Ma igrac koji je kod nas bio prosjecan kod vas je bog otac,90% ekipe. Eto kakav ste klubforza inter je napisao/la:nek je cigan vazno je da smo mi vas dobili najbolji kakav nedved amauri

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma igrac koji je kod nas bio prosjecan kod vas je bog otac,90% ekipe. Eto kakav ste klubforza inter je napisao/la:nek je cigan vazno je da smo mi vas dobili najbolji kakav nedved amauri
Nemoj tako,to su ti neprikosnoveni prvaci, favoriti Lige prvaka.hammers je napisao/la:Inter je ovaj stvarno zemlja jak![]()
![]()
Ni uz sudijsku pomoc nemogu da zadrze prvo mjestoNerko_Juventino je napisao/la:Nemoj tako,to su ti neprikosnoveni prvaci, favoriti Lige prvaka.hammers je napisao/la:Inter je ovaj stvarno zemlja jak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Topi se prednost, topi, usrali su u Interu, a i dosta su bili ''prvaci''. Jednu sezonu nas nije bilo,prosle uzeše i kapak.
NIsam de hadje postavi link da vidim gol...Igrao sam ih na kladionici izvuce me Baptista pravoDinceManijak je napisao/la:Jeste li vidjeli gol Baptiste u 92 minuti protiv Torina? Od davno lijepsi gol nisam vidio
Evohammers je napisao/la:NIsam de hadje postavi link da vidim gol...Igrao sam ih na kladionici izvuce me Baptista pravoDinceManijak je napisao/la:Jeste li vidjeli gol Baptiste u 92 minuti protiv Torina? Od davno lijepsi gol nisam vidio
KRIVO TI HAHAHAHAHAHANerko_Juventino je napisao/la:Nemoj tako,to su ti neprikosnoveni prvaci, favoriti Lige prvaka.hammers je napisao/la:Inter je ovaj stvarno zemlja jak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Topi se prednost, topi, usrali su u Interu, a i dosta su bili ''prvaci''. Jednu sezonu nas nije bilo,prosle uzeše i kapak.
Fali vam još koja zvjezdica na dresu da bi mi bilo krivoKRIVO TI HAHAHAHAHAHA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.