Jos uvijek je formalno igrac Zvezde. Navodno pregovara sa Maccabijem, bio je sinoc u Pioniru na utakmici Maccabi- Real
Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- 
				Sanfrancisco
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Euroliga 2025/26
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
u penziji??
- VensanKasel
- Kontakt:
Koliko Karlik znači Partizanu , nevjerovatno . Da li je zbog stila košarke Pariza , ali katastrofalno izgledaju u napadu ...

- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko je Paris ludacka ekipa   

nisu mi vise zanimljivi ni CZV ni Partizan, prije bilo wow kad pobjede neke velikane i bore se za play off, sad kad su medju najbogatijima i bez domacih igraca to se od njih i ocekuje

nisu mi vise zanimljivi ni CZV ni Partizan, prije bilo wow kad pobjede neke velikane i bore se za play off, sad kad su medju najbogatijima i bez domacih igraca to se od njih i ocekuje
Don't believe the hype.
Partizan je u najbolju ruku osrednja EL ekipa.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
						i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Al bas. Da nije Rumeni na klupi, dosad bi jedno 3 trenera promijenili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
						G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Pa realno nema ko kreirati, razlika je taman na prenošenju lopte i greškama koje tu prave Washington i Brown.VensanKasel je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:50Koliko Karlik znači Partizanu , nevjerovatno . Da li je zbog stila košarke Pariza , ali katastrofalno izgledaju u napadu ...
Koševo Zapad
						- VensanKasel
- Kontakt:
Golden State Warriorsi za siromašne , kad ide ide , samo rokaj ... Prošle sezone 10 pobjeda zaredom , bili jedno vrijeme prvi na kraju plej in .akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:07koliko je Paris ludacka ekipa
Svi pričaju o Parizovom napadu. I neka, treba pričati jer je drugačiji.
A to je nakon 6 kola tek 16. najbolji napad Eurolige.
Ljudi imaju 2. najbolju obranu lige, a o tome niko skoro ne prica

A to je nakon 6 kola tek 16. najbolji napad Eurolige.
Ljudi imaju 2. najbolju obranu lige, a o tome niko skoro ne prica
Zato u Parizu pršti sve od domaćih igrača, zajedno sa trenerom...akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:07koliko je Paris ludacka ekipa
U Parisu je najbolji igrač francuz

- akisarajevo92
- Kontakt:
ne dice se Francuzi time da su zemlja kosarka i domacim igracima nego srbi, kako u klubovima, tako i u reprezentaciji, uz Litvaniju i Latviju jedino oni nikad nisu uzeli strancaAvantii je napisao/la: ↑26 okt 2025, 13:52Zato u Parizu pršti sve od domaćih igrača, zajedno sa trenerom...akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:07koliko je Paris ludacka ekipa
govorim da mi je bilo zanimljivo pratiti ih takve, dok su ginuli sa domacim igracima da pobjede nekog veceg, sad vise nije to to kad ljudi imaju veci budzet i od Fenera, Barce itd., sasvim normalno je da ih pobjedjujes
sad sa pet crnaca na parketu ih dozivljavam kao Unics, Kuban nekad, samo eto oni imaju ogromnu navijacku bazu iza sebe
Don't believe the hype.
Ne mogu se ni dičiti Francuzi kad im reprezentaciju čini selekcija Afričkog kontinenta.
Opet i nakon tog pojašnjenja nisam uvidio način na koji se vršila ta paralela Bg klubova i njihovog nekadašnjeg djelovanja sa Parizom. Sada mahom u svim tim klubovima veliku većinu čine stranci. U ostalim vodećim evropskim je to slučaj već odavno.

Opet i nakon tog pojašnjenja nisam uvidio način na koji se vršila ta paralela Bg klubova i njihovog nekadašnjeg djelovanja sa Parizom. Sada mahom u svim tim klubovima veliku većinu čine stranci. U ostalim vodećim evropskim je to slučaj već odavno.
ti koji igraju za Francusku a crnci su, vecinom su rođeni u toj drzavi

Baš čudno kako Francuzi igraju za Francusku.Avantii je napisao/la: ↑26 okt 2025, 15:27Ne mogu se ni dičiti Francuzi kad im reprezentaciju čini selekcija Afričkog kontinenta.
Da li je većina rođena u Francuskoj ili pak nije to ne mijenja poentu priče. Pogledati pod reprezentaciju Francuske sredinom prošlog vijeka i sada.

Francuzi igraju za Francusku, u čemu je problem?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.