Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

crespo
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la crespo » 24 maj 2010, 23:28

Subota 28/05/10
BHT 18:50
ŠVEDSKA-BIH

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 25 maj 2010, 14:46

Zna li neko koji jos kanali ce prenositi SWE-BIH tekmu osim BHT?

Ja zivim u Skandinaviji a nemam BHT i evo vidim da navodno svedski kanali SVT1 i SVT2 nece prenositi tekmu, ali mozda ce neki drugi kanali u Skandinaviji? Ili mozda neki zapadno-evropski kanali?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 25 maj 2010, 14:54

Pauk je napisao/la:Zna li neko koji jos kanali ce prenositi SWE-BIH tekmu osim BHT?

Ja zivim u Skandinaviji a nemam BHT i evo vidim da navodno svedski kanali SVT1 i SVT2 nece prenositi tekmu, ali mozda ce neki drugi kanali u Skandinaviji? Ili mozda neki zapadno-evropski kanali?
Polsat Futbol i TV8 Sweden prenose tekmu.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 maj 2010, 14:58

booty-king je napisao/la:
ibricic da igra desno krilo?boze sacuvaj...
Da i sta sa tim? Ako je igrao desnog bocnog moze i desnog veznog :x 8-)

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 25 maj 2010, 15:02

Još 4 dana :mrgreen: Poželio sam onaj naboj, ciku i vrisku :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 maj 2010, 15:04

bavarian_bk je napisao/la:
booty-king je napisao/la:
ibricic da igra desno krilo?boze sacuvaj...
Da i sta sa tim? Ako je igrao desnog bocnog moze i desnog veznog :x 8-)
Naravno da moze, i Hasagic moze igrati desnog veznog ali kako?!
Ne treba tu puno pameti, desno krilo Pjana, lijevo Salih u sredini Miske a iza Rahimic,

Napad Dzeko-Zlaja ili Vedo i to je to
Cuva Bog Zelju svog!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 maj 2010, 15:09

bavarian_bk je napisao/la:Po meni u ovim tekmama igrati 442 i privikavati igrace ovoj formaciji .
-----------------------------------------------------------Hasagic---------------------------------------------------

----------------------------------------Nadar---------------------------------Spaha---------------------------------

Mujdza----------------------------------------------------------------------------------------------------------Jahic

-----------------------------------------------Pjanic-------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------Miske-------------------------------------------

---------------Ibričić-----------------------------------------------------------------------------Salihovic-------------

------------------------------------------------------------------------Ibisevic------------------------------------------

-----------------------------------Dzeko---------------------------------------------------------------------------------
S ovom postavom bi bili bare bare sa Faranima, a Malta je već veći zalogaj i oni bi nas pocijepali.

Pjanić zadnjeg veznog :o
Jesi li ti svjestan da nijedna reprezentacija na svijetu, a ni klub ne može igrati bez klasičnog zadnjeg veznog, razbijača. Pa kad jedna Barca, Real ne mogu igrati bez takvog tipa igrača, sve ti je jasno.
Dalje, ja samo molim moga da Jahić ne igra uopšte beka, a kamoli lijevog. Ja mislim da u cijelim kvalifikacijama ne bi probio dva puta. Šta ti je ba, njega treba stavljati na štopera ili na zadnjeg veznog gdje on po meni može najviše dati, a i tako smo tu deficitarni, Murat i Rahimić su stari i ne mogu odigrati cijelu utakmicu, a to bi Jaha prefektno odradio.
Ubijeđen sam kad bi Sušić pozvao Merzića, Ljevakovića da bi ga u potpunosti zadovoljili i imali bi ljekava na lijevom beku kome je to prirodna pozicija i na kojoj bi dao više nego Mujdza, Jahić ili bilo ko drugi.

Evo po meni idealnog sastava
---------------------Hasagić---------------------
Mujdža---Nadarević---Spahić---Ljekvaković(Merzić)
----------Rahimić(Jahić)------------------------
--------------------------Salihović---------------
-------Ibričić-----------------------Pjanić-------
-------------------Misimović--------------------
----------------------Džeko----------------------

keka
Kontakt:

Post Postao/la keka » 25 maj 2010, 15:36

Imaćete prenos i protiv švedske i protiv njemačke na sajtu http://www.atdhe.net 10000000% 8-)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 maj 2010, 15:36

realno gledajuci, mi u sredini imamo toliko rjesenja da je skoro nemoguce napraviti idealnu formaciju... razlog toga je sto imamo polivalentne igrace tipa salihovic, pjanic, ibricic, koji mogu igrati na vise pozicija...

slazem se sa @strauss-om da jaha nije za beka i da on kao bek moze samo u defanzivi biti dobar dok je u igri prema na toj poziciji problematican. meni je jako bitno da smo dobili mujdzu i rijesili problem desnog beka za dobar dio vremena. berberovic ce mu biti sasvim solidna zamjena...

nazad su sigurni: spahic, nadarevic i mujdza, na lijevog beka mora salihovic.

zadnji vezni rahimic ili jahic, s time da ovom drugom dajem prednost radi godina.

desni vezni pjanic, lijevi vezni ibricic, ofanzivni misimovic i u napadu dzeko i jedan od druge dvojice...

bilo bi ipak jako dobro da moze salihovic u sredinu jer je to momak koji u nasoj reprezentaciji ponajvise pretrci i zbog toga bi u sredini bio od velike koristi u defanzivnim zadacima. on i jaha bi odlicno pokrili barem sredinu i tu lijevu stranu. na beku mi jednostavno propada.

valja nam naci tog lijevog beka, sto jest jest...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 maj 2010, 17:40

Nema nama naseg lijepog :? Vedina Musica po lijevoj strani spidi gonzales :D

Neznam vise sta bi rekao u vezi sastava...sve se zna vec par ciklusa ista igra isto sve....

--------------------------------------------------------Hasagic-----------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----Berber/Mujdza----------------Nadarevic--------------------------Spahic--------------Jahic/ili neko drugi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------Pjanic-----------------Misimovic-----------------Salihovic---------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------Muslimovic--------------------------------------------------------Ibisevic----------------------
--------------------------------------------------------Dzeko--------------------------------------------------------

Ovo je moja stim da bi Salihovic imao i Def zadatke kao i uvjek...... :mrgreen: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 maj 2010, 18:04

Ponos Torina je napisao/la:Nema nama naseg lijepog :? Vedina Musica po lijevoj strani spidi gonzales :D

Neznam vise sta bi rekao u vezi sastava...sve se zna vec par ciklusa ista igra isto sve....

--------------------------------------------------------Hasagic-----------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----Berber/Mujdza----------------Nadarevic--------------------------Spahic--------------Jahic/ili neko drugi
----------------------------Pjanic-----------------Misimovic-----------------Salihovic---------------------------
-------------------Muslimovic--------------------------------------------------------Ibisevic----------------------
--------------------------------------------------------Dzeko--------------------------------------------------------

Ovo je moja stim da bi Salihovic imao i Def zadatke kao i uvjek...... :mrgreen: 8-)
Bez pravog defanzivnog veznog ,makar jednog.Sve bi to otislo u tri lijepe. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 25 maj 2010, 21:44

Ima jedan problem !!!

29.5.2010 se igra utakmica, a na taj isti datum je finale ovg "Eurosonga" !!!!
Pa sta ce se prenosit utakmica ili ovaj show ???

:roll:
× Plava krv ispod koze ×

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 maj 2010, 21:47

Tekma je u 19:00 . Znaci da ce zavrsiti do 21 :00 :)
Jedno pitanje : Kada je utakmica Hajduk - Barcalona :?

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 25 maj 2010, 21:48

MaliMemo je napisao/la:Ima jedan problem !!!

:D :D :D :D :D :D :D :D

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 25 maj 2010, 21:49

MaliMemo je napisao/la:Ima jedan problem !!!

:mrgreen: :mrgreen: Ma koga boli neka stvar za Eurosongom, ionako će onaj "naš" ispast večeras, ako Bog da.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 maj 2010, 22:17

Zaista neznam zasto je to "naš" pod navodnicima :? Kakav je da je ,naš je . Otpjevao je odlicno i dobio ogroman aplauz publike . Pjesma je dobra i mozda bude neki bolji rezultat :)

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 25 maj 2010, 22:24

bavarian_bk je napisao/la:Zaista neznam zasto je to "naš" pod navodnicima :? Kakav je da je ,naš je . Otpjevao je odlicno i dobio ogroman aplauz publike . Pjesma je dobra i mozda bude neki bolji rezultat :)
To ne bih da komentarišem :mrgreen: Meni se lično uopšte ni ne sviđa pjesma, nastup i može proći. Tu su i drugi razlozi, kao što rekoh tome nije mjesto ovdje :P

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 maj 2010, 22:26

sad sam stvarno u nedoumici sta da gledam u subotu, eurosong ili repku..... :mrgreen: :mrgreen:

.... vas eurosong :twisted: :mrgreen:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 maj 2010, 22:55

Tekma je u 19 a Eurosong u 21 . Tekma ce zavrsiti taman do Eurosonga :)

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 26 maj 2010, 02:38

Ako budu igrali u ritmu ove pjesme najebali smo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.