Hattrick
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Re: Hattrick
@neko_iz_mase : Treniram najofanzivniji dio tima,napad.Promovis`o sam 3 omladinca i od pocetka sezone samo njih treniram.Oni ce biti buducnost u listi strijelaca moje ekipe.Inace da imam kakve rasne napadace, normalno je da bi veza bila primarius kada je trening u pitanju,a ovako moram nadomjestit proslosezonsku rasprodaju .Nisam u zavidnoj ekonomskoj situaciji,ipak hvala za savjet.Gledat cu da nabavim krilo i jos jednog innera 

Chelsea F.C.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Blue_He4rt je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Inace moja ekipa je SlobodaTZ - 534172
Trenutno sam prvoplasirana ekipa V lige i na putu sam ka ulasku u IV pa vidjet cemo sta ce biti
@Salt-y - drago mi je da si ti clan svijeta Hattrick-a.Mogao bi mi ovdje reci malo vise o tome kako sastaviti tim kompetentan za IV.ligu?Koliko treba vremena? Ja sam poceo gubiti zivce sa tim,misleci da imam dovoljno dobar tim za prelazak u visi rang.Međutim u ovoj sezoni desavaju se iznenađujuci porazii trenutno sam 6. u ligi.Umjesto da budem u samom vrhu borit cu se kroz kvalifikacije za opstanak.Gubim utakmice sa po 65 % posjeda lopte itd.Mislim da je u pitanju napad tima jer prosle sezone sam zavrsio 2.na tabeli te sam rasprod`o ofanzivni dio ekipe kako bih priustio svjetsku klasu od odbrane (smatram da se od toga pocinje graditi tim).
Evo ti ime tima pa malo pogledaj : F.C.Blue Sharks
slusaj znam ja kakav ti problem imas, a to kad imas posjed lopte, a nemas rezultate

Ja sam ranije imao i bolju ekipu nego sad i imao sam priliku davno uci u 4 ligu, ali nisam zelio ebiga...sad imam nekog novca malo vise na racunu, pa cu uzeti nekih igraca, ako izborim ulazak, ako ne onda cu cuvati to ipak...znaci i ja imam problema da ispustam pobjede protiv slabih ekipa, dok dobijam boljeg od sebe sto me strasno nervira...moral ekipe moras da imas i kazem ti izbjegaji da igras utakmice sezone, jer svaki poraz kad to igras ti obara moral maksimalno dole...vjeruj mi da ja jos nikad nisam odigrao utkamicu sezone bez obzira sto sam nekad trbao pobjedu u tim utkamicama.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ekipa za 4 ligu jeste da sam trenutno 3 u V
................................GK(svjetska klasa)...................................
...........SD(velicanstven)......CD(Velicanstven).................SD(velicanstven)
SM(Velicanstven).......CM(Natprirodan)....CM(natprirordan).......CM(Natprirodan).....SM(izuetan)
.................ST(Svjetska klasa)...................ST(impresivan)..........................
trenira se veza, do titanskog lvl.
TSI tima: TSI 376 280
prosjek godina: Godina 24, stim da mi CM-ovi su kupljeni kao mladi pa sam ih istrenirao, imaju svi po 21 god, glavonje ili su snazni.

................................GK(svjetska klasa)...................................
...........SD(velicanstven)......CD(Velicanstven).................SD(velicanstven)
SM(Velicanstven).......CM(Natprirodan)....CM(natprirordan).......CM(Natprirodan).....SM(izuetan)
.................ST(Svjetska klasa)...................ST(impresivan)..........................
trenira se veza, do titanskog lvl.
TSI tima: TSI 376 280
prosjek godina: Godina 24, stim da mi CM-ovi su kupljeni kao mladi pa sam ih istrenirao, imaju svi po 21 god, glavonje ili su snazni.

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bilo bi ti dobro da uzmes jos jednog napadaca koji je visoko rangiran, naravno ako imas novca, jer ti je ekipa sasvim dobra.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
hvala, imam samo 1milionOmerbavarac je napisao/la:Bilo bi ti dobro da uzmes jos jednog napadaca koji je visoko rangiran, naravno ako imas novca, jer ti je ekipa sasvim dobra.

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Gledaj, tek sam sad malo ti prešaltao ekipu. Ti treniraš trenutno samo 3 igrača u napadu od maximalnih 6. Moraš pod hitno kupiti još 3 trenirca u napadu, i nemoj nikada da ti isti igrači u napadu igraju i prijateljske i ligaške utakmice, kao što sad igraju, jer tako bespotrebno gubiš trening mjesta, jer igrači će dobiti samo 90 minuta treninga sedmično, bez obzira odigrali 1 ili 2 utakmice. Znači, moraš imati 6 treniraca u napadu, 3 da ti igraju prijateljske utakmice, 3 ligaške i tako dobijaš maksimalni efekat treninga za sve igrače. Sada na kraju sezone igrači su najjeftiniji i ne bi bilo loše da ih kupiš i popuniš trening slotove i tako ćeš automatski imati više zarade kada istreniraš sve igrače. 3 možeš prodati a 3 ostaviti sebi za ekipe i to je najjednostavniji način da zaradiš potrebne pare. Što te bude interesovalo možeš mi se javiti na hattricku, pošto sam ovdje slabije aktivan u zadnje vrijeme. Moj ID kluba je 393717Blue_He4rt je napisao/la:@neko_iz_mase : Treniram najofanzivniji dio tima,napad.Promovis`o sam 3 omladinca i od pocetka sezone samo njih treniram.Oni ce biti buducnost u listi strijelaca moje ekipe.Inace da imam kakve rasne napadace, normalno je da bi veza bila primarius kada je trening u pitanju,a ovako moram nadomjestit proslosezonsku rasprodaju .Nisam u zavidnoj ekonomskoj situaciji,ipak hvala za savjet.Gledat cu da nabavim krilo i jos jednog innera
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Zahvaljujem za sve savjete,idem odmah kupiti 3 trenirca ;)Za krilo cu morati onda pricekati.
Chelsea F.C.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ipak sam kupio trenirca i jedno starije krilo, koje ce mi se nadam dobro posluziti.28-godisnjak je u pitanju,skill odlican,moze zaigrati i kao bek(odlican u odbrani,dodavanje solidan).Zelio sam samo popuniti tu rupu u timu sto me je kostala vecinu meceva.Prelazim na 4-4-2 formaciju,sa 3 innera.Nevjerovatno je kako mi veznjaci rastu dok napad treniram.
Chelsea F.C.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
----------------------------------------------F.K.WB.----------------------F.C.Blue Sharks
Desna odbrana----------------------prolazan (Veoma nisko)-------------odličan (Visoko)
Centralna odbrana------------------solidan (Nisko)-----------------------odličan (Visoko)
Lijeva odbrana--------------------- slab (Veoma nisko)-------------------prolazan (Veoma visoko)
Desni napad-------------------------slab (Nisko)---------------------------prolazan (Veoma nisko)
Centralni napad---------------------jadan (Visoko)------------------------prolazan (Nisko)
Lijevi napad-------------------------jadan (Visoko)------------------------jadan (Nisko)
Posjed:
48%-52%
49%-51%
Ovo su ocjene poslije meca koji je zavrsio 1-1.Realno ? Apsolutno,ne.Iako mi je nebitan rezultat jos me kriza proganja na Hattrick-u.Nadam se pri sljedecoj sezoni da ovo prolazi.
U kvalifikacijama za opstanak barem ne bih trebao se muciti,bez obzira na koji tim naletim.
Desna odbrana----------------------prolazan (Veoma nisko)-------------odličan (Visoko)
Centralna odbrana------------------solidan (Nisko)-----------------------odličan (Visoko)
Lijeva odbrana--------------------- slab (Veoma nisko)-------------------prolazan (Veoma visoko)
Desni napad-------------------------slab (Nisko)---------------------------prolazan (Veoma nisko)
Centralni napad---------------------jadan (Visoko)------------------------prolazan (Nisko)
Lijevi napad-------------------------jadan (Visoko)------------------------jadan (Nisko)
Posjed:
48%-52%
49%-51%
Ovo su ocjene poslije meca koji je zavrsio 1-1.Realno ? Apsolutno,ne.Iako mi je nebitan rezultat jos me kriza proganja na Hattrick-u.Nadam se pri sljedecoj sezoni da ovo prolazi.
U kvalifikacijama za opstanak barem ne bih trebao se muciti,bez obzira na koji tim naletim.
Chelsea F.C.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Zasto hattrick stranica ne radi ? Ne mogu provjeriti koliko sam nakant˙o bota u kvalifikacijama za opstanak 

Chelsea F.C.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ocekivan prolazak u 2. kolo kupa.Sutra pocinje nova ligaska sezona,tacnije 29-ta po redu.Gostujem ekipi od koje sam po svim statistikama bolji i jaci.Međutim proslogodisnji dueli su rezultirali negativnim omjerom,po mene.Misljenja sam da je razlog tome bio timski duh ekipe koji me je 1/3 sezone handrio.Nakon sto je resetovan mogu ocekivati pozitivan ishod te prva 3 boda osvojena.
Jedan od novih dodataka na HT-u je sasvim kul i evo sta pokazuje:
Top tim po rejtingu:
# Tim Ukupno Odbrana Veza Napad
1 FC Bosnian Dragon 24 23 21 34
2 F.C. Chili 21 24 13 30
3 F.C.Blue Sharks 20 29 17 26
4 CSKA Ladan 19 31 11 17
5 FC Xpanz 18 32 18 10
6 F.C.Venddeta 17 18 14 25
7 F.K.WB. 16 27 11 12
Top tim po zvjezdicama :
1 FC Bosnian Dragon 61,5 19,5 30,5 12,5
2 F.C.Blue Sharks 59 27,5 21,5 18
3 F.C. Chili 52,5 21,5 12 21
4 CSKA Ladan 47,5 21,5 16,5 9,5
5 F.C.Venddeta 46,5 16 18 15
6 FC Xpanz 43 22,5 18 5
7 F.K.WB. 41,5 21 16 5,5
Dakle ovo su kao neka data predviđanja kako bi zavrsetak sezone trebao izgledati.Hvala zaduzenim ljudima za ovo.2.mjesta je imperativ za mene,zbog toga sto nemam srece sa timovi koji ispadnu iz IV. lige u moju V.-u .
Jedan od novih dodataka na HT-u je sasvim kul i evo sta pokazuje:
Top tim po rejtingu:
1 FC Bosnian Dragon 24 23 21 34
2 F.C. Chili 21 24 13 30
3 F.C.Blue Sharks 20 29 17 26
4 CSKA Ladan 19 31 11 17
5 FC Xpanz 18 32 18 10
6 F.C.Venddeta 17 18 14 25
7 F.K.WB. 16 27 11 12
Top tim po zvjezdicama :
1 FC Bosnian Dragon 61,5 19,5 30,5 12,5
2 F.C.Blue Sharks 59 27,5 21,5 18
3 F.C. Chili 52,5 21,5 12 21
4 CSKA Ladan 47,5 21,5 16,5 9,5
5 F.C.Venddeta 46,5 16 18 15
6 FC Xpanz 43 22,5 18 5
7 F.K.WB. 41,5 21 16 5,5
Dakle ovo su kao neka data predviđanja kako bi zavrsetak sezone trebao izgledati.Hvala zaduzenim ljudima za ovo.2.mjesta je imperativ za mene,zbog toga sto nemam srece sa timovi koji ispadnu iz IV. lige u moju V.-u .
Chelsea F.C.
ne igram ovaj Hattrick ali me interesuje da li ste dobili svijetsko prvenstvo u BiH kad ste se kandidirali bili prosle godine mislim?
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Jesu dobili 

-
- Kontakt:
koliko se sjecam kandidovali se za svjetsko za mladu repku i pobjedili nekakoedo3majka je napisao/la:ne igram ovaj Hattrick ali me interesuje da li ste dobili svijetsko prvenstvo u BiH kad ste se kandidirali bili prosle godine mislim?

- Blue_He4rt
- Kontakt:
1. F.K.WB. 2 2 0 0 8 1 7 6
------------------------------------------------------------------------------
2. FC Xpanz 2 2 0 0 7 1 6 6
3. FC Bosnian Dragon 2 2 0 0 7 3 4 6
4. F.C.Blue Sharks 2 1 0 1 3 2 1 3
5. F.C.Venddeta 2 1 0 1 7 7 0 3
6. F.C. Chili 2 0 0 2 2 5 -3 0
7. CSKA Ladan 2 0 0 2 3 7 -4 0
8. Sarajevo United 2 0 0 2 0 11 -11 0
1.kolo
CSKA Ladan - F.C.Venddeta 3 - 5
F.K.WB. - F.C.Blue Sharks 2 - 1
FC Bosnian Dragon - F.C. Chili 3 - 1
FC Xpanz - Sarajevo United 5 - 0
2.kolo
F.C. Chili - FC Xpanz 1 - 2
Sarajevo United - F.K.WB. 0 - 6
F.C.Venddeta - FC Bosnian Dragon 2 - 4
F.C.Blue Sharks - CSKA Ladan 2 - 0
Ponovo me je poraz na pocetku sezone, poprilicno iznenadio.S obzirom da sam dosta kvalitetniji tim od trenutno prvoplasiranog F.K.WB-a i treba se desiti cudo da na kraju ne zauzem jednu od 1.-3. pozicije.Konkurencija pri vrhu su mi svakako FC Bosnian Dragon te donekle Venddeta i F.C.Chili.
Zasad moj tim je na celu kada su u pitanju zvjezdice/ocjene po mecu ( 68 )
,kao i po rejtingu (24 ).
2. FC Xpanz 2 2 0 0 7 1 6 6
3. FC Bosnian Dragon 2 2 0 0 7 3 4 6
4. F.C.Blue Sharks 2 1 0 1 3 2 1 3
5. F.C.Venddeta 2 1 0 1 7 7 0 3
6. F.C. Chili 2 0 0 2 2 5 -3 0
7. CSKA Ladan 2 0 0 2 3 7 -4 0
8. Sarajevo United 2 0 0 2 0 11 -11 0
1.kolo
CSKA Ladan - F.C.Venddeta 3 - 5
F.K.WB. - F.C.Blue Sharks 2 - 1
FC Bosnian Dragon - F.C. Chili 3 - 1
FC Xpanz - Sarajevo United 5 - 0
2.kolo
F.C. Chili - FC Xpanz 1 - 2
Sarajevo United - F.K.WB. 0 - 6
F.C.Venddeta - FC Bosnian Dragon 2 - 4
F.C.Blue Sharks - CSKA Ladan 2 - 0
Ponovo me je poraz na pocetku sezone, poprilicno iznenadio.S obzirom da sam dosta kvalitetniji tim od trenutno prvoplasiranog F.K.WB-a i treba se desiti cudo da na kraju ne zauzem jednu od 1.-3. pozicije.Konkurencija pri vrhu su mi svakako FC Bosnian Dragon te donekle Venddeta i F.C.Chili.
Zasad moj tim je na celu kada su u pitanju zvjezdice/ocjene po mecu ( 68 )

Chelsea F.C.
Prije sam igro, sad ponovo poceo, klub F.K.Željo
Da pitam, kako da promjenim jezik ?

FKŽ !
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Moj Hattrick <Postavke< Preferiran jezik ili bolje,evo ti link :TeaM87 je napisao/la:Prije sam igro, sad ponovo poceo, klub F.K.Željo
http://www90.hattrick.org/MyHattrick/Pr ... tings.aspx
Chelsea F.C.
hvalaBlue_He4rt je napisao/la:Moj Hattrick <Postavke< Preferiran jezik ili bolje,evo ti link :TeaM87 je napisao/la:Prije sam igro, sad ponovo poceo, klub F.K.Željo
http://www90.hattrick.org/MyHattrick/Pr ... tings.aspx

FKŽ !
Mozeli savjet .... igram u formaciji 4-3-3 i treniram napad konstantno to su mi igraci od 19 godina i jako su dobri u vjestini napada .... da li mi je bolje da mijenjam trening svake sedmice ili da samo jedno treniram konstanto ???? Hvala 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- harebianconero
- Kontakt:
Preporucljivo je jednu vrstu treninga drzati cijelu sezonu ...TZ_BoY je napisao/la:Mozeli savjet .... igram u formaciji 4-3-3 i treniram napad konstantno to su mi igraci od 19 godina i jako su dobri u vjestini napada .... da li mi je bolje da mijenjam trening svake sedmice ili da samo jedno treniram konstanto ???? Hvala
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.