Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
najbolje ja tamo igrat na kontru...i tako cekat nasu sansu,portugalci ce napadat svih 90 min.da postignu barem jedan pogodak,to moze biti nasa prilika da ih kaznimo
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Portugalci su se tako ispromašivali ove kvalifikacije da će nekome to vrlo brzo naplatiti sa kamatama. Bosančerosi su izvukli najgoreg mogućeg protivnika i mislim da će gadno najebati.
Zadnja izmjena: aseemic, dana/u 19 okt 2009, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
ma imamo bolje pojedince od Portugala,samo sto mi jos nismo svjesni koliko smo jaki...dobiti cemo mi njih u oba susreta...a poslije Zenice ce oni govoriti kako su imali lose uslove itd
- zlatan.edvin
- Kontakt:
- rob do bagro
- Kontakt:
hvala ti Shreku mojzlatan.edvin je napisao/la:

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
18 novembar 2009
Mjesto radnje Zenica
Vrijeme radnje 22 casa i nesto minuta
glavni akter

Mjesto radnje Zenica
Vrijeme radnje 22 casa i nesto minuta
glavni akter

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Daj neki link da vidim to.Rz88 je napisao/la:Kako mi je prijao naslov na Njemačkim stranicama ,
Portugal izvukao najtežeg protivnika
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
ma neka ljudi
polako.............pustite Vi FIFU i UEFU i CIU i FBI i Vatikan i Bin Ladena
uzimamo mi sminkere u obe utakmice i idemo na SP............a sudit ce nam Svabe........a oni su uvijek na nasoj strani

uzimamo mi sminkere u obe utakmice i idemo na SP............a sudit ce nam Svabe........a oni su uvijek na nasoj strani

BB BiH
- miralem444
- Kontakt:
BB BiH je napisao/la:ma neka ljudipolako.............pustite Vi FIFU i UEFU i CIU i FBI i Vatikan i Bin Ladena
![]()
svabe nam sude..jel
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Bianconeri
- Kontakt:
Odkud ti to da su Švabe na našoj strani...meni Portugal odgovara...nekako su mi oni baš šminkeri, mislim da ih možemo proći i aBd možemo na SP, BH ale ale ale...BB BiH je napisao/la:ma neka ljudipolako.............pustite Vi FIFU i UEFU i CIU i FBI i Vatikan i Bin Ladena
![]()
- miralem444
- Kontakt:
protugalci su bas sminkeri.....oni jesu individualno bolji od nas....nema sta....al po meni uz grke najbolji protivnik...nasa velika prednost je u tome sto prvu tekmu idemo njima..uvalit im nekako gol ...i onda samo kontra...
miralem444 je napisao/la:protugalci su bas sminkeri.....oni jesu individualno bolji od nas....nema sta....al po meni uz grke najbolji protivnik...nasa velika prednost je u tome sto prvu tekmu idemo njima..uvalit im nekako gol ...i onda samo kontra...
ma zar postoji ta repka kojoj mi nemozemo uvaliti 2 a ne jedan gol
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Postoji Engleskairfan41 je napisao/la:miralem444 je napisao/la:protugalci su bas sminkeri.....oni jesu individualno bolji od nas....nema sta....al po meni uz grke najbolji protivnik...nasa velika prednost je u tome sto prvu tekmu idemo njima..uvalit im nekako gol ...i onda samo kontra...

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma nije portugal nikakav problem, da su tako dobri nebi bili u barazu u nako lakoj grupi!
Zato SP vidimo se, ako sve bude fer i korektno
Zato SP vidimo se, ako sve bude fer i korektno
- edvin_199
- Kontakt:
mozete li mi reci od kada se prodaju ulaznice za ovu utakmicu
----------Van der sar-----------
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
BIHfan je napisao/la:Postoji Engleskairfan41 je napisao/la:miralem444 je napisao/la:protugalci su bas sminkeri.....oni jesu individualno bolji od nas....nema sta....al po meni uz grke najbolji protivnik...nasa velika prednost je u tome sto prvu tekmu idemo njima..uvalit im nekako gol ...i onda samo kontra...
to cemo tek da provjerimo u JAR naredne godine

Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Sada nesto gledam ove komentare njemaca na izvlacenje najvise im smeta sto su bila dva bubnja , nositelji i ovi drugi i vecina navija za nas i cvrsto vjeruje da cemo proci , mrze sminkerski fudbal , cr , ... zele vidjeti borbu na terenu i kazu da nam je tu snaga , kazu da nesumnjaju da ce nasi proci 85% komentara je bilo upuceno nasim i to u pozitivnom smislu
znaci ljudi hoce da nas vide na SP , nadamo se da ce i biti tako
sad je do nas i do uefe , koliko je njima stalo da cr igra na sp to ce se pokazati!
znaci ljudi hoce da nas vide na SP , nadamo se da ce i biti tako

sad je do nas i do uefe , koliko je njima stalo da cr igra na sp to ce se pokazati!
>>No body likes us but we dont care<<
- Principatus
- Kontakt:
Upravo dosao kuci, pogledao koga smo dobili i vidim vec ste ispisali stranice. 
Mislim da je Portugal dobar protivnik, izbjegli smo Ruse i Francusku. Mozemo biti zadovoljni. Kako sam razumio da Ronaldo nece igrati do prve utakmice, dakle nece uci veoma spreman. Ovo nam kao protiv Belgije ide u prilog da cemo ih kod kuce napasti. Uglavnom je bitno da selektor i strucni stab Portugal kao Belgiju uzdignu kao favorita, mozda to cak ni ne moraju, jer iako nama vaze simpatije europe, oni su favorit. Ako nasa odbrana bude dobro stojala, nas centar i napad ce stvoriti dovoljno prilika za najmanje jedan ili dva pogodka u gostima.
Da li je istina da ce nam suditi Njemac? To bih mi bilo drago.
Sve nekako pase.

Mislim da je Portugal dobar protivnik, izbjegli smo Ruse i Francusku. Mozemo biti zadovoljni. Kako sam razumio da Ronaldo nece igrati do prve utakmice, dakle nece uci veoma spreman. Ovo nam kao protiv Belgije ide u prilog da cemo ih kod kuce napasti. Uglavnom je bitno da selektor i strucni stab Portugal kao Belgiju uzdignu kao favorita, mozda to cak ni ne moraju, jer iako nama vaze simpatije europe, oni su favorit. Ako nasa odbrana bude dobro stojala, nas centar i napad ce stvoriti dovoljno prilika za najmanje jedan ili dva pogodka u gostima.
Da li je istina da ce nam suditi Njemac? To bih mi bilo drago.

Sve nekako pase.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jel ko gledo maloprije na BHT-u javljanje Osima? Uh al nas čovjek spusti na zemlju ali ono pošteno! Svaka mu je na mjestu (nije on džaba najveći od svih) Dobro je rekao da se mi tek trebamo pokazati u ovakvoj vrsti utakmica gdje ili si pobjednik ili gubitnik, te kako su kvalifikacije u grupnoj fazi potpuno druga stvar. Kaže da ga baš zanima kako će se igrači ponašati u ovakvim utakmicama na ispadanje jer nikada nismo igrali ovako nešto prije.
Spomenuo je da protiv jačih selekcija a posebno gdje smo trebali pobjediti Tursku nismo mogli ništa. Portugal smatra kao veliku silu u svijetu fudbala i bit će jako jako teško. Imaju ogroman broj kvalitetnih igrača i kaže da su po krilima po njemu tu sa Španijom ako ne i nešto jači. No rekao je da se i njih može pobjediti ali da je sve do igrača. Igrači su ti koji se ne smiju prepasti što je najvažnije i koji trebaju da sebi u glavu urežu tu ideju da mogu.
Daj Bože da se ispune ove želje pojedinih članova koji lupaju k´o maksim po diviziji. "rasturit ćemo ih, vidimo se u Africi lagano, zabit će im Džeko 3 komada"..i tako dalje.
Spomenuo je da protiv jačih selekcija a posebno gdje smo trebali pobjediti Tursku nismo mogli ništa. Portugal smatra kao veliku silu u svijetu fudbala i bit će jako jako teško. Imaju ogroman broj kvalitetnih igrača i kaže da su po krilima po njemu tu sa Španijom ako ne i nešto jači. No rekao je da se i njih može pobjediti ali da je sve do igrača. Igrači su ti koji se ne smiju prepasti što je najvažnije i koji trebaju da sebi u glavu urežu tu ideju da mogu.
Daj Bože da se ispune ove želje pojedinih članova koji lupaju k´o maksim po diviziji. "rasturit ćemo ih, vidimo se u Africi lagano, zabit će im Džeko 3 komada"..i tako dalje.
- miralem444
- Kontakt:
irfan41 je napisao/la:miralem444 je napisao/la:protugalci su bas sminkeri.....oni jesu individualno bolji od nas....nema sta....al po meni uz grke najbolji protivnik...nasa velika prednost je u tome sto prvu tekmu idemo njima..uvalit im nekako gol ...i onda samo kontra...
pa sta sam ja reko...dat i gol povest i onda samo kontra potopit ih na to sam mislio....pa kakav napa imamo sramota bi i bila da damo samo 1 gol..haya.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.