Mislim veceras u 3 ali nisam siguran.retro je napisao/la:Kad je tacno po nasem vremenu to obracanje Jamesa.
NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- SaltCityAttack
- Kontakt:
svakako imamo 18 m mozemo mi dovesti dva odlicna igraca za te pare, a treba vidjeti dovesti sta koga mozemo trade vec slijedece godine za ono sto ce nam biti potrebno....ma dobro mi sad ko navijaci drugih ekipa uglavnom pisemo protiv te moguce trojke koja bi se skupila u Miamiu, a da oni dodju u nase ekipe kako bi tad reagovali?.. ja nebi volio takvu ekipu u Bullsima, jer Rose nebi bio ono sto svi ocekuju od njega u skorijoj buducnosti, a on je meni kao i vecini najdrazi igrac Bullsa poslije Jordana.Od samog pocetka ovih free agenata ja sam pisao, kako bi bilo pametnije odmah uzeti Boozera i Jo Johnsona i tako biti miran ili eventualno Bosh Jo Johnson... bilo kako bilo cekat cemo jos par sati, a sve osim da James ode u Miami mogao bi reci da bi bio zadovoljan.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Mislim veceras u 3 ali nisam siguran.retro je napisao/la:Kad je tacno po nasem vremenu to obracanje Jamesa.
po Chicago vremenu je 20:00, a s obzirom da je vremenska razlika izmedju Chicaga i evrope 7 sati onda ti je to 3:00am dole vama
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ja nemogu reci kako bi se osjecao kad bi sva trojica dosli u sunse, jer jos nisam imao priliku da gledam nekog superstara da dolazi u sunse. dolazili su nash, o'neal, richardson ali nije to to. ali kad bi sunsi imali igracki kadar koji bi miami imao kad dodje james, ne bi mi bilo drago.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:http://www.usmagazine.com/moviestvmusic ... ach-201087
rjeseno je
btw. sretan rodjendan
ma brate vjerovatno ce on otici dole, ali ne treba ipak vjerovati ovome sto neko njima kaze i td ipak treba ga salsusati veceras i vidjeti kakvo je njegovo objasnjenje
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma onaj fejspalm sam stavio radi tih gluposti koje ljudi pisu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
neznam evo gledam espn cistavo vrijeme i vecina anketa u svim drzavama u USA samo u dvije ljudi misle da mu je pametno sto ide u Miami, a ostale drzave svi mu preporucuju Bullse.Cak i u New Yorku misle da mu je prava opcija Bulls....ma moram se nadat ebiga pa ebiga i ako su malse sanse 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma šta će mu Miami, to bi već nakon mjesec dana bio razdor u ekipiSaltCityAttack je napisao/la:neznam evo gledam espn cistavo vrijeme i vecina anketa u svim drzavama u USA samo u dvije ljudi misle da mu je pametno sto ide u Miami, a ostale drzave svi mu preporucuju Bullse.Cak i u New Yorku misle da mu je prava opcija Bulls....ma moram se nadat ebiga pa ebiga i ako su malse sanse
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo sad na ESPN Rose i Boozer pricaju onako fino sarlantno smireno i kazu da je dobro dosao i da bi imali najboljih 5
.... stvarno ja mislim da bi ovdje nastalo ludilo ako bi kojim slucajem dosao...ne mogu ba vise ovo cekat u pm ahahaha...zamislite nocas Labron izabere Cliperse, kakva bi reakcija bila javnosti i citave amerike 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
sta bi ja dao da dodje u cliperse. iako, kad malo bolje pogleda covjek, bila bi to dolicna ekipa. davis-gordon-james-griffin-kaman. uf...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:sta bi ja dao da dodje u cliperse. iako, kad malo bolje pogleda covjek, bila bi to dolicna ekipa. davis-gordon-james-griffin-kaman. uf...
Ma jedino Bullsi i CLipersi imaju ekipu po njegovoj volji i on bi objektivno to trebao izabrati, ako zeli titulu....
Kako kaze ovaj sad da je Rose i Boozer citav dan su texstirali se sa Labronom, ali oni ipak nisi htjeli ni reci sta je on njima odgovarao i sta je u njegovim planovima, a mozda cak im nije ni rekao sta zaista zeli.Cekat cemo nesto vise od 1 sat kako bi doznali pravu istinu, ali moje misljenje je ostanak u CAVSIMA bez obzira sto su ovi prenapuhali situaciju oko Miamia....
Treba reci da mozda i James igra neku igru kako bi danas natjerao Cavse da ucine nesto kako bi napravili neki dobar trade za njega ili ipak Knicksi ili Bullsi i zato je rekao nekome da izjavi kao da je spreman otici u Miami....Bullsi su ipak jedini reagovali od svih i doveli su Boozera.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Miami ebiga
... idemo dalje sta je tu je, ali Bullsi ce ih rasut sad uzintat
.. malo sale naravno
Sad stvarno kako ce izvesti i napraviti ekipu i kako ce skupiti jos 9 igraca to je pitanje.. pita li se neko sta ako se Wade povrijedi ponovo, jer ima i onako lose rame i kako ce to izgledati, a da ne govorim u slucaju povrede Jamesa.... uglavnom mislim da ako zeli osvojiti to je svakako sa Wade i Boshom, ali vece su mu ipak sanse bile u Chicagu sa vec kompletiranom petorkom i klupom.

Sad stvarno kako ce izvesti i napraviti ekipu i kako ce skupiti jos 9 igraca to je pitanje.. pita li se neko sta ako se Wade povrijedi ponovo, jer ima i onako lose rame i kako ce to izgledati, a da ne govorim u slucaju povrede Jamesa.... uglavnom mislim da ako zeli osvojiti to je svakako sa Wade i Boshom, ali vece su mu ipak sanse bile u Chicagu sa vec kompletiranom petorkom i klupom.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 09 jul 2010, 03:37, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
potez gubitnika. sa ovim je ugasio i sve one svoje sanse da postane najveci svih vremena, pa makar osvojio i 10 prstenova sa miamiem.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:potez gubitnika. sa ovim je ugasio i sve one svoje sanse da postane najveci svih vremena, pa makar osvojio i 10 prstenova sa miamiem.
Boston ih moze dobiti definitivno i La... Neznam za Bullse ako dovedu adekvatno pojacanje kome ce zadatak biti sut za 3 poena i solidnu klubu, ja mislim da bi ih mogli i preskociti.Sada svima biti oni prva meta to nema sumnje ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nista od Jamesa, ali ipak da smo znali trebali smo odmah trade Hinricha i pick za Arenasa i samim tim bi imali strasnu ekipu vjerujem.... mozda ce neko reci da nebi bilo pametno zbog ovog problema sto se desio oko unosenja oruzija u svlacionicu, ali mene ne interesuje to, jednostavno imali bi covjeka koji bi mogao pogadjati s vanjskih pozicija i to je jedino sto nam treba u ovom trenutku.
Mnogi ce reci da smo gubitnici u ovom free agent godini, ali ako smo mi gubitnici sta su onda Cavsi,Knicksi pa tek onda Netsi?.....ovi igraci su vjerovatno davno donjeli svoje odluke i oni su zeljeli igrati skupa, a miami je imao tu prednost, jer Chicago ovo nije mogao uraditi.Da bi mi doveli njih trojicu, onda bi se morali odreci slijedece godine Noaha i Rosa, a vi presudite bili dali svoju djecu koju ste draftali i koji su mladji od njih.Ja iskreno nebi to ucinio i mogli smo potpisati dvojicu od njih i jos da zadrzimo Rose i Noah za buducnost.Miami ce svojih 5 godina kreirati igru samo na njima trojici i nikada nece imati neku sirinu klupe, sve dok ne dodje do povreda, a dobro znamo kako igraci stare, da su povrede sve vise moguce.......mi smo ucinili sve da bi doveli dvojicu, ali nazalost reko sam odlucili su njih trojica igrati skupa i treba to postovati.....Upjeli smo dovesti Boozera i samim tim rijesili dugogodisnji problem ispod kosa, gdje nismo imali igraca koji moze ubaciti 20 poena po utakmici.Takodjer igra dosta solidnu odbranu sto ce jos vise pomoci Noahu iza kojeg je skoro pa all star sezona.Iza njih na klupi ce biti proslogodisnji rookie Gibson koji je imao takodjer odlicnu sezonu i svakako u slucaju licnih gresaka jendog od ranije navedenih igraca on je vise nego dobra zamjena.Naravno svi ocekujemo i nadamo se da ce Deng proci bez povreda ovu sezonu, jer on je jako vazna igrac za ovu ekipu u svim segmentima igre, a ujedno sa njim u odbrnai smo dosta jaci.Rose je igrac kojeg ne trebamo previse spominjati, jer sve o njemu se zna. on ce biti lider ove ekipe dugi niz godina i proslogodisnji izbor na All staru nije bio slucajnost i on ukoliko ga budu izbjegle povrede mogao bi dozivjeti i svoj vrhunac.......naravno ovoj ekipi treba samo dobar suter i nadam se da za 18,3 miliona mozemo dovesti ono sto zelimo.
Za mene Bullsi su dosta jaci sa Boozerom nego proslih godina i vidim ih medju prve 4 ekipe na istoku
Mnogi ce reci da smo gubitnici u ovom free agent godini, ali ako smo mi gubitnici sta su onda Cavsi,Knicksi pa tek onda Netsi?.....ovi igraci su vjerovatno davno donjeli svoje odluke i oni su zeljeli igrati skupa, a miami je imao tu prednost, jer Chicago ovo nije mogao uraditi.Da bi mi doveli njih trojicu, onda bi se morali odreci slijedece godine Noaha i Rosa, a vi presudite bili dali svoju djecu koju ste draftali i koji su mladji od njih.Ja iskreno nebi to ucinio i mogli smo potpisati dvojicu od njih i jos da zadrzimo Rose i Noah za buducnost.Miami ce svojih 5 godina kreirati igru samo na njima trojici i nikada nece imati neku sirinu klupe, sve dok ne dodje do povreda, a dobro znamo kako igraci stare, da su povrede sve vise moguce.......mi smo ucinili sve da bi doveli dvojicu, ali nazalost reko sam odlucili su njih trojica igrati skupa i treba to postovati.....Upjeli smo dovesti Boozera i samim tim rijesili dugogodisnji problem ispod kosa, gdje nismo imali igraca koji moze ubaciti 20 poena po utakmici.Takodjer igra dosta solidnu odbranu sto ce jos vise pomoci Noahu iza kojeg je skoro pa all star sezona.Iza njih na klupi ce biti proslogodisnji rookie Gibson koji je imao takodjer odlicnu sezonu i svakako u slucaju licnih gresaka jendog od ranije navedenih igraca on je vise nego dobra zamjena.Naravno svi ocekujemo i nadamo se da ce Deng proci bez povreda ovu sezonu, jer on je jako vazna igrac za ovu ekipu u svim segmentima igre, a ujedno sa njim u odbrnai smo dosta jaci.Rose je igrac kojeg ne trebamo previse spominjati, jer sve o njemu se zna. on ce biti lider ove ekipe dugi niz godina i proslogodisnji izbor na All staru nije bio slucajnost i on ukoliko ga budu izbjegle povrede mogao bi dozivjeti i svoj vrhunac.......naravno ovoj ekipi treba samo dobar suter i nadam se da za 18,3 miliona mozemo dovesti ono sto zelimo.
Za mene Bullsi su dosta jaci sa Boozerom nego proslih godina i vidim ih medju prve 4 ekipe na istoku
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ammare se jepo zajebao, ocekivao je Jemsa da ce mu doci ali sad ce biti samo jedan prosjecan igrac jer realno Nash ga je cinio duplo boljim, valjda ce Sunsi nesto popuniti sad kad imaju mjesta da koliko toliko pariraiju jacim ekipama
Mes Que Un Club
- SaltCityAttack
- Kontakt:
amertiger je napisao/la:Ammare se jepo zajebao, ocekivao je Jemsa da ce mu doci ali sad ce biti samo jedan prosjecan igrac jer realno Nash ga je cinio duplo boljim, valjda ce Sunsi nesto popuniti sad kad imaju mjesta da koliko toliko pariraiju jacim ekipama
Ma care nije se on zajebao, vec Sunsi nisu mu zeljeli ponuditi ugovor i Miami je rekao svoju prvu opciju da im je Bosh, kao i Chicago sto je rekao i njemu nije preostalo nego da ode u Knickse, mada bi mu bilo bolje da je otisao u Netse.....Knicksi imaju prostora i slijedece sezone kada ce se otarasiti Eddi Currya i moce dovesti nekih igraca, isto kosto i sada mogu eventualno napraviti nesto, ali daleko od toga kosto su oni zamislili.
Dnas ce Bullsi vjerujem odmah reagovati i traiti potpis jednog od sutera jer nema vremena za cekanja ipak to im fali ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma realno opet ce sljedece sezone Lakersi i Boston najbolji, ne cini jedna lasta u ovom slucaju tri proljece,..LA i Boston su mnogu uigrani, trebace godina i godina da Miami dodje do finala...moglo bi se reci da je presao u Miami samo da bi osvojio prsten jer zna da Kobeu nemoze nista, ovako misli lakse ce s Dwayneom..
...,kako god bice zanimljiva nba sezona...
p.s. za koga sad Lebronovi fanovi navijaju
za Cleveland

p.s. za koga sad Lebronovi fanovi navijaju

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- adriano_leite
- Kontakt:
Eto ja sam navijao za cavse (navijam jos uvijek), ali tacnije sam navijao za jamesa, miami mi je bio drag zbog wade-a, a ovo sto je uradio james je glupo, mada njegovu glad za prstenom razumijem, ali eto neka mu je sretno u miami-u. Dakle, jos uvijek navijam za cavse, nisam od onih koji ce promijeniti misljenje samo jer je king otisao, jedina dva kluba za koja sam navijao su cavsi i sixersi iz 90-tih. A to da miami nema ekipu za prsten, da treba da se uigraju, ako si iole pratio kosarku znas da je boston to uradio isto kada je doveo allena i k.g-a, a boston je bio prosjecna ekipa, pa dodje do prstena sa njima dvojicom, odnosno formiranjem velike trojke zajedno sa pierce-om, zasto ne bi to odmah uradio i miami koji ima veliku trojku talentovaniju od bostona, a pored toga i mladju, jos da dodaju adekvatnu klupu i imaju ekipu za prsten. Pored toga, njih trojica se poznaju i iz repke, tako da nema tu posebne potrebe za uigravanjem. Nadam se da ce moj cleveland dovesti par novih imena, da ce trade-ati jamisona i mo-a, da ce sansu dobiti telfair jer je momak stvarno talenat samo ga treba malo probuditi, sve u svemu, cavsi imaju vec formiranu ekipu, istina bez naseg lidera, ali jednog ili dva kvalitetna igraca je moguce dovesti, j.j. hickson je stariji i zreliji, tu je i varejao, moon, dosao je novi trener, iskreno mi je drago zbog toga, mozda je moguce da dodje i chris paul za njim, mada je mala vjerovatnoca da se to desi, ali kao sto smo vidjeli, sve je moguce, do posljednjeg dana se mislilo da nema miami salary cap-a za svu trojicu, a oni ga pronadju, ma sve je moguce. Mozda nesto pokusati sa arenasom ili alom jeffersonom, jbg vidjecemo u narednom periodu u kom smjeru ce ici nba. Sve je moguce .vuvu_zzz je napisao/la:ma realno opet ce sljedece sezone Lakersi i Boston najbolji, ne cini jedna lasta u ovom slucaju tri proljece,..LA i Boston su mnogu uigrani, trebace godina i godina da Miami dodje do finala...moglo bi se reci da je presao u Miami samo da bi osvojio prsten jer zna da Kobeu nemoze nista, ovako misli lakse ce s Dwayneom.....,kako god bice zanimljiva nba sezona...
p.s. za koga sad Lebronovi fanovi navijajuza Cleveland
![]()
P.S. A ti si garant navijac lakersa ili bostona, bas me zanima zbog koga ili zbog cega si ti navijac jedne od te dvije ekipe, i sta bi uradio da glavni igrac odnosno igraci odu, garant bi i ti promijenio misljenje sto se tice tvog tima, te bi postao navijac drugog tima, ali jbg nisu svi isti.
GO CAVS GO
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.