FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Neutral
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2009, 01:59

5:3 zanimljivo heh.

Eto kako vidim odnosno čitam dobro idu pripreme. Mislim u Čelik su došli par igrača iz Borca. Dobro je da Borac igra sa jakim timovima, posebno iz Srbije. Mislim također da će biti u top 5 u ovoj sezoni, ko zna možda i dođu do Europe.

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 17 jul 2009, 18:50

? $ ? & - " " ? на " & " " " - " " ? у " $. $ " СФП & $ " " $ ? у $ $ & $ ?, а $ у ? тог & ? је " $ " за $, $ " спорт у $ ? & & $.

- $ став " " " ? $ ? јесте ". Упознат ' с &, " је ? ' % је $ ? $. $ $ ? " & $ " с $ $ " - ", ? " $ за ' $ ?. Посао је ?, ? % не ' $ - он " $ на " " јер јасно ' ? $ знања $ & & & $ $ $ ?, а " " " & - & је " " & $.

У " $, " & новог " & " " ", & - " 31 ?. $ $ $ у ' - се " ' " за $ ", ветерана ?, $. " " " & $ " " $, " - " $ $ " $ ? по $ ?.

- $ $ ? " " ? у $ $ &, & " $ ? $ ?, са $ $ $ на ?. " је " " " се " $ ". Ово је ? $ " " " је & на срцу ¥ у $ $ & ?, " - ? & " " у " " - & ", " је $ $ све оно % се $ $ у ? $ - " не " $ се $ на ? " на терену.

- " је ? ' % " на ?, а овог $ гостују у $ $ - $ $ " " ($ " "). " је " % " ? него ? сезоне. ' " ? " " $ % & " у $, ? " ? $ се $ се она не " у ? - " је $ ", $ СФП &.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

PETRICEVAC BL
Kontakt:

Post Postao/la PETRICEVAC BL » 17 jul 2009, 19:45

vi vjerujete ovoj mafiji u upravi??? :lol: :lol: :lol:

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 17 jul 2009, 19:48

То " не $,& ја не.Ово је " о $ у ? за " " " ' ' за $ $ је ".& је,& је,% $ се $...

Е ' '...

PETRICEVAC BL
Kontakt:

Post Postao/la PETRICEVAC BL » 17 jul 2009, 19:49

ma samo ti stavljaj to je NAS KLUB NAS GRAD...ali citam ovo danas i sve mi se cini da ljudi sanjaju o evropskom BORCU...

PETRICEVAC BL
Kontakt:

Post Postao/la PETRICEVAC BL » 18 jul 2009, 13:09

? $ ? & - " " ? на " & " " " - " " ? у " $. $ " СФП & $ " " $ ? у $ $ & $ ?, а $ у ? тог & ? је " $ " за $, $ " спорт у $ ? & & $.
- $ став " " " ? $ ? јесте ". Упознат ' с &, " је ? ' % је $ ? $. $ $ ? " & $ " с $ $ " - ", ? " $ за ' $ ?. Посао је ?, ? % не ' $ - он " $ на " " јер јасно ' ? $ знања $ & & & $ $ $ ?, а " " " & - & је " " & $.

У " $, " & новог " & " " ", & - " 31 ?. $ $ $, у ' - се " ' " за $ ", ветерана ?, $. " " " & $ " " $, " - " $ $ " $ ? по $ ?.

- $ $ ? " " ? у $ $ &, & " $ ? $ ?, са $ $ $ на ?. " је " " " се " $ ". Ово је ? $ " " " је & на срцу ¥ у $ $ & ?, " - ? & " " у " " - & ", " је $ $ све оно % се $ $ у ? $ - " не " $ се $ на ? " на терену.

- " је ? ' % " на ?, а овог $ гостују у $ $ - $ $ " " ($ " "). " је " % " ? него ? сезоне. ' " ? " " $ % & " у $, ? " ? $ се $ се она не " у ? - " је $ ", $ СФП &.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 jul 2009, 13:21

Prošle sezone ste bili veoma blizu Europi, zašto ove sezone nebiste i bili sudjeonici nekog Europskog takmičenja.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

l87
Kontakt:

Post Postao/la l87 » 18 jul 2009, 13:31

ma nema od evrope opet nista ja nemogu da vjerujem sta sve pise i dokle ta uprava vise moze da laze, imao sam priliku nekidan da pricam sa igracima i oni sami kazu da od evrope nema nista kako onda mi koji smo na tribini da vjerujemo u to... :twisted:

PETRICEVAC BL
Kontakt:

Post Postao/la PETRICEVAC BL » 18 jul 2009, 15:55

dok je Janjetovic na vlasti...EVROPE NEMA

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 18 jul 2009, 17:36

?,$ је & $ сезоне,& ' $ $ па - $ - ? " " $ Европе ? не." ' & " ? " $ се ? $ " у ' ? $ $ првенства,те $ " ?,те & ?,па % је на & ??? ' / " / $ са & 10 " $ у ",$ ? & на & (7000 $ " ?) " ? на & $ Европе." $ се " $," - све ".Страх ' ' $ ?," са ' на %,$ ' се опет ''не & & "'' :? $ се зна $ је $ " је $ ' " & " ?,$ се зна & га је $," & се зна са " ' се ? за Европу." се $ опет не " & ''?'' :oops:

Е ' '...

l87
Kontakt:

Post Postao/la l87 » 18 jul 2009, 22:03

sve je to brate tacno i ja bi bio najsrecniji covjek da borac uzme titulu ili da bar zaigra tu europu al se bojim da se u pl sve zna unapred i da su sve ovo sto se tice svega samo pusta obecanja...daj boze da nisam u pravu i da buse nesto ali tesko

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 18 jul 2009, 22:25

Dragan-BL je napisao/la:?,$ је & $ сезоне,& ' $ $ па - $ - ? " " $ Европе ? не." ' & " ? " $ се ? $ " у ' ? $ $ првенства,те $ " ?,те & ?,па % је на & ??? ' / " / $ са & 10 " $ у ",$ ? & на & (7000 $ " ?) " ? на & $ Европе." $ се " $," - све ".Страх ' ' $ ?," са ' на %,$ ' се опет ''не & & "'' :? $ се зна $ је $ " је $ ' " & " ?,$ се зна & га је $," & се зна са " ' се ? за Европу." се $ опет не " & ''?'' :oops:
hahaha smijesan si pravo, prvo to sto mislite da smo vam mi skuhali proslee sezone grdno se varas,prvo ako je sudija iz sa ne mora znaciti da je da ga je klub potkupio,valjda znas kako funkcionisu stvari u nasem fudbalu a to je u savezu se sve kuha(iljo munib i ceko company),druga stvar vas su izbacili vasa braca a sarajevo je za tvoju informaciju pokradeno protiv te iste slavije jer da nije bilo smijesnog penala sarajevo bi bilo drugo( zanimljivo je da ta slavija je imala 10 il 11 penala njima sviranima) :o i drugo ko je vama kriv sto ste prosuli toliko bodova kuci pa tako tisu misu ;) a nadam se tom zadnjem kolu da se bas odlucuje ta evropa pa da vidimo bas tu kuhinju FKS :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 19 jul 2009, 00:05

adnanhz je napisao/la:
Dragan-BL je napisao/la:?,$ је & $ сезоне,& ' $ $ па - $ - ? " " $ Европе ? не." ' & " ? " $ се ? $ " у ' ? $ $ првенства,те $ " ?,те & ?,па % је на & ??? ' / " / $ са & 10 " $ у ",$ ? & на & (7000 $ " ?) " ? на & $ Европе." $ се " $," - све ".Страх ' ' $ ?," са ' на %,$ ' се опет ''не & & "'' :? $ се зна $ је $ " је $ ' " & " ?,$ се зна & га је $," & се зна са " ' се ? за Европу." се $ опет не " & ''?'' :oops:
hahaha smijesan si pravo, prvo to sto mislite da smo vam mi skuhali proslee sezone grdno se varas,prvo ako je sudija iz sa ne mora znaciti da je da ga je klub potkupio,valjda znas kako funkcionisu stvari u nasem fudbalu a to je u savezu se sve kuha(iljo munib i ceko company),druga stvar vas su izbacili vasa braca a sarajevo je za tvoju informaciju pokradeno protiv te iste slavije jer da nije bilo smijesnog penala sarajevo bi bilo drugo( zanimljivo je da ta slavija je imala 10 il 11 penala njima sviranima) :o i drugo ko je vama kriv sto ste prosuli toliko bodova kuci pa tako tisu misu ;) a nadam se tom zadnjem kolu da se bas odlucuje ta evropa pa da vidimo bas tu kuhinju FKS :lol:
" ":& " " ? " ? & ?,$ у Европу,а Сарајево,& се " са & за то ',не.То " " ' $ $ % $ " " је ? $ " Сарајева " " у " % ?,па је стога $ $ тај ' $ $ опет " ? $ Сарајева." ''?'',% $ " :roll:

Е ' '...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jul 2009, 01:08

Gledaj ovo, sve ima svoje zašto ?

Možda nije slučajnost, ali to su samo mutna posla koja se rade unutar naše lige. Borac je morao igrom da ih dobije, nije sudija tek tako mogao da uništi Borac. Dobili su crveni karton to znam, sječam se nekih detalja utakmice, ali morali ste odmah na početku napadati svim silama. Također misliš da su htjeli nešto štimati da bi to uradili tako ofirno kao da sve ispada iz Sarajeva. Meni je više krivo i mafijaška posla oko Slobode.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 19 jul 2009, 01:46

Pa ako navijate za Borac i zelite da diskutujete na ovom forumu normalno bez provokacija zar nije lakse da pisete Latinicu,vjeruj mi nemam nista protiv cirilice ali mnogi (medju kojim sam i ja) imaju prolema sa citanjem cirilice,a mene licno zanimaju svi klubovi u BiH pa tako i Borac,kad hocu nesto da vidim sta se desava u BL dodjem ovdje kad ono cirilica i ja odma na "X" i izadjem jer bi mi trebali pola sata da procitam jedan duzi text,pa bih vas zamolio ako mozete pisati latinicu ako ne nikom nista nastavite tako dalje a ja cu onda morati potraziti moje informacije negdje drugo.
Tracy McGrady!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jul 2009, 02:02

Edo_Majka je napisao/la:Pa ako navijate za Borac i zelite da diskutujete na ovom forumu normalno bez provokacija zar nije lakse da pisete Latinicu,vjeruj mi nemam nista protiv cirilice ali mnogi (medju kojim sam i ja) imaju prolema sa citanjem cirilice,a mene licno zanimaju svi klubovi u BiH pa tako i Borac,kad hocu nesto da vidim sta se desava u BL dodjem ovdje kad ono cirilica i ja odma na "X" i izadjem jer bi mi trebali pola sata da procitam jedan duzi text,pa bih vas zamolio ako mozete pisati latinicu ako ne nikom nista nastavite tako dalje a ja cu onda morati potraziti moje informacije negdje drugo.

Nemoj o tome da ne dobiješ ban kao i ja. To je bio najgluplji ban što je neko dobio na ovom forumu. I ja sam ukazao na to ali ništa samo ban bez razloga hehe,

Ako ne znaš čirilicu samo skini sa neta add-ins i ono ti automatski prevodi sa čirilice na latinicu i tako češ moći sve da razumiješ.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 19 jul 2009, 09:53

Edo_Majka je napisao/la:Pa ako navijate za Borac i zelite da diskutujete na ovom forumu normalno bez provokacija zar nije lakse da pisete Latinicu,vjeruj mi nemam nista protiv cirilice ali mnogi (medju kojim sam i ja) imaju prolema sa citanjem cirilice,a mene licno zanimaju svi klubovi u BiH pa tako i Borac,kad hocu nesto da vidim sta se desava u BL dodjem ovdje kad ono cirilica i ja odma na "X" i izadjem jer bi mi trebali pola sata da procitam jedan duzi text,pa bih vas zamolio ako mozete pisati latinicu ako ne nikom nista nastavite tako dalje a ja cu onda morati potraziti moje informacije negdje drugo.
Djecace, ako zelis na ovoj temi sve da procitas jedino ti preostaje da naucis cirilicu!O kakvoj provokaciji lupetas?!
Mene bi bilo sramota da ne znam jedno od dva sluzbena pisma. Od narednog posta i ja cu poceti da pisem cirilicom i to namjerno!
HAJ FAJV

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 19 jul 2009, 10:03

adnanhz je napisao/la: hahaha smijesan si pravo, prvo to sto mislite da smo vam mi skuhali proslee sezone grdno se varas,prvo ako je sudija iz sa ne mora znaciti da je da ga je klub potkupio,valjda znas kako funkcionisu stvari u nasem fudbalu a to je u savezu se sve kuha(iljo munib i ceko company),druga stvar vas su izbacili vasa braca a sarajevo je za tvoju informaciju pokradeno protiv te iste slavije jer da nije bilo smijesnog penala sarajevo bi bilo drugo( zanimljivo je da ta slavija je imala 10 il 11 penala njima sviranima) :o i drugo ko je vama kriv sto ste prosuli toliko bodova kuci pa tako tisu misu ;) a nadam se tom zadnjem kolu da se bas odlucuje ta evropa pa da vidimo bas tu kuhinju FKS :lol:
? фрајеру, ' ? &.ц % је ' ? $! & " Сарајева ' је & а $ " је & " јасно ? % ' " " $ $ " Сарајева у ' $ ?. Тај $ $ је ? " $ & ' $ је то ?. " " " $ " " ' са $ " на " $ је $ " $ " $ га " за онај ?.
HAJ FAJV

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 jul 2009, 11:56

Ne znam...ja sam nekako vise ljut na nasu upravu,nego na tog sudiju iz Sarajeva,jer i to malo para sto dodje u Borac oni gledaju da ukradu a ne da uloze u infrastrukturu (podsjetio bih da na stadionu nemamo nikakav sat a kamoli semafor!!), ili vracanje dugova...

Koliko ta prica o kuhinji iz Sarajeva slabo drzi vodu,najbolje svjedoci podatak da smo mi bili peti a ne igramo Evropu a Siroki sesti a igra protiv Sturma...znaci braco,zlo je kod nas,u nasem dvoristu...
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 19 jul 2009, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 19 jul 2009, 12:34

' ? се ја са & $ је ? ? % управа. " ? & " ? ? ' % $ $ у Европу, ? не, ту су $ " " " $ се посеру на оно % су " $ у ?.
" $ $ се зна $ ? у $ " на терену " ' за Европу, ова "$" опет - " сређене " " опет - нас & ". / је $ тога $ " $ него $ на & сезоне ' &.
HAJ FAJV

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.