Rondo i Joe Johnson?Stipe je napisao/la:nek pogleda neko u moj roster pa nek sklopi trade u mene je sve otvorenovisoko bulls je ekipa
Ako može biraj u mene sve osim Duranta

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rondo i Joe Johnson?Stipe je napisao/la:nek pogleda neko u moj roster pa nek sklopi trade u mene je sve otvorenovisoko bulls je ekipa
Pa trade je sasvim realan, niko nije posebno profitiro, ali Dirk je Dirk. Imam ga u oba fantasy-a i najkorisnije igrac po mom misljenju.LBJ MVP je napisao/la:Prihvatio sam moram imat KD-a u ekipiedo3majka je napisao/la:Nemoj Artesta majke ti, evo ti Durant i Colisson za Dirka i Jacksona, Durant je u svemu bolji od Dirka (samo sto Dirk ima 1,5 skok vise) a Jackson je malo bolji od Colissona tako da je realno.LBJ MVP je napisao/la:Poslao sam za Duranta Horforda i Artesta odgovaral ti edo maajka?,a ionako imam solidne zamjene
LBJ MVP je napisao/la:Rondo i Joe Johnson?Stipe je napisao/la:nek pogleda neko u moj roster pa nek sklopi trade u mene je sve otvorenovisoko bulls je ekipa
Ako može biraj u mene sve osim Duranta
Ma meni je Durant car i očekujem od njega još bolje igre kako prolazi sezona,a Dirk je legenda konstantan igrač već duži niz godina najdraže bi mi bilo da sam ih obojicu zadržaoedo3majka je napisao/la:Pa trade je sasvim realan, niko nije posebno profitiro, ali Dirk je Dirk. Imam ga u oba fantasy-a i najkorisnije igrac po mom misljenju.LBJ MVP je napisao/la:Prihvatio sam moram imat KD-a u ekipiedo3majka je napisao/la: Nemoj Artesta majke ti, evo ti Durant i Colisson za Dirka i Jacksona, Durant je u svemu bolji od Dirka (samo sto Dirk ima 1,5 skok vise) a Jackson je malo bolji od Colissona tako da je realno.,a ionako imam solidne zamjene
Stipe je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Rondo i Joe Johnson?Stipe je napisao/la:nek pogleda neko u moj roster pa nek sklopi trade u mene je sve otvorenovisoko bulls je ekipa
Ako može biraj u mene sve osim Duranta![]()
Da budem zadnji na kraju Duranta nedam,a mogu li neka 2 igrača za Ronda jer mi Joe i nije tako potreban
Možda Brown i Young za Ronda?
Nista bez duranta
edo3majka je napisao/la:Da sam znao da si toliko zagrijan za Duranta mogo' sam te oguliti ko zeca![]()
Evo Stipe poslao sam ponudu Hedo za Taysona?
Ja bi ti za njega dao i Dirka i Jacksona bez Collisona,ali etoedo3majka je napisao/la:Da sam znao da si toliko zagrijan za Duranta mogo' sam te oguliti ko zeca![]()
Evo Stipe poslao sam ponudu Hedo za Taysona?
Yebes me sad? Pa ajd ga vratiLBJ MVP je napisao/la:Ja bi ti za njega dao i Dirka i Jacksona bez Collisona,ali etoedo3majka je napisao/la:Da sam znao da si toliko zagrijan za Duranta mogo' sam te oguliti ko zeca![]()
Evo Stipe poslao sam ponudu Hedo za Taysona?![]()
Prihvatio sam, drago mi je sto sam dobio Chandlera ima sasvim zanimljivu statistiku.Stipe je napisao/la:edo3majka poslao sam ti trade pa eto pogledaj
Nemere...podebljaj ponudu jarane,slabo je to. Daj mi neku klasu,jednog od top 5 igracaWolverine je napisao/la:mejstic, evo ti gordon za smitha?
gay i gordon za ovu moju dvojicuWolverine je napisao/la:hem sto nemam maya, hem sto ne bih pristo na tu ponudu.
Ray,Batum i Kirk za tu dvojku Josh ,Lamarcusmajestic24 je napisao/la:gay i gordon za ovu moju dvojicuWolverine je napisao/la:hem sto nemam maya, hem sto ne bih pristo na tu ponudu.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.