Cisto palamudjenje ova dva posta iznad. Sasu boli ona stvar za reprezentacijom. Dok mu je trebalo za napredak u karijeri trcao je dok su u savezu jos veci mafijasi bili, ljubio guzicu Pasalici u Popusini...Zna da je njegov limit Glazgov i koji ce mu k.... reprezentacija za koju mu svakako srce i ne kuca. Bilo bi zgodno da se malo oglasi povodom ovoga glasanja u fudbalskom savezu jer to jelte ima direktne veze sa onim zbog cega on navodno nece da igra. Kako je lahko ove Boshnjance palamuditi i prosipati im suplju...to je za smijanja. Uzgred, nije imao NITI JEDNU dobru utakmicu u reprezentaciji, naprotiv...sijaset golova smo primili njegovim greskama.velez_mostar je napisao/la:Valencia je napisao/la:
Imas poziv od rudnika Kreka da pod grbom BiH volonterski vadis hiljadu tona za jedan dan ()!? Ako volis grb, onda ces sigurno prihvatiti poziv, jer je Kreka drzavna firma (isto k'o repka). Al' da ne bi bilo da imas samo jednu opciju, nudim ti jos jednu,.. Da li ces volonterski cistiti hodnik i prostorije razvojne banke!? To ti je onako kulturniji pos'o, radit ces u banci (drzavnoj, bas kao sto je i repka),... Al' da te odmah upozorim, direktor je malo bahat, sigurno ce te ponizavati, sramotiti u javnosti,.. Ali to tebi ne bi trebalo smetati ako volis grb. Ako ti se to ne svidja, imas poziv da volonterski gradis autoput SA - ZE, koji ce (jednog dana
) biti od velike koristi za drzavu BiH i za njen grb. Ako se odazoves na taj poziv, to ce biti kao da igras za repku. Ipak je autoput neuporedivo vazniji od fudbala.
Sada je na tebi da pokazes koliko volis grb i BiH, za razliku od Sase koji 'ne voli' grb i BiH, jer ne zeli da igra za privatnu reprezentaciju koja bogati fudbalsku mafiju.
(Samo budale ginu za ideale, jer kreatori 'ideala' obicno kupe kajmak, a pjesadija vjecito najebe. Ljudi su to skontali, nece vise niko raditi dzaba, gdje je nepozeljan, gdje ga se ne cijeni (osim ako nema drugog izbora ili ako je oportunista). Davno je proslo vrijeme Titinih radnickih udarnickih akcija. Dobro dosli u kapitalizam.)
26 mar 2009, 02:50 je trenutak kad sam se registrirao na ovaj forum, citao sam svasta, ali boljeg posta nisam procitao od ovog.
Svaka cast druze, svaka ti je na mjestu!
Saša Papac
Re: Saša Papac
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Neko navede pa nisu ga ni prodale utakmice u repci.
U pravu je htio ne htio ,po igrama u repci ni na Malti nebi zavrsio.Ubjedljivo medju najvecim kikserima u istoriji repke.
Zato je u Beckoj Austriji ''jeo malu djecu'' i vazda bio medju najboljim ocjenjenim.Cudno zar ne.
U pravu je htio ne htio ,po igrama u repci ni na Malti nebi zavrsio.Ubjedljivo medju najvecim kikserima u istoriji repke.
Zato je u Beckoj Austriji ''jeo malu djecu'' i vazda bio medju najboljim ocjenjenim.Cudno zar ne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Onda nema potreba da bilo ko zali sto ne igra..treba ukinuti ovu temu, zar ne?
Pa, pola vas bi se rodilo kad bi opet taj lijevi bek zaigrao za nas, sto zbog deficita sto se tice takvih igraca u repci, sto zbog cinjenice da je standardan u Glasgow-u, koji nije bas taraba ekipa, poput nekih eskimeskisheoepeuspor-a, mechepechelechechena, gencebelegegigibibirligigigigigja, i td..
Papac je vidio sta se desava, i otisao, bilo ih je jos koji su otisli, ali su se vratili, i to je cinjenica..ne znam samo kako neki nasi reprezentativci sute k'o picketine o svemu, pa Spaha bi prvi trebao izaci i reci, on se vrti oko te bagre kriminalne, pa Dzeko je poznatije ime nego bilo koje iz nase drzave, svak' ziv na dunjaluku zna ko je on, i treba da javno kaze nesto protiv ove stoke, sve svjetske kuce ce to objaviti, ali ne..niko nista ne prica!!smijesno.
Ja razumijem neke igrace koji igraju u manjim klubovima, pa ce sutit da se proda preko repke negdje, ali velika nasa imena da sute, da se blamiraju mi je vise nego smijesno, i jadno..i sto se toga tice Sasa ima pravo sto nece da igra,
Mislio sam da smo na dobrom putu da idemo naprijed sa kvalitetom, sa imenom repke, da cemo privlaciti nove snage, da ce im biti cast da igraju za nas, da cemo se izdici iz pepela u kojem smo godinama, a sada kad vidim stanje, ne zna se koji je sport vise ku kur.cu, fudbal je na samoj ivici ponora, rukomet...hehe, estonija nas pobjedjuje, kosarka-pola sastava se nece odazvati, trener nam je gori nego u fudbalu, ostalih sportova nismo nikad ni imali..osim sjedece odbojke, i te momke jedino treba pratiti, i podrzavati.
Otisao sam izvan teme, ali sam se nadovezao...ovo stanje me toliko nervira, to je nevjerovatno, fuj u kakvoj drzavi zivim.
Pa, pola vas bi se rodilo kad bi opet taj lijevi bek zaigrao za nas, sto zbog deficita sto se tice takvih igraca u repci, sto zbog cinjenice da je standardan u Glasgow-u, koji nije bas taraba ekipa, poput nekih eskimeskisheoepeuspor-a, mechepechelechechena, gencebelegegigibibirligigigigigja, i td..
Papac je vidio sta se desava, i otisao, bilo ih je jos koji su otisli, ali su se vratili, i to je cinjenica..ne znam samo kako neki nasi reprezentativci sute k'o picketine o svemu, pa Spaha bi prvi trebao izaci i reci, on se vrti oko te bagre kriminalne, pa Dzeko je poznatije ime nego bilo koje iz nase drzave, svak' ziv na dunjaluku zna ko je on, i treba da javno kaze nesto protiv ove stoke, sve svjetske kuce ce to objaviti, ali ne..niko nista ne prica!!smijesno.
Ja razumijem neke igrace koji igraju u manjim klubovima, pa ce sutit da se proda preko repke negdje, ali velika nasa imena da sute, da se blamiraju mi je vise nego smijesno, i jadno..i sto se toga tice Sasa ima pravo sto nece da igra,
Mislio sam da smo na dobrom putu da idemo naprijed sa kvalitetom, sa imenom repke, da cemo privlaciti nove snage, da ce im biti cast da igraju za nas, da cemo se izdici iz pepela u kojem smo godinama, a sada kad vidim stanje, ne zna se koji je sport vise ku kur.cu, fudbal je na samoj ivici ponora, rukomet...hehe, estonija nas pobjedjuje, kosarka-pola sastava se nece odazvati, trener nam je gori nego u fudbalu, ostalih sportova nismo nikad ni imali..osim sjedece odbojke, i te momke jedino treba pratiti, i podrzavati.
Otisao sam izvan teme, ali sam se nadovezao...ovo stanje me toliko nervira, to je nevjerovatno, fuj u kakvoj drzavi zivim.
Izvini ali ponovit cu po stoti puta!Sasa Papac je pristao da igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine(sa istim ovim savezom)kada ga je Meho Kodro pozvao i zaigrao bi ali Kodru otjerase!
Tako da dosta vise i o Papcu kao heroju.Nismo ovako molili ni Salihamidzica koji je 100X bolji od Papca a on ko heroj...heroj al k***** moj.
Tako da dosta vise i o Papcu kao heroju.Nismo ovako molili ni Salihamidzica koji je 100X bolji od Papca a on ko heroj...heroj al k***** moj.
RIP SALE VILENJAK
Da, potpuno si u pravu...temu treba definitivno zatvorit jer koliko sam upratio teme su uglavnom o reprezentativcima BiH a Sasa Papak to odavno nije. Stvarno mi nisu jasni ljudi koji tvrde da je taj dilber jos i nekakav patriota... Znaci vi bi voljeli da ni Spahic, Dzeko, Misimovic, Pjanic...ne igraju zbog recimo toga sto je fudbalski savez donio ovu zadnju odluku o odbacivanju uefinog ultimatuma...Mislite da bi se neki od ovih sto su glasali protiv jednog predsjednika pocesao po mudima zbog toga ili da bi mu neka vlas pobijelila. Pa oni bi onda festu pravili, yebli vas oni...Igrac, ako osjeca nesto za svoju drzavu, treba da igra, a da ga boli ona stvar za savez. Cuj zajebaju ga....Sta ima njega da zejebaje neki krkan sa Romanije ili ovaj ushljivac iz Lishtica i druge P.M. pa da on zbog njega ko fol ne igra...Jah, hoce mu i nauditi. Hoces da igras, dodji jarane, mislim da su svima put i troskovi boravka placeni, imaju jos i neke premije...dodji i igraj, a ne jedi **** kako ti smeta ovaj ili onaj. Ma jedi ako hoces, bori se ti protiv njih...ali IGRAJ, nemoj nikada da ti dodje u pamet da ucjenis sa svojim nastupom za reprezentaciju jer si onda gori od njih. Znam ja poentu da se igraci udruze te nesto ucine, ali to bi i pilo donekle vode u normalnoj drzavi. Nazalost nasa drzava je daleko od toga i po mome misljenju jedini nacin da to postane je da se dobro gache okrvave, pa il' pukovinik il' pokojnik.velez_mostar je napisao/la:Onda nema potreba da bilo ko zali sto ne igra..treba ukinuti ovu temu, zar ne?
- velez_mostar
- Kontakt:
Pa, dobro Sabane, za cije ideale da igra Papac?Da gine na terenu, da se povrjedjuje, da putuje sa otoka, da se **** po raznim hotelima, da ga trener vrijedja, da mu Usljo soli pamet??
Ja mu ne zamjerim sto ne igra, i temu treba izbrisati, nije on nas reprezentativac.
Ja mu ne zamjerim sto ne igra, i temu treba izbrisati, nije on nas reprezentativac.
E pa, ako to nema u sebi onda je bolje da ne igra. Zar i drugi nisu u istorj situaciji? Mislis li da bi sada svi trebali dici ruke i reci "eto necu da igram da se yebom po raznim hotelima...." i td itd. Yebiga, ako bi tako razmosljali ne bi bilo ni ovoga sto imamo od ove nase drave, jer bi rekli "za koga da se borim, vidi guzonja uzivaju...bla, bla".velez_mostar je napisao/la:Pa, dobro Sabane, za cije ideale da igra Papac?Da gine na terenu, da se povrjedjuje, da putuje sa otoka, da se **** po raznim hotelima, da ga trener vrijedja, da mu Usljo soli pamet??
Sto ne igra i ja mu puno ne zamjerujem, problem je kad on ili neko od ovih maloumnika pocne polamuditi o "jednom i jedinom, pravom, fantasticnom..." Sasi Papcu, a sve zbog toga sto nece da igra za reprezentaciju jer nista za nju ne osjeca a ne moze mu vise donijeti neki napredak.
sabane kako te nije sramota papca nazivat papkom... 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šaban i njegovo razmišljanje.
Da, i Begović se prod'o preko reprezentacije, zar ne? Papac je briljir'o u Austriji, te su ga utakmicu u tom klubu prodale na Ibrox. Čovjek je stao iza svojih riječi, te mu zbog toga treba odati priznanje. Momak neće da igra za ovu bagru, a ti ga nazivaš papkom?
Vjerovatno je onda i Salihamidžić za tebe papak(ne poredim ih, Hasam je X puta bolji igrač od Saše, al' valjda ti je jasno šta želim reći)?!
Igrači su već digli ruke, al' su iste vrlo brzo spuštene pa su podvijenog repa se vratili da igraju za repku. Da, nek je Spaha svetac koji je javno izjavio jedno, a sutradan to pogazio, a Papa je izdajnik što stoji iza svojih riječi.
Bosno i Hercegovino, hvala ti što si plodno tlo za svakakve umove

Da, i Begović se prod'o preko reprezentacije, zar ne? Papac je briljir'o u Austriji, te su ga utakmicu u tom klubu prodale na Ibrox. Čovjek je stao iza svojih riječi, te mu zbog toga treba odati priznanje. Momak neće da igra za ovu bagru, a ti ga nazivaš papkom?

Igrači su već digli ruke, al' su iste vrlo brzo spuštene pa su podvijenog repa se vratili da igraju za repku. Da, nek je Spaha svetac koji je javno izjavio jedno, a sutradan to pogazio, a Papa je izdajnik što stoji iza svojih riječi.
Bosno i Hercegovino, hvala ti što si plodno tlo za svakakve umove

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Upravo tako, Papac i Brazzo su zaslužili poštovanje njihove volje i riječi. Svi se sjećamo koliko je samo Hasan Salihamidžić doprinijeo za repku, pa i Saša Papac.Monolog je napisao/la:Šaban i njegovo razmišljanje.![]()
Da, i Begović se prod'o preko reprezentacije, zar ne? Papac je briljir'o u Austriji, te su ga utakmicu u tom klubu prodale na Ibrox. Čovjek je stao iza svojih riječi, te mu zbog toga treba odati priznanje. Momak neće da igra za ovu bagru, a ti ga nazivaš papkom?Vjerovatno je onda i Salihamidžić za tebe papak(ne poredim ih, Hasam je X puta bolji igrač od Saše, al' valjda ti je jasno šta želim reći)?!
Bosno i Hercegovino, hvala ti što si plodno tlo za svakakve umove![]()
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Posto sam davno uocio da Monologu nema smisla nista objasnjavati jer je fudbalska neznalica, a k'tome jos ulizica i pljuvac selektora i reprezentativaca pa samim tim i ne cudi sto podrzava one koji ne igraju jer ih boli neka stvar za reprezentacijom. Dakle posto sam ga procitao nakon par postova, nema smisla sa takvima diskutovati, a ti rece "upravo tako" pa cu ovdje odgovoriti. Sasa PapaK, je igrao za BiH dok je savez bio u puno gorem sastavu...danas ima par ljudi koji izgleda bas misle dobro BiH fudbalu, sve ove prijateljske utakmice su jedan veliki plus. Dakle Papak je igrao (istina veoma lose) i sutio sve do momenta kada je uvidio da je dosao do vrha sto se karijere tice, da nema dalje. Nekakva peticija sjela mu je kao kec na desetku da budalama zamaze oci, pa cak i onda kada je i sam popljuvao po toj peticiji i vratio se u reprezentaciju posto ga je ubjedio zemljak mu i prijatelj Meho Kodro. Dakle, isti savez, skoro isit ljudi kao sada...ko koga tu handrise? Da je posteno rekao, da mu se ne igra zbog obaveza u timu, zbog pomanjkanja entuzijazma...pa nekako bi progutali, ovako vam ga uvaljuje samo tako. Eto on bi ba igrao ali znas usljo je tamo, a i Iljo pa ovi iz tzv. rs. Kada oni odu doci ce on....A oni ce otici u limburu mjesecu, to Papak vrlo dobro zna, a i ovi maloumnici koji ga podrzavaju. Hasana i Papka u istu recenicu ko stavalja, taj mozga nema.AulleTa je napisao/la:Upravo tako, Papac i Brazzo su zaslužili poštovanje njihove volje i riječi. Svi se sjećamo koliko je samo Hasan Salihamidžić doprinijeo za repku, pa i Saša Papac.Monolog je napisao/la:Šaban i njegovo razmišljanje.![]()
Da, i Begović se prod'o preko reprezentacije, zar ne? Papac je briljir'o u Austriji, te su ga utakmicu u tom klubu prodale na Ibrox. Čovjek je stao iza svojih riječi, te mu zbog toga treba odati priznanje. Momak neće da igra za ovu bagru, a ti ga nazivaš papkom?Vjerovatno je onda i Salihamidžić za tebe papak(ne poredim ih, Hasam je X puta bolji igrač od Saše, al' valjda ti je jasno šta želim reći)?!
Bosno i Hercegovino, hvala ti što si plodno tlo za svakakve umove![]()
Bez obzira sto je odigrao lose, Papku je reprezentacija i te kako pomogla a presudila da ode u Austriju, inace bi zavrsio u Sirokom. Kretencina nezahvalna, izdajnik.
I bas me cudi da tema jos stoji iako je zvalo nekoliko puta izjavio da nece nikada vise igrati za reprezentaciju.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbg, davno i ja shvatih da ste ti i @Harishp osobe koje na stvari gledaju na neki poseban način, al' opet pokušavam sa vama komunicirati(bezuspješno, naravno). Šta mogu kada sam takav? Baš me zanima ko je taj koji pljuje? Hm, moram li se vraćati na Medunjanina?
Nego, gdje si ti vidio pljuvanje s moje strane? Sve što sam napisao je bilo potkrijepljeno argumentima(pogledati značenje ovog pojma, vidim da nisi baš upoznat sa istim). Dakle, pisao sam o Sušićevom neznanju(kako taktičkom, tako i retoričkom), o Spahićevim lošim partijama, Nadarevićevim također, a ni Hasagić nije bio zaobiđen. Dakako, ti si za Medunjanina napis'o da bi treb'o igrati u Puračiću, te slične gluposti(ja nisam, zar ne?).
Kad smo već ovo riješili, da nastavim o Saši Papcu. Činjenica je da se u tvojim postovima mogu vidjeti naznake nacionalizma. Da, mogu ti to obrazložiti, al' s obzirom da ti to ne bi shvatio, mislim da ne'a potrebe da igram na tu kartu.
Da je tako rek'o, danas bi bilo mnogo više ljudi koji bi ga nazvali izdajnikom, a ne samo šačica kojoj osnovne stvari nisu jasne, a kamoli neke kompleksnije.

Kad smo već ovo riješili, da nastavim o Saši Papcu. Činjenica je da se u tvojim postovima mogu vidjeti naznake nacionalizma. Da, mogu ti to obrazložiti, al' s obzirom da ti to ne bi shvatio, mislim da ne'a potrebe da igram na tu kartu.
To nije toliko do saveza, već zbog rezultata koje je naša selekcija napravila u kvalifikacijskom ciklusu za JAR. Da smo igrom slučaja u prošlim kvalifikacijama igrali kao u ovim, vjerovatno bismo prijateljske igrali sa Vijetnamom, Malezijom, Kongom i sličnim reprezentacijama. Nego, zar postoje osobe u savezu koje žele dobro našoj reprezentaciji? Pa nije valjda da ne vidiš/ne čuješ/?Saban je napisao/la:danas ima par ljudi koji izgleda bas misle dobro BiH fudbalu
Hjoj, koji um.Saban je napisao/la:da mu se ne igra zbog obaveza u timu, zbog pomanjkanja entuzijazma...pa nekako bi progutali, ovako vam ga uvaljuje samo tako.

Prvo, mislim da iz posta u post pokazuješ ko je malouman, te ko ne može sastaviti post, a da ne vrijeđa drugog. Briljantni um, je li?Saban je napisao/la:a i ovi maloumnici koji ga podrzavaju

Vjerovatno misliš na Spahu.Saban je napisao/la: Kretencina nezahvalna, izdajnik.
Stoji i tema o nogometnom savezu BiH, a opet postoje velike šanse da isti bude raspušten, zar ne?Saban je napisao/la:I bas me cudi da tema jos stoji iako je zvalo nekoliko puta izjavio da nece nikada vise igrati za reprezentaciju
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Odgovori na boldirano:Monolog je napisao/la:Jbg, davno i ja shvatih da ste ti i @Harishp osobe koje na stvari gledaju na neki poseban način, al' opet pokušavam sa vama komunicirati(bezuspješno, naravno). Šta mogu kada sam takav? Baš me zanima ko je taj koji pljuje? Hm, moram li se vraćati na Medunjanina?Nego, gdje si ti vidio pljuvanje s moje strane? Sve što sam napisao je bilo potkrijepljeno argumentima(pogledati značenje ovog pojma, vidim da nisi baš upoznat sa istim). Dakle, pisao sam o Sušićevom neznanju(kako taktičkom, tako i retoričkom), o Spahićevim lošim partijama, Nadarevićevim također, a ni Hasagić nije bio zaobiđen. Dakako, ti si za Medunjanina napis'o da bi treb'o igrati u Puračiću, te slične gluposti(ja nisam, zar ne?).
To nije toliko do saveza, već zbog rezultata koje je naša selekcija napravila u kvalifikacijskom ciklusu za JAR. Da smo igrom slučaja u prošlim kvalifikacijama igrali kao u ovim, vjerovatno bismo prijateljske igrali sa Vijetnamom, Malezijom, Kongom i sličnim reprezentacijama. Nego, zar postoje osobe u savezu koje žele dobro našoj reprezentaciji? Pa nije valjda da ne vidiš/ne čuješ/?Saban je napisao/la:danas ima par ljudi koji izgleda bas misle dobro BiH fudbaluHjoj, koji um.Saban je napisao/la:da mu se ne igra zbog obaveza u timu, zbog pomanjkanja entuzijazma...pa nekako bi progutali, ovako vam ga uvaljuje samo tako.Da je tako rek'o, danas bi bilo mnogo više ljudi koji bi ga nazvali izdajnikom, a ne samo šačica kojoj osnovne stvari nisu jasne, a kamoli neke kompleksnije.
Prvo, mislim da iz posta u post pokazuješ ko je malouman, te ko ne može sastaviti post, a da ne vrijeđa drugog. Briljantni um, je li?Saban je napisao/la:a i ovi maloumnici koji ga podrzavaju
Saban je napisao/la: Kretencina nezahvalna, izdajnik.
Vjerovatno misliš na Spahu.Stoji i tema o nogometnom savezu BiH, a opet postoje velike šanse da isti bude raspušten, zar ne?Saban je napisao/la:I bas me cudi da tema jos stoji iako je zvalo nekoliko puta izjavio da nece nikada vise igrati za reprezentaciju
1 boldirano - Nema sta da ti se cini, ja jesam Bosanski nacionalista i ponosim se time. Ko god voli Bosnu, taj mi je jaran bez obzira na neke rezmirice, ko potura, ponizava i vrijedja, pljuje i psuje Bosnu i Basanske legende taj mi neprijatelj i sve mu na kamari...
2 boldirano - Eto ponovo si jasno i glasno pokazao ko si i kakav si. Cuj daje prednost izdajniku i yebivjetru koji nece da igra za svoju reprezentaciji, dakle brani takvog, a jednog Spahu koji "gine" za nacionalne boje naziva izdajnikom...Koja pokvarenost. I de ti sa takvim se raspravljaj o dobrobiti BiH fudbala, to treba samo po......
Dvolicnost sa ebenom kratkovidnoscu.Plus jos cova od ''rijeci,al u ku-rcu.Ono sto je stavio u potpis nikada to nije ispunio,niti ce..''
Nije ni cudo kad takvi ''podrzavaju,brane''slicne persone.I plus jos poseru po onima koji su koliko toliko uz repku i drzavu.
P.S Jedini covjek koji je do kraja odrzao svoju rijec i onaj potpis je GRLIC.
A jedini covjek koji je progovorio sta treba i gdje treba o svemu prljavom i cistom u savezu i repci je BOLIC.
Naravno nijedan od njih nema svoju temu.
Nije ni cudo kad takvi ''podrzavaju,brane''slicne persone.I plus jos poseru po onima koji su koliko toliko uz repku i drzavu.
P.S Jedini covjek koji je do kraja odrzao svoju rijec i onaj potpis je GRLIC.
A jedini covjek koji je progovorio sta treba i gdje treba o svemu prljavom i cistom u savezu i repci je BOLIC.
Naravno nijedan od njih nema svoju temu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sasa papac je velki covjek i nogometas,kad je igro uvijek je sve davo za ovu repku,i dok ovi vode savez i ne treba da se vrati
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Rosas7 je napisao/la:sasa papac je velki covjek i nogometas,kad je igro uvijek je sve davo za ovu repku,i dok ovi vode savez i ne treba da se vrati
Ne, nego treba da promijeni drzavljanstvo pa da igra za Hrvatsku. Da nije prestar to bi i uradio jer je isti kao i ti. I ti i on se radujete suspenziji i unistenju ove reprezentacije. I ne znam sto su tebi bitne ove teme oko Reprezentacije BiH, covjece bez identiteta.
FKS❤️1946
sta cu se radovati suspenziji jesi normalan,to je najgore sto se moze desiti nogometu u bih......i za klubove i za repku......(a moja je stvar za koga ja navijam)djokica je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:sasa papac je velki covjek i nogometas,kad je igro uvijek je sve davo za ovu repku,i dok ovi vode savez i ne treba da se vrati
Ne, nego treba da promijeni drzavljanstvo pa da igra za Hrvatsku. Da nije prestar to bi i uradio jer je isti kao i ti. I ti i on se radujete suspenziji i unistenju ove reprezentacije. I ne znam sto su tebi bitne ove teme oko Reprezentacije BiH, covjece bez identiteta.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
da covjek mrzi, nebi valjda bio na ovom forumu.Rosas7 je napisao/la:sta cu se radovati suspenziji jesi normalan,to je najgore sto se moze desiti nogometu u bih......i za klubove i za repku......(a moja je stvar za koga ja navijam)djokica je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:sasa papac je velki covjek i nogometas,kad je igro uvijek je sve davo za ovu repku,i dok ovi vode savez i ne treba da se vrati
BLUE NATION.
ma pusti ga ..........sasa papac je uvijek 100% svojih mogucnosti davao za repku i nije posteno da ga se pljuje ovako.........ovi ljudi sto vode ovaj savez su cista mafija,sve smijenit
A ti znas sta Sasa Papac misli jeli? Reci mi, Vidovita Dzemilo, koji su brojevi na sljedecoj lutriji?djokica je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:sasa papac je velki covjek i nogometas,kad je igro uvijek je sve davo za ovu repku,i dok ovi vode savez i ne treba da se vrati
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.