nece imati tezih povreda, jer je od neprocjenjive vaznosti za Englesku.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 sep 2011, 12:16

Možeš naći moje postove od kraja prošle sezone kada sam rekao da se bojim da će se Wilshere teže povrijediti, znao sam jer ga je Wenger preforsirao prošlu sezonu, igrao je skoro svaku utakmicu i to punih 90 min što govori o tome koliko je on dobar igrač. Trebao ga je Wenger mnogo više odmarat.

A problem učestalih povreda su Wengerovi treninzi, prva stvar koju je Clichy rekao kada je otišao u City je da se u njih puuuunooo više radi na fizičkoj spremi nego u Arsenalu.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 sep 2011, 23:22

Sam Allardyce ističe da bi volio postati sljedećim engleskim izbornikom, nakon što Fabio Capello, prema svojim najavama, napusti kormilo engleske reprezentacije poslije Europskog prvenstva 2012. Trener West Hama svjestan je da u svom klubu mora ostvariti dobar rezultat da bi postao jedan od kandidata za engleskog izbornika.

"Hodao bih po užarenom ugljenu da dođem do izborničkog mjesta", slikovit je Sam Allardyce koji je već bio kandidat za engleskog izbornika 2006. godine, kada je na klupu sjeo Steve McClaren.

"Englez sam i želim imati priliku da dođem u obzir za taj posao kao što je bilo posljednji put. Jedini način kako to mogu postići jest da učinim maksimum sa svojim klubom. Ako mjesto izbornika postane slobodno, a West Ham će imati dobre rezultate, možda postanem jedan od kandidata za englesku klupu", dodao je trener West Hama.

Dodao je još nešto o posljednjem navratu kad je bio kandidat za izbornički posao: "Tada sam vjerojatno bio u najboljoj trenerskoj formi trenirajući Bolton. To je bio razlog što su me uzeli u obzir. Ako ostvarim dobre rezultate s West Hamom, možda će opet razmišljati o meni. Bilo bi potrebno da opet uđemo u Premiership."

Trenutačno West Ham drži četvrtu poziciju na tablici Championshipa, sa samo dva boda manje od prvoplasiranog Southamptona.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 05 okt 2011, 18:49

PREDSJEDNIK Engleskoga nogometnog saveza (FA) David Bernstein izjavio je da Fabio Capello sa završetkom Europskog prvenstva završava posao na klupi reprezentacije.

"Naš je stav jasan. Gospodin Capello naš je izbornik do kraja Europskog prvenstva. To je sve" rekao je Bernstein o Talijanu koji na engleskoj klupi sjedi od kraja 2007. godine.

Također je Bernstein demantirao da je Harry Redknapp već određeni Talijanov nasljednik.

"Rasprava o novome izborniku dosad nije bila na našemu dnevnom redu."
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 okt 2011, 21:37

Alex Oxlande Chamberlain daleko najbolji igrač U21 reprezentacije Engleske. 8-)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 okt 2011, 20:29

Kada Carroll ne daje golove onda ga Capello proziva po novinama i stavlja ga na klupu, kada Carroll daje golove onda ga Capello ne stavi čak ni na klupu :lol: :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 07 okt 2011, 21:38

2:0 vodstvo protiv Crne Gore,A.Young i Bent strijelci
Rođen s tobom da budem

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 okt 2011, 22:57

Faraon iz Visokog je napisao/la:2:0 vodstvo protiv Crne Gore,A.Young i Bent strijelci
Kakav preokret borbenih Crnogoraca. Utakmica je na kraju završila neriješeno, 2:2. Vrijedi reći da je Rooney u 73. minuti zaradio crveni karton.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.