Il se ovi nasi opet provaljuju

A znao samSaltCityAttack je napisao/la:ma nije ostao kakvi
jel to provjereno, il ti nagadjas?NYKnicks Fan je napisao/la:Melo #7
pa sigurno je uzeo #7,jer je njegova #15 vec penzionisana u cast velikog Monreaeso je napisao/la:jel to provjereno, il ti nagadjas?NYKnicks Fan je napisao/la:Melo #7
A informacija za Mozgova je jedino na nasim portalima (izuzev sportsport.ba-svaka im cast) bila pogresna. tasno se vidi da su svi samo kopirali jedan text i objavili ga. mislim da na vecini nasih portala urednik nije ni pogledao tekst a kamoli provjerio informacije.
a za koga navijas?Giallorossi je napisao/la:nadam se da necemo vas dobit u playoffu
jesi corav ?alfarouqaminu je napisao/la:a za koga navijas?Giallorossi je napisao/la:nadam se da necemo vas dobit u playoffu
Navijas za Boston i Chicago, i New York ti je dragmdss je napisao/la:navijac sam BOSTONA I CHICAGO al mi je od svih ostalih ekipa New York Knicksi najdrazi cestitke na trejdu MELA svaka cast i mislim da tek slijedece sezone mozemo od vas ocekivati prave rezultate a sto se tice ove sezone pa bicete zilav protivnik svakom al ja vam predvidam prolazak prvog kruga mada ako ovako ostane protivnik ce vam biti CHICAGO i bice izuzetno tesko pozdrav
http://knicksnow.com/posts/888-welcome-home-meloeso je napisao/la:jel to provjereno, il ti nagadjas?NYKnicks Fan je napisao/la:Melo #7
A informacija za Mozgova je jedino na nasim portalima (izuzev sportsport.ba-svaka im cast) bila pogresna. tasno se vidi da su svi samo kopirali jedan text i objavili ga. mislim da na vecini nasih portala urednik nije ni pogledao tekst a kamoli provjerio informacije.
pa za boston navijam oduvjek za chicago sam poceo navijati kad je jordan dosao a n.y.k su mi draga ekipaD1n0 je napisao/la:Navijas za Boston i Chicago, i New York ti je dragmdss je napisao/la:navijac sam BOSTONA I CHICAGO al mi je od svih ostalih ekipa New York Knicksi najdrazi cestitke na trejdu MELA svaka cast i mislim da tek slijedece sezone mozemo od vas ocekivati prave rezultate a sto se tice ove sezone pa bicete zilav protivnik svakom al ja vam predvidam prolazak prvog kruga mada ako ovako ostane protivnik ce vam biti CHICAGO i bice izuzetno tesko pozdrav
![]()
Kosto da kazes da navijas Inter, Milan al da ti je Juve drag
Pa dobro. Covjek nije tako privrzen jednoj ekipi. Potpuno ga razumijem. Ne moraju se mrziti ostali klubovi ako ti je jedan drag. Zar ne?mdss je napisao/la:pa za boston navijam oduvjek za chicago sam poceo navijati kad je jordan dosao a n.y.k su mi draga ekipaD1n0 je napisao/la:Navijas za Boston i Chicago, i New York ti je dragmdss je napisao/la:navijac sam BOSTONA I CHICAGO al mi je od svih ostalih ekipa New York Knicksi najdrazi cestitke na trejdu MELA svaka cast i mislim da tek slijedece sezone mozemo od vas ocekivati prave rezultate a sto se tice ove sezone pa bicete zilav protivnik svakom al ja vam predvidam prolazak prvog kruga mada ako ovako ostane protivnik ce vam biti CHICAGO i bice izuzetno tesko pozdrav
![]()
Kosto da kazes da navijas Inter, Milan al da ti je Juve drag
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.