AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la sarajlija89 » 06 maj 2010, 11:04

sta se sve pise....

na jednu stranu igracke...na drugu ljudske kvalitete tako da kazem

totti je velemajstot fudbala kakvih je malo....a s druge strane ima "kratak fitilj"...pa boze moj nije jedini.....

najgore kad se ovi lafo javljaju sramota taijanskog fudbala ovo ono.....sve to je upravo draz jedne lige kakva je Serie A....te tenzije i varnice...i uvijek je tako bilo....a ovo sto je totti uradio moze se vidjeti bilo gdje...desi se
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Red_hart_mure
Kontakt:

Post Postao/la Red_hart_mure » 06 maj 2010, 11:13

Upravu si totti jest igračka veličina,ima status legende,ali ono sta je radio u par navrata na istom igraču,udaranje dok igrač leži,sramotno to se od onakvog igrača ne bi smjelo vidjet bez obzira koliko "kratak"fitilj bio..za svaku osudu..
LIVERPOOL IN MY HEART....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 maj 2010, 11:31

Romariooo je napisao/la:Koji ciganluk veceras, za dobrobit fudbala u svijetu, talijanski fudbal treba dekretom zabraniti, talijani su opeksinili fudbal ko niko u istoriji, i dalje ga peksine.
[youtube][/youtube]

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 06 maj 2010, 11:36

Haha, ovo je kad se Maradona tek vratio na teren nakon duže pauze zbog povrede i odma fajt protiv mog kluba :D
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 06 maj 2010, 11:52

Totti je beg i zato ne pisite nista o tom majstoru , vrijeme je bilo da neko onu pogan od Balotelija dobro otrese !

JEDAN JE PRICN RIMA !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 06 maj 2010, 11:55

Ma to je bilo sigurno nesto u stilu Zidane vs Materazzi, naravno na strani sam Tottija, jer je ovaj Baloteli krajnje bezobrazan lik.
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 maj 2010, 11:58

calcio je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Koji ciganluk veceras, za dobrobit fudbala u svijetu, talijanski fudbal treba dekretom zabraniti, talijani su opeksinili fudbal ko niko u istoriji, i dalje ga peksine.
[youtube][/youtube]

vjerujes da sam i sam htio postavit ovo...al mrsko mi bilo.....

inace taj Goixotchea kako se vec pise koji je igrao za atletik mu je brutalno slomio nogu....nije ovo nista cudno :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 06 maj 2010, 12:41

toti nikada nije bio niti fudbalerska niti ljudska velicina,on je samo jedan obicni cigo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

ReyHan
Kontakt:

Post Postao/la ReyHan » 06 maj 2010, 12:55

amell je napisao/la:toti nikada nije bio niti fudbalerska niti ljudska velicina,on je samo jedan obicni cigo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
amele sine, koliko imas godina? sedam?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 06 maj 2010, 13:09

Inace ovog Tottija najvise mrze navijaci Juventusa , jer je njihov idol Del Piero u repki uvijek bio u sjeni princa pa sada seru po njemu 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 06 maj 2010, 13:19

ReyHan je napisao/la:
amell je napisao/la:toti nikada nije bio niti fudbalerska niti ljudska velicina,on je samo jedan obicni cigo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
amele sine, koliko imas godina? sedam?
dovoljno da ti j.... m...
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 maj 2010, 13:55

Jos samo da se jave ovi sto englesku ligu dizu u nebesa i pocnu pricati o nekom fair playu :roll: Kad se Cantona bio sa navijacima, Roy Kin unistio karijeru jednom igracu, svako drugo kolo neko nekome nogu slomi i slicno

Ohladite malo
nema potpisa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 06 maj 2010, 14:07

Ma i ova tekma Roma:Inter da se nije desio ovaj na kraju incident Totti....bila bi jedna sasvim normalan tekma malo ostrija koje gledamo svaki dan u svakoj ligi,nista novo i nista sto se nece desavati i u buducnosti!!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 maj 2010, 14:18

Dirk je napisao/la:Inace ovog Tottija najvise mrze navijaci Juventusa , jer je njihov idol Del Piero u repki uvijek bio u sjeni princa pa sada seru po njemu 8-)

jel iko ista od nas juventina reko protiv...cak sta vise branimo ga :roll:

A nama je Alex sve...ikona,simbol...BANDIERA sto talijani kazu....NAJVECI FUDBALER I GENTLEMAN sto je igro ovu igru...nama dovoljno i vise od tog

Google je napisao/la:Ma i ova tekma Roma:Inter da se nije desio ovaj na kraju incident Totti....bila bi jedna sasvim normalan tekma malo ostrija koje gledamo svaki dan u svakoj ligi,nista novo i nista sto se nece desavati i u buducnosti!!!!

ma i ono je normalno :D ....sta fali..pa nije ga ubio....opasnije je sa dvije noge uletit u zaru borbe nego ono..ha ja :D .......utakmica puna tenzija kakva se i ocekuje...

Francesco Totti
"Balotellija sam udario jer me vrijeđao"

Romin kapiten Francesco Totti objasnio je nakon finalne utakmice Talijanskog kupa i poraza njegovog kluba od Intera (0-1) zašto je počinio grub prekršaj nad Marijem Balotellijem.

Riječ je o startu u 88. minuti kada je Totti s leđa opalio Balotellija s leđa dok je mladi napadač Intera gradio loptu, te je zaradio izravan crveni karton.

"Trenuci nervoze dogode se kada je riječ o tako važnoj utakmici. Ne možete uvijek ignorisati velike uvrede na travnjaku, direktne ili indirektne, koje pokušavalju okaljati ovaj grad i ljude općenito", započeo je Totti.

"Iznad svega, pogotovo je teško suzdržati se kada uvrede uvijek dolaze od iste osobe kojoj su sistematične uvrede njegova posjetnica. Udario sam Balotellija jer me uvrijedio dva puta i zbog onog što je prošle godine učinio na San Siru, kada je išao provocirati naše navijače", dodao je 33-godišnji Romin kapiten kojeg je uspio isprovocirati 14 godina mlađi napadač "nerazzurra".

Očekuje se da će Totti za svoj grubi start zaraditi dvije do tri utakmice suspenzije, a njegov je saigrač Daniele de Rossi sljedećim riječima komentirao cijeli slučaj: "Sada će ga vjerovatno svi razapeti."

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 maj 2010, 15:02

Google je napisao/la:Ma da sad je Totti seljak i slicno a niko ne spominje da je on igrac kojeg najvise protivnicki igraci udaraju...Roma odigra jednu "prljavu" tekmu i odma vao digne se prasina,a taj isti Inter i slicne njemu ekipe odigraju svaku 2 tekmu na ovaj nacim i nikom nista...!!!

Daj malo obijektivnosti!!!
ja o romi nista rekao nisam. meni je to oduvjek bio najdrazi klub u italiji. i da, za tottija nisam govorio samo na osnovu ove sinocnje utakmice, vec za cijelu njegovu akrijeru. igracina ipo, ali fair play nula.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 06 maj 2010, 20:33

http://www.goal.com/en/poll/2784/will-c ... ng/results

will-claudio-ranieri-ever-win-anything

ono sto sam uvijek govorio.. uklet momak..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

djulio
Kontakt:

Post Postao/la djulio » 06 maj 2010, 21:42

ne moze covjek da povjeruje sta prica neki o tottiju !!!!! nije ljudska velicina???? pa majmune jedan , jedini covjek koji se nije prodao iza ove cinjenice stoje fudbaleri reala koji su ga molili da im se pridruzi... prije ove utakmice pokazao je svoju ljudskost i kao pravi kapiten cestitao interu na osvojenoj ligi..... kako me iznervira ovaj lik

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 06 maj 2010, 22:04

djulio je napisao/la:ne moze covjek da povjeruje sta prica neki o tottiju !!!!! nije ljudska velicina???? pa majmune jedan , jedini covjek koji se nije prodao iza ove cinjenice stoje fudbaleri reala koji su ga molili da im se pridruzi... prije ove utakmice pokazao je svoju ljudskost i kao pravi kapiten cestitao interu na osvojenoj ligi..... kako me iznervira ovaj lik
nikakva to velicina nije,sta sad,zato sto je i sam navijac rome pa zato i nije nigdje htjeo otici mi svi treba da ga gledamo kao ljudsku i igracku velicinu,za romaniste mozda i jeste ali za mene i ostale je je samo onakav kakav se u finalu kupa pokazao,obicni ciganin,a igracka velicina nikada nije niti bio,pa gdje su mu te osvojene nagrade,priznanja,trofeji itd.ma svaki cigo svoga konja hvali,tako i vi totia... :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 06 maj 2010, 22:20

nikad nisam volio romu niti tottia to znaju oni koji duze prate ovaj forum , start tottia jeste bio grozan ali takve startove je imao i MOJ materazzi protiv sheve kad ga je udarao i nogama i rukama , a ja ga najvise volim a mozda bas zato sto je takav , tako da razumijem navijace rome koji ga vole i brane , ali ono sto se nemoze opravdati je glupost , dopustio je sebi da dobije karton da ostavi ekipu , dopustio je da ga mario isprovocira , koliko god mrzili balotellia ne moze se sad stati u odbranu onog ponasanja tottia , jedini vrijedan igrac i jedini kojeg cijenim i volim iz rome je d.d. rossi , sve ostalo je onako

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 09 maj 2010, 16:05

dobro igramo, stvaramo prilike i do sad je treblo bit makar 4-0 al' trebalo je i protiv sampdorije :D totti, motta i menez za sad po meni najraspolozeniji za igru, dvije stative smo pogodili (totti, motta), ponisten gol (opravdano) i nedosudjen penal (ruka) tako da ocekujem dalju ofanzivu i konacno taj pogodak u drugom poluvremenu . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.