Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

LudLo 2
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la LudLo 2 » 08 feb 2011, 19:09

vOluMme je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:Ma koga ****, po mom misljenju nije on nikakav igrač. Ermine sretno ti u nastavku karijere i vjerujem da će ti iduči klub biti CZ Jena.

Bičakiću svaka ti čast, ti ćeš biti odličan igrač. Sretno ti u nastavku karijere i vjerujem da če ti iduči klub biti Bayern.

Evo poštovana nacijo, ja sam vam primjer tipičnog Bosanca.
Ti si druze moj ,jedna velika k.urcina ,koja mijenja misljenje kako mu bane ,ne mozes u jednom postu mrziti osobu i sve mu najgore reci a u drugom kao da nisi napisao to sve suprotno kazes,pa jarane nemamo 9g. :roll:
Sve u svemu , Bosanski(balkanski) mentalitet. :roll:
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 08 feb 2011, 19:35

Pvlacim sve sto sam rekao protiv njega,zelim mu srecu,da sto prije zaigra za BiH jer momak ima potencijala...
Svaka mu cast za odbijanje poziva.
12.9.2009.

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 08 feb 2011, 19:59

xavi26 je napisao/la:utakmica sa meksikom je bil tako dobra prilika da se bicakcic pozove, kad moze dobiti poziv besic, zasto ne moze i bicakcic,a sa kojom minutom bi rijesili njegovu buducnost u nasem dresu....jos nakon slovacke bicakcic je izjavio da mu nije jasno po kome to kriteriju besic zasluzuje poziv, a on ne!? fakat se i ja to pitam.. :roll:
tacno tako, izgubljena sansa za sada. ali kod nas nemoze nista normalno hodati. a bas nista!

mrs savez, mrs trener-i !!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jun 2011, 19:48

Malo je starija vijest, ali evo :

http://www.goal.com/de/news/3643/exklus ... usgeliehen

Bicakcic bi trebao biti posudjen nekom drugom klubu. Ugovor mu traje do 2012.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 jun 2011, 19:52

Goalgetter je napisao/la:Malo je starija vijest, ali evo :

http://www.goal.com/de/news/3643/exklus ... usgeliehen

Bicakcic bi trebao biti posudjen nekom drugom klubu. Ugovor mu traje do 2012.
Tesko da ce se uspjeti nametnuti u Stutgartu. On je jos mlad i dobro je sto ce ga poslati negdje gdje ce imati vise prilike da pokaze sve sto zna.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jun 2011, 20:01

Bicakcic je ''zrtva''Bruninog ''klocizma''.Staviti ga na neprirodnu poziciju i plus jos da cuva jednog Riberya koji je taj dan bio naspanovan je van svake pameti.
Ermin je dokazao da je vrlo dobar stoper a ne bek i to u Evropskim kupovima u par tekmi.Posebno je jak u duelima tkzv visokih lopti.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 jun 2011, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jun 2011, 20:03

Tako je, Ermin je dokazao svoj talent u Europa Ligi, i ja mislim da je zasluzio poziv od Jagodica za mladu reprezentaciju. Strasan je stoper, i nadam se da ce ove sezone opet dobiti sansu da se dokaze.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jun 2011, 20:07

Jagodic bi bio lud ako ga nebi pozvao u repku.
Ima tu dosta jakih tekmi,cak bas igramo i protiv Svaba koje Ermin dobro poznaje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 jun 2011, 03:15

LudLo 2 je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:Ma koga ****, po mom misljenju nije on nikakav igrač. Ermine sretno ti u nastavku karijere i vjerujem da će ti iduči klub biti CZ Jena.

Bičakiću svaka ti čast, ti ćeš biti odličan igrač. Sretno ti u nastavku karijere i vjerujem da če ti iduči klub biti Bayern.

Evo poštovana nacijo, ja sam vam primjer tipičnog Bosanca.
Ti si druze moj ,jedna velika k.urcina ,koja mijenja misljenje kako mu bane ,ne mozes u jednom postu mrziti osobu i sve mu najgore reci a u drugom kao da nisi napisao to sve suprotno kazes,pa jarane nemamo 9g. :roll:
Sve u svemu , Bosanski(balkanski) mentalitet. :roll:
Nije stvar u tome kako pričaš, već šta!
Ne znam zašto uopće nekog igrača koji je iz (porijeklom) BiH pljuvat, kad ,ima tip pravo. I ja prvi ne bih odabr'o Bosne, iz više razloga.Imate tu sreću što nisam igrač, a da sam lomio nogu, jesam (i ruke) tako da nemate potrebe da me kunete. :lol:
No, to još uvijek ne znači da sam manji domoljub od nekog koji se udera u prsa i viče naokolo ja sam Bosanac, jer možda i ja (čitaj bilo ko) nastojimo toj BiH pomoći na bilo koji DRUGI način.

Očit primjer je i Ćiro ( do juče pio kaHVe sa Franjom, a danas je ponosni Travničan), nasprot (ne znam) Hasi (popularno Cigi), za kojeg većina govore (tačnije ga pljuju)kako ne igra (dovoljno dobro) za domovinu itd, a tip je otvorio neku humanitarnu organizaciju (ovi iz Hercegovine će mi pomoći da odgonetnem šta tačno?)

I nakon što razmisliš o ovome, zar bi ti igr'o za nekog samo da te ne pljuje? Pri tom igrajući kako oni sviraju!? Plaćat sam seb' pripreme, troškove (bivalo i tog)a da te neki x,y ljudi sakriveni iza monitora pljuju (ili javno utopljeni u masu)? Msm da to nije vrijedno ničijih živaca.

Kod nas je o'sovati nekome dijete k'o reći dobar dan. A ljudi ginu za djecu.

Država kakva nam je, potpuno razumijem ove ljude što neće da igraju za Bosnu. :roll:
Ta, ne igraš ti za sreću drugih (ili njihovu ljubav) već za pare Savezu,a drugi će ti jbt mater i hvalit u istoj rečenici. Onog dana kad shvatimo da smo mi država (a ne država=politički aparat)onda će nam i biti lakše.

Poenta svega je, da je bolje razmisliti,sačekati,pa onda donositi sud,kako o Erminu, tako i o Džeki,Safetu itn. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 02 jul 2011, 12:19

Ermin Bičakčić, potencijalni fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine nastupio je i u drugoj test utakmici koju je odigrao Stuttgart. Ekipa našeg internacionalca slavila je protiv Balingena pobjedu rezultatom 4:0.

Nakon što je u prvoj pripremnoj utakmici bio strarter i odigrao svih 90 minuta, Bičakčić ovaj put na teren ušao u drugom poluvremenu. U 46. minuti zamijenio je Tascija.

Strijelci za Stuttgart bili su Georg Niedermaer (25), Pascal Breier (30), Christoph Hemlein (33) i Christian Gentner (59).
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 jul 2011, 13:54

Bicakcic odigrao jucer 45 minuta u utakmici protiv Kirchheima (10:0)

Sastavi u prvom i drugom pol. :

1. Halbzeit: Ziegler– Boulahrouz, Tasci, Niedermeier, Boka – Okazaki , Hajnal, Kvist, Traore – Harnik, Hemlein

2. Halbzeit: Leno – Celozzi, Bauer, Bicakcic, Boka – Träsch, Holzhauser, Gentner, Kuzmanovic, Stöger - Pogrebnyak

Hmm nisu mu lose sanse da izbori mjesto prvih 11. Iako Labbadia racuna na Tascija i Niedermeiera, to bi se u buducnosti moglo sigurno promjeniti.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 jul 2011, 17:41

Bicakcic usao u 54' minuti umjesto Tascija protiv Sviasspora (2:1) .
Navijaci Stuttgarta su bili zadovoljni njegovim nastupom, mada ce mu biti tesko ove sezone, jer konkurenti su mu Tasci i Maza (dosao iz PSV-a), a tu je jos i Niedermeier.

Ocekujem da ga Jagodic pozove u mladu reprezentaciju, sigurno bi bio dobro pojacanje za mladu repku. ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 jul 2011, 17:15

Tasci ispada za DFB-Pokal utakmicu protiv Wehen Wiesbaden.

Labbadia kaze, da ce stoperi biti Bicakcic i Maza.
Rekao je, da je ovo za Ermina velika sansa da se dokaze i da ce sigurno izgarati na travnjaku.

Ersetzt wird das Duo aller Voraussicht nach von Neuzugang Maza und Youngster Ermin Bicakcic. "Bei Maza kommt der Einsatz zwar etwas früh, da er noch nicht lange bei der Mannschaft dabei ist und er noch nicht topfit ist. Wir hoffen aber, dass er das mit seiner Erfahrung wett machen kann. Für Ermin ist es eine große Chance, sich zu beweisen, er wird brennen", sagte Bruno Labbadia auf der Pressekonferenz vor der Abreise in die hessische Landeshauptstadt.

http://www.vfb.de/de/aktuell/meldungen/ ... 48.html?f3" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 jul 2011, 19:59

Ermin ce definitivno igrati: http://www.vfb.de/de/aktuell/live-ticke ... 58612.html" onclick="window.open(this.href);return false;

---------------Ulreich
Celozzi - Bicakcic - Maza - Molinaro
---------Kuzmanovic - Kvist
------Harnik - Hajnal - Gentner
---------------Cacau
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 jul 2011, 20:13

Ovdje imate Stream: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 jul 2011, 20:35

Zabi ga Ermin. :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 jul 2011, 20:36

Hehe zabiga. :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 jul 2011, 20:38

Principatus je napisao/la:Hehe zabiga. :D
Na kojem gledas, meni trza.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 jul 2011, 20:41

Ovaj ne trza: http://www.stopstream.tv/ch4.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nadam se dace Wehen napadati sto vise, tako da vidimo Ermina u akciji. Wehen nije bezopasan protivnik, posebno u DFB-Pokal Cup su Stuttgartu vec jednom pravili velike probleme.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 29 jul 2011, 20:46

jel ima samo stutgart svaki link mi konferencija
Thomas Müller - Fußballgott

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Confiance, forgempp, Google Adsense [Bot], rishovski, Soba i 58 gostiju.