.Klose pokazao da je u repki dosta bolji od Gomeza.Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- roy_makaay
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Njemacke - Elf
Najstariji u startnoj postavi je bio Lahm sa 27 godina
.Elf još bez Khedire i Ozila izdominirao u potpunosti Brazilce.Kakav roster imaju Švabe posebno u sredini,Schweini,Kroos,Khedira,Bender,Ozil,Podolski,Muller i fenomenalni malac iz Dortmunda,Goetze
.Klose pokazao da je u repki dosta bolji od Gomeza.
.Klose pokazao da je u repki dosta bolji od Gomeza.Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
kombinovano sam pratio tekmu s tekmom naše reprezentacije i mora se priznat da je elf odigrao odlično...gotze najbolji, pogodio je, uvijek je imao dobru ideju, sjajne poteze pravio, još jednom pokazao svoju zavidnu tehniku...schurle još jednom pokazuje da se na njega može ozbiljno računat, dobra partija...schweinsteiger isto dobar (da Bog da ovakav opet u bayernu bio
), odbrana sa hummelsom i badstuberom dobro funkcionisala, dobro se dopunjuju, značajna pobjeda jer ipak pobijeđen je brazil a i lijepa igra njemačke
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Principatus
- Kontakt:
Definitivno, kad tad ce Spanija platiti.Omerbavarac je napisao/la:Dogodine ce to ABD da rade u Bayernu.Hare_BvB je napisao/la:
Preyebena akcija kod gola Gotzea. Briljantna asistencija Kroosa.![]()
Svabe su stvarno pokazale da su u ovom trenutku uz Spance repka broj 1.
Kako su samo izigravali Brazilce.
Götze, momak je fenomen.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
naravno da ce platiti i to za nesto manje od godinu dana na EURU 2012 Švabe ce da preuzmu titulu najboljeg u Europi,to je i njihov golman Iker kazao.
VOLIM BAYERN
Nece Gotze jos dugo dugo iz BvB, a ako kad tad dodje vrijeme da ode, nista ispod 50 milki a i to u inostranstvo. Ako Pastore vrijedi 42 onda Gotze vrijedi 50. Sto se tice odlaska igraca BvB u Bayern, mislim da taj film necete gledat. Drugo je bio Frings, ja mislim i jedini otkako ja pratim. Al njemu ne mozemo ni zamjerit, dosao iz Werdera pa osvojio titulu 2002, klub pao u financijsku krizu pa smo vam ga utrpali i onda kod vas kahva.isakovich je napisao/la:uli hoenes pripremio 35 milki za Gotzea od januara zna se gdje ce,,hehehe
Mnogi novinari su vec pitali BvB igrace ( nosioce igre) za odlazak u Bayern.
Subotic je rekao "nije to put za mene".
Kagawa je rekao "niko osim BvB-a iz Njemacke".
Hummels je rekao kad se spominjala ona klauzula u Bayern "da imam klauzulu od 2 eura ne bih presao u Bayern"
Gotze je rekao "igram u jednom od najboljih svjetskih klubova i ne vidim zasto bih isao u Bayern".
Da ne pisem dalje Schmelzer i Grosskreutz i tako dalje....
Vjerujem da se i klub sada stabilizovao kako financijski a vidjet cemo nakon ove sezone je li i rezultatski, tako da nema nikakve potrebe za prodajom a kamoli jos u Bayern...
Dokle god Watzke, Zorc i Klopp vode klub mislim da Bayern moze zaboraviti na BvB igrace i potraziti srecu negdje drugo
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Njemci,Španci i Holanđani su najače selekcije na svijetu,a po meni Elf igra najljepši fudbal definitivno 
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sve je relativno isto,samo sto u zadnjih 4 utakmice redovna je izmjena Podolski-Schurle.Monolog je napisao/la: Da, zaboravih pitati ovo u vezi Schurrle-a. MoRe li se on progurati gore u 1. postavu? Je l' išta mijenja Loew? Stvarno nisam od SP-a kako treba pogled'o Nijemce, pa ne znam da l' se usudio mijenjati ekipu, il' se drži one "tim koji pobjeđuje se ne mijenja". Jesu li gore i dalje Podolski - Muller i Gomez? A onda tamo Ozon, Khedira i Schweini? Il' se tu nađe neki novi igrač koji se uvuče u ovu uštimanu mašineriju?
Ako se dobro sjecam,od te 4 utakmice samo Austriji nije dao gol (ako je uopste i igrao,nesto se ne sjecam te utakmice dobro),ali je dao Azerbejdzanu,Urugvaju i sinoc Brazilu
Po meni,on bi trebao u prvih 11 umjesto Podolskog.
Low previse gura ono svoje vezano za Podolskog jos od kako je otisao iz Bayerna,ali klimavo mu je mjesto s obzirom kako Schurle igra
@Semir bvb
Ne pratim toliko Borussiu,gledao sam im zadnje 2-3 utakmice,pa odigra li Gotze kad na lijevoj strani
Znam da je tamo Kevin,ali,reko',da Gotze igra umjesto Podolskog
Kako bi on saradjivao s Ozilom i Mullerom i kakve bi to rotacije bile na sredini terena,pa svakoj odbrani bi se vrtoglavalo
I daBogda vi zavrsili peti ove sezone i ispali u grupnoj fazi,pa Gotze dosao nama
(ali ruku na srce,vjerujem da cete barem do polufinala u LP
Tako je,bravo !Hare_BvB je napisao/la:
PS. Meni se sviđa mi ova kombinacija Kroos - Svinjček na doppelsechsu.
Saradjuju bolje nego Khedira i Schweini,to je sigurno
Ali u Bayernu tesko da cemo ovo gledat',posto ima ona zvijer Gustavo i bio bi haram njega na klupu
Badstuber me opet iznenadio
Zadnje 3 utakmice na nivou igra stvarno,ne ureklo se
Onakva igra,a jos falio glavni kreativac u reprezentaciji
Potop na Euru ima da bude
#miasanmia
Ma pusti te priče...tako ste i za Sahina govorili neće on nigdje iz Borussie,i ode odmah i to za jadnih 10 mil eura,rijetko koji igra iz ljubavi prema klubu,tako da,ako Bayern bude tražio neke od ovih igrača,preći će oni u bavarsku,ako je velika lova u pitanju....Semir bvb je napisao/la:Nece Gotze jos dugo dugo iz BvB, a ako kad tad dodje vrijeme da ode, nista ispod 50 milki a i to u inostranstvo. Ako Pastore vrijedi 42 onda Gotze vrijedi 50. Sto se tice odlaska igraca BvB u Bayern, mislim da taj film necete gledat. Drugo je bio Frings, ja mislim i jedini otkako ja pratim. Al njemu ne mozemo ni zamjerit, dosao iz Werdera pa osvojio titulu 2002, klub pao u financijsku krizu pa smo vam ga utrpali i onda kod vas kahva.isakovich je napisao/la:uli hoenes pripremio 35 milki za Gotzea od januara zna se gdje ce,,hehehe
Hummels je rekao kad se spominjala ona klauzula u Bayern "da imam klauzulu od 2 eura ne bih presao u Bayern"
Gotze je rekao "igram u jednom od najboljih svjetskih klubova i ne vidim zasto bih isao u Bayern".
Vjerujem da se i klub sada stabilizovao kako financijski a vidjet cemo nakon ove sezone je li i rezultatski, tako da nema nikakve potrebe za prodajom a kamoli jos u Bayern...Sve dok igramo iz godine u godinu u Ligi prvaka mislim da nema prodaje,a mogu doc samo neka pojacanja, mozda i iz Bayerna, sto da ne. Al trenutno nam ne treba niko.
Dokle god Watzke, Zorc i Klopp vode klub mislim da Bayern moze zaboraviti na BvB igrace i potraziti srecu negdje drugo
Semir bvb je napisao/la:Nece Gotze jos dugo dugo iz BvB, a ako kad tad dodje vrijeme da ode, nista ispod 50 milki a i to u inostranstvo. Ako Pastore vrijedi 42 onda Gotze vrijedi 50. Sto se tice odlaska igraca BvB u Bayern, mislim da taj film necete gledat. Drugo je bio Frings, ja mislim i jedini otkako ja pratim. Al njemu ne mozemo ni zamjerit, dosao iz Werdera pa osvojio titulu 2002, klub pao u financijsku krizu pa smo vam ga utrpali i onda kod vas kahva.isakovich je napisao/la:uli hoenes pripremio 35 milki za Gotzea od januara zna se gdje ce,,hehehe
Vjerujem da se i klub sada stabilizovao kako financijski a vidjet cemo nakon ove sezone je li i rezultatski, tako da nema nikakve potrebe za prodajom a kamoli jos u Bayern...Sve dok igramo iz godine u godinu u Ligi prvaka mislim da nema prodaje,a mogu doc samo neka pojacanja, mozda i iz Bayerna, sto da ne. Al trenutno nam ne treba niko.
dobro si napisao ti samo mislis,lova radi cuda,,ovaj nas ludi Uli kada je mogao za Gomeza i Neuera iskesirati ogromnu lovu,naravno da moze i za Gotzea ma makar i 50 milki mada mu nije tolika cijena na trzistu....
dobro rece @Dabar sve za lovu,,nikako mi nije jasno da je taj Sahin golema zvijeza kostala samo 10 mill,,
jos kad se uzme u obzir da Gotzea hvali sva svita u Bayernu to mora da nesto znaci.....
uhh da, pa polahko sa tim igranjima u LP niste jos ni poceli nakon finih godina a kamoli da znate da ce te igrati niz godina,,
VOLIM BAYERN
Pricu o tome koliko ce Bayern i Uli platiti za jednog igraca, ili sta su izjavili Subotic, Kagawa i kompanija prebacite na teme o klubovima, jer je ovo ipak tema o reprezentaciji Njemacke.
Sinoc jedna dosta lagana i rutinska pobjeda "Elfa" i mozemo biti zadovoljni sa predstavom i ako je meni licno krivo zbog dva glupo primljena gola sto je i Loew rekao i izjavi poslije utakmice. Takodje je isti najavio da ga na EP-u 2012 zanima samo titula prvaka i da nakon odlicna posljednja tri velika turnira ostalo ce sve smatrati kao neuspjeh. "Elf" ima sada tu sirinu i raznovrsnot u svojoj igri - uz cinjenicu da je Lahm najstariji igrac, a ima 27 godina - i za ovaj uspjeh je najodgovorniji pored Loewa, Matthias Sammer koji je iz temelja promjenio nacin skolovanja mladih i talentovanih igraca.
Koliko su Nijemci hladnokrvni pokazuje i izjava Loewa nakon utakmice da komentarise nastup Goetze-a:
"Odigrao je odlicnu utakmicu i uvijek se opredijeli za ono najbolje rjesenje, drago mi je sto imamo jos jednu opciju u nasem timu".
Sinoc jedna dosta lagana i rutinska pobjeda "Elfa" i mozemo biti zadovoljni sa predstavom i ako je meni licno krivo zbog dva glupo primljena gola sto je i Loew rekao i izjavi poslije utakmice. Takodje je isti najavio da ga na EP-u 2012 zanima samo titula prvaka i da nakon odlicna posljednja tri velika turnira ostalo ce sve smatrati kao neuspjeh. "Elf" ima sada tu sirinu i raznovrsnot u svojoj igri - uz cinjenicu da je Lahm najstariji igrac, a ima 27 godina - i za ovaj uspjeh je najodgovorniji pored Loewa, Matthias Sammer koji je iz temelja promjenio nacin skolovanja mladih i talentovanih igraca.
Koliko su Nijemci hladnokrvni pokazuje i izjava Loewa nakon utakmice da komentarise nastup Goetze-a:
"Odigrao je odlicnu utakmicu i uvijek se opredijeli za ono najbolje rjesenje, drago mi je sto imamo jos jednu opciju u nasem timu".
"My Favorite Ring is Always the Next One"
al sho ga kroos odigra sinoc jbt lik kao da rukom dijeli lopte a ne nogom..a onaj pas kod drugog gola je najava velike karijere
Selektor Joachim Löw je danas u Frankfurtu objavio spisak za utakmicu kvalifikacija protiv Austrije (2.09.) i prijateljsku utakmicu protiv Poljske (6.09.). Na spisku nece biti Samija Khedire koji je povrijedjen, a golman Hannovera Zieler ce imati svoj debi u "Elfu", najvjerovatnije na utakmici protiv Poljske.
Na spisku se nalaze:
Tor: Manuel Neuer (Bayern München), Tim Wiese (Werder Bremen), Ron-Robert Zieler (Hannover 96)
Abwehr: Jerome Boateng (Bayern München), Holger Badstuber (Bayern München), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (Werder Bremen), Christian Träsch (VfL Wolfsburg), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund)
Mittelfeld: Sven Bender (Borussia Dortmund), Mario Götze (Borussia Dortmund), Toni Kroos (Bayern München), Thomas Müller (Bayern München), Lukas Podolski (1. FC Köln), Mesut Özil (Real Madrid), Marco Reus (Borussia Mönchengladbach), Simon Rolfes (Bayer Leverkusen), Andre Schürrle (Bayer Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (Bayern München)
Angriff: Mario Gomez (Bayern München), Miroslav Klose (Lazio Rom)
Za mene licno veliko iznenadjenje predstavlja pozivanje Simona Rolfesa i on se nikako ne uklapa u novu filozofiju "Elfa" i po meni je mozda trebao u ovoj prijateljskoj utakmici isporobati kvalitete Manuela Schmiedenbacha.
Inace Nijemci su vec sigurno na EP-u naredne godine u Ukrajini i Poljskoj.
Na spisku se nalaze:
Tor: Manuel Neuer (Bayern München), Tim Wiese (Werder Bremen), Ron-Robert Zieler (Hannover 96)
Abwehr: Jerome Boateng (Bayern München), Holger Badstuber (Bayern München), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (Werder Bremen), Christian Träsch (VfL Wolfsburg), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund)
Mittelfeld: Sven Bender (Borussia Dortmund), Mario Götze (Borussia Dortmund), Toni Kroos (Bayern München), Thomas Müller (Bayern München), Lukas Podolski (1. FC Köln), Mesut Özil (Real Madrid), Marco Reus (Borussia Mönchengladbach), Simon Rolfes (Bayer Leverkusen), Andre Schürrle (Bayer Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (Bayern München)
Angriff: Mario Gomez (Bayern München), Miroslav Klose (Lazio Rom)
Za mene licno veliko iznenadjenje predstavlja pozivanje Simona Rolfesa i on se nikako ne uklapa u novu filozofiju "Elfa" i po meni je mozda trebao u ovoj prijateljskoj utakmici isporobati kvalitete Manuela Schmiedenbacha.
Inace Nijemci su vec sigurno na EP-u naredne godine u Ukrajini i Poljskoj.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
nemoze scmidebach prije rudyja niti larsa bendera...
Ozil na asistenciju Schweinia 1:0 
Zadnja izmjena: warden, dana/u 02 sep 2011, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
ubi Ozil 2:0
za 3:0 podolski
IO SONO INTERISTA
Reprezentacija ujedinjih naroda mora biti jaka.warden je napisao/la:ubi Ozil 2:0
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Panceri ce malo popustiti u nastavku, jer ne bi trebali bas toliko sramotiti "svoju" Austriju. 
Özil nema milosti. 4:1 pocetkom 2. poluvremena.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne bih ja rekao da su popustili, barem ovih 6:2 na kraju govori tako.geronimo je napisao/la:Panceri ce malo popustiti u nastavku, jer ne bi trebali bas toliko sramotiti "svoju" Austriju.
Igrali su onoliko koliko im je bilo potrebno i na kraju osmom uzastopnom pobjedom su samo potvrdili klasu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.