Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
ja planiram isto ici.inace sam iz svedske.gledaju mi se obadve tekme pa sam kontao nekako iz belgije otici za bosnu.pa raja ako bude praznih mjesta u autima ili kombiju da se ja utrpam.
Kolko placas heheh, salim se, ne vjerujem da ce puno raje ici sa autima, mnogi ce sa autobusima, avionima itd..sam je napisao/la:ja planiram isto ici.inace sam iz svedske.gledaju mi se obadve tekme pa sam kontao nekako iz belgije otici za bosnu.pa raja ako bude praznih mjesta u autima ili kombiju da se ja utrpam.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Nema odakle nije dosla raja 2005. godine protiv Belgije. Francuska, SAD, BIH, Svedska, Holandija, Belgija, Njemacka i Kanada samo da nabrojim nekoliko.
Na stadionu su navijaci dizali transparant : Volimo te BIH, Chicago!

- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Znam da Ciro nece igrati 4-4-2 boji se previse -nije siguran u odbranu.I ja cisto sumnjam za Papca al eto bio bi nam extra u odbrani kad bi htjeo da se odazove.Lovac je napisao/la:Po toj tvojoj formaciji to bi bilo 4-4-2, al ne vjerujem da ce se ciro na to opredijelit, po meni Rahimic mora igrati u prvoj postavi, papac se nece odazvat, Jahic bi mogao na njegovu stranu a Berberovic desno..
Rahimic ima dosta utakmica vaznih u nogama al je star i cesto ne-precizan.
Berberovic sta ja znam nebi komentariso njegove sposobnosti

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
Berberovic je slab igrac i njega netreba vise pozivati u reprezentaciju! A Rahimic treba da ga Bajramovica zamjeni.ST-57 Ciciban je napisao/la:Znam da Ciro nece igrati 4-4-2 boji se previse -nije siguran u odbranu.I ja cisto sumnjam za Papca al eto bio bi nam extra u odbrani kad bi htjeo da se odazove.Lovac je napisao/la:Po toj tvojoj formaciji to bi bilo 4-4-2, al ne vjerujem da ce se ciro na to opredijelit, po meni Rahimic mora igrati u prvoj postavi, papac se nece odazvat, Jahic bi mogao na njegovu stranu a Berberovic desno..
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Bajramovicu ce trebat da se vrati u formu ,jos je na oporavku on kad se vrati to ce nam biti plus.Tarik14 je napisao/la:Berberovic je slab igrac i njega netreba vise pozivati u reprezentaciju! A Rahimic treba da ga Bajramovica zamjeni.ST-57 Ciciban je napisao/la:Znam da Ciro nece igrati 4-4-2 boji se previse -nije siguran u odbranu.I ja cisto sumnjam za Papca al eto bio bi nam extra u odbrani kad bi htjeo da se odazove.Lovac je napisao/la:Po toj tvojoj formaciji to bi bilo 4-4-2, al ne vjerujem da ce se ciro na to opredijelit, po meni Rahimic mora igrati u prvoj postavi, papac se nece odazvat, Jahic bi mogao na njegovu stranu a Berberovic desno..
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
To stoji za berberovica da nije bas najbolji na toj desnoj strani, jedini igrac koji bi ga mogao zamijeniti je jahic koji igra isto i desnog beka, al opet ciro nece jahica tako da nam niko drugi ne preostaje nego berberovic, a sto se tice Bajramovica on je dugo skoro godinu dana bez utakmica, i njemu ce trebat dosta vremena da se vrati u staru formu, a rahimica ako si imalo pratio nisi svjestan kolika je njegova uloga u ekipi, uvjek najvise pretrci i veze tu zadnju liniju sa ostatkom ekipe..vrlo koristan igrac..Tarik14 je napisao/la:Berberovic je slab igrac i njega netreba vise pozivati u reprezentaciju! A Rahimic treba da ga Bajramovica zamjeni.ST-57 Ciciban je napisao/la:Znam da Ciro nece igrati 4-4-2 boji se previse -nije siguran u odbranu.I ja cisto sumnjam za Papca al eto bio bi nam extra u odbrani kad bi htjeo da se odazove.Lovac je napisao/la:Po toj tvojoj formaciji to bi bilo 4-4-2, al ne vjerujem da ce se ciro na to opredijelit, po meni Rahimic mora igrati u prvoj postavi, papac se nece odazvat, Jahic bi mogao na njegovu stranu a Berberovic desno..
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
a vidis li ti lovac koliko Rahimic igra utakmica trenutno ? Skoro svaki put ulazi pri-kraju tekme.Sta ja znam Rahimic nije losh (on je iskusan igrac i tako to ) medzutim on nije bas brz i cesto gubi lopte bezveze 

Kratko i jasno-boljeg trenutno nemamo- the endST-57 Ciciban je napisao/la:a vidis li ti lovac koliko Rahimic igra utakmica trenutno ? Skoro svaki put ulazi pri-kraju tekme.Sta ja znam Rahimic nije losh (on je iskusan igrac i tako to ) medzutim on nije bas brz i cesto gubi lopte bezveze

- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Ma nezelim se raspravljati oko ovoga udure je samo opusteno bice boljesukisp je napisao/la:Kratko i jasno-boljeg trenutno nemamo- the endST-57 Ciciban je napisao/la:a vidis li ti lovac koliko Rahimic igra utakmica trenutno ? Skoro svaki put ulazi pri-kraju tekme.Sta ja znam Rahimic nije losh (on je iskusan igrac i tako to ) medzutim on nije bas brz i cesto gubi lopte bezveze

Bice bogami Ciro na slatkim mukama, Ibisevic Dzeko i Muslimovic 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Napad je sasvim uredu, ja se brinem o odbrani.Bosnier je napisao/la:Bice bogami Ciro na slatkim mukama, Ibisevic Dzeko i Muslimovic

A jake muke neka stavi ,,obatrojicu,,Bosnier je napisao/la:Bice bogami Ciro na slatkim mukama, Ibisevic Dzeko i Muslimovic

A odbrana...............

Bice tesko i stisnuto ali ja mislim da cemo mi izaci iz ove dvije utakmice sa 4 boda! 

Kkakko bi volio da odradimo Brisel svi navijaci da se udruze i da slike obidu Evropu!!!Tarik14 je napisao/la:Nema odakle nije dosla raja 2005. godine protiv Belgije. Francuska, SAD, BIH, Svedska, Holandija, Belgija, Njemacka i Kanada samo da nabrojim nekoliko.![]()
Niko nikad samo BIH!!!

Kkakko bi volio da odradimo Brisel svi navijaci da se udruze i da slike obidu Evropu!!!
Niko nikad samo BIH!!!
[/quote]
Bice,akoBogda,bice
Niko nikad samo BIH!!!

Bice,akoBogda,bice
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
neznam ziv kako izdrzati do tada, ja bi volio da se kvalifikacije igraju svake sedmice dok se ne zavrse i gotovo a ovako moram cekati skoro 5 mjeseci. (SALA)
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Idemo u Belgiju, idemo u Belgiju, ole ole ole !!!!
Avio karta narucena, hotel narucen, jos samo nam trebaju karte za tekmu..Ole ole ole...
Samo Boze zdravlja i insallah idemo u Brisel !!!
Treba sad zavrnuti sve dizne i ustediti ove parte do marta..Al moze se, meni se nije zao odreci mnogih stvari za ovakve dozivljaje...
Idemo po 3 boda !!!
Avio karta narucena, hotel narucen, jos samo nam trebaju karte za tekmu..Ole ole ole...
Treba sad zavrnuti sve dizne i ustediti ove parte do marta..Al moze se, meni se nije zao odreci mnogih stvari za ovakve dozivljaje...
Idemo po 3 boda !!!
Nemojte samo euforije molim vas, pa da nam bude isto kao s turskom, mi ovo mi ono, a na kraju nismo nista uradili bod bi nam bio extraBoske je napisao/la:Idemo u Belgiju, idemo u Belgiju, ole ole ole !!!!
Idemo po 3 boda !!!
Ma nas mentalitet je takav, mi kad primimo gol mi psihicki padnemo, a i puno je lakse igrat napadacima i zabijat golove, kad znaju da se ne moraju vracat nazad i bespotrebno trositi snagu samo da bi "vadili" ove obrambene kad pogrijese..sukisp je napisao/la:A jake muke neka stavi ,,obatrojicu,,Bosnier je napisao/la:Bice bogami Ciro na slatkim mukama, Ibisevic Dzeko i MuslimovicKad moze Ragnjo moze i Ciro ha ja.
A odbrana...............pa ne mogu oni nama dati golova koliko mi njima mozemo zabiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.