LudLo 2 je napisao/la:vOluMme je napisao/la:vOluMme je napisao/la:Ma koga ****, po mom misljenju nije on nikakav igrač. Ermine sretno ti u nastavku karijere i vjerujem da će ti iduči klub biti CZ Jena.
Bičakiću svaka ti čast, ti ćeš biti odličan igrač. Sretno ti u nastavku karijere i vjerujem da če ti iduči klub biti Bayern.
Evo poštovana nacijo, ja sam vam primjer tipičnog Bosanca.
Ti si druze moj ,jedna velika k.urcina ,koja mijenja misljenje kako mu bane ,ne mozes u jednom postu mrziti osobu i sve mu najgore reci a u drugom kao da nisi napisao to sve suprotno kazes,pa jarane nemamo 9g.
Sve u svemu , Bosanski(balkanski) mentalitet.

Nije stvar u tome kako pričaš, već šta!
Ne znam zašto uopće nekog igrača koji je iz (porijeklom) BiH pljuvat, kad ,ima tip pravo. I ja prvi ne bih odabr'o Bosne, iz više razloga.Imate tu sreću što nisam igrač, a da sam lomio nogu, jesam (i ruke) tako da nemate potrebe da me kunete.
No, to još uvijek ne znači da sam manji domoljub od nekog koji se
udera u prsa i viče naokolo ja sam Bosanac, jer možda i ja (čitaj bilo ko) nastojimo toj BiH pomoći na bilo koji DRUGI način.
Očit primjer je i Ćiro ( do juče pio kaHVe sa Franjom, a danas je ponosni Travničan), nasprot (ne znam) Hasi (popularno Cigi), za kojeg većina govore (tačnije ga pljuju)kako ne igra (dovoljno dobro) za domovinu itd, a tip je otvorio neku humanitarnu organizaciju (ovi iz Hercegovine će mi pomoći da odgonetnem šta tačno?)
I nakon što razmisliš o ovome, zar bi ti igr'o za nekog samo da te ne pljuje? Pri tom igrajući kako oni sviraju!? Plaćat sam seb' pripreme, troškove (bivalo i tog)a da te neki x,y ljudi sakriveni iza monitora pljuju (ili javno utopljeni u masu)? Msm da to nije vrijedno ničijih živaca.
Kod nas je o'sovati nekome dijete k'o reći dobar dan. A ljudi ginu za djecu.
Država kakva nam je, potpuno razumijem ove ljude što neće da igraju za Bosnu.
Ta, ne igraš ti za sreću drugih (ili njihovu ljubav) već za pare Savezu,a drugi će ti jbt mater i hvalit u istoj rečenici. Onog dana kad shvatimo da smo mi država (a ne država=politički aparat)onda će nam i biti lakše.
Poenta svega je, da je bolje razmisliti,sačekati,pa onda donositi sud,kako o Erminu, tako i o Džeki,Safetu itn.