EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
rob do bagro je napisao/la:Ne mogu vjerovat da su Nijemci izgubili.Zar je moguce da su Janezi jaca ekipa od njijh.Stvarno su me iznenadili.
ovo su nikad slabiji nijemci
-
- Kontakt:
Ko kaze da su Svabe izgubili?
A glupi Balkanci nikad da skontaju da protiv Svabe nije gotovo dok sudija ne odsvira kraj. Cudna je to zvijerka, sa neslomljivim moralom. Sad ce Poljska zijanit od Svedske, A Njemacka ce dobit Svedsku...i Svabo ide dalje

A glupi Balkanci nikad da skontaju da protiv Svabe nije gotovo dok sudija ne odsvira kraj. Cudna je to zvijerka, sa neslomljivim moralom. Sad ce Poljska zijanit od Svedske, A Njemacka ce dobit Svedsku...i Svabo ide dalje

- rob do bagro
- Kontakt:
Bgm svabe bod izvukose,nisam ni pratio, jednom sam prebacio i vidio da je bilo 18:13 i mislio sam da je gotovo, ali eto ispostavilo se da nije.Ne zna se kod njih nikad, nijemci su to, oni se nikad ne predaju,igraju zadnjim atomima snage do samog kraja.Ja sam mislio da ce svabe razbit ove janeze a ispostavi se da su ovi Slovenci sjajna ekipa, respekt.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Svedska - Poljska. Evo odmah da kazem najmanje +5 na Poljsku.
Ima li ko protiv?
Ima li ko protiv?

potpisElmar je napisao/la:Svedska - Poljska. Evo odmah da kazem najmanje +5 na Poljsku.
Ima li ko protiv?
ja kazem da ce biti rutavoElmar je napisao/la:Svedska - Poljska. Evo odmah da kazem najmanje +5 na Poljsku.
Ima li ko protiv?

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
švabe u dva kola samo bod, njima je nazad kući kroz austrijske tunele
- __Liedson__
- Kontakt:
sta je sa francuza jbt ?? jedva 21-20 !! samo 5 golova u drugom poluvremenu !
ne lici mi to na njih nikako !!

ne lici mi to na njih nikako !!
jos jedna ubjedljiva pobjeda crvene furije ocekujem da laganini uzmu ovo prvenstvo !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
-
- Kontakt:
Niko drugi se ne nameceCRNI_SA je napisao/la:jos jedna ubjedljiva pobjeda crvene furije ocekujem da laganini uzmu ovo prvenstvo !

Francuzi mentalno izgleda slabi, Svabe ne mogu, Hrvati mladi, Slovenci stari, Skandinavci (ukljucujuci Island)odavno nisu bili losiji,...hmm jesam li koga zaboravio?

Uglavnom, Spanci ostavili najbolji dojam do sada, ali vidjecemo. Poljake navijaci mogu eventualno ponijeti do polufinala, kao i Srbe, Slovence i Hrvate. A Francuzi...hmm, mozda zavaravaju, ko ce ti ga znat?

Ali idu Francuzi do polufinala sigurno.
A svi ostali, sem ovih 6 repki, se mogu polako pakovat i kuci

-
- Kontakt:
hooligan_SA je napisao/la:Niko drugi se ne nameceCRNI_SA je napisao/la:jos jedna ubjedljiva pobjeda crvene furije ocekujem da laganini uzmu ovo prvenstvo !
Francuzi mentalno izgleda slabi, Svabe ne mogu, Hrvati mladi, Slovenci stari, Skandinavci (ukljucujuci Island)odavno nisu bili losiji,...hmm jesam li koga zaboravio?![]()
Uglavnom, Spanci ostavili najbolji dojam do sada, ali vidjecemo. Poljake navijaci mogu eventualno ponijeti do polufinala, kao i Srbe, Slovence i Hrvate. A Francuzi...hmm, mozda zavaravaju, ko ce ti ga znat?![]()
Ali idu Francuzi do polufinala sigurno.
A svi ostali, sem ovih 6 repki, se mogu polako pakovat i kuci
danska?
Ovo prvenstvo bi Francuzi mogli odigrat slicno kao Spanci Eurobasket lani. Pustit ostale da se naloze i onda u drugom krugu pomest sve.
Velid Spaho već tri puta ponavlja da je Švedska domaćin Evropskog prvenstva!

- majestic24
- Kontakt:
Evo gledam snimak ove utakmice Njemacka-Slovenija i fakat uzivam. Bolje utakmice odavno nisam gledao.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
taktika se zove zaje.bi protivnika(u ovom slucaju protivnikeThe Game je napisao/la:Ovo prvenstvo bi Francuzi mogli odigrat slicno kao Spanci Eurobasket lani. Pustit ostale da se naloze i onda u drugom krugu pomest sve.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- alan_kardec
- Kontakt:
Slovenci su sinoć dokazali da pripadaju ovdje,iako svim silama žele "pobjeći" sa Balkana.Njemci su stizali i stizali, i na kraju imali i napad za pobjedu.
Malo je utakmica ličila na Srbija-Island.Sudije su bile malo naklonjene Švabama jer su u momentima dok se lomio meč,"zaboravili" da isključe Bittera koji je divljao po terenu
nakon dosuđenog sedmerca za Sloveniju.Nisam gledao ostale utakmice,ali mogu reći,Poljaci sigurni,Španci demonstriraju silu,ali do kada?Sa Francuzima je već druga priča.Nešto sa njima nije u redu.Prvo sa Mađarima mršavi remi,sinoć samo 5 golova u drugom poluvremenu
i Česi imali zadnji napad za remi.Omeyer je po ko zna koji put bio prevaga jer je lik imao procent od preko 50% uspješnosti,tačnije imao je nevjerovatne 24 odbrane.Ipak pravi test i Špance i Francuze očekuje sutra kad budu igrali međusobno.
Danas,Hrvati sa Ukrajincima i Islanđani sa Austrijom ne bi trebali imati problema,Rusi će dobiti Norvešku,a pravi šlager je Srbija-Danska.Objektivno, mislim da su Danci favoriti.

Danas,Hrvati sa Ukrajincima i Islanđani sa Austrijom ne bi trebali imati problema,Rusi će dobiti Norvešku,a pravi šlager je Srbija-Danska.Objektivno, mislim da su Danci favoriti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ja mislim da Francuzi jos "spavaju", jednostavno ne zele se umarati i igraju opusteno, jer su utakmice svaki drugi dan, a tek je prva grupna faza. A mozda je i njima dosao kraj, jer ne moze se vjecno medalje osvajat.
Spajnolce ne bih komentirao jer su igrali s relativno laganim protivnicima. Dobro, Mađari i nisu bas lagan zalogaj. Vidjet cemo Spanjolce s Francuzima i kakve su njihove prave snage.
Mislim da ce Švabe dalje proci, jer ce ih (kao i uvijek) suci malo pogurati.
Danas na rasporedu (moja prognoza):
Hrvatska - Ukrajina : pobjeda Hrvatske, od 2-4gola. Mozda se budu mucili do 50.minute. Iskustvo pobjeduje
Island - Austrija: hm, hm..ovako, od oka, dajem prednost Islanđanima, njihova pobjeda..
Rusija - Norveška: ako se Norvezani budu malo bolje skoncentrirali u napadu, i ne budu imali velik broj izgubljenih lopti kao protiv HRV, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Mislim da su Norvezani za nijansu bolji. Pobjeda NORGE.
Danska- Srbija: poslastica dana. Srbi danas moraju pokazati da li su za velike domete. Nekako sam osjecaja da ce to komsije dobiti
(osim toga, na njih sam se i kladio)
Spajnolce ne bih komentirao jer su igrali s relativno laganim protivnicima. Dobro, Mađari i nisu bas lagan zalogaj. Vidjet cemo Spanjolce s Francuzima i kakve su njihove prave snage.
Mislim da ce Švabe dalje proci, jer ce ih (kao i uvijek) suci malo pogurati.
Danas na rasporedu (moja prognoza):
Hrvatska - Ukrajina : pobjeda Hrvatske, od 2-4gola. Mozda se budu mucili do 50.minute. Iskustvo pobjeduje

Island - Austrija: hm, hm..ovako, od oka, dajem prednost Islanđanima, njihova pobjeda..
Rusija - Norveška: ako se Norvezani budu malo bolje skoncentrirali u napadu, i ne budu imali velik broj izgubljenih lopti kao protiv HRV, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Mislim da su Norvezani za nijansu bolji. Pobjeda NORGE.
Danska- Srbija: poslastica dana. Srbi danas moraju pokazati da li su za velike domete. Nekako sam osjecaja da ce to komsije dobiti

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Sve ekipe će polako dizati formu.
Austrijanci su dobri bili proti Danaca ali mislim da će ih Island lagano dobiti danas. Austrija će polako padati.
DANSKA- SRBIJA, Danci su evropski prvaci, sjajna ekipa, favoriti su ali mi to dobijamo nešto sam uvjeren u pobjedu orlova.( Biće to poslastica dana, pa neka pobjedi bolji)
SREĆNO ORLOVI
Austrijanci su dobri bili proti Danaca ali mislim da će ih Island lagano dobiti danas. Austrija će polako padati.
DANSKA- SRBIJA, Danci su evropski prvaci, sjajna ekipa, favoriti su ali mi to dobijamo nešto sam uvjeren u pobjedu orlova.( Biće to poslastica dana, pa neka pobjedi bolji)
SREĆNO ORLOVI
- " $...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.