Rumunija vs Austrija 12.10.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Rumunija vs Austrija 12.10.
Jednom nogom smo u avionu 
al ne znam kuda 
E sad je jasnije sve.
Dvije pobjede i prvi. Svaki drugi scenarij, arivederći
Dvije pobjede i prvi. Svaki drugi scenarij, arivederći
-
- Kontakt:
Gol sad ce biti yebeno blago receno
Znaci dvije pobjede i idemo direkt na SP.

Morala je Austrija da negdje prospe bodove. Protiv Kipra i protiv nas su od realnih 2 boda uzeli 6. Jbg ne može vazda naguzove
-
- Kontakt:
Ma isto nam je sada sto smo prosuli poene protiv kipra, kako god Austrija ima puno bolju gol razliku. Ali sada ne mogu oni igrati na resultat nego moraju ici na pobjedu protiv nas kuci i protiv kipra u gostima.
Kolasinac mora biti spreman da zaustavi ovoga Mann, strasno brz igrac pa onda nek gori Bec bice nas 50 hiljada
Kolasinac mora biti spreman da zaustavi ovoga Mann, strasno brz igrac pa onda nek gori Bec bice nas 50 hiljada
Sa dvije pobjede sigurno smo nasli svjetskom
Mislim ako Austrija kiksa u Kipru trebala bi nam biti dovoljna pobjeda protiv Austrije sa 2:0 gola razlike
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 okt 2025, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ma kiksati ce Austria i na Kipru.
Nazalost Alaba veceras dobi zuti i nece na kipar. Imam osjecaj da je namjerno dobio karton da ne propusti tekmu protiv nas. Pune su i njima gace od Bosne nek prica ko sta hoce
Jos ako uzmemo rumune mogli bi oni da ukake sve. Ponavljam to je drzava koja vise od 20 godina nije igrala SP.
Nazalost Alaba veceras dobi zuti i nece na kipar. Imam osjecaj da je namjerno dobio karton da ne propusti tekmu protiv nas. Pune su i njima gace od Bosne nek prica ko sta hoce
Jos ako uzmemo rumune mogli bi oni da ukake sve. Ponavljam to je drzava koja vise od 20 godina nije igrala SP.
Znaci, Rumuni ce otresti kockara ko slinu u Zenici i mi odosmo na trece mjesto 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mislim da oni imaju i Kipar u gostima... Ubijeđen sam da nece dobiti ni kipar jer itekako ce ih ovo poljuljati tek ce se vidjeti
Posebno sad Kipar isto u dobrom nizu motivirani bice svega
Posebno sad Kipar isto u dobrom nizu motivirani bice svega
- Pensioner26
- Kontakt:
Sve su prilike. I ide ona poslije luzerska priča borili smo se, dali smo sve od sebe, okrećemo se idućim ciklusima
- akisarajevo92
- Kontakt:
Najjace kako se radujemo ovom golu a vrlo moguce da cemo zbog njega ostati bez baraza, Rumunima sad igra i remi u Zenici, mi izgubimo od Austrije oni nabiju gol razliku na San Marinu i treci smo
Don't believe the hype.
Sad je Austriji na Kipru isti qrc nerijeseno il pobjeda.. samo ne smiju izgubit.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- maroonGiant
- Kontakt:
Prijevremeni baraz za nas. I bolje je ovako, Rumunija na svom je laksi protivnik od svih mogucih protivnika u drugom sesiru u gostima (Poljska, Ceska, Madjarska, Skotska) a Austrija u gostima je svakako lakse nego Italija i Turska. Od Velsa i Ukrajine nije.
Iskreno mislim da mi nemamo kvalitet da dobijemo dvije ovakve utakmice, ali eto sve je moguce. Austrijanci ocito nisu takticki, psihicki i tehnicki jaki kao sto glume. Kvalitetne ekipe ovakve utakmice iskontrolisu protiv seljackih ekipa poput nas i Rumunije, oni to ne znaju. Ako je nerijeseno pred kraj u Becu, ocito da ce bit nervozni. Za Rangnicka znam dobro iz United da je najjaci po prici, a u vodjenju utakmica je malo bolji od Papeta Susica.
Iskreno mislim da mi nemamo kvalitet da dobijemo dvije ovakve utakmice, ali eto sve je moguce. Austrijanci ocito nisu takticki, psihicki i tehnicki jaki kao sto glume. Kvalitetne ekipe ovakve utakmice iskontrolisu protiv seljackih ekipa poput nas i Rumunije, oni to ne znaju. Ako je nerijeseno pred kraj u Becu, ocito da ce bit nervozni. Za Rangnicka znam dobro iz United da je najjaci po prici, a u vodjenju utakmica je malo bolji od Papeta Susica.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 12 okt 2025, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa i sa ta 2 boda protiv Kipra ne bi nesto puno rijesili jer imamo dosta losiju gol razliku. Opet bi fakticki morali imati makar bod vise od njih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mozda nam bude dovljna samo pobjeda protiv Austrije 2:0 gole razlika ukoliko ne pobjede Kipar
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, Kobayashi, Mostarska i 20 gostiju.