Slike BiH stadiona

sikirica
Kontakt:

Re: Slike BiH stadiona

Post Postao/la sikirica » 18 nov 2011, 20:31

avlami97 je napisao/la:
sikirica je napisao/la:slika
U pozadini piramida(e).
:D :D
A mislim da je ovo photoshop jer ovakva trava nije 100 %.Mnogo je losija,al nema veze,kako god valja slika.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 19 nov 2011, 17:03

sikirica je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
sikirica je napisao/la:slika
U pozadini piramida(e).
:D :D
A mislim da je ovo photoshop jer ovakva trava nije 100 %.Mnogo je losija,al nema veze,kako god valja slika.
ne znam od kad je slika i jesil ti ikad bio na tom stadionu i kad si bio, al ja sam gore igrao u kadetima i juniorima, znaci cetiri sezone, igrao sam do prije 2 godine i u Visokom je jedan od boljih terena, bolji i od Koseva ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 20 nov 2011, 13:03

STADION PIROTA TRAVNIK Kapacitet 2700 mjesta
slikaslikaslikaslikaslika
slika
slika
slika
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 18:02

Ovo do natrkivene tribine,je li to nova dvorana u Travniku sto se gradi ? :?
Lep stadion jos baciti jednu tribinu za gostujuce navijace prema ovome brdu do jedno 1000 mesta,staviti semafor i bice to jedan odlican stadionicic taman dovoljan za BH prilike,a onda u kasnijem stadiju izgradnje i neki reflektori bi dobodosli.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 20 nov 2011, 19:25

Devil je napisao/la:Ovo do natrkivene tribine,je li to nova dvorana u Travniku sto se gradi ? :?
Lep stadion jos baciti jednu tribinu za gostujuce navijace prema ovome brdu do jedno 1000 mesta,staviti semafor i bice to jedan odlican stadionicic taman dovoljan za BH prilike,a onda u kasnijem stadiju izgradnje i neki reflektori bi dobodosli.
Da to je famozna dvorana sportskog centra Pirota poceta sa izgradnjom prije vise od 20 godina,sramota ovog grada.
Sad je konacno spasena od daljeg propadanja zamjenut je krov i zatvorena je .Najavljuju i zavrsetak unutrasnjih radova iduce godine iako niko nije siguran u to dok su ovi djutani na vlasti.Koliko para su pokrali na njoj mogla se uraditi dvorana tipa Beogradske ili Zagrebacke arene.
Sto se stadiona tice kad bi projekat centra bio uradjen bio bi to prelijep stadioncic ,kako kazes bas za nase uslove.
Ali tesko ce sta uskoro biti od toga.Kazu napravili su drugi dio istoka i nema para .Ali mi nije jasno kako ce igrati na Piroti na proljece jer je iz saveza postavljen opravdan uslov za 3000 mjesta minimalno za premijerligaske stadione a Piroti fali 300 mjesta taman koliko bi bio treci dio istocne tribine koji je predvidjen i za koji se prica da su bile pare,kao i za semafor koji je obecan jos prije pocetka sezone.Ali kao i obicno kako to biva kod nas -pojela maca....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 nov 2011, 19:43

fakat sam uvijek mislio da ima više sjedalica. sad sam brojao na slici. koliko sam uspio izbrojati. ima samo 8 redova na zapadu. al' brate ko je projektovao terase stvarno nije ok. previsoke su. čovjek može "svratat'". ja kad sjednem na stolicu, jedva nogom dodirujem terasu ispod.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 20 nov 2011, 20:06

Pasha je napisao/la:fakat sam uvijek mislio da ima više sjedalica. sad sam brojao na slici. koliko sam uspio izbrojati. ima samo 8 redova na zapadu. al' brate ko je projektovao terase stvarno nije ok. previsoke su. čovjek može "svratat'". ja kad sjednem na stolicu, jedva nogom dodirujem terasu ispod.
9 terasa osim na djelu za goste,gdje je 8 jer na zadnjem redu nema sjedalica.Zapad ukupno ima oko 2000 mjesta.Istok ima 700.Zauzima puno prostora ,to je tacno ali sta je tu je .da je jos zavrsiti istok i bar jednu tribinu iza gola i nebi bilo tako lose...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 nov 2011, 17:45

Ima li neko dobre slike stadiona u Orašju, čini mi se da je tamo bio dobar stadion ?
DRUG NEBI TI PUNCA

black071
Kontakt:

Post Postao/la black071 » 22 nov 2011, 20:10

bagrcavi je napisao/la:Ima li neko dobre slike stadiona u Orašju, čini mi se da je tamo bio dobar stadion ?
jednostavnog imena "Stadion Goal" :mrgreen:
Wir sind Borussia!

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 23 nov 2011, 20:19

slika

Uploaded with ImageShack.us
http://img411.imageshack.us/img411/997/ ... 037011.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajvatar

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 23 nov 2011, 20:40

Stadion Jaklic u Bugojnu (cijelu sliku mozete vidjeti - desni klik pa copy image location pa paste u novi prozor :D naravno za one koji ne znaju...)

slika

slika
Zadnja izmjena: v_b_8_9, dana/u 23 nov 2011, 20:41, ukupno mijenjano 2 puta.

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 23 nov 2011, 20:40

bagrcavi je napisao/la:Ima li neko dobre slike stadiona u Orašju, čini mi se da je tamo bio dobar stadion ?
slika
slika
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 24 nov 2011, 12:42

v_b_8_9 je napisao/la:Stadion Jaklic u Bugojnu (cijelu sliku mozete vidjeti - desni klik pa copy image location pa paste u novi prozor :D naravno za one koji ne znaju...)
jesul ovo popravili krov?? prije 2 sezone kad smo igrali gore sjedenje na tribinama je bilo opasno po zivot :mrgreen:

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 29 nov 2011, 00:41

slika

Kako ovako ljepše izgleda,bilo bi dobro napraviti neku fotografiju iz helikoptera...
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 29 nov 2011, 00:53

katalinski je napisao/la:slika

Uploaded with ImageShack.us
http://img411.imageshack.us/img411/997/ ... 037011.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje sam odigrao najtezu utakmicu karijere do sada . Bilo je nekih +40 °C . Gorilo sve , al jbg igrati se mora :D Krenem pljunuti , nemam sta :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 nov 2011, 01:07

Ovaj stadion u Travniku moze biti ubjedljivo najljepsi u BiH kad bi se izgradili sjever i jug ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 nov 2011, 01:27

Ovaj stadion u Teslicu,moze li lopta u ovu reku otici. :? :D

Kad smo kod takvih stadiona,cuo sam za neke anegdote cini mi se sa gradskog stadiona u Rudom gde se pre nekih 10-ak godina igralo samo sa jednom loptom,i kada gostujuca ekipa vodi,obavezno nabija loptu u tu reku kao slucajno,i utakmica se prekida pri trenutnom rezultatu.U pitanju je juniorski sampionat. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 29 nov 2011, 01:32

gospodin Seljakovic je napisao/la:
v_b_8_9 je napisao/la:Stadion Jaklic u Bugojnu (cijelu sliku mozete vidjeti - desni klik pa copy image location pa paste u novi prozor :D naravno za one koji ne znaju...)
jesul ovo popravili krov?? prije 2 sezone kad smo igrali gore sjedenje na tribinama je bilo opasno po zivot :mrgreen:
Jesu, popravili krov i postavili stolice, kad su najavljivali juris na PL hahah... :D

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 29 nov 2011, 01:36

Devil je napisao/la:Ovaj stadion u Teslicu,moze li lopta u ovu reku otici. :? :D

Kad smo kod takvih stadiona,cuo sam za neke anegdote cini mi se sa gradskog stadiona u Rudom gde se pre nekih 10-ak godina igralo samo sa jednom loptom,i kada gostujuca ekipa vodi,obavezno nabija loptu u tu reku kao slucajno,i utakmica se prekida pri trenutnom rezultatu.U pitanju je juniorski sampionat. :lol:
Mislim da ne . Ima tu kao neki nasip izmedju stadiona i rijeke , jedino kad bi bas ciljano gadjao preko ali ovako , moze se desiti ali ne vjerujem :D

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 29 nov 2011, 15:43

bavarian_bk je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ovaj stadion u Teslicu,moze li lopta u ovu reku otici. :? :D

Mislim da ne . Ima tu kao neki nasip izmedju stadiona i rijeke , jedino kad bi bas ciljano gadjao preko ali ovako , moze se desiti ali ne vjerujem :D
prije par sezona mi smo igrali s nekim dole u Foci il Zvorniku, nisam bas siguran, znam da je daleko i stadion je uz rijeku odmah i jedna lopta nam je otisla u rijeku, al bomacini su bili spremni s nekim dugim stapom koji je imao na vrhu nesto kao obruc od kosa za kosarku i mrezu te su u to hvatali loptu...kod njih je to vjerovatno svakodnevnica :mrgreen: ...a i kod nas je stadion rijeku, tocnije, jedna tribina nam je prakticno na rijeci i iako je ta tribina visoka i pokrivena zna se nac neki krkan koji nabije preko :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.