hammers je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:ja sam otvorio temu roma jer je veliki klub i taj klub treba imati posebnu temu što isto važi i za sevillu a tebi ako se ne sviđaju teme koje otvaraju pojedinci (kao ja) možeš slobodno sletit sa foruma, ne moraš dolazit i to je to
p.s. da tema ne valja bila bi zaključana, neću se raspravljati više kvarimo temu
A lika pa ima ti mnostvo velikih klubova pa jel sad se treba za svaki klub otvarati tema,govorim ti otvori temu za koga navijas ili si simpatizer a ne svaki malo veci klub koji nema temu hadje da otvorim nigdje veze....I sta ce biti sad sa ove teme nista vidis da nema nikog da navija za njih ko ce je pratiti NIKO znaci samo pretrpavas forum bezveze....
Tobejarabi

Koja rasprava, hahahah! Hammersu u pravu si kako god okrenes, svaka ti cast.
Ovaj tip je u prolazu ovdje i njega boli kita ko za koga navija, imali potrebe za nesto...on fura svoje ( cilj-nabijanje postova ), spamuje, postavlja vec procitane linkove, navija za jedno 5-6 timova ( svi su mu dragi

) a reci mu sta

djeces to...sve je to odvazno, veci ponos nego nos...cuti za kritiku nece, makar bila dobronamjerna.
Molim te, nemoj mi se obracati, od takvih osoba vec znam odgovor unaprijed.
Izvini ako sam te uvrijedio...bilo je namjerno