Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Subota 28/05/10
BHT 18:50
ŠVEDSKA-BIH
BHT 18:50
ŠVEDSKA-BIH
Zna li neko koji jos kanali ce prenositi SWE-BIH tekmu osim BHT?
Ja zivim u Skandinaviji a nemam BHT i evo vidim da navodno svedski kanali SVT1 i SVT2 nece prenositi tekmu, ali mozda ce neki drugi kanali u Skandinaviji? Ili mozda neki zapadno-evropski kanali?
Ja zivim u Skandinaviji a nemam BHT i evo vidim da navodno svedski kanali SVT1 i SVT2 nece prenositi tekmu, ali mozda ce neki drugi kanali u Skandinaviji? Ili mozda neki zapadno-evropski kanali?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Polsat Futbol i TV8 Sweden prenose tekmu.Pauk je napisao/la:Zna li neko koji jos kanali ce prenositi SWE-BIH tekmu osim BHT?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
-
- Kontakt:
Da i sta sa tim? Ako je igrao desnog bocnog moze i desnog veznogbooty-king je napisao/la:
ibricic da igra desno krilo?boze sacuvaj...

Još 4 dana
Poželio sam onaj naboj, ciku i vrisku 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Naravno da moze, i Hasagic moze igrati desnog veznog ali kako?!bavarian_bk je napisao/la:Da i sta sa tim? Ako je igrao desnog bocnog moze i desnog veznogbooty-king je napisao/la:
ibricic da igra desno krilo?boze sacuvaj...![]()
Ne treba tu puno pameti, desno krilo Pjana, lijevo Salih u sredini Miske a iza Rahimic,
Napad Dzeko-Zlaja ili Vedo i to je to
Cuva Bog Zelju svog!
S ovom postavom bi bili bare bare sa Faranima, a Malta je već veći zalogaj i oni bi nas pocijepali.bavarian_bk je napisao/la:Po meni u ovim tekmama igrati 442 i privikavati igrace ovoj formaciji .
-----------------------------------------------------------Hasagic---------------------------------------------------
----------------------------------------Nadar---------------------------------Spaha---------------------------------
Mujdza----------------------------------------------------------------------------------------------------------Jahic
-----------------------------------------------Pjanic-------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------Miske-------------------------------------------
---------------Ibričić-----------------------------------------------------------------------------Salihovic-------------
------------------------------------------------------------------------Ibisevic------------------------------------------
-----------------------------------Dzeko---------------------------------------------------------------------------------
Pjanić zadnjeg veznog

Jesi li ti svjestan da nijedna reprezentacija na svijetu, a ni klub ne može igrati bez klasičnog zadnjeg veznog, razbijača. Pa kad jedna Barca, Real ne mogu igrati bez takvog tipa igrača, sve ti je jasno.
Dalje, ja samo molim moga da Jahić ne igra uopšte beka, a kamoli lijevog. Ja mislim da u cijelim kvalifikacijama ne bi probio dva puta. Šta ti je ba, njega treba stavljati na štopera ili na zadnjeg veznog gdje on po meni može najviše dati, a i tako smo tu deficitarni, Murat i Rahimić su stari i ne mogu odigrati cijelu utakmicu, a to bi Jaha prefektno odradio.
Ubijeđen sam kad bi Sušić pozvao Merzića, Ljevakovića da bi ga u potpunosti zadovoljili i imali bi ljekava na lijevom beku kome je to prirodna pozicija i na kojoj bi dao više nego Mujdza, Jahić ili bilo ko drugi.
Evo po meni idealnog sastava
---------------------Hasagić---------------------
Mujdža---Nadarević---Spahić---Ljekvaković(Merzić)
----------Rahimić(Jahić)------------------------
--------------------------Salihović---------------
-------Ibričić-----------------------Pjanić-------
-------------------Misimović--------------------
----------------------Džeko----------------------
Imaćete prenos i protiv švedske i protiv njemačke na sajtu http://www.atdhe.net 10000000% 

realno gledajuci, mi u sredini imamo toliko rjesenja da je skoro nemoguce napraviti idealnu formaciju... razlog toga je sto imamo polivalentne igrace tipa salihovic, pjanic, ibricic, koji mogu igrati na vise pozicija...
slazem se sa @strauss-om da jaha nije za beka i da on kao bek moze samo u defanzivi biti dobar dok je u igri prema na toj poziciji problematican. meni je jako bitno da smo dobili mujdzu i rijesili problem desnog beka za dobar dio vremena. berberovic ce mu biti sasvim solidna zamjena...
nazad su sigurni: spahic, nadarevic i mujdza, na lijevog beka mora salihovic.
zadnji vezni rahimic ili jahic, s time da ovom drugom dajem prednost radi godina.
desni vezni pjanic, lijevi vezni ibricic, ofanzivni misimovic i u napadu dzeko i jedan od druge dvojice...
bilo bi ipak jako dobro da moze salihovic u sredinu jer je to momak koji u nasoj reprezentaciji ponajvise pretrci i zbog toga bi u sredini bio od velike koristi u defanzivnim zadacima. on i jaha bi odlicno pokrili barem sredinu i tu lijevu stranu. na beku mi jednostavno propada.
valja nam naci tog lijevog beka, sto jest jest...
slazem se sa @strauss-om da jaha nije za beka i da on kao bek moze samo u defanzivi biti dobar dok je u igri prema na toj poziciji problematican. meni je jako bitno da smo dobili mujdzu i rijesili problem desnog beka za dobar dio vremena. berberovic ce mu biti sasvim solidna zamjena...
nazad su sigurni: spahic, nadarevic i mujdza, na lijevog beka mora salihovic.
zadnji vezni rahimic ili jahic, s time da ovom drugom dajem prednost radi godina.
desni vezni pjanic, lijevi vezni ibricic, ofanzivni misimovic i u napadu dzeko i jedan od druge dvojice...
bilo bi ipak jako dobro da moze salihovic u sredinu jer je to momak koji u nasoj reprezentaciji ponajvise pretrci i zbog toga bi u sredini bio od velike koristi u defanzivnim zadacima. on i jaha bi odlicno pokrili barem sredinu i tu lijevu stranu. na beku mi jednostavno propada.
valja nam naci tog lijevog beka, sto jest jest...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nema nama naseg lijepog
Vedina Musica po lijevoj strani spidi gonzales
Neznam vise sta bi rekao u vezi sastava...sve se zna vec par ciklusa ista igra isto sve....
--------------------------------------------------------Hasagic-----------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----Berber/Mujdza----------------Nadarevic--------------------------Spahic--------------Jahic/ili neko drugi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------Pjanic-----------------Misimovic-----------------Salihovic---------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------Muslimovic--------------------------------------------------------Ibisevic----------------------
--------------------------------------------------------Dzeko--------------------------------------------------------
Ovo je moja stim da bi Salihovic imao i Def zadatke kao i uvjek......

Neznam vise sta bi rekao u vezi sastava...sve se zna vec par ciklusa ista igra isto sve....
--------------------------------------------------------Hasagic-----------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----Berber/Mujdza----------------Nadarevic--------------------------Spahic--------------Jahic/ili neko drugi
----------------------------Pjanic-----------------Misimovic-----------------Salihovic---------------------------
-------------------Muslimovic--------------------------------------------------------Ibisevic----------------------
--------------------------------------------------------Dzeko--------------------------------------------------------
Ovo je moja stim da bi Salihovic imao i Def zadatke kao i uvjek......

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Bez pravog defanzivnog veznog ,makar jednog.Sve bi to otislo u tri lijepe.Ponos Torina je napisao/la:Nema nama naseg lijepogVedina Musica po lijevoj strani spidi gonzales
![]()
Ovo je moja stim da bi Salihovic imao i Def zadatke kao i uvjek......![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ima jedan problem !!!
29.5.2010 se igra utakmica, a na taj isti datum je finale ovg "Eurosonga" !!!!
Pa sta ce se prenosit utakmica ili ovaj show ???

× Plava krv ispod koze ×
-
- Kontakt:
Tekma je u 19:00 . Znaci da ce zavrsiti do 21 :00
Jedno pitanje : Kada je utakmica Hajduk - Barcalona

Jedno pitanje : Kada je utakmica Hajduk - Barcalona

MaliMemo je napisao/la:Ima jedan problem !!!

MaliMemo je napisao/la:Ima jedan problem !!!

-
- Kontakt:
Zaista neznam zasto je to "naš" pod navodnicima
Kakav je da je ,naš je . Otpjevao je odlicno i dobio ogroman aplauz publike . Pjesma je dobra i mozda bude neki bolji rezultat 

To ne bih da komentarišembavarian_bk je napisao/la:Zaista neznam zasto je to "naš" pod navodnicimaKakav je da je ,naš je . Otpjevao je odlicno i dobio ogroman aplauz publike . Pjesma je dobra i mozda bude neki bolji rezultat

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sad sam stvarno u nedoumici sta da gledam u subotu, eurosong ili repku.....

.... vas eurosong

.... vas eurosong

-
- Kontakt:
Tekma je u 19 a Eurosong u 21 . Tekma ce zavrsiti taman do Eurosonga 

Ako budu igrali u ritmu ove pjesme najebali smo

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.