Sportski komentatori
Re: Sportski Komentatori
hoćel baš satelitski hayat prenosit utakmicu??????zna li iko????u pregledu programa pise da ne prenose...a tako je isto bilo protiv turske al su ipak prenosili....imali iko provjerene informacije???
meni je uvjerljivo najbolji željko vela,čovjek baš zna nasmijati nas gledaoce.
u svojim komentarima uvijek ima sarkazma.
u svojim komentarima uvijek ima sarkazma.
mes que un club
- rob do bagro
- Kontakt:
jedva cekam tekmu na hayatu da cujem kako dere grlo stvarno frajer je lud kad samo cujem kad prenosi
spansku ligu kako se dere ne mogu zamisit onda kad bude penosio repku
RADUJ SE BOSNO!!!

spansku ligu kako se dere ne mogu zamisit onda kad bude penosio repku
RADUJ SE BOSNO!!!

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Vidi na njihovom webu, ili im pošalji upit za tom informacijom, evo ti neki od mailova:vOluMme je napisao/la:hoćel baš satelitski hayat prenosit utakmicu??????zna li iko????u pregledu programa pise da ne prenose...a tako je isto bilo protiv turske al su ipak prenosili....imali iko provjerene informacije???
[email protected]
[email protected]
[email protected]
SAMO ŽELJO
- reds_forever
- Kontakt:
Kristic naj retard : Obala Slonokosti .....
Ocito lik ne zna koji ce jezik il hrvatski ili bosanski pa ih poceo mixat
Greda je spasila Sampdoriju,sad da li je od borovine ili hrastovine ne znam
ola la la...aj aj aj aj hahahhahaha
Sinoc je bio dan zaljubljenih!
Takav je fudbal... Kao i u ljubavi neko uvijek mora biti dole
Cagliari je nepredvidiva ekipa, isto kao mlada kada kaže hoće, a ne kaže da
evo sudija susreta samdorija -milan je cekao da se mi ukljucimo pa da bi svirao pocetak utakmice.*
*ohohohho i ko kaze da je palermo fiks protiv katanije, sad je 0-2*
*iduce sedmice gospodja viktorija sjeda u avion i pravac L.A.,bilo je lijepo dok je trajalo*
kako ono kažu - svaki veliki političar je barem jednom bio u zatvoru, pa tako i svaki veliki igrač mora barem jednom na klupu
Veceras veliki derbi, Inter-Roma. Internisti jedva cekaju..."
Sasha:"Ne bih bio Anceleottiju u kozhi ako ga sutra sretne gospodjica Victoria.Nezgodna je ona."
Hadzhic:"Ma zgodna je Victoria." (smijeh)
Sasha:"Ma ja sam rekao da je nezgodna,a ne da je ne-zgodna." (smijeh)
lacio je nesto zanesen a kad te zanese onda te i ponese
kako igraju Nijemci, nebi imali mjesta ni kod nase velike mame veceras
edwin van der sar je spasio mrezu manchestera,a i vas kolega hadzicu produzetaka
sabahudin sasa vugdalic

Greda je spasila Sampdoriju,sad da li je od borovine ili hrastovine ne znam
ola la la...aj aj aj aj hahahhahaha
Sinoc je bio dan zaljubljenih!
Takav je fudbal... Kao i u ljubavi neko uvijek mora biti dole
Cagliari je nepredvidiva ekipa, isto kao mlada kada kaže hoće, a ne kaže da
evo sudija susreta samdorija -milan je cekao da se mi ukljucimo pa da bi svirao pocetak utakmice.*
*ohohohho i ko kaze da je palermo fiks protiv katanije, sad je 0-2*
*iduce sedmice gospodja viktorija sjeda u avion i pravac L.A.,bilo je lijepo dok je trajalo*
kako ono kažu - svaki veliki političar je barem jednom bio u zatvoru, pa tako i svaki veliki igrač mora barem jednom na klupu
Veceras veliki derbi, Inter-Roma. Internisti jedva cekaju..."
Sasha:"Ne bih bio Anceleottiju u kozhi ako ga sutra sretne gospodjica Victoria.Nezgodna je ona."
Hadzhic:"Ma zgodna je Victoria." (smijeh)
Sasha:"Ma ja sam rekao da je nezgodna,a ne da je ne-zgodna." (smijeh)
lacio je nesto zanesen a kad te zanese onda te i ponese
kako igraju Nijemci, nebi imali mjesta ni kod nase velike mame veceras
edwin van der sar je spasio mrezu manchestera,a i vas kolega hadzicu produzetaka
sabahudin sasa vugdalic
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
ovaj komentator nije sav svoj, cini mi se da je ibisevicu bilo malo neugodno kraj njega, malo je reci da je bio naporan. tako to profesionalci ne rade. svako ima svoj ukus, ali meni je bez veze
Marjane majstore svaka ti cast, uspio si da preneses atmosferu , cak je i moja mala sestrica skakala !
Svaka cast Zmaju !
Svaka cast Zmaju !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
a najvise sam se ismijao kad smo dali 3 gol Vedo Vedade PARALIZA haha
A C A B !
Marjane legendo ,hvala ti hvala ti ko bratu za ovo veceras...svaka ti cast...suze su mi potekle uz tvoje rijeci,legendoo....hvalaaaaa tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
tako to rade ljudi koji vole BiH, emocije ih ponesu... ti to valjda nikad neces osjescati prema BiH...bh hrvat je napisao/la:ovaj komentator nije sav svoj, cini mi se da je ibisevicu bilo malo neugodno kraj njega, malo je reci da je bio naporan. tako to profesionalci ne rade. svako ima svoj ukus, ali meni je bez veze

100% sportski i krajnje opušten potpis
Marjana legendo!!!!!!!
svaka ti cast!!!
svaka ti cast!!!
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:43, ukupno mijenjano 1 put.
svak čast mariane
čovjek je ostavio srce na mikrofonu, kako je komentirao
čovjek je ostavio srce na mikrofonu, kako je komentirao
halo ne seribh hrvat je napisao/la:ovaj komentator nije sav svoj, cini mi se da je ibisevicu bilo malo neugodno kraj njega, malo je reci da je bio naporan. tako to profesionalci ne rade. svako ima svoj ukus, ali meni je bez veze
Ja stvarno ne znam gdje nalaze ove nase komentatore(cast izuzecima).Siguran sam da veliki broj osoba na ovom forumu zna vise o fudbalu od Velida Spahe ili Zorana Suke.A ova dvojica sa OBN sto prenose SERIA A..Sjecam se koliko sam se smijo kada Sasa Vugdalic kaze:"Anceloti uvodi Senderosa u igru.Nikako ne razumijem ovu njegovu odluku.Pa ima vec dovoljno veznih igraca"!
Marjane legendo, pa ti si BOG! Eh kako ste mi samo usrećili život, ti, Ćiro, igrači, navijači...
Volim te BOSNO!
Volim te BOSNO!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- adnan_nanda
- Kontakt:
znal neko hoce li i kad ce bit repriza ove utakmice jer sam gledao tekmu u kaficu pa nisam Marjana nista cuo a stvarno bi volio ponovo to pogledat.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
evo i ja trazim reprizu imas na hayatu u pola 4 al ne znam sad je po ovom starom vremenu u pola 4 il je po novom jer sa veceras u 2 mijenja vrijeme na 3adnan_nanda je napisao/la:znal neko hoce li i kad ce bit repriza ove utakmice jer sam gledao tekmu u kaficu pa nisam Marjana nista cuo a stvarno bi volio ponovo to pogledat.

http://www.youtube.com/watch?v=G1uck8UC9pU
http://www.youtube.com/watch?v=u5FL07MV7Xw
http://www.youtube.com/watch?v=re2z5chmKBU
http://www.youtube.com/watch?v=D5OTaGEJNTc
Eto golovi sad za sad (naravno uz komentar marjana i urlike vedada)

http://www.youtube.com/watch?v=u5FL07MV7Xw
http://www.youtube.com/watch?v=re2z5chmKBU
http://www.youtube.com/watch?v=D5OTaGEJNTc
Eto golovi sad za sad (naravno uz komentar marjana i urlike vedada)

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 29 mar 2009, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:46, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.