1/8 - Njemačka-Engleska
Moderator/ica: admin
Re: 1/8 - Njemačka-Engleska
PLATINI I BLATER (kojem yebem mater) tj. MAFIEFA i MAFIFIFA nastavljaju svoju pljacku kroz ovo svjetsko prvenstvo. Pokočili se obojica dabogda, umjesto da englezi vode 2-1 , njemacka vodi 2-1 golom iz ofsajda i cistim ponistenim golom engleskoj. ALI ISTINA CE POBJEDITI!!! BALAVARCI DOWN!!!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Regardless of position, there is no offside offense if a player receives the ball directly from a goal kick, corner kick, or throw-in.
Ako niste znali, evo vam ovo. Čudi me kako vrsni poznavaoci fudbala/nogometa, ne znaju da offside-a nema kada golman ispucava loptu.
Ako niste znali, evo vam ovo. Čudi me kako vrsni poznavaoci fudbala/nogometa, ne znaju da offside-a nema kada golman ispucava loptu.

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Smiri malo doživljaj.Previše psuješ za jedan sportski forum.Genghis je napisao/la:PLATINI I BLATER (kojem yebem mater) tj. MAFIEFA i MAFIFIFA nastavljaju svoju pljacku kroz ovo svjetsko prvenstvo. Pokočili se obojica dabogda, umjesto da englezi vode 2-1 , njemacka vodi 2-1 golom iz ofsajda i cistim ponistenim golom engleskoj. ALI ISTINA CE POBJEDITI!!! BALAVARCI DOWN!!!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
hehe, e nek si vrsnim poznavateljima šuknuoBečki Kongres je napisao/la:Regardless of position, there is no offside offense if a player receives the ball directly from a goal kick, corner kick, or throw-in.

Onaj gengis bi se mogao malo smiriti. Optuži još masone za ovaj rezulat

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
kakav te platini spopade..on da je mogao spasio bi guzicu svojoj francuskoj kao i blater svicarskoj..tako da ti je ta prica smijesna..svakako da je bio gol engleza al to je vise do amaterskog sudije koji je mozda dijelom sto je pristrasan na stranu njemacke a dijelom svojim neznanjem napravio onakvu gresku..Genghis je napisao/la:PLATINI I BLATER (kojem yebem mater) tj. MAFIEFA i MAFIFIFA nastavljaju svoju pljacku kroz ovo svjetsko prvenstvo. Pokočili se obojica dabogda, umjesto da englezi vode 2-1 , njemacka vodi 2-1 golom iz ofsajda i cistim ponistenim golom engleskoj. ALI ISTINA CE POBJEDITI!!! BALAVARCI DOWN!!!
-PAJA Fan Club!!
Englezima ne daju da osvoje i točka, što drugo reći
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
stvarno nemam rijeci, ovo je sramota nevidjena..
Aj sto su oni njima dali gol iz ofsajda al sto im ponistise cist gol. **** li ti sudija mrtve kosti!
Rey de la furia española...
neko jednom davno rece: sve se vraca, sve se placa 

Mister Hurst looks like it is payback time
Ali stvarno, lopta je bila u golu skoro pola metra.

Ali stvarno, lopta je bila u golu skoro pola metra.
YNWA!
yes, yesroy_makaay je napisao/la:Osveta za Wembley
sve se vraća,sve se plaća

Njemacka ubjedljivo bolja ekipa, nastave li ovako, pobjeda nece doci u pitanje.
Vom Jäger zum Gejagten
Lopovi jedni Maurizzio Espinosa uragvajski lopov...
da da sve se vraca
a englezi uvijek budu osteceni, sp 98', ep 04', sp 06' etc etc

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja sam rekao da ce biti svasta. Sljedece sto slijedi na repertoaru su crveni kartoni.
Inace Nijemci puno bolji do primljenog gola, poslije se malo panika uvukla pa i ne cudi pritisak Engleza. Sve ce to rijesit u drugom Schweini.

Gol se cak vidio iz Sarajeva!!!

Inace Nijemci puno bolji do primljenog gola, poslije se malo panika uvukla pa i ne cudi pritisak Engleza. Sve ce to rijesit u drugom Schweini.

Gol se cak vidio iz Sarajeva!!!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bayernovac
- Kontakt:
Deutschland
Deutschland
Deutschland
Deutschland
Deutschland
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Sjajno prvo poluvrijeme.
Fakat ne znam sta je Rooneyu, vidim da se vec nervira, to vrlo rijetko na dobro izadje za njega. Mora se smirit.
Fakat ne znam sta je Rooneyu, vidim da se vec nervira, to vrlo rijetko na dobro izadje za njega. Mora se smirit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nemacki nije potrebna pomoc sudija jer su stvarno bolji (prvi deo)...steta, ali, setimo se 1966...
Ima ona narodna: "Sve se vraca sve se placa"! Ponavljam, steta je su sj*bali utakmicu, jer ce se vise pricati o ovom golu, nego o samoj utakmici.
Mene je iskreno sasekla greska sudije, bio sam za svabe, a sada gledam dosta ravnodusno na utakmicu.
No, fudbal je drama, nije ni prva ni zadnja greska, a nije ni najveca (finale 66, maradona...) sudija.

Ima ona narodna: "Sve se vraca sve se placa"! Ponavljam, steta je su sj*bali utakmicu, jer ce se vise pricati o ovom golu, nego o samoj utakmici.
Mene je iskreno sasekla greska sudije, bio sam za svabe, a sada gledam dosta ravnodusno na utakmicu.
No, fudbal je drama, nije ni prva ni zadnja greska, a nije ni najveca (finale 66, maradona...) sudija.
Ne zaboravite ima jos 45 min za odigrat .. Bice svasta
Al' ovo je bas sramota ono ne priznat??
At this moment this means everything
We are the best so forget all the rest
Cause we`re singin, come on England!!

Al' ovo je bas sramota ono ne priznat??

At this moment this means everything
We are the best so forget all the rest
Cause we`re singin, come on England!!

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- bayernovac
- Kontakt:
Joj je_m ti Kristća što navija za Englesku Koji kreten
Zadnja izmjena: bayernovac, dana/u 27 jun 2010, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
potpis, pogotovo za ovaj obojeni dio.cole-ch je napisao/la:Nemacki nije potrebna pomoc sudija jer su stvarno bolji (prvi deo)...steta, ali, setimo se 1966...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.